Kell-e sorkatonaság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Diohelyban par ténymegállapitás:
- a hozzaszolok tobbsege nem volt sorkatona, ill. halvany lila sejtelme sincs arrol, hogy az milyen
- a ciganykerdesnek semmi koze nincs a sorkatonasaghoz. Ha egy cigo jo fej ill. szemét, az a bevonulas es a leszerelés pillanatában is az.
- a honvedsegnek nem csak a harcászat a feladata, hanem a katasztrofaelharitas is.
- minden férfinak jót tesz a sorkatonaság
- a sorkatonaság helyett dolgozhatnál sokkal nagyobb fizetésért, mint a havi sorkatonai illetményed. Az elobbibol mennyit tudsz félrerakni havonta?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De az Emosoknak is lenne haszna konnyebben celozna mert nem kell hunyoritania mert a haja takarja a szemet😄
Szerencsere nem ott lakom😊 Abban szerencses vagyok hogy a lakhelyen nem BP de 10 perc alatt a belvarosban vagyok ez igy fasza😊
A problema az hogy nem mer egyik facfej kormany sem a segelyezeshez nyulni a szavazatok miatt..... ez egy vicc...
Segely csak munkaert cserebe, eleg koszos orszag vagyunk. igy legalabb a kornyezetunk tiszta lehetne.. Ha em tetszik nincs segely.
3 gyerek folott nincs segely es punktum.. megoldasok vannak csak nem merik meglepni oket..
Egyebkent meg nem rasszista a magyar!! itt minden etnikum sokkal szabadabban jobban elhetett mint barmelyik kornyezo orszagban, mert a eloskodokon kivul ki szid meg etnikumot?? halottal mar olyat hogy budos svab? nem mert nem eloskodo..
www.smart-bus.hu
- Igen, láttam olyat is, akinek a sorkatonaság tönkre vágta az életét. Éppen ezért a régi módszert nem támogatnám.
- A TV2-es liberális nyálas híradását láthattad ... akkor most képzeld el mennyivel durvább a vágatlan konzervatív nézõpontból a helyzet.
Az hogy mennyi kellene legyen a sorkatonaság? 9 hónap, 2-3 év ...
Szerintem egyik sem elfogadható, ezek az idõk elmúltak szerencsére.
Viszont, nem is 18 éves korba kezdeném az egészet.
14 év felett 4 éven át nyáron 3 hét INTENZÍV tábor. Vagy szeptemberbe tolódna ennyivel a tanítás.
Majd mikor 18 éves elmúlt, akkor az éles lõfegyveres kiképzés (elõtte csak légfegyverrel, festékpatronossal, ... ez utóbbit tutira élveznék is)
Ennek van értelme. 1-2 évet verni a f..át unalmában, annak nincs.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ez a videó nem kivételes, szélsõséges eset sajnos, teli lehetne tenni ezt az oldalt romák által elkövetett bûnökrõl, de a média nem elegendõ forrás, bõven akadnak saját tapasztalataink is (közvetett és közvetlenül). Én itt a XIII. kerület szélén körbe vagyok véve gyakorlatilag romákkal, van itt is mindenféle, néhány jó példa, néhány elviselhetõ, és néhány borzasztóféle is. Szerencsére balhék csak ilyen 2-3 hónaponta szoktak, amikor mindenki kiabál egymásra "MEGÖLLEK TE MOCSKOS ...." de a rendõrautó idõben ki szokott érni, addig lefogják egymást.
De számos hely van, ahol az emberek ki sem mernek lépni a lakásból, aztán nem tudom Budapest belvárosában esténként milyen gyakran jártál, érdekes tapasztalatokat lehet ott is gyûjteni, nem pozitív értelemben.
Az arányokra visszatérve, a romák nagyobb százaléka munkanélküli, segélyekbõl él. És a legnagyobb probléma, hogy egyre többen lesznek, mert míg a magyar emberek nem mernek vállalni több gyereket, õk 5-10-esével csinálják, mert kapják utánuk a segélyeket. Ráadásul 18 év alatt nem is lehet bûntetni õket, úgyhogy a segély mehet másra... Ez egy olyan társadalmi probléma, ami hosszú távon semmi esetben sem vezet pozitív irányba, és változtatni kell, méghozzá elég gyorsan, és radikálisan. Akármennyire is nem tetszik ez a romáknak, és kiabálják a rasszista átkokat.
Ezeket gondold át, és kezd el olvasni pl ezeket, mert ebben a kérdésben nincs igazad!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A 9 hónap meg megint légbõl kapott...
www.smart-bus.hu
Ezeknek meg a 90%-a mocsokban fetreng mint az állatok.
www.smart-bus.hu
Amit az oktatási rendszerben eltöltött 12 év nem tud megadni, azt most majd egy 9 hónapos kiképzés fogja pótolni.
Egyáltalán, ti adnátok az általatok emlegetett elvadult, nevelhetetlen cigányok kezébe géppisztolyt meg kézigránátot, vagy talán jobb ötlet lenne õket ezektõl minél távolabb tartani.
Nekem nem kell bemutatni pedig nem onnan jottem, de jartam sokat arra..
A legkomolyabb Ozd/kohosalak tarolo hegyoldalban falu(szeruseg) ablak nincs, ajto nincs... rongyok logtak mindenhol..
Palyabejarason voltunk, neztuk mi a fasz ez.. bementunk az autóval és jottek ki mint a zombik, annyira komoly volt hogy mielott bementunk rohogtunk(akkor meg nem latszott ember)
Bent mar nem annyira... Mad Max 4 siman meglett volna..
Nem azzal van bajom hogy ciganyok, ha magyar vagy akarmelyik fajta igy el azt nem ertem...
Na jo, de mi koze ennek a katonasaghoz?😊
www.smart-bus.hu
Igaz nem lettem megszólítva, de az, hogy sok magyar ember azokban a putrikban/istállókban élni sem tudna nemhogy jobb jövõre gondolni és gondolkodni amikor az aznapi kaja sem biztos, hogy megvan.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az meg más kérdés, hogy a fiatalok hány százaléka alkalmas szellemileg és fizikailag a katonáskodásra.
Mi a megoldás? Mert hogy nem a sorkatonásdi az tuti.
Topicnyitó kérdésére válaszolva pedig:
"Utat mutatna, vagy csak idõpazarlás? "
Normális honvédelmi szolgálat 2-3 év képzéssel gyakorlatokkal és oktatással. Aki alkalmas honvédelemre az alkalmas munkára is a magyar gazdaság pedig szvsz ennyi idõre nem tud nélkülözni ennyi aktív korú embert. Aki meg rokkantosított az úgysem megy sorozásra sem.
9 hónap meg nem elég semmire. Az csak kabaré. Úgyhogy szvsz idõpazarlás.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert ez a való világ: http://www.youtube.com/watch?v=4i6ugDhXgLY
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
most poztivan csalódtam benned
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
www.smart-bus.hu
Amúgy visszatérve a sorkatonaságra: én láttam ott igen durván betört bandázó cigányt. Ember lett belõle.
És igen megverve is voltam cigányok által, de nem többször mitn magyarok által.
Jelenleg londonban élek kicsit színesebb városban... Ha azt hitted, hogy a cigány a legrosszabb nem láttál mást..
Na akkor most melyikünk mintája mérvadó?
Alföldi város. Saccra 50% cigány lakosság.
Szóval mondhatjuk, hogy testközeli és húsbavágó a kapcsolat (gondolom érted a bújtatott tartalmat?)
És akkor lássunk téged.
Mond, van-e cigány szomszédod? Lakik-e cigány galeri az utcátokba ? <#ticking>#ticking>
Koreában az átlag GDP magas, de ez nem tartalmazza azt, hogy mekkora szórás van.
A vásárlóerõ-paritás alapján számított egy fõre esõ GDP meghaladja Új-Zélandét, amit tipikusan a magasan fejlett országok közé sorolunk.
mert ha nem, éhenhalok
😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Láttál egy fehér hollót ... és mivel másfajta hollót még nem láttál, ergo minden holló fehér.
Sõt, ebbõl következik, hogy csak elvétve akad egypár fekete is ...
Pedig valójában majdnem mind fekete ...