Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légyszi pm-ben küld át az adataidat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de az hogy degenerált vagyok, nem vélemény
illetve akkor az, ha tényleg az vagyok
ergo te még szakértõre is költhetsz, aki alátámasztja azt az állításod, hogy degenerált vagyok
bírod majd pénzzel?
www.smart-bus.hu
a polgári per, nem feljelentés
www.smart-bus.hu
ha nem, akkor tied
és ha nyersz akkor is kell költened ügyvédre, mert ügyvéd nélkül nem nyersz
www.smart-bus.hu
amikor majd idézést kapsz, akkor hidd el nekem, érdekelni fog téged is
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
max nem nyered meg
ha annak tûnik, akkor sem az
nagy nyilvánosság elõtt azt állította: a felmenõim ÁVH-sok, és magam degenerált vagyok (nem ezt a szót használta, de majd kikeresem) és még sorolhatnám
meg kell tanulni, hogy ez egy nyilvános fórum, és vannak törvények
persze általában senki nem szokott emiatt perre menni, ezért is írogat összevissza mindenki mindent
2. Nem neked írtam...ha nem csak a kötözködésre koncentrálnál...figyelted volna, hogy nem neked írtam. De ha te is a sajátodnak érzed az inged...hajrá...vedd fel.<#eplus2>#eplus2>
értsd már meg, egy becsületsértési per az polgári per
nem jelentelek fel
milyen címen is?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mit állított TDantes:
Ezt:
"Ja, és persze ahogy látom a feminizmust is kártékonynak tarja. Egyet értek. Most komolyan, õszintén, a nõk annyit érnek mint a férfiak? Nem. A nõ ne írjon, ne olvasson, legyen otthon mindig, nevelje a gyereket, slussz passz! Semmihez se legyen joga! Ez egy igazán szép gondolat, és csak a genetikai hulladékok szerint vannak jogaik a nõknek is..."
Hol írtam én egy szóval is olyat, ami ebben az egymenésben van? Azon kívül, hogy kártékonynak tartom... Hol írtam ilyeneket? Sehol... ennek ellenére ez már nekem van tulajdonítva! Na ez a gusztustalan... pont ez a jellemzõ TDantesre, és pont ezért beszélek úgy vele ahogy... ezt már nem egyszer eljátszotta!
Erre beállsz te is ebbe a sorba. Rólam sok mindent el lehet mondani, és azért amit ÉN mondok vállalom is felelõsséget! De azért, amit más magyaráz bele a saját beteg agya szerint az én mondandómba, azért nem!
www.smart-bus.hu
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Õ pereskedne, mert hisz a demokráciában, és a törvényekben.
Te, szimplán szájba rúgnád a neked nem tetszõket( te ilyet soha nem mondtál vagy írtál, csak én hazudom ezt)
Én meg leszarlak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
mert én így gondolkodom
hanem amit rólam állítottál
minden itt van, leírtad
Az irónia az nem trollkodás. Az emberek ezt szokták használni. Az, hogy neked nincs érzéked az iróniára, az a te bajod. Miért lehet ez? Talán mert túl komolyan veszel mindent, magadat is, meg az egész világot. Ha kicsit ellazulnál, és felfognád mindezt, akkor most minden rendben volna.
De nekem mindegy, vagy megfogadod a tanácsom, vagy nem. Ha nem fogadod meg, akkor az egész életedben olyan leszel mint egy puffogó vipera.
Úgyhogy puffogj csak nyugodtanm, igen én egy retardált vagyok. Azért élek, hogy téged idegesítselek fel, ez okoz az én torz lelkemnek örömet. (hogy világos legyen, ez ismét irónia volt)
www.smart-bus.hu
Mit kell a liberalizmusról vitázni? Az eredménye nem elég? Arról nem beszélve, hogy a mai "liberalizmusnak" semmi köze ahhoz, ahonnan indult...
www.smart-bus.hu
"A liberalizmus a legkártékonyabb eszme ami valaha létezett. Ezt csak a feminizmus közelíti meg..."
Például vehetjük a melegeket, ma már az emberek nagy része elfogadja õket. De a házasságot (illetve elsõsorban a gyerek örökbefogadásának lehetõségét!) nem kellene engedélyezni, elsõ maga a gyerek áldozat miatt. Ennek engedélyezése már biztos kiváltana akár erõszakot is sok helyen, és igazából pont liberális okokbó, csak a másik oldalról! 😄
Katonaságnak sincs egyszerûen értelme ma már, de valamit tényleg ki kellene találni arra, hogy az embereknek, fiataloknak több lehetõségük legyen akár sportban, vagy amit korábban javasoltam, egy magyargárda szerû szervezetben dolgozni és kiképzésben is részt venni (akár részben biztonsági tevékenységek, katasztrófaelhárítás, stb.).