1390
Utat mutatna, vagy csak időpazarlás?
-
#990 nemtudom hova akar szaladni mikor csak kiképzésről van szó -
#989 ennek is sok értelme volt mint neked kb -
#988 ... -
Solt #987 Ahhoz utol kéne érni, ez meg ilyen elszaladós típus!!! :D -
Solt #986 Ideges vagy? Süssél hógolyót... ha végeztél nézd meg a hőn imádott liberalizmusodnak az eredményeit! Persze, hogy atv-zek, mivel onnan ( is ) folyik ennyi agyhalott baromság. Liberalizmus... az... evolúciós zsákutca, a sok genetikai selejttel karöltve.
Már fajtázunk is? Kiirtani mikor akarsz? Látom ez nálad zsigerből megy... csak lesz valami ebben az Andrássy út 60-ban... az ősök nyomába akarsz lépni mi? De, csak akkor, ha másik magatehetetlen... úgy az igazi... -
#985 ja és én nem lopok bicklit -
#984 szerinted mit jelent az a szó: veled
szerinted ide csak ő ír? -
#983 akkor told el a biciklit -
#982 szép dolog a fantázia, csak semmi értelme -
#981 hm... egyből ATV-zni kezdesz, mennyire szánalmas
az sem tudod mi a liberalizmus, mit köszönhetsz neki, mert egy korlátolt komcsi vagy (nem jobboldali, mert azok nem azok, hanem komcsik)
legalább akkora fasz vagy mint Sodi
és arról is beszélhetnénk ki a kártékony, mert a fajtád az
és mielőtt bezárnák a topikot, meg osztanák a büntetőpontokat, én itt befejeztem a veled való társalgást
-
#980 gyerünk üssed!!! -
Solt #979 Biztos, hogy nem. Meg vagyok fázva... -
Solt #978 Láttál tőlem olyat értelmezési bajnokom, hogy bárkire bármit erőltetnék? A szerintem mi a helyes, és a mindenkinek ilyennek kell lenni közt van egy hangyányi különbség rundi-bundi... :D -
#977 egészséges = Solt klón -
Solt #976 :D:D:D:D:D Te nem vagy normális!!! :D Ki hitette ezt a baromságot el veled? Látod, hogy ma merre megy a világ? Kapjál már észhez duracell nyuszikám... -
#975 te valószinüleg olyan személyiség lehetsz akit a kiképzők nyilván az első 20 percben kiszurnának maguknak.Általában ilyenekről tudósitott a hiradó hogy fejbelötte magát örségben meg kiugrott a körlet ablakából meg stb láttam én már olyat hogy a gyerek otthon polgárőrködött meg játszotta magát hogy mekkora keményarc aztán érdekes módon ugyanaz a keményarc fél év mulva sorozás után magába zárkózva irta a verseket mert nem tudott mit kezdeni magával bent a laktanyában....hagyjuk rá. -
Solt #974 Marha? No, azért vigyázz mit engedsz meg magadnak! Fékezzél mert kisodródsz! ;)
Nagyon jól tudom mi az a liberalizmus... annak a beteg szüleménye vagy te is... gyáva, "nemtelen", embernek látszó tárgy...
Anyaszentegyház? Én pap? Ennyi telik a liberális szócsőből? Atv?? Kéne váltani, és picit bővíteni a látókört... -
Rundstedt17 #973 "Akkor lennék boldog, ha egészségesen gondolkozó férfiembereket látnék mindenhol,"
Miért másokkal törődsz magad helyett?Miért akarod megmondani és ráerőszakolni másokra hogy hogy jó élni? -
#972 bizony úgy
liberté, egalité, fraternité
ha ez és a felvilágosodás nincs, akkor bizony mi is úgy élnénk
ahol az élet minden apró részletébe beleszól az egyház
szal nekem itt ne no commetez -
Solt #971 Nekem ez nem okoz boldogságot. Akkor lennék boldog, ha egészségesen gondolkozó férfiembereket látnék mindenhol, és nem az ilyen szánalmas véglény viselkedést. -
Wlanseraf #970 Tenyleg o a szerencsetlen marha? ezt te mondod aki ott hagyna a feleseget hogy 3 kancigany megeroszakolja a foldon....:D eleg vicces vagy:) -
#969 Vissza az Anyaszentegyház hatalmát, igaz? Mi vagy te, pap? -
Solt #968 Értem. Tehát, ha nincs a liberalizmus, úgy élnénk mint a muszlimok! :D:D:D No comment... -
#967 viccen kivül, elég nagy baj, ha ezt komolyan gondolod
tudod egyáltalán mi a liberalizmus, te szerencsétlen marha, te:? :( -
Wlanseraf #966 -
#965 mint írtam, ő még tud szaporodni egy másik nősténnyel, te meg megdöglesz, így a genetikádat sem örökíted át
ergo evolúciós zsákutca vagy, a természet kiszelektál -
#964 solt nem hal meg solt keres egy buszt és elüti öket. -
Wlanseraf #963 Probabol ezt igy mond el egy nonek!! nem lesz ott szaporodas, max egy kis nyal es nem csok formaban... -
Solt #962 Csak bízom benne, hogy ezt sem gondolod komolyan. A liberalizmus a legkártékonyabb eszme ami valaha létezett. Ezt csak a feminizmus közelíti meg... -
#961 de, mert most megfogtál -
Wlanseraf #960 Ezert tart itt a vilag:) -
#959 úgy élnénk mint a muszlimok
sárai szerint
mint a sötét középkorban
hát ha te azt visszasírod, akkor meg most én szégyellem magam miattad -
Rundstedt17 #958 jah lehet hogy a megmentett barátnőt mi vigasztaljuk majd meg :D -
#957 ha valaki ott hagyná egy szerettét a bajban, az a szar ember kategória. LEélnéd úgy az életed hogy tudod hogy szarban hagytad azt akit állítólag szeretsz? ha igen, akkor remélem nem nemzel utódot, nehogy a beszari patkány vért örökölje... -
Wlanseraf #956 En voltam mar ilyen szituban.. errol ennyit, valahogy megsem az volt az elso hogy fussunk el:) -
Solt #955 Nem! Ne hidd... kurva szomorú vagyok inkább, hogy egy magyar férfiembertől ilyet látok leírva... hidd el, hogy ez egyáltalán nem tesz boldoggá! -
#954 ha nincs liberté, akkor emberi jogok sincsenek -
#953 nem, szimplán vagytok ostobák
ezért idő előtt elhullotok
mi meg túlélünk és szaporodunk -
Solt #952 Nyilván más út nincs... ha nincs liberalizmus, akkor 10 évesen a bányában dolgozunk! :D Zseniális logika... -
#951 hát igen
remélem most boldog vagy :)