1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
Wlanseraf #950 igen, nekik persze nem tombol a szervezetukben az adrenalin.. -
#949 lehet, de ti a kipusztulás szélén álltok -
Solt #948 Nem tűnik fel, hogy így is, úgy is meghal... ez a példa lényege. Tudod, hogy hívják ezt? Férfiúi becsület... az ilyen tettek mondják meg, hogy valaki Férfi, vagy egy darab kaka...
Ismételem, a büdös életben nem szeretnék ilyen szituációba kerülni, de, ha az élet úgy rendeli, nem tudnám magára hagyni azt akit szeretek, csak azért, hogy a saját tyúkszaros életemet megmentsem... hánynék önmagamtól...
De így legalább már értem, miért nem akartok katonák lenni. Hogy várja el az ember a haza védelmét tőletek, ha még a feleségeteket is képesek lennétek szarban hagyni.
Komolyan mondom, én szégyenlem magam helyettetek! -
#947 ja, mocskos libaerálisok
pedig mennyivel jobb lett volna, ha 10 évesen egy bányában melózol -
Wlanseraf #946 ahamm van am olyan hogy ovo oszton:) vagy esetleg mas fajba tartozunk:D -
#945 az adrenalin sok mindenen átsegít -
Wlanseraf #944 Azt elismerem nem mindegy mekkora az ember... de aki ekkora fospuska az vegyek egy gazpityut, legalisan hordhato ha lejelented es kitoltod a szukseges papirokat.. 2-3 loves es akkor el lehet setalni, ez meg vallalhato..
de az bazz hogy a feleseg/baratnot ott hagyom a foldon es elszaladok... ez nagyon komoly -
#943 ez az, fogadjunk hogy egy gyereke sincs -
#942 maradjunk annyiban, hogy majd akkor és ott kiderül
általában az emberek ilyen helyzetben ösztönösen cselekednek -
Wlanseraf #941 lol, igen persze az enemy meg le van csavarozva a foldbe:) -
#940 egy darab kaki vagyok -
#939 te meg meghalsz, aztán meg azt csinálnak vele amit akarnak
hű de megvédeted -
#938 törött lábbal is lehet szaladni -
#937 volt mát rá precedens
-
Rundstedt17 #936 Amúgy te hány utóddal ajándékoztad meg a hazát?Ha már ennyire riogatsz a demográfiával,mert az a szokás beszélnek róla de senki nem csinál semmit:D -
Solt #935 #932 hős lovagom... -
Solt #934 Jól leplezi! :D -
Rundstedt17 #933 Te simán megöletnéd magad? -
Solt #932 Megfordítom a dolgot. Tegyük fel, hogy közvetlen életveszélyről van szó. Barátnő/feleség otthagy, futás... megölik, vagy maradandó sérülése lesz... én a büdös életben nem tudnék többet tükörbe nézni... a lelkiismeret furdalás ölne meg záros határidőn belül...
Nyilván senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, és tuti, hogy én is lefosnám a bokámat, de basszus... nem tudnám otthagyni a szerelmemet! -
Wlanseraf #931 Itt tartunk sajna:) -
#930 Beérik a liberális termés , hogy jaj szegény kisgyerek ici pici törékeny lelke.
De nyugi rundstedtben is ott szunnyad a rambo:)
Amúgy a demográfiai változásokat nézve már nem sokáig teheti meg azt hogy elfut. -
Wlanseraf #929 Nem kimondottan machetevel felfegyverkezett cigany galerire gondoltam..
De mondjuk 3-4-5 ember aki meg akar agyalni csak ugy siman.. -
Solt #928 Nem nagyon jutok szóhoz... :D -
Wlanseraf #927 Azert ez komoly nem?:) -
Solt #926 Tehát simán otthagynád a barátnődet, feleségedet? -
Wlanseraf #925 Semmi baj ezert kerdeztem:)
De nalam ez a darab szar kategoria mar ne haragudj -
Rundstedt17 #924 igaz nem tőlem kérded
de futnék tovább
Ahogy minden értelmes és őszinte ember
Az élet egyszeri és megismételhetetlen,hősködni lehet csak nagy a tét.... -
Wlanseraf #923 Meg nem dontottem el hogy direkt huzod itt az embereket, vagy tenyleg akkora darab kaki vagy:)
De probalkozom:)
Vannak helyzetek amikor nem lehetet elfutni.... de megkerdezlek kibicsaklik a baratnod bokaja, te futsz tovabb?:)) -
extramagascsaj #922 Bocsmár, de én főzök, mosok, takarítok...mert egy nőnek illik a női szerepet IS tökéletesen elsajátítani...
mint ahogyan egy férfinek is illik egy bizonyos szerepben megállni a helyét: lásd erős, biztonságot sugárzó.
Egy szóval nem mondtam, hogy egyértelműen esélytelen helyzetben is maradjon ott vki...csak h ne legyen puhapöcs.
Ezen felül mint mondtam NEM háborúba küldeném őket, csak nem tartanám rossznak,ha egy alapkiképzésen részt vennének.
Az meg szerintem mindent elárul, hogy te hogy nyilvánulsz meg....még egy női pofon elől is sírva elrohannál.
Egyébiránt te mosod a ruháid? Te kézzel mosod őket?
-
#921 Szerintem meg mindenki hülye aki nem normális. -
#920 jah persze magam előtt tolom meg védem az asszonyt, és közben futok, ők meg egymagukban nem érnek utol... menekülni csak egyedül lehet, egyedül meg nem akarok emrt nem hagyok hátra ismerőst, még anyóst sem... -
#919 akkor is téves lenne, tudod jól, hogy nem vagyok ilyen -
Solt #918 Ja értem... persze, ha a te véleményedet támasztanák alá, akkor nem lenne téves igaz? :D
Egyébként mi a baj az ideírókkal? Miért nem releváns minta? -
#917 az ide írók nem képeznek releváns mintát
ergo bármiféle következtetés, tendencia levonása téves -
Solt #916 Egyszer sem. Te szimplán marhaságnak nevezed az ember véleményét anélkül, hogy megértenéd azt.
Nem az a lényeg hány évesek vannak itt, hanem az, hogy a korosztályoknak akik itt vannak mi a véleménye átlagban. Ez pedig elég egyértelműen nekem ad igazat, ergo a fiatalok ellenzik, az idősebbek meg támogatják. ( átlagban! ) -
#915 temetésedre majd elmegyünk
csak szólj előtte mikor lesz :) -
#914 ki mondta hogy hagyd ott?
fussatok együtt -
#913 a minap volt a tv-ben önvédelmi oktató, ő mondta, hogy egy dolog, hogy meg lehet állítani a késes, pisztolyos támadót, de inkább szaladjunk el
tudod hogy van ez, akik életveszélyes helyzetben elmenekülnek, azok tudnak szaporodni, aki meg ott marad hősködni, az meghal, ergo nem is adja tovább a genetikai anyagát
így egyre dominánsabb lesz a menekülés gén -
#912 inkább haljak meg mint a barátnőmet otthagyva a kancigányokkal elfussak... -
#911 no igen, de szerintem ha elmenekül, lehet megússza
sokszor jobb szaladni, mert úgy még van esélyed
kiállni egy csapat cigánnyal szemben, nulla
persze extracsajszinak bejönnél
de akkor ezt már baszhatod