1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
nah jó, szegény Cosmának esélye sem volt, váratlanul támadtak rá a retkes cigányok, többen is voltak és késsel mentek ököl ellen. -
ott volt Cosma, nem szaladt el, szemedben igazi férfi volt, meg is halt -
régen is elszaladt akinek volt egy kis esze
nem olyan jó megkéselve elvérezni az utcasarkon -
mondom csajszi, irány Izrael, egyébként meg ne más faszával verd a csalánt
mit szólnál ahhoz ha arról kezdenék értekezni, hogy semmi bajod nem lesz a főzöl, meg ellátod a házimunkát, elvégre ez a nők dolga
a legtöbb mai nő főzni nem tud, és kézzel sem mos már -
én mikor pubiztalak?
nézd csak meg
bőven vannak itt 18 alattiak is -
Solt #905 -
extramagascsaj #904 Nem azt mondtam,h vigyék harctérre a pasikat, hanem,h egy alapkiképzés csak nem ártana. Gondolj már bele, hogy ha egyszer olyan helyzetbe kerülne az ország...akkor gyakorlatilag nincs fegyveres erő. Meg milyen az, hogy egy férfi gyakorlatilag sok esetben nem tudja megvédeni magát?! Mert van ilyen...hogy inkább behúzza fülét-farkát.
Egy alapkiképzésbe ki hal bele?
Van katonai suliba járó, katona, rendőr ismerősöm. Mindegyik végigcsinálta a kiképzést...egyik se halt bele, és ők is azon a véleményen vannak, amin én.
Most nem azért...de milyen férfi az, aki csak a gépen tud verekedni,lövöldözni, de ha belekötnek az utcán, akkor meg inkább meghúzza magát, és elszalad. Régen azért nem ez volt a jellemző. -
Solt #903 Látom megint "csak" az értelmezés nem megy! Nézd meg, hogy akik támogatják hány évesek pubi... aztán nézd meg, hogy aki rikácsól miatta az hány éves... okoska...
Persze átlagban... mielőtt egyedi példákkal jössz. -
-
kicsit nézz körbe, mennyien vannak a katonabuzik
szal az okfejtésed egy marhaság -
Solt #900 Egy mai 16-18 éves mégis mire mondana magától igent a csajokon, a pián, és a drogokon kívül? Mert, hogy a tanulásra, a munkára, meg a katonaságra nem az fix! Legalábbis a döntő többségük...
Ez olyan mintha megkérdeznéd a vállalkozókat, hogy akarnak-e adót fizetni! Szerinted mi lenne a válaszuk?
Ráadásul egy nő véleménye azért csak számít... ők más szemmel vizsgálnak minket, és tán jobban látják a különbséget... -
de akkor miért más f****t vered a csalába? :))
"Szerintem kellene." - egy nőtől ez kissé erős. vajon hány katonaság előtt álló 16-18 éves sorköteles mondaná, hogy hozzák vissza? lenne ilyen? -
ja hogy fotelből huszárkodunk a másik nem rovására?
hogy is van a dolog a kibiccel? neki semmi sem drága?
-
irány izreal -
#891 -
extramagascsaj #895 Nem mondtam,h bárki akadályoz benne. Egy alapkiképzést bevállalnék,ha a fizikai állapotom megfelelő lenne. Még sosem tudni mit hoz a jövő, de most más dolgok foglalkoztatnak jobban. :) -
ki akadályoz meg benne, hogy beállj a seregbe pár évre? én biztos nem ... -
extramagascsaj #893 Szerintem kellene. Hihetetlen mekkora különbségek vannak a régi generáció között, akik még voltak katonák és azok között akik már nem. Valahogy más az értékrend...más a szemléletmód. Kevésbé puhapöcsök akik voltak katonák...nekem ez a meglátásom, amit a környezetemen figyeltem meg. Természetesen itt is vannak kivételek, de én úgy gondolom, hogy nem árt senkinek...sőt...legalább tanulnak vmit a fiúk. Én nő létemre is bevállalnám... -
Solt #892 Csak a válasz azt sejteti, hogy nem olvastad el... pontosabban a kérdésed! :) -
Rundstedt17 #891 bizony akit nem lőttek meg az nem is igazi férfi :D -
ez szimplán vakszerencse -
te mehetsz oda
ha a sok buzi meghal, nekünk nyugtunk lesz, és ők is kielégítették a katonaélet iránti vágyukat -
Rundstedt17 #888 Mi az hogy meghalni mennek?:D
A katonaság egy magasabb rendű elvet képvisel,hivatalosan:"újjáépítési csoport",plussz az blah blah amit itt lehetett olvasni :D..... -
én tudom, hogy jobban jártam vele, hogy nem voltak katona. más nézőpont itt nincs :) -
persze, válaszoltam is rá ;) -
Ez diszkrimináció. És ha Koreában szeretne akkor mi van? -
Takarodjatok Afganisztánba meghalni! :) -
Vagy épp fordítva. Nézőpont kérdése. -
így jártál :)
mi meg jól :P -
Rundstedt17 #881 Miért jössz mindig a seggel?Adtak neked oda mi?xDDDDDD
Pofátlan kis kocka,takarodj a légióba ha annyira kemény vagy:D -
Megint mi szorult a seggedbe? Bejössz és már kezded a beugatást? Menjél már aludni :D -
Én csak fél évet voltam, de már a honvédség utolsó heteiben is sajnáltam, hogy csak ennyit -
Rundstedt17 #878 szar ügy,szar korban éltél téged szarrá szivattak és elloptak az életedből 2 évet
szerencsére nekünk nem kell ilyet elszenvednünk.
hehe :D -
már megvolt -
neked kell 2 is, hogy emberré válj -
ctrl-alt-del -
persze hogy kell sorkatonai szolgálat minimum 1 év hogy emberré válljon a sok kis csicska. -
Solt #873 Irigykedsz mi? Megértem... -
Solt #872 Elolvastad amit írtam? :)
-
process explorer
de még1x: van ezernyi más, relevánsabb topik ;)