22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Negritis
    érdekes h az Eaglet ami személyes kedvencem senki sem említi :D
    pedig ... :D
  • SgtMathias
    Egy fórumon találtam linket ehhez az oldalhoz. Hasznos ilyen esetben az Origin kezdőlapján viszont nem találtam meg, pedig ha már ennyire koppintják a steamet igazán kirakhatnának ők is egy statisztika/állapot menüt.
  • Darun
    A n7 fegyókat én se szólnám le. A saját kategóriájában mindegyiknél találtam jobbat, de ettől függetlenül azért jók. A shoti tényleg durva kemper cucc, nekem az Eagle is bejött, a Hurri-val én pont nem vagyok kibékülve, mert nagyon húz felfele, de ettől függetlenül sokszor használom, mert közelharcban jó. Pár hete kipróbáltam a vadi új Valkyre-t, nekem pl jobban bejött mint az Argus, igaz hogy azóta se használtam.
    Ami a hétvégi eventet illeti, tényleg nevetségesen könnyű volt és az előzőhöz képest sokkal gyorsabban meg lehetett csinálni.
  • GreyWarden
    A Valkyrie az egyik legjobb fegyver a játékban, nem csak az N7 fegyverek közül. Hatalmas aprításokat lehet vele produkálni, a megfelelő karakter kezében. Nekem meg pont a hurricane nem jött be, szóval nézőpont kérdése...
  • mastero87
    Akkor sorry, nem hallottam korábban olyanról, hogy így tettek volna. Bryan Johnson megerősítette tegnap, hogy nem hosszabbítják meg a mostani feladatra rendelkezésre álló időt. Nem is szükséges, az eheti challenge nevetségesen egyszerű volt. 7 hullám alatt megvolt goldon (asari beszivárgóval). A múlt heti ehhez képest sokkal jobb volt, ahhoz 5 meccs kellett.
  • morzsi555
    De szokták meghosszabítani. De ezt nem fogják.
  • mastero87
    Az N7 fegyverek közül csak a Valkyrie gyengus, a többi jó fegyver. A Crusaderrel nagyon szépen lehet snipe-olni is, a Hurricane olyan durva SMG, hogy majdnem rohampuska, Valiantot meg nem használok, de rendszeresen viszik platinára is, szóval nem lehet olyan rossz.
  • mastero87
    Sosem hosszabbítanak meg hétvégi feladatokat. Plusz, ha akarnák, sem tudnák, ma halidéj van Kanadában, a számláló automatizáltan pörög, senki nincs benn a stúdiókban.
  • RAMyMamy
    általában nekem is gagyi cuccokat ad be, de volt, hogy kaptam jókat is
  • Negritis
    azért az n7 fegyók jók
  • sanya200
    nem igazán éri meg szenvedni vele 1 gagyi ingyen ládáért mert mást nem ad.
  • RAMyMamy
    nagyszerű. ezer évente egyszer ráér barátnőm játszani, és pont most nem tudunk :/

remélem, hogy a mostani eventet akkor egy pár órával meghosszabbítják (vagy nem szokták?)
  • Fpocok
    Igen. Szar az egész EA szerver...
  • Vraaanyek
    másnak is bacakszik most az Origin???
  • bendáj17
    Értem köszönöm a sok jó választ. akkor próbálok mindent nyitni kifelé :D
  • mastero87
    Papíron egyáltalán nem nagyobb az esélyed. Az Arsenal és a Reserve pakkok a rare cuccok kimaxolására jók. Utána elvileg tök mindegy, mit veszel az UR efgyverekhez. Van, aki felmérést csinált abból, hogy az ARsenal és a Reserve pakkokból átlag 400 ezer kreditenként potyog egy UR, míg az SP és PSP csomagokból 700 ezer kreditenként, de sokan meg az ellenekzőjét tapasztalják. Nekem meg egyikből sem esik túlzottan :D
    Szóval ha kimaxoltad a rare fegyvereket, akkor az összes csomagból a többi rare cucc fog esni (karakter, gear), után meg lőszer. Tök mindegy, melyiket veszed.
  • Harbinger
    Én csak Spectre packot veszek és eddig volt jópár ultra rare cuccom. Pl. a Volus Enginnert Spectre acpkba találtam, kétszer is.
  • bendáj17
    Igen azt tudom de abból nagyobb az esélyem hogy ultra rare fegyókat kapjak? Na mindegy majd meglátom miket veszek.
    Köszi Ramy a segítséget.
  • Negritis
    nem csak, de az elvileg nagyobb eséllyel ad fegyót
  • RAMyMamy
    csak*
  • RAMyMamy
    direkt van már olyan pakk, ami csaj fegyvert ad (arsenal talán?)
  • bendáj17
    melyik pakkot érdemes nyitni ultra rare fegyók hiányoznak csak? De állandóan karaktereket kapok. PP is azt adja
  • Ryder62
    Már melyikről? SP-ről jövőhéten jönnek majd az infók.
  • sanya200
    még mindig nincs új info a dlc-ről?
  • GreyWarden
    Megtaláltam, köszönöm a választ.
  • Negritis
    viszont izgalmas, és utólag van egy feelingje
  • sanya200
    igen ez még magyar de a pinnacle station azonban nem, bár sokat nem veszítettetek vele semmi szerepjáték elem nincs benne.
  • genndy
    Elvileg a CDProjekt magyar oldaláról leszedhető, ha mégse, akkor:
    Mass Effect - Bring Down the Sky bónusz csomag [magyar verzió]
    Ha eredeti magyar nyelvű a játékod, akkor angol DLCvel hiába is próbálkozol.
  • gerey
    Ha magyar szedd le a magyar DLC-t valamelyik magyar pacthben benne van, ha meg angol akkor angolul telepítsd a DLC-t is.
  • GreyWarden
    A Bring Down The Sky- t, hogy kell feltelepíteni? Ahogy futtatnám a dlc- t, kiírja, hogy a játék nyelve nem egyezik a dlc nyelvével.
  • silverchain
    Köszi a kódot, már meg is vettem.
  • GreyWarden
    Mass Effect 3 bannertervező versenyt indított a BioWare. Bárki jelentkezhet! Részletek itt:
    http://blog.bioware.com/2013/02/15/community-banner-contest/
  • Harbinger
    Csak ez a kupon van: GMG20-P4DLK-FKYRS
    Így ~9.8 euró a sima.
  • cs1rk3
    értem azért köszi :) így meglesz 2800 ért :)
  • genndy
    Szerintem az általános kupon volt, az már nem él.
    Ha meg valakinek van saját kuponja, azt más nem tudja felhasználni.
  • cs1rk3
    Sziasztok valaki tud ME3 Gmg kupont? :) régebben beírták egy páran :)
  • Negritis
    jaja, LOLba buktam meccset beginner botok ellen múltkor mer ökörködtünk
    hát az is vérciki :D
    sebaj 1-2x belefér, legalább az ember nem felejti el hogy mégse ő a 'jani'
  • Harbinger
    Néha túl könnyűn nehezbb. Magabiztos az ember, hogy ha fél kézzel tolom is végigviszem, de nem.
    Ém L4D-ről tudom, Easy szégyen volt incapelni is, nem meghalni. :D
  • Negritis
    nameg ha az ember a random silvert se bukja már több mint 1 hete, a random bronze-t meg ki tudja mióta

rosszul esik h így szívtunk, ráadásul tényleg nem is full kezdők voltunk hanem sima noobok :D
  • Negritis
    nyílván, csak 10. wave
    előtte senki nem hal, ott meg hirtelen egy brutál belti + praeti tolt 2 kivégzést :D