Kell-e sorkatonaság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
te azt hiszed, ez most vicc? szerinted Mo-n nem lehet valakit beperelni polgári peres úton?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Azért a vádaskodásának ne ülj fel.

www.smart-bus.hu

És szokás szerint fenyegetõzöl. Bár persze, most sem sikerült még véletlenül sem érvelned a liberalizmusról, sõt minden megszólalásod csak azt bizonyítja, hogy semmit sem tudsz a témáról.

De szerintem én hazudok, és te ehhez nagyon értesz, és nem szoktál se személyeskedni, se fenyegetõzni, és pontos fogalmak, kritériumok, érvek alapján írtad le ellenérzéseidet a liberalizmussal kapcsolatban.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mike
nem, mert írta

Értem én, hogy mit mondasz...csak leszarom.
Te vagy a trollkodásnak élsz, ami szánalmas, vagy tényleg így gondolkodsz, ami beteges...és az meg szomorú. Nem tudom hogy alakult ki ez a viselkedésforma esetedben...de súlyosan sérült vagy az 100%.

Aha! 😄😄😄😄 Húzd ki a kezed a bilibõl...

www.smart-bus.hu

Mike
nem jelentelek fel
hanem polgári pert indítok ellened

HAZUDSZ! Soha egy büdös szóval nem mondtam ilyet! Annyit mondta, hogy a feminizmus káros. A többi a te beteg lelked szüleménye. Gusztustalan amit mûvelsz. Megint!

www.smart-bus.hu

Mike
mert te nem
mindegy, becsületsértést követtél el nagy nyilvánosság elõtt, pár milliót kérek majd, simán megnyerem

Ez esetben most kérek elnézést.<#falbav>

Ó persze. Én tulajdonítok neked olyat, amit az életben nem mondtál, nem te nekem igaz? És még van képed ezt leírni... az a baj, hogy már meg sem lep... a szokásos formád. Mocskolódás sunyin...

www.smart-bus.hu

Így igaz. Például nem mondtad, hogy a liberalizmus a legkártékonyabb, és ehhez hasonlóan kártékony már csak a feminizmus lehet. Te ilyet soha nem mondtál.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IP? Megadom én neked az adataim szívesen... jelentgess csak, más úgysem megy.

www.smart-bus.hu

Azt hittem világos, hogy ÉN nem gondolom komolyan, ellenben más VALAKI itt komolyan gondolja, és rá akartam utalni...

Mike
te sem vagy egy túl bonyolult ember

Ez nem igaz. TDantes és Rundstedt már régi ismerõs... velük ez már alap, nem egyszer eljátszották már a bizalmam. TDantes ráadásul sunyi módon olyat tulajdonít nekem, amit nem mondtam... ezt nem tûröm. Mike meg átlépett egy határt...

Aki velem normálisan beszél, érvvel, azzal én is az vagyok. Aki primitív, azzal én is az vagyok...

www.smart-bus.hu

Ha tudnál bármit is a témáról, ezt nem kérdeznéd meg. De nem tudsz róla semmit.

Mint ahogy ezt minden egyes alkalommal bebizonyítod újra és újra, hogy fingod sincs semmirõl, de azért te vagy a legokosabb. Ha meg valaki megmutatja, hogy hülyeséget beszélsz, jön a fenyegetõzés. Mint ahogy mindig.

immovable
Ironizált. 😉
Az egyenjogúság jelképeként ezért most szó szerint betörném az orrod.

Azt nem értem, ehhez nekem mi közöm? Komolyan gondolod, hogy liberalizmus nélkül ma is bányában dolgoznának gyerekek?

www.smart-bus.hu

Mike
olvass már vissza

de tudod mit, indítok ellened egy jó kis becsületsértési pert
IP-d alapján meg lehet állapítani ki is vagy

pár évig biztos eltart
már azért megéri, hogy járkálhatsz évekig a bíróságra
hogy fogod élvezni
az ügyvéd sem lesz olcsó

Neeem. A nõnek ahhoz legyen joga, hogy a katona férje haza jön, megkérdi mi az ebéd, nem jó ízû, erre a férj beveri az asszony képét. Így kéne éli. Libsi maszlag, hogy a nõket nem szabad verni.

immovable
<#eljen>
Maradjunk annyiban, hogy volt olyan,h buliban már vki túlzásokba esett...és az egyik pasi mondjuk leszarja ilyenkor,h egy csajt molesztálnak...meg van a másik, aki nem. Alapvetõen errõl szól a dolog, hogy pl. egyik haverom oda jött, és elküldte a halál faszára a csávót. Meg mondjuk nekem alapból olyan barátaim vannak, hogy kerülik a konfliktust, de ha valaki átlép egy határt, akkor õk is elkenik a másik száját, ha nincs más. DE nem szaladnak el. Ettõl férfiak, és nem beszari kis pöcsök.

Balumann
Függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem, attól hogy te mennyivel okosabb vagy (és az is, hogy ez most irónikusan értendõ, vagy tényleg igaz), miért nem tudsz személyeskedés nélkül normálisan érvelni? (nemcsak rád vonatkozik, de te akivel nem értesz egyet, nem volt olyan hsz-ed amiben ne személyeskednek volna végig a felét...).

Tényleg kár rá reagálni, hiszen a gyerekmunka jó dolog. 10 éves gyerekek dolgozzanak a bányákban! Azok a köcsög libsi genetikai hulladékok meg azt találták ki, hogy a gyerek munka tilos. Mekkora egy köpedelem már mindegyik!

Akkor, akartak olyat, hogy munkanélküli segély, nyugdíj..áh...mind csak liberális faszság.

Mike
nekem az a bajom, hogy azokra a jogokra hivatkoznak, amit azonnal el is vennének
de amíg kell, addig jó nekik is

Te hány éves vagy? 😄 Most komolyan?

www.smart-bus.hu

Senki nem mondott ilyet, ez megint a ti képzelgéseiteknek a része.

www.smart-bus.hu

Mike
én komcsi vagyok, tudod, ÁVH-s õsökkel, elõbb mondtad, szal így van, neked annyi

és kussolj
rühelled a liberalizmust, akkor ne is hivatkozz rá

Úgyse fog fel belõle semmit, mint ahogy a többi agy mosott sem, akik szerint a liberalizmus milyen káros.

Persze, konkrét érvük az sosincs a liberalizmus ellen, mintahogy nem is ismerik egyik izmust sem, fogalmuk sincs a valódi jelentésükrõl, a filozófiájukról. Annyit tudnak, amennyit az agymosáson elmondtak nekik: a libsik károsak, mert mindenki buzi lesz tõlük. Kész ennyi, többet nem tudnak.

Ezenfelül kissé fura módon viszonyulnak az emberi jogokhoz. Úgy viszonyulnak hozzá, hogy nekem legyen szólásszabadságom, de neked ne legyen, mert nem értek veled egyet. Elég fura megközelítés.

És hogy vissza kanyarodjunk a katonaság témához, itt jön megint az agymosás, mert hát igenis kell katonának lenni, mert csak az a férfi aki katona volt, és különben is, ott végre megnevelnek, miközben ez csak egy süket duma, egy maszlag, de elhiszik mert agymosottak és nem hajlandóak gondolkodni.

Aki meg gondolkodik az a genetikai hulladék. Pedig, a csimpánzok között is, az a majom életképes, amelyik hajlandó új módszereket kipróbálni, hajlandó ,,gondolkodni", azok meg akik képtelenek rá, éhen döglöttek.

Birtokként tekintenek rájuk...Nehogy már legyen szakmája,mossa a szaros gatyájukat,és ha nem tetszik akkor sem mehetne el mert nem tudná el tartani magát...

Erre vezethetõ vissza a régi erkölcsös világ a nõ nem hagyhatta el férjét mert éhen halt volna.
Solték ezt sírják vissza,meg a katona romantikát ahol persze õk lennének a tisztek meg a káderek....

Jobb felül kicsi piros x. Kattints rá. Vagy jelents fel... ez is biztos menni fog zsigerbõl...

www.smart-bus.hu

Te figyu már... A liberalizmusban nincs szólás szabadság? Vagy csak az szólhat, aki alátámasztja a hülyeséget? A többit kiirtani, meg kitiltani mi? Néha elgondolkozol azokon amiket leírsz?

www.smart-bus.hu

Mike
kibaszottul unom a fröcsögésed

Mike
mai világban lehet hogy a nõ véd meg téged
igaza van Dantesnek, a nõ kevesebb? gondolom szavazati jog sem kell neki, maradjon a fazéknál

Nem fog ez menni arany bogaram. Az, hogy a te szerény képességû elméd miféle képzetekkel áraszt el, az te dolgod.

Másold ide, hogy én mikor írtam le akár egy szóval is azt, amiket itt összehordasz! Fogalmad sincs mi bajom a feminizmussal, így véleményed sem lehet az enyémrõl... annyit mondtam, hogy kártékony, és ezt tartom is. A demográfiai mutatók pedig Európa szerte ezt támasztják alá...

A saját beteg gondolatmeneted másra traktálása meg tipikus liberális szokás... ennyit tudtok.

www.smart-bus.hu

Mike
sajnos sok minden, mert még írhatsz ide

Nonek ahoz van joga akkor hogy a ferje elszaladjon ha megtamadjak oket😊 esetleg tartsa fol a tamadokat mig a ferfi el tud szaladni😄

Mike
<#eljen>

Mike
jah, permbant is kapott

Na a káosz kommandó másik tagja! 😄 Ezekbõl mi valósul meg jelenleg? Szép szavak... papíron a kommunizmus is jól hangzott okoska...

Az ilyen gyerekruhás ökörségre meg reagálni sem érdemes... még tõled is kevés.

www.smart-bus.hu

Ja, és persze ahogy látom a feminizmust is kártékonynak tarja. Egyet értek. Most komolyan, õszintén, a nõk annyit érnek mint a férfiak? Nem. A nõ ne írjon, ne olvasson, legyen otthon mindig, nevelje a gyereket, slussz passz! Semmihez se legyen joga! Ez egy igazán szép gondolat, és csak a genetikai hulladékok szerint vannak jogaik a nõknek is...

Meggyûlt már mással is a bajod? Nem csodálom....

www.smart-bus.hu

Na akkor egy kis off-olás

,,
liberalizmus – A liberalizmus az egyenlõ szabadság gondolatát helye­zi a középpontba. A liberálisok meggyõzõdése, hogy az emberek szabad­ságát nem korlátozhatják a velük született vagy a magánszférába tar­tozó különbségek. A liberalizmus mint politikai eszme elsõsorban az individualizmust, az emberi jogokat, a demokráciát, valamint a szabad versenyes kapitalizmust hirdeti. A korai liberalizmus kapcsolódik a fran­cia és az amerikai forradalom célkitûzéseihez: a népszuverenitás, a konszenzus gondolatát hirdeti. A 19. századi klasszikus liberális felfogás a szabadpiacban látta a társadalmi rend legjobb formáját. A Ch. Darwin által megfogalmazott természetes kiválasztódás elméletének hatására sokan úgy gondolták: az azonos eséllyel induló egyének a szabad ver­senyben »szelektálódnak«. A 20. századra kibontakozó szociálliberalizmus felismeri, hogy a tulajdon nélküli osztályok számára a piac nem képes egyenlõ esélyeket teremteni, ezért szükség van állami beavatkozásra. A második világháború után kialakuló, a szociálliberális állam jóléti vív­mányaira épülõ társadalmi berendezkedést megkérdõjelezik az 1968-as mozgalmak. Ezt követõen a liberalizmus többek között a következõ kér­désekre keresi a választ: a társadalmi igazságosság, az identitás, a kul­túra szerepe, az egyéni és a kollektív jogok viszonya. A liberalizmus nagy szerepet játszott a közép-európai rendszerváltások idején: az em­beri jogok, a szabadság, a demokrácia, a piacgazdaság eszméjét megha­tározó politikai erõk tûzték zászlajukra. "

Idézet a Magyar Virtuális Enciklopédiából.

Hogy világos legyen, ez a derék legény a következõ dolgokat utálja aki ilyenekben hisz, azok genetikai hulladékok szerinte. Lássuk mi kezek a bûnös gondolatok:
Egyenlõség. Emberi jogok, és például ez utóbbi az érdekes, hiszen az alapvetõ emberi jogok a sajtó-szólás-vallás szabadság, tehát õ ilyeneket nem akar. Nem szereti, nem ért vele egyet.

Egyenlõség helyett azt akarja ,hogy egyes emberek egyenlõbbek legyenek, más emberek pedig alapvetõen kevesebbet érjenek. Aztán, hogy ne dumálhasson szabadon mindenki csak úgy. Ne legyen szabad sajtó, ne gyakorolhassa mindenki szabadon a vallását.

,,emberek természettõl fogva mindnyájan szabadok, egyenlõk és függetlenek, joguk van tulajdonra"

Na, ezzel sem ért tehát egyet, az emberek nem egyenlõk , ne legyenek szabadok, se függetlenek, és nincs joguk a tulajdonhoz. Most komolyan, ti kivel értetek egyet? Van olyan, aki ilyen marhaságokat akar, hogy szabadság, egyenlõség, függetlenség, tulajdonhoz való jog? Aki ilyet akar, az genetikai hulladék!

De tovább megyek, mert gyakorlati része is van ennek, hiszen ezek a genetikai hulladék liberálisok,(úgy röpke 100 esztendõvel ezelõtt) olyanokat is akartak mint mondjuk a gyermekmunka megszüntetése, munkanélküli segély, hogy ne legyen kizsákmányolás, ergo õ egy olyan világot képzel el, ahol mondjuk a gyermekmunka teljesen természetes. Hiszen csak azok a genetikai hulladék liberálisok akarták megszüntetni

Ebbõl is látszik, hogy minden szimpatikus és remek ember.

Mike
te Sodi vagy

No persze... azért keress valakit a biztonság kedvéért akit hülyíthetsz a liberális baromságaiddal. Nehogy ne tudd terjeszteni az igét...

www.smart-bus.hu

Mike
nem érdekel amit írsz

Otthagyná a feleségét, ha rátámadnak, csak azért, hogy mentse az irháját... mit lehet várni az ilyentõl?

www.smart-bus.hu

Most jól kicsesztél velem... nem fogok tudni aludni. Mindenesetre arra jó volt az eszmecsere, hogy újabb bizonyságot nyerjek afelõl, hogy a liberális elme bomlott, gyáva, és önzõ. Köszönöm!

www.smart-bus.hu