Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Még a 45 perces demót végig kell tolni, ami a prologue után van. Figyelem! Az átvezetõk és a párbeszédek ideje nem számít bele! A demót a Store-ban a Free Games alatt lehet megtalálni. Fontos, hogy a játékon belül is lépjünk be az EA accounttal.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Igen, a páncélt a felrakás után rögtön adja. Miután sikerült a grafikán állítanom, nemrég (1-2 hónapja) végigtoltam a demot, de nem kaptam meg a Chakram launcher-t. Szóval én nem vagyok biztos benne hogy még mindig él e.
mûködik, felraktam elindítottam és rögtön fel is dob egy ablakot, hogy megkaptam egy mass effect 3 páncélt

Kösz, igen, közben már én is rájöttem.

Próbáltad böngészõbõl elindítani a töltést? Ott van pont középen.
azt mondja, hogy az origin-on belül kell letölteni, de én ott nem találom, csak a teljes KoAR játékot, meg a fizetõs kiegjeit.

Elméletileg végig kell játszani a demot hozzá, de én csak felraktam és már úgy is megkaptam érte a cuccokat.
Calver
azért vedd meg inkább Kingdoms of Amalur: Reckoning-ot, mert jó <#bohoc>
btw promós cuccokat máshogy is elõ lehet kapni single-ben, volt erre direkt egy modolt coalesced.bin, amivel egy gombnyomásra ott terem tárgyak között.

"The trees move. Do you not see it?"

Optimus Prime
Igen, a Reckoning demót. Megerõsítenéd, hogy még mindig él eme promóció? Bár konkrétan sehol sincs írva, hogy idõhöz kötött lenne, de az ellentéte se.
Nagyon részletes hír. Szinte gondolkozok rajta, hogy ha lesz olcsón megveszem a Reckoning-ot, csak hogy használhassam az ME-s cuccokat. 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

mascarun
Jól átolvastam a dvd papírjati! Most nézem hogy van valami játékdemo amit ha végigjátszok akkor kapok egy új páncélt meg fegyvert! 😊
Még jó hogy újra kellett telepíteni!

Ja, na meg persze az Extended Cut.
Optimus Prime
Nálam ez akkor van, ha a játék nem lett rendesen leállítva. Ergo lefagyott vagy hasonlók ,netán crash, kék halál, stb. Akkor nem tudja szinkronizálni a fájlokat és ezért kérdi, hogy melyiket használja. Célszerû mindig a merevlemezen lévõt használni, de dátumból amúgy is látszik melyik a frissebb.

A Cliuddal csak egy baj van: az ME2 mentési rendszere, elrendezése más, így a profile-t nem menti! Ergo az achik nem maradnak meg. Ahogy nézem az 1 és 3 viszont ugyan tárolja, ahol a mentéseket.

From Ashes és Leviathan. Ezt a kettõ van egyelõre. Mindkettõt érdemes felrakni.
Tegnap kezdtem játszani, és az lenne a kérdésem, hogy van olyan . leginkább sztori - DLC a ME3-hoz, amit mindképpen érdemes beszerezni még menet közben, mielõtt végig vinném a játékot?

Én a felhõt szoktam választani, de folyton megkérdezi😄D
Jaj, nálam volt ilyesmi egyszer. Akkor, amikor ilyen új kinézetûre frissítette magát az Origin. Mondjuk nekem nem volt nehéz választásom, mivel felhõbe nem mentettem (szal nem is értem, h miért tette fel ezt a kérdést) és azt választottam, h a gépen levõket tartsa meg. Azóta nem kérdezte meg többször.
Nekem az utóbbi hetekben az a probléma merült fel, hogy az ME3 indításánál majdnem minden alkalommal egy üzenetet dob ki felhõmentési problémára hivatkozva. Azt írja:
A ME3 alkalmazáshoz használt adatok nem egyeznek az ezen a gépen tárol adatokkal.
És akkor két opció közül választhatok, ha el akarom indítani:
Fel. adatok használata v. a helyi adatoké, de ha az egyiket használom, akkor a másik értelemszrûen kitörlõdik. Valakinél már történt ehhez hasonló. Tudjátok, hogy ez miért fordul elõ folyton? Választ elõre is köszönöm.
áááááááááááá

Ez jó volt 😊

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Igaz az tényleg összejöhet 😄 Rendben köszönöm a választ.

Optimus Prime
Esetleg a fórumot érdemes nézni, legutóbb írták napi szinte, hogy mennyi volt meg az extractionbõl. Így sikeres is lett. De szerintem a 600000 Atlas kill összejön, nem olyan abszurd, mint a 3 millió Banshee.

Valahol meglehet nézni hogy a hétvégi feladat hogy áll? vagy hogy az egyéni dolgot teljesítettem-e?

Calver
szevasz!

õ igen.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!

Valaki game?

nálam is az elõbb már épp vége lett volna (30 s volt) erre megszakadt az egész. Most meg laggolt így érdekes volt lõni meg minden. Na mindegy, fenébe milyen idegesítõ tud lenni. 😞

Mimasz
9. -10. wave környékén fordult elõ 2 hét alatt 5ször kb... 😊

Helyesbítenék. Az imént ismét megtörtént. Nem csak nálad van hiba.
Nekem tegnap csinált ilyent csak. Gépújraindításig nem is mûködött rendesen. Miután újraindítottam a gépet frissített az Origin és azóta megint tökéletesen mûködik.
Optimus Prime
Mostanság másnál is szétkapcsol az Orign/EA server? 1 hét alatt vagy 4x dobott le. Multinál zavaróbb, singlenél megy tovább. De hogy kilépek még az Origin is offline módba megy, pedig a net nem megy el. Plusz a my games ablakban valamelyik barátom profilja látszik.
Azért is fura, mert én sokat használom az Origin ME 1-3, DS 1-2 is tolom rendszeresen, de csak az Me3-nál csinál ilyet.

Mimasz
Én is köszönöm Rastafunrise-nak, legalább te visszareagáltál és lenyomtunk 2en egy bronzot! 😊

Thx a gammát! este folyt.

Oops...szóval CHROMED75 az iD-m 😊

Szasztok!

Van majdnem 2 órám szabadon.
Gyors squad goal-t valaki?

Csinálok egy game-t, low N7 ratinggel várok bárkit(means, nincsenek lvl X cuccaim, ergo max silver megy többé-kevésbé sikerrel)

Turian, Krogan, Salarian welcome.

Origin ID: CHROMED7

Na most gyorsan adok magamnak egy pofont mert y-nal írtam az asari-t. <#falbav>
Lenyomtam egy only asary meccset a squad goal miatt. Ennyi biotikus robbanást nem láttam még 😄
Most nézem guglin, és tényleg. Wow, ezt nem is tudtam 😊
Optimus Prime
Én olvastam a credits-ben, de nem tudtam õ Stargazer... azaz, hogy ki is pontosan. 😊 Sose felejtem el azt az epilógust.

Vraaanyek: aki Pesten lakik annak jó, aki nem...

Vraaanyek
A legbarátibb elbattyogni az Õrnagy utcába a stadionoknál az überkonzolba, ott 3290 forintot kóstál 1600 BW pont, ergo nem egész 6 euróra jön ki 800 pont!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Tudtátok, hogy Buzz Aldrin a végén az öreg fickó hangja?
Optimus Prime
Tegnap végig vittem a Leviathan DLC-t. Spoiler nélkül: remek DLC, 3 új és nagy helyszínnel, plusz egy rendkívül hangulatos Citadel résszel. Meg ugye a két spéci fegyver At-12 shotgun és az Argus rifle. A sztori is érdekes, hozzá tesz egy adagot a fõszálhoz, de mint valahol olvastam érdemes úgy végig tolni, hogy már egyszer végig lett játszva az egész játék.
Ja, és minden csapattagnak van egyedi dialógusa minden helyszínen és a küldetések után/között is!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoileresen. Elsõnek is fantasztikus Dr. Bryson laborja! Pleisosaurus, Sovereign darab és hasonlókkal díszítve, nagyon hangulatos lett, fõleg hogy Shepard és EDI kommenteli. Én azt hittem az olvasottakból, hogy sokkal kisebb és kevesebb jelentõséggel bír majd, de nem. Tetszett a sok megvizsgálható tárgy, kicsit olyan volt így, mint egy point-and-click és nem aim-and-shoot játék. A bányásztelep hangulatos és ijesztõ is. Az a sok indoktrinált bányász... 😄 A "dig site" változás, szép, napos és sivatagos/kanyonos rész. Sok-sok Harvesterrel az égen. Az utolsó óceán bolygó is jó lett, bár a vizes/esõs hatás az Arrival-ban jobb volt. Ellenben a háborgó óceán szerintem nagyon jó meg lett csinálva, nem úgy mint a Földön a tó. És a Leviathan... jól értem, õk voltak az elsõ faj? Õk hozták létre a Catalyst-et, aki a Reaperek, csak kicsit rosszul sült el és ezért van a harvest.

Összességében szerintem megéri a 800 BW pontot. Origin már 8 euró és nem 10. Nem tudom ki kapott egy Origin hírlevelet, amiben volt egy 20% kód. Azzal igazán "baráti" áron megszerezhetõ. ME fannak kötelezõ darab.

Optimus Prime
Kösz! 😊

Van rá trükk. Nézz felfelé amikor a létrához érsz.
Optimus Prime
Azt hiszem írták korábban, de azt hiszem bele botlottam egy Leviathan DLC bugba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dig site pályán, mikor a létrán kéne lecsúszni. Shep ne megy le, hang effekt van, animáció ,de megáll. A csapattagok letudnak menni. Van rá trükk. Vagy kezdhetem az elejétõl a játékot? 😛

mascarun
Új Mass Effect
Bocs ha már volt!

Optimus Prime
Nem, más EA cím megy Origin nélkül. Csak a BF3 és ME3-nak kell az Origin.

Gabor77
13k N7 rating? Nagy kocka lehet a tag...😄

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

claydove
Sikerült csevegnem közben a supporttal, remélem tudnak segíteni... ha esetleg tudnak leírom ide a megoldást, nehogy más is belefusson.

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu

claydove
Közben leesett az offline módra gondolsz, megpróbáltam, de ugyanaz diavetítés majd checking downloadable content...

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu

claydove
Hogy indítom origin nélkül? Amikor start menübõl indítom akkor is elindítja az origin-t. Más játékkal is van gond, de a nagyja fut, ami még nem az a syndicate, elõtte az is jó volt, de ott se segít az újratelepítés sem, de pl a bf-ek, meg a crysis, saboteur megy.

Optimus Prime
Pár hónapja az Origin frissült, jött új tartalom és patch. Más Origin játék is így csinál? akkor is ha Origin nélkül indítod?

claydove
Gyakorlatilag a menüig se jutok el. 😞