Kell-e sorkatonaság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
majd beszámolunk arról hogy alakul a per

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ok, akkor ezt megbeszéltük
légyszi pm-ben küld át az adataidat

stationx
ezek szerint a genetikát mint költõi képet használod, mert mint írtam nevelt gyerekük is lehetnél.
Mike
lehet más a véleményed
de az hogy degenerált vagyok, nem vélemény
illetve akkor az, ha tényleg az vagyok
ergo te még szakértõre is költhetsz, aki alátámasztja azt az állításod, hogy degenerált vagyok
bírod majd pénzzel?

Tedd azt... remegek.

www.smart-bus.hu

wardogzombie
a honvédségnél kivernék belõled ezt a fajta hozzáállást is

Alig várom. Szívesen elmondom bárkinek, hogy szánalmasnak tartom a viselkedésed. Ezt hívják szabad véleménynyilvánítás jogának.

Mike
még1x: nem fogom feljelenteni
a polgári per, nem feljelentés

Az! Bezzeg aki otthagyná meghalni a feleségét/barátnõjét az maga a követendõ példa! És ezek után még van képed neked undorítózni? Nem rossz...

www.smart-bus.hu

Mike
csak ha veszítek
ha nem, akkor tied
és ha nyersz akkor is kell költened ügyvédre, mert ügyvéd nélkül nem nyersz

Szánalmas, hogy nem tudod elviselni, hogy másnak más a véleménye, ill. ha elmondja rólad a véleményét. Menj nyugodtan akár bíróságra ezzel...csinálj belõle ügyet. Csak magadat járatod le vele.

Ebben az esetben igen! Már, ha hirdetném is... önmagában a felnövés még megbocsátható, mert eredendõ bûn ugye nincs. Legalábbis nálunk.

www.smart-bus.hu

Mike
vannak törvények
amikor majd idézést kapsz, akkor hidd el nekem, érdekelni fog téged is

Szerintem meg nem.

www.smart-bus.hu

Persze, hogy nem!

www.smart-bus.hu

Akkor perelj be. Tiéd a perköltség. 😄

wardogzombie
és valszeg feljelenteni se fogod mert te is belátod hogy marhaság lenne.

Mike
miért röhögnének? akkor indítasz valaki ellen polgári pert, amikor csak akarsz
max nem nyered meg

Elég naiv vagy ha azt hiszed, hogy ez rajtad kívül bárkit is érdekel.

jah vizet prédikálnak bort isznak,undorító népség

stationx
ha egy liberális családban nevelkedtél volna, abban nõttél volna fel, akár nevelt gyerekként, te is liberális eszmét hirdetnél. te is genetikai hulladék lettél volna?
Mike
és én nem vagyok közszereplõ, hogy el kellene viselnem mindent

Mike
nagy nyilvánosság elõtt elkövetett becsületsértés

stationx
szerintem a konzervativizmus, a horty féle neokonzervatív álkeresztény értékrend a legkártékonyabb eszme amit valaha láttam.
Mike
különösebben nem fenyegetõzöm
ha annak tûnik, akkor sem az
nagy nyilvánosság elõtt azt állította: a felmenõim ÁVH-sok, és magam degenerált vagyok (nem ezt a szót használta, de majd kikeresem) és még sorolhatnám

meg kell tanulni, hogy ez egy nyilvános fórum, és vannak törvények
persze általában senki nem szokott emiatt perre menni, ezért is írogat összevissza mindenki mindent

nyugodtan...bemész egy ilyennel...és körbe röhögnek

1. Ha nem ismersz vkit...nem feltétlenül világos, hogy vmit komolyan gondol, avagy csak irónia, mert nem ismered az észjárását.
2. Nem neked írtam...ha nem csak a kötözködésre koncentrálnál...figyelted volna, hogy nem neked írtam. De ha te is a sajátodnak érzed az inged...hajrá...vedd fel.<#eplus2>

stationx
ugye nem gond ha innentõl azt mondom, hogy minden nemzeti érzelmû, keresztény-konzervatív egy genetikai hulladék?.
Mike
jaj istenem
értsd már meg, egy becsületsértési per az polgári per
nem jelentelek fel

hajrá 😄
milyen címen is?

wardogzombie
itt fenyegetõzöl polgári perrel? ha megnyered is szted ki fogja azt kifizetni neked?

Akkor pereskedj... mit érdekel, hogy hívod! 😄

www.smart-bus.hu

Mike
ez nagyon helyes
majd a bíró elõtt is mondd ezt

Ezt megint honnan veszed? Ki akar bárkit is szájba rúgni? Mire jó ez? Érv nincs, jön ez a mocskolódás, és még én vagyok a rossz... van ám bõr a képeden!

www.smart-bus.hu

És te miket állítottál rólam? De mondom... jelents fel...

www.smart-bus.hu

Látod! Erre mondom én, hogy az értelmezés nem megy! És még én vagyok a rossz! Legalább 10-bõl egy alkalommal olvasd el mirõl van szó!

Mit állított TDantes:

Ezt:

"Ja, és persze ahogy látom a feminizmust is kártékonynak tarja. Egyet értek. Most komolyan, õszintén, a nõk annyit érnek mint a férfiak? Nem. A nõ ne írjon, ne olvasson, legyen otthon mindig, nevelje a gyereket, slussz passz! Semmihez se legyen joga! Ez egy igazán szép gondolat, és csak a genetikai hulladékok szerint vannak jogaik a nõknek is..."

Hol írtam én egy szóval is olyat, ami ebben az egymenésben van? Azon kívül, hogy kártékonynak tartom... Hol írtam ilyeneket? Sehol... ennek ellenére ez már nekem van tulajdonítva! Na ez a gusztustalan... pont ez a jellemzõ TDantesre, és pont ezért beszélek úgy vele ahogy... ezt már nem egyszer eljátszotta!

Erre beállsz te is ebbe a sorba. Rólam sok mindent el lehet mondani, és azért amit ÉN mondok vállalom is felelõsséget! De azért, amit más magyaráz bele a saját beteg agya szerint az én mondandómba, azért nem!

www.smart-bus.hu

Igen, de attól még amit mondtam, az igaz. Ki kéne húznia a fejét a seggébõl, csak nem akartam ezt írni, mert még megsértõdik. ( meg úgyse értené)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mike
perközösség?

Ezért szép a világ. Különbözõek vagyunk.

Õ pereskedne, mert hisz a demokráciában, és a törvényekben.
Te, szimplán szájba rúgnád a neked nem tetszõket( te ilyet soha nem mondtál vagy írtál, csak én hazudom ezt)
Én meg leszarlak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mike
szerintem nekem mondta, hogy retardált vagyok, nem neked
mert én így gondolkodom

Mike
nem azért
hanem amit rólam állítottál
minden itt van, leírtad

Mondok neked valamit. Kicsit, nyugodj le, Te nagyon magasra nõtt csajszi.
Az irónia az nem trollkodás. Az emberek ezt szokták használni. Az, hogy neked nincs érzéked az iróniára, az a te bajod. Miért lehet ez? Talán mert túl komolyan veszel mindent, magadat is, meg az egész világot. Ha kicsit ellazulnál, és felfognád mindezt, akkor most minden rendben volna.

De nekem mindegy, vagy megfogadod a tanácsom, vagy nem. Ha nem fogadod meg, akkor az egész életedben olyan leszel mint egy puffogó vipera.

Úgyhogy puffogj csak nyugodtanm, igen én egy retardált vagyok. Azért élek, hogy téged idegesítselek fel, ez okoz az én torz lelkemnek örömet. (hogy világos legyen, ez ismét irónia volt)

Balumann
Úgytûnik 😛

Ne fárassz!!! Perelj... perelj be azért, mert fórumozunk... ennyire te sem lehetsz hülye! Tudod mit, perelj be azért, mert hülyének neveztelek! Ha gondolod felveszem mp3-ban és átküldöm! Még nyilatkozom is, ha kell...

www.smart-bus.hu

Mike
rendben, téged is beperellek

kössz nem van épp elég lehetõségem a sportra de nem érdekel és senki se kényszerítsen

wardogzombie
hohohóóóóó összejövünk összejövünk<#integet2>

Igen, én fenyegetõzöm!! 😄 Hol??? Te ezért pénzt kapsz? Ingyen ne csinálj magadból hülyét...

Mit kell a liberalizmusról vitázni? Az eredménye nem elég? Arról nem beszélve, hogy a mai "liberalizmusnak" semmi köze ahhoz, ahonnan indult...

www.smart-bus.hu

Mike

"A liberalizmus a legkártékonyabb eszme ami valaha létezett. Ezt csak a feminizmus közelíti meg..."

Balumann
Az a baj, hogy a liberalizmus ma már kicsit túllépett az eredeti célokon, hiszen azokat már elérték többé-kevésbé (és rengeteget köszönhetünk annak), és ez a túllépés már sok szempontból tényleg nem normális dolog.

Például vehetjük a melegeket, ma már az emberek nagy része elfogadja õket. De a házasságot (illetve elsõsorban a gyerek örökbefogadásának lehetõségét!) nem kellene engedélyezni, elsõ maga a gyerek áldozat miatt. Ennek engedélyezése már biztos kiváltana akár erõszakot is sok helyen, és igazából pont liberális okokbó, csak a másik oldalról! 😄
Katonaságnak sincs egyszerûen értelme ma már, de valamit tényleg ki kellene találni arra, hogy az embereknek, fiataloknak több lehetõségük legyen akár sportban, vagy amit korábban javasoltam, egy magyargárda szerû szervezetben dolgozni és kiképzésben is részt venni (akár részben biztonsági tevékenységek, katasztrófaelhárítás, stb.).