22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #20120 érdekes h az Eaglet ami személyes kedvencem senki sem említi :D
pedig ... :D -
Egy fórumon találtam linket ehhez az oldalhoz. Hasznos ilyen esetben az Origin kezdőlapján viszont nem találtam meg, pedig ha már ennyire koppintják a steamet igazán kirakhatnának ők is egy statisztika/állapot menüt. -
Darun #20118 A n7 fegyókat én se szólnám le. A saját kategóriájában mindegyiknél találtam jobbat, de ettől függetlenül azért jók. A shoti tényleg durva kemper cucc, nekem az Eagle is bejött, a Hurri-val én pont nem vagyok kibékülve, mert nagyon húz felfele, de ettől függetlenül sokszor használom, mert közelharcban jó. Pár hete kipróbáltam a vadi új Valkyre-t, nekem pl jobban bejött mint az Argus, igaz hogy azóta se használtam.
Ami a hétvégi eventet illeti, tényleg nevetségesen könnyű volt és az előzőhöz képest sokkal gyorsabban meg lehetett csinálni. -
GreyWarden #20117 A Valkyrie az egyik legjobb fegyver a játékban, nem csak az N7 fegyverek közül. Hatalmas aprításokat lehet vele produkálni, a megfelelő karakter kezében. Nekem meg pont a hurricane nem jött be, szóval nézőpont kérdése... -
mastero87 #20116 Akkor sorry, nem hallottam korábban olyanról, hogy így tettek volna. Bryan Johnson megerősítette tegnap, hogy nem hosszabbítják meg a mostani feladatra rendelkezésre álló időt. Nem is szükséges, az eheti challenge nevetségesen egyszerű volt. 7 hullám alatt megvolt goldon (asari beszivárgóval). A múlt heti ehhez képest sokkal jobb volt, ahhoz 5 meccs kellett. -
morzsi555 #20115 De szokták meghosszabítani. De ezt nem fogják. -
mastero87 #20114 Az N7 fegyverek közül csak a Valkyrie gyengus, a többi jó fegyver. A Crusaderrel nagyon szépen lehet snipe-olni is, a Hurricane olyan durva SMG, hogy majdnem rohampuska, Valiantot meg nem használok, de rendszeresen viszik platinára is, szóval nem lehet olyan rossz. -
mastero87 #20113 Sosem hosszabbítanak meg hétvégi feladatokat. Plusz, ha akarnák, sem tudnák, ma halidéj van Kanadában, a számláló automatizáltan pörög, senki nincs benn a stúdiókban. -
RAMyMamy #20112 általában nekem is gagyi cuccokat ad be, de volt, hogy kaptam jókat is -
Negritis #20111 azért az n7 fegyók jók -
sanya200 #20110 nem igazán éri meg szenvedni vele 1 gagyi ingyen ládáért mert mást nem ad.
-
RAMyMamy #20109 nagyszerű. ezer évente egyszer ráér barátnőm játszani, és pont most nem tudunk :/
remélem, hogy a mostani eventet akkor egy pár órával meghosszabbítják (vagy nem szokták?) -
Igen. Szar az egész EA szerver... -
másnak is bacakszik most az Origin??? -
bendáj17 #20106 Értem köszönöm a sok jó választ. akkor próbálok mindent nyitni kifelé :D -
mastero87 #20105 Papíron egyáltalán nem nagyobb az esélyed. Az Arsenal és a Reserve pakkok a rare cuccok kimaxolására jók. Utána elvileg tök mindegy, mit veszel az UR efgyverekhez. Van, aki felmérést csinált abból, hogy az ARsenal és a Reserve pakkokból átlag 400 ezer kreditenként potyog egy UR, míg az SP és PSP csomagokból 700 ezer kreditenként, de sokan meg az ellenekzőjét tapasztalják. Nekem meg egyikből sem esik túlzottan :D
Szóval ha kimaxoltad a rare fegyvereket, akkor az összes csomagból a többi rare cucc fog esni (karakter, gear), után meg lőszer. Tök mindegy, melyiket veszed. -
Harbinger #20104 Én csak Spectre packot veszek és eddig volt jópár ultra rare cuccom. Pl. a Volus Enginnert Spectre acpkba találtam, kétszer is. -
bendáj17 #20103 Igen azt tudom de abból nagyobb az esélyem hogy ultra rare fegyókat kapjak? Na mindegy majd meglátom miket veszek.
Köszi Ramy a segítséget. -
Negritis #20102 nem csak, de az elvileg nagyobb eséllyel ad fegyót -
RAMyMamy #20101 csak* -
RAMyMamy #20100 direkt van már olyan pakk, ami csaj fegyvert ad (arsenal talán?) -
bendáj17 #20099 melyik pakkot érdemes nyitni ultra rare fegyók hiányoznak csak? De állandóan karaktereket kapok. PP is azt adja -
Már melyikről? SP-ről jövőhéten jönnek majd az infók. -
sanya200 #20097 még mindig nincs új info a dlc-ről? -
GreyWarden #20096 Megtaláltam, köszönöm a választ. -
Negritis #20095 viszont izgalmas, és utólag van egy feelingje -
sanya200 #20094 igen ez még magyar de a pinnacle station azonban nem, bár sokat nem veszítettetek vele semmi szerepjáték elem nincs benne. -
Elvileg a CDProjekt magyar oldaláról leszedhető, ha mégse, akkor:
Mass Effect - Bring Down the Sky bónusz csomag [magyar verzió]
Ha eredeti magyar nyelvű a játékod, akkor angol DLCvel hiába is próbálkozol. -
Ha magyar szedd le a magyar DLC-t valamelyik magyar pacthben benne van, ha meg angol akkor angolul telepítsd a DLC-t is. -
GreyWarden #20091 A Bring Down The Sky- t, hogy kell feltelepíteni? Ahogy futtatnám a dlc- t, kiírja, hogy a játék nyelve nem egyezik a dlc nyelvével. -
silverchain #20090 Köszi a kódot, már meg is vettem. -
GreyWarden #20089 Mass Effect 3 bannertervező versenyt indított a BioWare. Bárki jelentkezhet! Részletek itt:
http://blog.bioware.com/2013/02/15/community-banner-contest/ -
Harbinger #20088 Csak ez a kupon van: GMG20-P4DLK-FKYRS
Így ~9.8 euró a sima. -
értem azért köszi :) így meglesz 2800 ért :) -
Szerintem az általános kupon volt, az már nem él.
Ha meg valakinek van saját kuponja, azt más nem tudja felhasználni. -
Sziasztok valaki tud ME3 Gmg kupont? :) régebben beírták egy páran :) -
Negritis #20084 jaja, LOLba buktam meccset beginner botok ellen múltkor mer ökörködtünk
hát az is vérciki :D
sebaj 1-2x belefér, legalább az ember nem felejti el hogy mégse ő a 'jani' -
Harbinger #20083 Néha túl könnyűn nehezbb. Magabiztos az ember, hogy ha fél kézzel tolom is végigviszem, de nem.
Ém L4D-ről tudom, Easy szégyen volt incapelni is, nem meghalni. :D -
Negritis #20082 nameg ha az ember a random silvert se bukja már több mint 1 hete, a random bronze-t meg ki tudja mióta
rosszul esik h így szívtunk, ráadásul tényleg nem is full kezdők voltunk hanem sima noobok :D -
Negritis #20081 nyílván, csak 10. wave
előtte senki nem hal, ott meg hirtelen egy brutál belti + praeti tolt 2 kivégzést :D