22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Aktív multisok felvehetnének ismerősnek, mert a jelenlegi ismerőseim 90% offline és én már kezdem unni a random silver, gold meccs buktákat.. Mikrofonom nincs viszont fülesem van tehát néma vagyok tsn-en ha kellenék.. :) Köszönöm. -
De robban végülis, nem? :D -
Llew #19118 ja, olyanra gondoltam, mint a krogan AR, ami robbanó golyót ló.
A Scorpion inkább gránát lövő. -
Scorpion -
Llew #19116 robbanós pisztoly? -
A robbanós pisztoly... nagyon jó!
-
Lesz. :) -
RAMyMamy #19113 lesz most hétvégén event? -
Llew #19112 Ezek szerint ideje lesz kipróbálnom a batarianjaimat, meg a vorchát. -
Ch4nce #19111 Nekem most pont fekszik az Allied Goal is, mostanság úgyis a batarian sentinel/soldier és a turian sentinel/soldier a kedvenc kasztom. Úgyhogy mindenképp hozzájárulok pár meccsel, ha tudok. -
Darun #19110 "Hey! Got twenty space credit..." :D
Édes istenem...
-
Ezer hála! Thx! Ezt kerestem.
-
Nyitottam áramos sotit. Asari Valkyrievel használom. Aztakurva :DDD -
Darun #19107 Ami úgysenem fog teljesülni :P -
ZSOOLT2 #19106 Összes eddigi rész Youtube-on
Első rész:
-
Evoluti0N #19105 Végre van Allied Goal is. -
Ráadásul a játék sem megy, mert kifagy... mert azt hiszi nem vagyok online. -
+1 -
Darun #19102 Azért ez az Origin nagyon ratyi. Szép nagy betűkkel a pofámba vágja hogy nem vagyok connectelve, viszont mutatja hogy melyik ismerősök vannak fent, játszani is tudok, sőt! Múltkor játék közben szakadt meg a kapcsolat és ugyan úgy tudtunk beszélgetni (jó, értem hogy ez a közös EA szerver miatt van, de akkor is nagyon hülyén van megoldva) -
Darun #19101 Nem minden equipment egyszer használatos. Ami a jobb alsó, az állandó.
Mivel délután nem nagyon van fent ismerős, és néha mi is beveszünk random emberkét, gondoltam joinolok egy platinum csapathoz. Sikerült is valami amerikai pároshoz beesnem (egy csaj volus, meg egy infi srác)a negyedik tag szintén random volt. Pontban volt hogy utánam volt nem sokkal, néha meg is előzött, de folyamatosan kint rohangált, a wave-k felében kivégezték és az egyetlen extractionos körben csak ő nem ért oda LZ-re. Szóval pontban nagyon jó volt, de platninán hiába jó valaki, ha nem képes csapatban dolgozni, akkor a másik három emberkét szívatja meg. És az utolsó körben még ki is lépett játék közben.
Azért láttam érdekes dolgot. Amellett hogy esett némi zseton, tanultam megint pár új dolgot. -
-
Hoz_Hun #19099 A consumables upgrade az marad. De limitálva van 5-re. Medi-gel 6-ra. -
Ezek az upgradek megmaradnak örökre? Gondolok arra, hogy +1 rakétát vihetek magammal... csak mert one time usenak írja. -
Srácok, volt egy Mass Effect paródia sorozat youtube-n de egyszerűen nem találom.
Azt tudom hogy Shepard hangja alámondásos volt elég fura hanggal.
Egyik része úgy kezdődött hogy a pilóta (Cortez) a Super Marióval játszott XD
Nem tudjátok mi volt a címe?
-
Ja, nekem is úgy tűnik, hogy nem túl jó :) -
Darun #19095 Az a legjobb. Egyszer már írtam egy ilyen kérdésre: Minden fegyvert ki kell próbálni. Nekem lehet hogy bejön, X-nek lehet hogy nem, de te igazából egyikből se fogod megtudni hogy milyen az a fegyver. De mondok mást. Mindenkinek van kedvence. Nekem pl a Widow volt az első sniperem, nagyon sokáig használtam (kb 3-4 hónapig) és az első szintű karijaimmal folyton leelőztem pontban a +10 lvl-es random csapatot. Most alig viszek magammal snipert, max a challenge miatt (vagy pl a Harpoon-t batárinak). Vannak olyan fegyverek amikre azt mondod hogy szar. Aztán fél év múlva megint előszeded, egy másik kari kezébe adod és rájössz hogy ez egész jó. De ez csak két példa. Más fegyvert viszel solo bronzra is mint pl platinára, mert másra van szükség. De akár map függő is, mert egy Glacier-en nem fogsz annyit kempelni mint pl egy Condoron. -
Hoz_Hun #19094 Mint a B.W? Ezerszer rosszab. Én mondjuk alapban nem rajongok Harpoonért, de van aki szereti. Valiant, Black Widow, Widow, Javelin ezek nagyon jó fegyverek.
A Javelinél nem rajongtam, de használtam egy ideig és egész megszerettem.
Itt egy profi Javelines hehehe:
-
Duma helyett inkább kipróbálom egyszer :D -
Garrus rucija egész jó. -
Harpoon sniper milyen? Tapasztalat valakinek? NEm jobb, mint a B.W., mi? -
sanya200 #19090 szerintetek meg lehet oldani hogy ne patchelje le a játékot? van ez a cinematic mód de amióta frissítve van a játék azóta nem megy :( multit egyenlőre sztem amúgy is hanyagolom . -
No mindegy, megveszem :D idén úgysem lesz gondolom idén az omegán kívül már DLC,jövőre meg majd veszek még pontot, ajánlom, hogy legyen majd még legalább 1-2-3 DLC a továbbiakban :D -
Harbinger #19088 Ezek dögös ruhák. Eh, 80 pontom van, egy 30%-os Origin kódom, gondoltam 1600 pont és meglesz az ME2 armor, Me3 weapon pack és Omega DLC-k. -
sanya200 #19087 hát nekem most van még 800 pontom venni kell mindenképp még de nemtom lesz-e még ilyen nagy dlc ami 1200 pont körüli lesz.Mert ha lesz akkor arra pont marad.Veszek még egyet akkor lesz 2400 pont abból az omega 1200 meg marad mégegyszer ennyi. -
Basszus eddig én is mindent megvettem, de most pont 2000 pontom van, ami az OMEGA 1200 pontjával, és egy esetleg 800-ba kerülő következő DLC ára kereken :P mitévő legyek??? :D :D -
Hoz_Hun #19085 A Valiant után a legjobb!! :) -
Hoz_Hun #19084 Király. Kösz, hogy szóltál. Akkor nekem meg kell vennem. Én minden sz*r megveszek az ME-hez, akkor ezt is muszály. :) -
Végre nyitottam black widowot... hálle fákin lújá. -
Evoluti0N #19082 Azoknak, akik hozzám hasonlóan minden szar dlc-t megvesznek a Mass Effect-hez üzenem, h ma kijött az Alternate Appearance Pack 1. -
Harbinger #19081 Állítólag Alt+Enter való windowed mód is működik, de a felfelé való nézés folyamatosan tuti!