1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
extramagascsaj #1150 Akkor nem is érdemlek büntetést. Ha nem követtem el bűnt...minek perelne be bárki is? :) -
Solt #1149 Ez már a következmény volt... visszavágás, odamondás, provokáció... nem én kezdtem ezt a stílust. -
#1148 bűntettet nem követtél el -
extramagascsaj #1147 Hagyd rá. IQ teszt...szakértők...per...stb. :)
Volt IQ tesztem...és az eredmény ismeretében vállalnám újabb megírását is...ezen felül pedig tartom magam annyira művelt, és intellektuális embernek, hogy tudom kezelni az efféle helyzeteket. Úgy gondolom, hogy megfelelően szocializálódtam és ezért el tudom különíteni a komolytalan vitákat, és a valós komolyságú sértéseket, bűntetteket. -
#1146 De ha le genetikai hulladékozol valakit az eltérő nézetei miatt ne csodálkozz ha csípőből lemarház. -
#1145 légyszíves a kérdésre válaszolj
konkrétan -
#1144 ez is egy felfogás
-
#1143 Jó, ez így részben igaz, az a liberalizmus amit néhányan képviselnek (pl SZDSZ) az nagyrészt tényleg káros. -
Solt #1142 na akkor újra: #1134 -
#1141 olvastad
az vélemény
nézz utána mikor vélemény vmi, és mikor nem -
extramagascsaj #1140 Nem teszem, mert én nem vagyok ilyen hisztis picsa típus, akinek ha beszólnak sírva szalad ide vagy oda panaszkodni. Én ezt kicsinyes és ovis hozzáállásnak tartom. Mondtak már nekem ennél sokkal durvább dolgokat is, de én ezt nem veszem fel, mert nekem nem mindegy, hogy ki mondja és miért mondja. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy vkiért azért pereljek be, mert beszólt, vagy bármi rosszat tett ellenem. Én úgy gondolom, hogy ezt lehet kezelni, ill. vannak bizonyos emberek, akik nekem nem érnek annyit, hogy időt szánjak rájuk. -
Solt #1139 Ki nevezte a véleményemet csípőből marhaságnak? Olvass vissza hol durvult el... -
#1138 én mint nagy nyilvánosság láttam hogy mike lehülyézte extranagycsajét lesz per vagy nem? -
Solt #1137 Tettem kijelentést? A feltételes módot gondolom ismered. Egyébként a te elképzeléseid szerint minden politikai újságíró a bíróságon ülne... amit itt én művelek, az gyerekjáték hozzájuk képest. -
#1136 jogilag is?
szavazati jogot is a család kapja? -
#1135 na akkor újra
#1128 -
Solt #1134 Szerves egység! Mond ez neked valamit? A családban való élés alaptétele, hogy az egyén "lemond" az önös érdekeiről. Ez olyan mint az anyaság... a jó anyai is ott kezdődik, hogy az egyéni érdekeit háttérbe szorítja, és a gyermek lesz az első. Egy szerves család is ilyen... ez az élet rendje, törvénye. Ez nem konzervatív szemlélet, hanem másképpen ez nem működik. -
#1133 naugye
miért sértegettelek volna, ha te nem sértegetsz -
#1132 szóval vagy nácik
egyre jobb
szerintem nyerek -
#1131 az én szakértőm meg majd iq tesztet töltet ki veled -
Solt #1130 Azzal, hogy a családot fontosabbnak tartom mint az egyént? Ez ront a helyzetemen? Hááát... szerintem mindenki helyzetén az a világ ront amit élünk... az ahol az egyén mindenek fölé van emelve... -
#1129 tedd azt -
#1128 aha
te elkövetsz valamit, a felelősséget meg majd a család vállalja
miben élsz? maffia? -
extramagascsaj #1127 -
Solt #1126 De nem azért, mert Te tudsz kezelni, hanem azért, mert élőben ezt nem engedted volna meg magadnak. Én egy kezesbárány vagyok, amíg nem kezelnek le, nem minősítenek, vagy egyéb módon nem sértegetnek... sőt, még azt is képes vagyok belátni, ha tévedek. -
#1125 ne rontsd a helyzeted -
#1124 hm... látom menne ez neked
akkor is sokba kerülne az ügyvéd
nem baj, egy jót pereskedünk :) -
Solt #1123 Helyesbítek! A mai formájában káros. Így jobb? :) -
#1122 szerintem nem
mert én tudom kezelni az olyan embereket mint te
kedélyesen elbeszélgetnénk egy pohár bor mellett úgy, hogy még ideges sem lennél
mert alapvetően szerintem nem egy baromállat vagy, hanem egy kultúrált ember, aki tud viselkedni, udvarias, szal valszeg nem állnál le ordítva anyázni fehér asztalnál
javíts ki ha tévedek -
Solt #1121 Látod... én csak az Andrássy útra céloztam, az AVH-t már te hozod ide... lehettek volna nácik is... ők is ott dekkoltak. Mellesleg felhívnám a figyelmedet arra, hogy ki is kezdte a hóhérkodást... -
#1120 A liberalizmusnak nem az a célja, hogy a kisebbséget tegye előnybe, hanem hogy kiegyenlítse a hátrányokat. És más kérdés, hogy ma már kicsit rosszul, de ez miatt nem lehet az egész irányzatot károsnak nevezni szerintem, csak az ésszerűségen kellene belül maradniuk. -
#1119 tulzásba viszed a megsértődést -
extramagascsaj #1118 #953 akkor ellened is indítson itt vagy 5-6 ember pert, amiért ostobának nevezted őket? -
Solt #1117 Nem? Akkor nem ugyanabban az országban élünk. Az egyén előtérbe helyezése is káros... a szerves társadalom legkisebb egysége a család, nem az ÉN. -
#1116 nézz utána ennek
így van megfogalmazva a törvényekben
meg mi mindenért indítanak becsületsértési pereket a neten leírtak alapján -
Solt #1115 Nekem ugye ezért is van kint a rendes nevem az adatlapomon. Vállalom amit mondok, és az életben sem mondanék mást. Vehemens vagyok ez tény, és valószínűleg Mike-nak már a képébe vágtam volna a fehér kesztyűt. TDantesnek is... -
#1114 nem helyezi a kisebbséget a többség elé
hanem az egyént
ugyanis a liberalizmus nem kollektivizmus -
#1113 Élőben csendesebb a dolog. Én voltam már topik talin. Egész más mint itt trollkodni. ;) -
#1112 az utca nem nagy nyilvánosság? egy forgalmas helyen többen vannak egy időben mint aki eddig itt megfordult...no comment -
#1111 mutasd meg, hogy hol