1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
Solt #1110 Ebben van valami. Ha azt hallom liberális, azonnal az szdsz és a maradványai ugranak be. Ettől függetlenül tisztában vagyok a liberalizmussal mint eszmével, de így is azt mondom, hogy én károsnak találom. A mai formája mindenképpen az... a szólásszabadság egy dolog, jó dolog. De például a liberalizmusnak az az életellenes felfogása, hogy a kisebbséget a többség elé helyezi, hosszú távon tökéletesen életképtelen... ez jól látszik szerte Európában. -
#1109 így van
valószínüleg Solt sem modana ilyeneket, mert szégyellné magát
meg gondolom volt gyerekszobája -
extramagascsaj #1108 Élőben konkrétan ott hagytam volna ahol épp van. -
extramagascsaj #1107 azt már keresse meg aki akarja :D -
extramagascsaj #1106 Hogyne. -
#1105 nem
az utcán ordibálsá nem nagy nyilvánosság
de a net igen
mondhatná, hogy hirtelen felindulásból mondta
el is fogadnák
csakhogy Solt, módszeresen követte el ugyanezt, többször téve említést ÁVH-s ősökre
majd meglátjuk, tényleg vannak-e ÁVH-s őseim
-
#1104 naaaaaa nemongyilyet -
#1103 élőben nem menne így szerintem. anonymként a neten mindenki bátrabb s bölcsebb, mint a való életben. -
#1102 Ez borzasztó! :| El se merem képzelni mi lett volna, ha élőben menne ez a vita, kinyírnátok egymást. Mindenki genetikai hulladék (vagy csak neveletlen? ) itt !!
Nem csak az aki kezdi, hanem mindenki aki folytatja. -
#1101 az a baj, hogy te a liberálisokat az szdsz-el azonosítod. nagy hiba. mivel a liberalizmus megannyi vívmányát használod nap, mint nap. pl elmondod itt a véleményed a szólásszabadságnak köszönhetően, amit annak idején a liberálisok kezdeményeztek.
hálisten a népesség nagy része szabadságra, jogokra, önállóságra vágyik így az a fajta konzervatív, tekintélyelvű rendszer ami megmondja nap mint nap mit tehetsz s mit nem, nem jön már vissza. -
#1100 tel szám?:DDDDD
-
#1099 én nem erőszakoltam rád a véleményem -
extramagascsaj #1098 Miért is ne? Én vállalom magam. Veled ellentétben. -
#1097 eszednél vagy, ide ne ird ki -
#1096 ha teszemazt mennél át a zebrán és egy autósnak aki siet miattad meg kell állni és kiszól az ablakon te máris polgári pert inditassz mert az utcán nagy nyilvánosság előtt küldött a picsába? te ennyire ráérsz? -
Solt #1095 Mindenképpen... ami kell a rendelkezésedre áll. ( adatlap ) Tedd meg a szükségesnek vélt lépéseket. ( remélem jól állsz anyagilag ) -
extramagascsaj #1094 Az én véleményem az, hogy neked nincs rendben a fejed...ennyi.
Perelj be...nyugodt lélekkel...csak röhögni tudok rajtad. Szánalmas amit művelsz.
Kiri Karolina
1986.09.10
Kecskemét
Tessék...más adatra van még szükséged?
-
Solt #1093 Valahogy úgy... ez már ilyen "odamondok" kategória most nálam, mert fogytán van a híres türelmem.
Egyébként nevelt gyermekként nyilván nem fordulnék a szüleim ellen, de, hogy a liberalizmust akkor sem terjeszteném az fix. Mint ahogy a katolikus vallást sem terjesztem, pedig abban a szellemben neveltek. Annyira nem terjesztem, hogy kifejezetten károsnak tekintem... -
#1092 árulj el vmit öszintén te egy nagyon érzékeny valakinek tünsz látom az adatlapodon is ha helyesen van kitöltve hogy nem 14 éves vagy öszintén hány polgári peres eljárást inditottál már?most őszintén... -
extramagascsaj #1091 Ha megnyernéd is -ami kizárt...mert ilyen hangyafasznyi dolog senkit nem érdekel- akkor sem lennél nyertes; mert az nem lehet nyertes, aki ennyire szánalmas, hogy önként csinál magából hülyét. Ezen felül meg ha nem tűnt volna fel jó pár év alatt ez a fórum nem arról szól, hogy mindenkibe bele erőszakolhatod a véleményed, és azok csak bólogatnak...akkor sajnálom. Nem tetszik, hogy másnak megvan a véleménye rólad? Nem tudod elviselni,hogy utálnak? Lehet sírni a sarokban, lehet perelni, meg amit akarsz...ezen nem változtat semmi. Attól még az maradsz aki vagy... -
#1090 majd beszámolunk arról hogy alakul a per -
#1089 ok, akkor ezt megbeszéltük
légyszi pm-ben küld át az adataidat -
#1088 ezek szerint a genetikát mint költői képet használod, mert mint írtam nevelt gyerekük is lehetnél. -
#1087 lehet más a véleményed
de az hogy degenerált vagyok, nem vélemény
illetve akkor az, ha tényleg az vagyok
ergo te még szakértőre is költhetsz, aki alátámasztja azt az állításod, hogy degenerált vagyok
bírod majd pénzzel? -
Solt #1086 Tedd azt... remegek. -
#1085 a honvédségnél kivernék belőled ezt a fajta hozzáállást is -
extramagascsaj #1084 Alig várom. Szívesen elmondom bárkinek, hogy szánalmasnak tartom a viselkedésed. Ezt hívják szabad véleménynyilvánítás jogának. -
#1083 még1x: nem fogom feljelenteni
a polgári per, nem feljelentés -
Solt #1082 Az! Bezzeg aki otthagyná meghalni a feleségét/barátnőjét az maga a követendő példa! És ezek után még van képed neked undorítózni? Nem rossz... -
#1081 csak ha veszítek
ha nem, akkor tied
és ha nyersz akkor is kell költened ügyvédre, mert ügyvéd nélkül nem nyersz
-
extramagascsaj #1080 Szánalmas, hogy nem tudod elviselni, hogy másnak más a véleménye, ill. ha elmondja rólad a véleményét. Menj nyugodtan akár bíróságra ezzel...csinálj belőle ügyet. Csak magadat járatod le vele. -
Solt #1079 Ebben az esetben igen! Már, ha hirdetném is... önmagában a felnövés még megbocsátható, mert eredendő bűn ugye nincs. Legalábbis nálunk. -
#1078 vannak törvények
amikor majd idézést kapsz, akkor hidd el nekem, érdekelni fog téged is -
Solt #1077 Szerintem meg nem. -
Solt #1076 Persze, hogy nem! -
extramagascsaj #1075 Akkor perelj be. Tiéd a perköltség. :D -
#1074 és valszeg feljelenteni se fogod mert te is belátod hogy marhaság lenne. -
#1073 miért röhögnének? akkor indítasz valaki ellen polgári pert, amikor csak akarsz
max nem nyered meg -
extramagascsaj #1072 Elég naiv vagy ha azt hiszed, hogy ez rajtad kívül bárkit is érdekel. -
Rundstedt17 #1071 jah vizet prédikálnak bort isznak,undorító népség