1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
  • w77d
    az értetlenséged az a gáz
  • immovable
    Mondjuk vidéken árvíz van, okés, vegyük a pestieket

LOL Ez a nap postja. :D
  • 94mike
    hagyjuk-.-
  • Jimbo
    Nem érzitek, hogy gáz, ha nem tudtok arra válaszolni, hogy mit csináltok egész nap amikor most éppen nincs árvíz és háború?
    Mondjuk vidéken árvíz van, okés, vegyük a pestieket.
  • 94mike
    igen,le írja xy barkács boltban melózik(példa)
    és írja le h micsinál ha nincs vevő?-.- valami ilyesmi volt a kérdésed..
  • Solt
    Igazad van, hagyjuk.
  • Solt
    Nem tévedsz, és ezzel szerintem minden épeszű ember tisztában van. Az ilyen irányú kérdés vagy provokációt, vagy valami elképesztően alacsony szellemi szintet feltételez...
  • Jimbo
    Miért lenne provokatív? Ha valaki megkérdezi, hogy mit dolgozol, az miért provokatív? Gondolom mindenki le tudja írni.
  • immovable
    Mindenki hülye csak te vagy villamos. Egyértelmű.
  • Solt
    Tehát véletlenül sem érzed a kérdésed provokatív jellegét? Illetve a háború vs tűz szám szerinti összehasonlításának abszurditását? És még neked kell lejjebb venned a mércét... nem rossz...
  • Peter1
    Hogy-hogy mit csinálnak a hivatásos katonák?
    Gondolom elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, hogy mind a fizikai mind (adott esetben) a szellemi képességeiket fejlesszék vagy megfelően magas szinten tartsák.
    Ezt pedig szerintem azért teszik, hogyha valamilyen elvetemült őrültnek az pattanna ki a fejéből, hogy márpedig Magyarországot el akarja foglalni (remélem ilyen soha nem fog bekövetkeztni) akkor legyen(ek) valaki(k) akik megpróbálják megadályozni, hogy egy kézigránátot a s*ggünkbe dugjanak.
    De lehet, hogy tévedek.
  • Jimbo
    Ha ez az igazság, akkor az, Én nem tudom azért kérdem. Feltettem egy normális kérdést, nem tudom miért olyan nehéz válaszolni rá. Illetve vannak sejtéseim, ezek egyre inkább megalapozottá kezdenek válni, ahogy mindenki terel...
  • jhetedikj
    Több különböző alakulat van a honvédségen belül is, melyik érdekel konkrétan téged?

Amúgy szerintem igen kellene sorkatonaság, minimum fél éves szolgálati idővel.
  • kiskorúbézoltán #657
    Semmit, lógatják a lábukat egész nap, délben megebédelnek aztán mennek haza. Kielégítő válasz?
  • 94mike
    pl örtoronyba vannak?
  • Jimbo
    Jó, akkor szűkítek, látom lejjebb kell vinnem a mércét, hogy itt is megértsék...
    Ha nincs háború, katazstrófa és árvíz, akkor mit csinálnak a katonák egész nap?
  • 94mike
    Ezt tesómékis csinálták:)
    homokzsákot pakoltak egésznap.
  • Solt
    Édes jó Istenem. Ezek után tényleg választ vársz?
  • w77d
    szerinted a katonák csak a laktanyán belül vannak? ki a fasz fog dolgozni a gátakon? katasztrófa esetén ki segít a civileknek? csak egy picit kéne megerőltetni magad és rájönnél, hogyha nem lennének katonák kénytelen lennél felállnia gép elől és mennél lapátolni addig, amíg hólyagos lesz a pici tenyered...
  • 94mike
    Te nagyon butavagy,már neis haragudj:S
  • Jimbo
    Ez pont hülye példa, volt, sőt minden példa hülye lesz, ha ilyen szintűekkel fogsz jönni, mivel szerencsére háború ritkábban van, mint tűz....
    Még mindig várom a választ.
  • 94mike
    ennyi..
  • Solt
    Nem az... tudni szeretném, hogy milyen korosztály tesz fel ilyen hülye kérdést! ( már elnézést ) Árnyaltan megpróbálok rávilágítani neked: A tűzoltók mit csinálnak, ha nincs tűz?
  • Jimbo
    Tudom, azért írtam, mert tapasztalatom szerint ilyenkor mindenki azzal jön, hogy Afganisztn+Irak és húdeszar, és de nehéz.
    Engem vszont továbbra sem ez érdekel, hanem az, hogy mit csinálnak ott helyettem, ami olyan rohadt nehéz.
  • Jimbo
    Lényegtelen, a kérdésre válaszoljon valaki.
  • immovable
    Csak neked.

• 94mike
    sorkatonák nem mennek kiafganisztánba-.- csak a hivatásosak:C
    tesómék adóházba voltak,ha vmi volt jelentették,kb ennyi melóvolt.meg bohóskodtak.( tesómék voltak az utolsó elöttiek:D utánnuk volt még 1 csapat,és megszünt, m1-gyenis voltak) bocsi az írás hibákért:S
  • Solt
    Szabad tudni hány éves vagy?
  • Jimbo
    A laktanyák ilyen szar helyek lennének, szar munkával? Még mindg nem tudom mit csinálnak ott, vki esetleg?
    És mielőtt jönne a púrduma, hogy Afganisztán meg Irak meg tököm tudja még mi, ahol megszállósdit játszunk milyen, az milyen kemény hely, nem arra vagyok kiváncsi ott mi van, engem az érdekel a laktanyában mi az a rohadt sok munka...
  • Solt
    Lehet innom kéne, van benne valami. :D

Csak egy picit meglepett, hogy két hozzászólás összefésülése megy... de legalább határozott vagy, van akinél még ez sincs meg! ;)
  • Mike
    ismerem őt is régről
    2001 óra rontom itt a levegőt, sokakat ismerek
    (mégtöbbeket meg nem)
  • Mike
    na mivan, nem ittál ma még eleget? :D
  • immovable
    ASD:A:DDDDD
  • w77d
    azok is...
  • Solt
    Szóval most SEM megy az értelmezés... :D
  • Solt
    Látom most megy az értelmezés... :D Hihetetlen... még a kötekedéshez is ...
  • Mike
    a sorkatonák?
  • w77d
    helyetted dolgoznak szar helyzetekben szar helyeken
  • Wlanseraf
    elolvastad a topic cimet? mert ha igen pfobald ujra ertelmezni
  • bakkerman
    SP-vel az élen!