Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2x nyomtam végig a palavenes pályát csapattal úgy, hogy nem haltam meg egyszer se... de csak nem adja be, hogy megvan :S
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Connecticut-állambéli Newyown városában történt mészárlás elkövetõjérõl kiderült hogy lájkolta FB-n a hivatalos Mass Effect oldalt.
És már jöttek is a szokásos nyomorék dumák: a videójátékok agresszívak, be kell tiltani mind, meg persze a Mass Effect tehet mindenrõl stb.
Annyira idióták ezek a hülye amerikaiak hogy már fáj. Nem lehet hogy netán a fegyvertartást kéne korlátozni hogy ne legyen minden házban 3 puska?
Szóval te is, én is, mindenki aki videójátékkal játszik az ámokfutó, gyilkos, labilis és még sorolhatom.
Már nagyon kezd unalmas lenni hogy mindig a játékokat jelölik ki fekete báránynak, mert biztos attól gyilkoltak. Röhej komolyan ez az egész amerikai társadalom meg a nyomorék felfogásuk. Ugye arról a nagy vezetõ államról beszélünk ahol beperelheted a mikróhullámú sütõ gyártóját mert nem írta bele a kiskönyvbe hogy macskát ne tegyél a mikróba mert az egészségére káros lehet.
Btw nekem is a minden idõk listáján az elsõ helyezett a Mass Effect. <#smile>#smile>
Netán gyilkos leszek ettõl? <#zavart2>#zavart2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
engem már nem annyira hoz lázba az egész mass effect, már a me3 multi se... 😞
Szép dolog, hogy elvállalták és csinálják, ezért már kismilliárdszor fényesre lett nyalogatva a kis seggecskéjük szóban a rajongók által, de most már kezdünk átcsúszni abba a rétegbe, amikor már a "ha már elvállaltad, csináld is meg" érvényesül, és nem a "fogjuk be a pofánk, és örüljünk, hogy legalább csinálják"...elvégre senki sem tartott fegyvert a fejükhöz, hogy ebbe belefogjanak! Na most ha ezt a fordítás fórumában írném le, persze rögtön törölve lenne a kommentem, és talán nem bannolnának rögtön, mivel rögtön védik, teszem hozzá teljesen alaptalanul, a kis lektorukat, aki így következmény nélkül szapulhat továbbra is mindenkit, a személyeskedés legmélyebb bugyraiban kopogtatva...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem ugyan az lesz mint a Fallout New Vegassal. 2 éves az a játék és még csak 0.5-nél tartanak tehát kb a fele van lefordítva. Sztem itt is ez lesz. ME4 megjelenése körül lesz kész ha így halad.
A legtöbb ilyen projectnél az a baj hogy elfogy a kezdeti lendület.
Az én tippem az, hogy ha nem áll le teljesen a fordítás akkor valamikor jövõ év nyár vége körül lesz kész. Persze lehet hogy tévedek, de a pletykák elég hitelesnek tûntek eddig a projectrõl.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Pár modder folyamatosan készíti a grafikai modokat a ME3-hoz. A srác aki a HD textúrákat gyártja megcsinálta az Appereance packot is HD-ba. Valaki meg az ebben található páncélt átalakította Alliance változatra. Szerintem ütõs lett. Sokkal jobb mint az a béna alap Cerberusos hülyeség ami még csak nem is illik a ME3-ba. Ez viszont nagyon is 😊
Link ha valaki le akarná tölteni:
Spectre Ajax Armor skin for Shepard
(Alternate Appearance Pack kell hozzá természetesen)
Remélem készítenek még hasonló jó kis páncélokat 😊