Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg sportpályákat építeni, amit ingyen lehet használni, és nem csak a élsportolókra gondolni
nálunk nincs semmi
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
én is õket 😊
91-ben már volt délszláv válság/háború? nekem nem rémlett csak 95-96
de az is lehet, mert én nem mentem emiatt sehová
emlékszem a Reuters híreit olvasgattam, de az még késõbb volt, talán 97-ben
Viszont 2-3 hónapos normális sorkatonai szolgálatot el tudnék képzelni. Akár a Nõk részére is.
Sok mai fiatalra bõven rá is férne egy kis mozgás a szabad levegõn.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
max leugatni a sok katonabuzit
sokak szerint az idõpocsékolás volt
akkor az vagyok
remélem szereztem neked ezzel egy kis örömet 😄
"A gyakorlati együttmûködés a NATO 1994 januári csúcstalálkozóján meghirdetett Békepartnerség (PfP) programjának beindulását követõen a korábbiaknál magasabb szintre emelkedett. Magyarország a PfP-keretdokumentum aláírásával az elsõk között, 1994 februárjában csatlakozott a programhoz, amelyben hangsúlyos szerepet kaptak a katonai együttmûködési programok, és amelyek figyelembe vették az egyes partnerországok egyéni érdekeit is. A kapcsolatok fejlõdésének fontos állomását jelentette, hogy 1995. januárjában nagyköveti vezetéssel létrejött a Szövetség központja területén mûködõ, NATO melletti önálló magyar összekötõ iroda.
A magyar-NATO kapcsolatok történetében mérföldkövet képezett hazánk és a Szövetség együttmûködése Bosznia-Hercegovina stabilizálásában. Az IFOR/SFOR-mûvelet 1995. decemberi beindításától 2004 végi lezárásáig Magyarország befogadó támogatást nyújtott a mûveletben szolgáló NATO- és partnerországi kontingenseknek, és saját kontingenssel is vett részt az IFOR/SFOR küldetésben. Sokoldalú részvételünk jelentõs szerepet játszott abban, hogy 1997-ben a madridi csúcs meghívta Magyarországot a csatlakozási tárgyalások megkezdésére. Magyarország az IFOR/SFOR-mûvelet lezárását követõen is részt vesz a NATO szarajevói parancsnokságának munkájában."
forrás: Külügyminisztérium
de látom a nagy okos fejeddel ezt neked sem sikerült ám felfognod
ismerlek már egy ideje
A egymásrautaltság, a bajtársiasság ez a lényeg.
Aki volt, az büszke lehet hogy végigcsinálta.
Az hogy kell-e ilyen formában jó kérdés. Meg kell reformálni az biztos...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Na off vege....
Sorkatonasag egy baromsag😊 hasznalhatatlan barmire... ebben az orszagban mert nincs ra penz.... egesz mas Izrael peldaja.. ott komolyan veszik es ott par 10 evvel ezelott tenyleg az orszag volt a tet... kicsit mas ugy am😊
Hoztam egy kis popcornt, kér valaki?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ember túl sokat játszottál pc-vel. Kommandósok vazze.
Legközelebb mit találsz ki , jedi templom?
5 jedi elég megszállni bármilyen országot ugye? Fénykard helyett meg jó lesz nekik a láng hegesztõ is.
Live for nothing or die for something.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
96-ra gondolsz?
nagyon szomorú, hogy nem messze innen, gyerekeket lõttek az árokba
de akkor már NATO tagok voltunk
1999 márciusában lettünk tagok. Csak 3 évet tévedsz te nagyokos.
Nem azt kellene sorolni, hogy hogy volt szar. Azt kellene mondani, hogy hogyan jó. A sajnálatos tény, hogy ma a kerítésen kívüliek sokszor jobban tudják, hogy mit kellene csinálni, csak a hozzád hasonló idóták miatt a kormány leszarja a honvédelmet, mert az átlagbirka szavazó szerint 0 Ft kellene honvédelemre.
Ez már milyen hülye duma.
Ha elzársz valamit valaki elöl akkor hogyan lenne meg rá a kultúra?
Ha pl. te 18 éves korodig nem tanulsz meg olvasni mert nem taníttatnak és de benyögöd hogy meg akarsz tanulni akkor én mondhatom hogy neked nincs meg a kultúrád az olvasásra?
Live for nothing or die for something.
A topik kiválóan mutatja azt, amit mindig is tudtam. Az áltagmagyarnak fogalma nincs se a fegyveres erõkrõl, se a honvédelemrõl, de inkább úgy semmirõl...
Soralomanyi katonasag nevelo celzattal? na ez egy vicc semmi nem neveltek meg bennem az tuti, inni es kummantani viszont teljesen jol megtanultam😄
Radios ezredben voltam , annyira voltunk utokepesek hogy amikor gyakorlaton kecskemettel akartak kapcsolatot teremteni a remek 30 eves orosz cuccal😊 akkor telefonon beszelgettek hogy most mi van mit kapcsolgassak hogy legyen kommunikacio😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha nem haragszol inkább javítsuk ki arra,hogy ÕK VESZÉLYEZTETNEK KÚÚÚÚÚRVASOK embert!!!!!!.....
A fogalmazással semmi gond. A többi netto hülyeség.
Inkább egy olyan rendszerre lenne szükség ami inkább ilyen laza hely lenne, de megtanítanák, hogy mi a felelõsség, bajtársiasság és becsületesség. Szerintem ilyen 3 hónapos(nyári) állam által finanszírozott katonaság féleség lenne. De persze nem kell azzal se átesni a ló tulsó oldalára...Az lenne a lényege, hogy lenne kialakulva ilyen összeszokott társaság meg megtanulnák a legalapvetõbb fegyverhasználatot. Persze hétvégi kimenõk is lennének. 😄 Meg, ha szülõ írna, hogy a gyereket kivennék a kiképzõbõl, mert nyaralni mennek vagy pedig családi dolog van akkor nyugodtan elmehet a gyerek. Szerintem lehetne úgy sorkatonaság, ha ilyen 3 hónapos lenne a cucc, de csak azoknak szólna ez a projekt akik 16-18 év köztiek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha vmi bohóckodás indulna erdélyért vagy budapestért a másik oldalrol 😄D
akkor tuti fognám a családot, kocsiba be és irány vmi értelmes helyre, kisházra ott is van pénz, nyelvtudást kell polírozni hogy be tudjunk illeszkedni és ennyi
Én csupán azt mondom, valahol el kéne kezdeni minél elõbb, hogy minél kisebb legyen az az idõ rés, amit szó szerint védtelenül töltünk. Most kegyes a sors, de ki tudja meddig...
Ha holnap nekiállnának egy normális modellnek, akkor is kéne vagy 10-15 év mire látható lenne a változás. Ez sok idõ... de minél késõbb kezdjük...
www.smart-bus.hu
Bocs, de nekem nem jön össze a rózsaszín felhõ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Én nem kötelezném rá a fiatalokat, hanem ösztönözném. Mondjuk TB és adó járulék engedményekkel, stb...
A mostani sereg meg valóban vicc sajnos.
www.smart-bus.hu
Azt kõllene elsõ nekifutásra megérteni, hogy akkoriban a sorállomány, tehát a hozzám hasonló golyófogók voltak hivatottak védeni az országot. Az, hogy én el tudok-e sütni normálisan egy fegyvert vagy sem, totál lényegtelen, mert, ha igen, ha nem, akkor is a hozzám hasonlókra ( is ) volt bízva az ország védelme. És, ha el tudtuk volna sütni, ha nem, akkor is mi döglöttünk volna meg azért, hogy a te puhos hátsódat védjük. Hogy eredményesen, vagy sem, az jelen vitának nem a tárgya.
Izraelnek annyiban más a helyzete, hogy képes önmagát megvédeni az õt érõ esetleges fenyegetésektõl. Egy kis ország, amelytõl katonai szempontból igencsak lehetne tanulni... ( önvédelmet, felépítést, kiképzést )
Annyira nem jutott eszükbe, hogy rendszeresek voltak az átlövöldözések, az átszivárgások, a légtérsértések, stb. Ha nem lettek volna ott a golyófogók, szerinted a határ menti települések, falvak lakói mennyire lettek volna biztonságban? Vagy az nem számít mi... az nem Budapest...
Persze, hogy nem én tartottam vissza õket... nem is állítottam ilyet, nem vagyok Chuck Norris. Az adópazarló golyófogók voltak ott... és a lebecsült kiképzésük ellenére, tették a dolgukat.
www.smart-bus.hu
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.