1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
Fürtös #550 Mondjuk 35 évesen Sims 2 őzni... na az az igazi sikertörténet. -
#549 és mennyivel olcsóbb lenne az államnak -
#548 38, bocsánat -
TDantes #547 Így van. A sok dologtalan, katonáskodna? Mars a kőbányába rabszolgának! Ott aztán férfi lenne belőlük! Megtanulnák mi az a munka meg fegyelem! -
Fürtös #546 Azért egy meglett 35 éves embertől többet várnék ennél a színvonalnál,vagy tévednék? -
#545 így van
tisztán nevelési célzattal
ez jó legyen rabszolgaság!
akkor aztán megtanulnátok mi a REND meg FEGYELEM meg TISZTELET -
#544 A hónapokat azért írtam, mert pár hónap után kedvelné meg az ember....téged amúgy ismerlek valahonnan, te már belémkötéttél valahol, de kurvaanyázva :D -
TDantes #543 Biztos így van ahogy mondod. -
#542 ez jó -
TDantes #541 Sok ezer ember a rabszolgaságot is kibírta. Ergo: legyen ismét rabszolgaság. Veled kezdjük. Legalább megtanulnád mi az a munka. -
#540 Folyamatosan személyeskedsz, pocskondiázol másokat. Ha mi gyűlölködünk, akkor te még inkább! -
#539 ja aki kiképzésre vágyik, van egy őrnagy haverom, biztos tud segíteni -
TDantes #538 Továbbra sem érdekel, hogy mit mocskolódsz. Ez csak téged jellemez. -
#537 Faterom úgy szolgált, hogy a gerince miatt nem is mehetett volna, mert sérve volt. Ő megcsinálta úgy, hogy tényleg TILOS lett volna, te meg full egészségesen elintéznéd, hogy ne kelljen mert nem akarod? Naná, hogy egy nyápic beszari szardarab vagy a szememben.... -
Fürtös #536 Nem érted kiscsira?
Ezekszerint te mindent pénzel oldasz meg,márpedig nem helyes ha mindenért kenőpénzt fogadsz el!
Elítélem azt is aki adja és aki elveszi!
Én legalább fel merem vállalni magamat kiírom,hogy hány éves vagyok és van fent rólam fotó is.
Annyira kiváncsi lennék a kinézetedre ha már így összehaverkodtunk.
Egy bunkó intelligencia hiányos kis vakarék vagy.
Nem tudsz írni egy mondatot anélkül,hogy pocskondiázz valakit?
Tudod 18 évesen az ember azt hiszi mindenkinél okosabb,30 felé már csak reméli, hogy a többiek hülyébbek.
Alapvetően itt mindenki normális hangnemben leírta ,hogy szerinte miért jó és miét nem.
Te fröcsögsz itt egyedül nem igazán ízléses stílusban,baszogatsz mindenkit.
Te milyen jogon sajnálsz le engem?
Én megadtam a maximális tiszteletet neked az elején,te ezt nem tudod értékelni,és képtelen vagy viszonozni.
Menj vissza a kocsmapult mellé fröcsögni odáig tart az agykapacitásod.
Ezzel befejeztem.
Pénzel én is megoldhattam volna, de már akkor is elítéltem az ilyesmit.
Ha az a sok ezer fiatal kibírta akkor én is ki fogom,én így álltam hozzá. -
#535 arról nem beszélve, ha már van állásod, akkor valakivel meg kell oldani a helyettesítésed, előbb-utóbb fel kell valakit venni helyetted
te meg visszamész fél év múlva és ha tulaj nem jóbarátod, akinek belefér némi pénzszórás miattad, vagy nem vagy olyan baromi jó a szakmában ha még kötelezően vissza is vesz, akkor is eséllyel mondanak neked fel -
#534 De, persze. Csak nem mindenkinek van rá szüksége, mert rendesen nevelték. Ha már itt tartunk: Sorkatonságot, mint olyat lehetne nevelő célzattal csinálni olyan fiataloknak, akik nevelhetetlenek, bűnözők, stb.
-
TDantes #533 Így van. Ti. Nem is én. -
Rundstedt17 #532 szivesen intéznék neked egy beutalót,mondjuk pár évre hogy rendes ember legyen belőled,mert régen években mérték az ilyesmit,nehogy már csak pár hónap kirándulás mégis mit képzelsz te?:D
aztán fentről a képedbe röhögnék ha nem mész főbe lőnnek és kész.ugye élveznéd barátom?
keress pszichológust,egyértelműen szükség lenne arról van szó hogy szivesen szadiznál szerencsétlen besorozatokon
lennél tökös gyerek a barakbban de ez elmúlt :D -
#531 Nem a katonaság dolga lenne, de segíthet benne. Nem?! -
#530 meg mindig ezen lovagolsz, temanyitas ota ?
-
#529 És mi gyűlölködünk? Elmész te a tudod hova... -
#528 Az agymosott idióta, és az ellenállásra képtelen egyén igencsak szubjektív a különböző nézőpontokból nézve -
#527 Srácok, nemtom hogy említette -e valaki nektek (ha igen, sry) azt a fontos tényt, hogy már nincs szocializmus, ahol mindenkinek volt munkája...Ma kőkeményen meg kell küzdened egy állásért, ha valahol meghirdetnek egyet, arra rengetegen ugranak rá. Na, most téged ha kiszakítanak ebből a mai vadkapitalista világból 6 hónapra és utána visszabasznak, akkor qrva nagy hátránnyal indulsz (holott lehet sorkatonság nélkül éppen szereztél volna 1 állást). Pl. én mérnök infósnak tanulok, ahol fél év teljes kihagyás kurvára sokat tud jelenteni a szakmában. Ezt a fél év kihagyást utólag valahogy be kéne pótolnom, nem beszélve arról, hogy mi lenne ha éppen emiatt lemaradnék egy állásról. Ha emiatt egy esetleges hitelt nem tudok fizetni, akkor mi lesz? Belegondoltatok egyáltalán, hogy a mai rohanó világban mi lenne ennek az egésznek a következménye? Lehet itt jönni meg példálózni emókkal meg drogos fiatalokkal, de lássuk be, nem csak ezekből áll a világ. Fegyelemre való tanítás, stb? Ugyanmár, az a katonság dolga lenne? -
#526 valahol be kellett fejezni a 8 általánost :D -
#525 -
TDantes #524 Akkor nincs. Amúgy pajtikám, tudod hogy milyen sokan oldották meg így? Jó sokan. Legalábbis azok akiknek volt egy kis sütnivalójuk, valahogy megoldották, hogy ne keljen katonáskodniuk. Érdekes módon, rendes ember lett belőlük is. Vagyis inkább nem ettől függ, hogy rendes ember lesz-e bárkiből is.
Akkor meg mit magyarázol, hogy leminősítettem? Inkább iskolába jártál volna még te is egy pár évet. Legalább értelmesebb lennél. -
#523 hány éves vagy? -
#522 és gondolom te jelentkezel a nevelési feladatra -
TDantes #521 Ja, és figyelj csak. Még mindig nem értem, mi a francért fáj az nektek, hogy más képes a gondolkodásra, és nem agymosott idióta, aki boldogan lesz katona? He? Mi a búbánatos francot zavar ez téged? Miért nem tudsz nyugton maradni? Erre se tanítottak meg, hogy ne baszogass olyat aki téged nem baszogat?
Tényleg nem értem,hogy neked, meg a hozzád hasonlóknak mi a fene bajuk van. Nem lehetne esetleg úgy élni, hogy megférünk a másiktól? Nem mi? Mert gyűlölködni kell, ez a lételemetek, jobban kell mint a levegő.
Ezt kéne inkább megtanulni a a sok a hülyének! -
Fürtös #520 Eme kijelentéseddel minősítetted magadat,a korosztályodat,és az országodat.
Nincs hozzáfűznivalóm. -
TDantes #519 De kaptam. Ha meg undorító, hát undorító. Továbbra is leszarlak már ne is haragudj. De amíg én nem ugatok bele abba, hogy te hogyan élj, te se ugass bele abba, hogy én hogyan éljek.
Mellesleg nagyon szánalmas amikor valaki a neten át keménykedik. Ezt a seregben úgy látom nem tanították meg neked. Mint ahogy értelmet se tanultál, se illemet, se toleranciát. Ilyeneket nem. De bunkóságra ezek szerint tanítottak. Na igen, ez is mutat valamit. -
#518 Nem hiszem, de undorító ez a "mindenki hagyjon békén, azt csinálok amit akarok, akkor amikor akarok, és mindenki kapja be az összes faszomat, és mindenki az én seggemet nyalja" stílus...sztem pont te vagy az, akit a szülei se neveltek meg, és éltében 1 pofont se kapott. -
TDantes #517 Akkor az vagyok. Szerinted érdekel, hogy egy neten keménykedő idióta mit gondol rólam? -
#516 én is ezt tenném. Vagy külföld. -
#515 Most viszont elástad magad :D Ne haragudj, de egy nyápic, síró picsogós, lázadó kis vakarcs vagy a szememben :D -
TDantes #514 Nem. Ha a jönne levél megoldanám úgy mint sokan mások. Egy kis pénz a dokinak, és egyből kiderül, hogy alkalmatlan vagyok. -
#513 nem népet, hanem törzset akartam írni :) -
#512 mi magyarok nem az összetartásról voltunk híresek sosem. több népből álltunk össze, mindegyik húz a magáéhoz, ebből nem lesz összetartás. -
#511 De érted, nem arról szól itt a dolog, hogy akarod vagy nem. Nekem mondhatod, engem se nagyon érdekel, de kényszeríteni nem kényszeríthetlek, nem is akarlak. De ha jönne a levél nekik is így sírnál? Kiröhögnének, és elvinnének ugyan úgy, mint a többit...
Fürtös:
A jó oldala viszont az, hogy ha kilépek az országból, akkor csak jobban járhatok.