1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
IXEMGabeo #590 egyetértek:) nagyjából a szivatás részét is hasonló mód megemlítettem:) -
Rundstedt17 #589 legnagyobb problémája meg az hogy emosokra buknak a nők
meg a fiatalság katonaság nélkül nem tanulhat fegyelmet,bár nem mintha ő maga nem egy taknyos kölyök lenne
illetve keménységét hivatott alátámasztani a dicsekvés egy fórumon hogy mennyi pinát látott
kemény nagyon keményyyy XDDD :D -
#588 ja, amúgy meg van rá máshol is példa. mondjuk kinában se lennék sorkatona, de elég izrael-t megnézni, nőknél, férfiaknál is kötelező sorkatonaság van, kicsit más is a beállítottságuk, amint azt látjuk és tapasztaljuk is minden nap... -
#587 Nem. -
#586 A hozzászólásaidban ezt írtad, hogy kurvára nem érdekel, hogy más mit csinál, vagy hogy néz ki. Magyarán csak a saját kis környezeted számodra a fontos. -
Vlala #585 Nem. -
IXEMGabeo #584 ugyanaz a rafinált szélhámos vagy, mint a legtöbben manapság... -
TDantes #583 Ő állítólag kemény, legalábbis úgy csinál. -
#582 oda csak a kemények férnek be, ne viccelődjél már, kiújul a sérvem a röhögéstől.. -
Rundstedt17 #581 itt ül napi 4-5 örát sgn szerinted?:DDDDD -
TDantes #580 És befogsz vonulni a Francia Idegenlégióba? -
Rundstedt17 #579 csak a nyelvedet használom,mi az nem tetszik az alpári stílusod? :D
ahelyett hogy mások életével foglalkoznál,meg irigykednél az emosokra,foglalkozhatnál a sajátoddal is de látom a jövöd és a jelened szar lehet ha a katonaságban látod a menekülést a nagypapi meg apu meséi éltetnek igaz?bezzeg nagy emberek voltak ők a barakkban de te már nem lehetsz fiacskám xDDDDD:D -
#578 Amilyen katonaságot te szeretnél magyarországnak, ez már létezik. Ez úgy hívják, hogy Francia Idegenlégió.
Amúgy ott is megy a szopatás, annak ellenére, hogy egy nagyon képzett és kemény sereg. Szopatás nélkül nincsen sereg. Ennyiben nem értek egyet csak. -
TDantes #577 Tök jó, hogy így ismersz. -
#576 Mondom ne reagálj rá:D -
#575 Igen és nem :)
Kell sorkatonaság, mert a mai 18-22 fiúk többsége ha ráüvöltesz, összesz.rja magát és depressziós lesz. Nagy része elhízott vagy beszakadt mellkasú anyámasszony katonája. Sportot hírből sem ismerik. Fegyverropogást csak videojátékokból, filmekből, youtube-ról ismernek.
Kell a sorkatonaság, mert egy országnak szüksége van haderőre. Ez, ami most van, ez nem haderő. Ez szájkarate. Haditechnikai eszközök korszerűsége zéró. Haditechnikai eszközök hadrafoghatósága zéró. Személyi állomány létszáma: igen alacsony. Személyi állomány hadrafoghatósága zéró. (Lassan 2 évtizede bundázva van a fizikai állapotszint felmérés. A pofa nagy, fizikai teljesítőképesség kicsi. Nagy része hikomat.)
Kell a sorkatonaság. Zsoldosok, ha sorsfordító fegyveres konfliktusról vagy ne adj' isten háborúról van szó, elvéreznek a hazafi katonák kitartásával, önfeláldozásával, motiváltságával szemben. Csak (!) pénzért csinálni valamit, kevés, édes kevés.
Kell a sorkatonaság, de nincs rá pénz. Békeidőben, amikor nincs a katonákra szükség, akkor a hadsereg szerepe a legtöbbek szemében leértékelődik.
Nem kell az a sorkatonaság, amiben a sorkatonákat a laktanyákban szopatják a kiképző tisztek és/ vagy a vaságyon rohadva egymást szívatják orrba-szájba, ahelyett, hogy hadgyakorlatokra, kiképzésre vinnék őket, mert SAJNOS NINCS RÁ PÉNZ. Az oroszok kivonulása óta nálunk gyakorlatilag egyre kevesebb és kevesebb a pénz hadianyagra, a technikai eszközök javítására, korszerűsítésére, újak beszerzésére, katonai hadtápra, logisztikára stb.-stb.
Emiatt törölték el 2004-ben a sorkötelezettséget mind a mai napig.
-
#574 Ő az egyén. Saját maga csak a fontos, nem érdekli a többi ember. -
#573 határozottan emlékszem rád, egy kissrácra emlékeztetsz akit kiskorában elvertek állandóan.
Mútlkor is ilyen voltál, kapásból anyáztál, provokáltál egyszerre 5 embert. Még akkor se vettél vissza mikor mindenki téged hurrogott le. Amúgy lehetséges, hogy több pinát láttam mint te, és nem azért mert nőgyógyász vagyok. -
Fürtös #572 Felhívnám rá a figyelmed,hogy hajcsárnak rendelkeznie kell matematikai ismeretekkel: úgymint egy!-kettő!
Sajnálom de az ön kvalitásai nem elegendőek a munkakör betöltéséhez,az önéletrajzát természetesen megőrizzük,ha a jövőben az ön szaktudásával rendelkező munkavállalóra lenne szükségünk mindenképpen értesítjük!
Ezt jól jegyezd meg mert nagyon sok ilyen levelet fogsz még kapni az életben:D -
#571 Nehogy reagáljatok erre a gyökérre. -
#570 Viccet félretéve, azt hittem te is dolgoznál a sorban, mert pont te vagy az aki meg akarja mutatni, hogy mennyire kemény gyerek. Én bevállalnám, de csak akkor ha te is ott melóznál mellettem ugyan annyi joggal. -
Rundstedt17 #569 gondolom mivel olyan sok pinát láttál már,ezért szeretnél katonának menni ahol te játszanád a részeg tiszt pináját?:DD:DDDDxD:D
kis fegyelem mániás wanna be homokos :D -
TDantes #568 Én a hajcsár lennék. Annak is kell lennie, mint ahogy kiképző tiszteknek is. -
#567 hát, ha ott dolgoznál a srác mellett, lehet rád is ragadna valami xD
Vagy úgy képzelted, hogy te lennél a hajcsár? :DDd Fel se merült bennem, hogy te is dolgoznál ugyan annyi joggal mint a többi...bocs :D -
Fürtös #566 Vegyétek már észre nem arról szól ,hogy jó vagy nem jó,kell-e vagy nem.
Én nem bántam meg a katonaságot mert mint írtam nagyon sok dolgot tanultam ott.
Ennek ellenére nem rohannék lövöldözni.
Ebben igazat adok TDantenak,hülye aki háborúzik...
De sokszor nem adnak rá lehetőséget,hogy elkerüld. -
TDantes #565 Nem? Nem baj. -
#564 ez nevelés lenne
fejlődne tőle a jellemed
vagy nem
de szerintünk igen -
TDantes #563 De milyen jó is lenne neki... -
#562 Azért egy civilizációs-társadalmi fejlődés útján elhagyott rabszolgaságot azonosítani az állam védelmével, és a kiképzéssel......... -
#561 Szerintem kell. -
#560 szoktam a simekkel is játszani néha, de azt elég hamar megunom
nekem elég stresszes az életem játékok nélkül is, szal én inkább stresszmentesen kapcsolódnék ki :) -
#559 Van még egy noname, valakivel keversz pajtás, de látom a személyeskedés és a provokálás az megy. JAAAJ rémlik már :D Te vagy az az erkölcsös papnövendék aki még pinát se látott? xDDD -
Fürtös #558 Ez esetben én is elnézésedet kérem nekem is magas labda volt:D
Ha építkezés miatt játszod akkor meg nem szóltam!
Szeretem ha valaki kreatív.
Én is építek csak én Cr-Mo ból.
-
#557 Janurbán szervezek egy ilyet
be lehet rá fizetni
megyünk követ fejteni
láncok, korbácsolás
aki túléli a 2 hetet, oklevelet kap
100 eFt/fő
minimális ellátás, közös kunyhóban alvás, wc, fürdőszoba nincs -
#556 az meg a másik, hogy valszeg ezerszer több tisztelet, és becsület van benne, mint benned. Nem a férfiről, mint jellemről van itt szó, hanem emberségről. Én téged nem veszlek emberbe. -
Rundstedt17 #555 omg az biztos nem én voltam mert sosem anyázok,passz nekem is ismerős vagy,te voltál az a noname aki vmi csajt akart megdugni de a tanára nem engedte?
bezzeg régen ha bemocskoltál egy nőt akkor elkellett venned vagy a fater lemetszette,hol vannak már az erkölcsök? semmi felelősség xxxdddd:D -
#554 sőt 3-azni
szeretem mert nyugis játék
nincs benne stressz
de már rég játszottam vele
inkább építeni szeretek benne -
#553 Ha ennyien úgy gondolják, hogy a katonáskodás milyen tök jó az miért nem jelenkezik és megy Afganisztánba?
Lehet megváltozna a véleménye...?! -
#552 jólvan, bocsánat, magas labda volt :D -
#551 Lehetséges, hogy tovább is bírná a srác mint te. Valszeg te a saját hugyodban meg könnyeidben, szarodban bőgnél, míg ő baltaarcal csinálná...