Kell-e sorkatonaság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem teszem, mert én nem vagyok ilyen hisztis picsa típus, akinek ha beszólnak sírva szalad ide vagy oda panaszkodni. Én ezt kicsinyes és ovis hozzáállásnak tartom. Mondtak már nekem ennél sokkal durvább dolgokat is, de én ezt nem veszem fel, mert nekem nem mindegy, hogy ki mondja és miért mondja. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy vkiért azért pereljek be, mert beszólt, vagy bármi rosszat tett ellenem. Én úgy gondolom, hogy ezt lehet kezelni, ill. vannak bizonyos emberek, akik nekem nem érnek annyit, hogy idõt szánjak rájuk.

Ki nevezte a véleményemet csípõbõl marhaságnak? Olvass vissza hol durvult el...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
én mint nagy nyilvánosság láttam hogy mike lehülyézte extranagycsajét lesz per vagy nem?

Tettem kijelentést? A feltételes módot gondolom ismered. Egyébként a te elképzeléseid szerint minden politikai újságíró a bíróságon ülne... amit itt én mûvelek, az gyerekjáték hozzájuk képest.

www.smart-bus.hu

Mike
jogilag is?
szavazati jogot is a család kapja?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na akkor újra

Szerves egység! Mond ez neked valamit? A családban való élés alaptétele, hogy az egyén "lemond" az önös érdekeirõl. Ez olyan mint az anyaság... a jó anyai is ott kezdõdik, hogy az egyéni érdekeit háttérbe szorítja, és a gyermek lesz az elsõ. Egy szerves család is ilyen... ez az élet rendje, törvénye. Ez nem konzervatív szemlélet, hanem másképpen ez nem mûködik.

www.smart-bus.hu

Mike
naugye
miért sértegettelek volna, ha te nem sértegetsz

Mike
szóval vagy nácik
egyre jobb
szerintem nyerek

Mike
az én szakértõm meg majd iq tesztet töltet ki veled

Azzal, hogy a családot fontosabbnak tartom mint az egyént? Ez ront a helyzetemen? Hááát... szerintem mindenki helyzetén az a világ ront amit élünk... az ahol az egyén mindenek fölé van emelve...

www.smart-bus.hu

Mike
tedd azt

Mike
aha
te elkövetsz valamit, a felelõsséget meg majd a család vállalja
miben élsz? maffia?

<#eljen>

De nem azért, mert Te tudsz kezelni, hanem azért, mert élõben ezt nem engedted volna meg magadnak. Én egy kezesbárány vagyok, amíg nem kezelnek le, nem minõsítenek, vagy egyéb módon nem sértegetnek... sõt, még azt is képes vagyok belátni, ha tévedek.

www.smart-bus.hu

Mike
ne rontsd a helyzeted

Mike
hm... látom menne ez neked
akkor is sokba kerülne az ügyvéd
nem baj, egy jót pereskedünk 😊

Helyesbítek! A mai formájában káros. Így jobb? 😊

www.smart-bus.hu

Mike
szerintem nem
mert én tudom kezelni az olyan embereket mint te
kedélyesen elbeszélgetnénk egy pohár bor mellett úgy, hogy még ideges sem lennél
mert alapvetõen szerintem nem egy baromállat vagy, hanem egy kultúrált ember, aki tud viselkedni, udvarias, szal valszeg nem állnál le ordítva anyázni fehér asztalnál

javíts ki ha tévedek

Látod... én csak az Andrássy útra céloztam, az AVH-t már te hozod ide... lehettek volna nácik is... õk is ott dekkoltak. Mellesleg felhívnám a figyelmedet arra, hogy ki is kezdte a hóhérkodást...

www.smart-bus.hu

Balumann
A liberalizmusnak nem az a célja, hogy a kisebbséget tegye elõnybe, hanem hogy kiegyenlítse a hátrányokat. És más kérdés, hogy ma már kicsit rosszul, de ez miatt nem lehet az egész irányzatot károsnak nevezni szerintem, csak az ésszerûségen kellene belül maradniuk.

wardogzombie
tulzásba viszed a megsértõdést

#953 akkor ellened is indítson itt vagy 5-6 ember pert, amiért ostobának nevezted õket?

Nem? Akkor nem ugyanabban az országban élünk. Az egyén elõtérbe helyezése is káros... a szerves társadalom legkisebb egysége a család, nem az ÉN.

www.smart-bus.hu

Mike
nézz utána ennek
így van megfogalmazva a törvényekben
meg mi mindenért indítanak becsületsértési pereket a neten leírtak alapján

Nekem ugye ezért is van kint a rendes nevem az adatlapomon. Vállalom amit mondok, és az életben sem mondanék mást. Vehemens vagyok ez tény, és valószínûleg Mike-nak már a képébe vágtam volna a fehér kesztyût. TDantesnek is...

www.smart-bus.hu

Mike
nem helyezi a kisebbséget a többség elé
hanem az egyént
ugyanis a liberalizmus nem kollektivizmus

immovable
Élõben csendesebb a dolog. Én voltam már topik talin. Egész más mint itt trollkodni. 😉
wardogzombie
az utca nem nagy nyilvánosság? egy forgalmas helyen többen vannak egy idõben mint aki eddig itt megfordult...no comment

Mike
mutasd meg, hogy hol

Ebben van valami. Ha azt hallom liberális, azonnal az szdsz és a maradványai ugranak be. Ettõl függetlenül tisztában vagyok a liberalizmussal mint eszmével, de így is azt mondom, hogy én károsnak találom. A mai formája mindenképpen az... a szólásszabadság egy dolog, jó dolog. De például a liberalizmusnak az az életellenes felfogása, hogy a kisebbséget a többség elé helyezi, hosszú távon tökéletesen életképtelen... ez jól látszik szerte Európában.

www.smart-bus.hu

Mike
így van
valószínüleg Solt sem modana ilyeneket, mert szégyellné magát

meg gondolom volt gyerekszobája

Élõben konkrétan ott hagytam volna ahol épp van.

azt már keresse meg aki akarja 😄

Hogyne.

Mike
nem
az utcán ordibálsá nem nagy nyilvánosság
de a net igen
mondhatná, hogy hirtelen felindulásból mondta
el is fogadnák
csakhogy Solt, módszeresen követte el ugyanezt, többször téve említést ÁVH-s õsökre
majd meglátjuk, tényleg vannak-e ÁVH-s õseim

wardogzombie
naaaaaa nemongyilyet <#zavart1>

stationx
élõben nem menne így szerintem. anonymként a neten mindenki bátrabb s bölcsebb, mint a való életben.
Balumann
Ez borzasztó! :| El se merem képzelni mi lett volna, ha élõben menne ez a vita, kinyírnátok egymást. Mindenki genetikai hulladék (vagy csak neveletlen? ) itt !!
Nem csak az aki kezdi, hanem mindenki aki folytatja.

stationx
az a baj, hogy te a liberálisokat az szdsz-el azonosítod. nagy hiba. mivel a liberalizmus megannyi vívmányát használod nap, mint nap. pl elmondod itt a véleményed a szólásszabadságnak köszönhetõen, amit annak idején a liberálisok kezdeményeztek.
hálisten a népesség nagy része szabadságra, jogokra, önállóságra vágyik így az a fajta konzervatív, tekintélyelvû rendszer ami megmondja nap mint nap mit tehetsz s mit nem, nem jön már vissza.
wardogzombie
tel szám?😄DDDD

Mike
én nem erõszakoltam rád a véleményem

Miért is ne? Én vállalom magam. Veled ellentétben.

Mike
eszednél vagy, ide ne ird ki

wardogzombie
ha teszemazt mennél át a zebrán és egy autósnak aki siet miattad meg kell állni és kiszól az ablakon te máris polgári pert inditassz mert az utcán nagy nyilvánosság elõtt küldött a picsába? te ennyire ráérsz?

Mindenképpen... ami kell a rendelkezésedre áll. ( adatlap ) Tedd meg a szükségesnek vélt lépéseket. ( remélem jól állsz anyagilag )

www.smart-bus.hu

Az én véleményem az, hogy neked nincs rendben a fejed...ennyi.
Perelj be...nyugodt lélekkel...csak röhögni tudok rajtad. Szánalmas amit mûvelsz.
Kiri Karolina
1986.09.10
Kecskemét
Tessék...más adatra van még szükséged?

Valahogy úgy... ez már ilyen "odamondok" kategória most nálam, mert fogytán van a híres türelmem.

Egyébként nevelt gyermekként nyilván nem fordulnék a szüleim ellen, de, hogy a liberalizmust akkor sem terjeszteném az fix. Mint ahogy a katolikus vallást sem terjesztem, pedig abban a szellemben neveltek. Annyira nem terjesztem, hogy kifejezetten károsnak tekintem...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
árulj el vmit öszintén te egy nagyon érzékeny valakinek tünsz látom az adatlapodon is ha helyesen van kitöltve hogy nem 14 éves vagy öszintén hány polgári peres eljárást inditottál már?most õszintén...

Ha megnyernéd is -ami kizárt...mert ilyen hangyafasznyi dolog senkit nem érdekel- akkor sem lennél nyertes; mert az nem lehet nyertes, aki ennyire szánalmas, hogy önként csinál magából hülyét. Ezen felül meg ha nem tûnt volna fel jó pár év alatt ez a fórum nem arról szól, hogy mindenkibe bele erõszakolhatod a véleményed, és azok csak bólogatnak...akkor sajnálom. Nem tetszik, hogy másnak megvan a véleménye rólad? Nem tudod elviselni,hogy utálnak? Lehet sírni a sarokban, lehet perelni, meg amit akarsz...ezen nem változtat semmi. Attól még az maradsz aki vagy...