Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még meghjeyegzhetõ az Me játékokra, hogy egyik se lett olyan, mint az elõzõ. Mindig annyit változtattak rajta jó vagy rossz irányban, hogy a 3 játék szinte önálló alkotás. Míg ez sok mai játékról nem mondható el.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Origin ID: masteroHUN
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezennel szeretném megnyitni az idei évet egy kis multiplayer versennyel. Gyakorlatilag az elsõ online verseny így házon belül, viszont ez nem azt jelenti, hogy könnyû dolga lesz mindenkinek. A játék, mint láthatjátok, a Mass Effect 3 multiplayer része, a verseny maga pedig, mint egy bajnokság szerûség fog lejátszódni.
Tehát:
Ezúton várjuk 26 lelkes játékos jelentkezését az [email protected] címre.
A levél tárgya: masseffect
A levél tartalma:
-Név:
-Origin azonosítónév:
Jelentkezni február 2-ig lehet, vagy amíg be nem telik az a 26 hely. Utóbbi esetrõl mindenkit idõben értesítünk. Továbbá csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik a fent leírtakat követik és válaszlevélben értesültek bejutásukról. Az elsõ mérkõzés pedig február 7-én, csütörtökön 19:00-tól indul.
A verseny menete:
Elõször is a sikeresen jelentkezett 26 fõt február 2-án beosztjuk 2 fõs csapatokba. Majd lesz minden csapatnak 5 napja, hogy mielõtt háborúba indul, megismerje bajtársát és kitalálják közös taktikájukat. A mérkõzések és idõpontjaik mindig, ismétlem MINDIG ki lesznek írva idõben itt az Otherworld Élménymagazin Facebook csoportjában. Ami számít, az a meccs végi pontszám és idõ. A harcosoknak 4 fordulót kell túlélniük. Az elsõ (ami február 7-én lesz) silver mérkõzés. Itt mindenki látja, mennyire megy neki a játék, mennyire sikerült összhangba kerülni, viszont teljesíteni is kell, ugyanis az utolsó 2 csapat kiesik. Következõ fordulóban Gold mérkõzést kell ketten véghez vinni, itt viszont az utolsó 3 csapat esik ki. A harmadik forduló, egyben a legkeményebb, Platinum fokozaton zajlik majd, itt már 3 fõs csapatok lesznek. De két csapat ebbõl a körbõl is kiesik. Végül, egy kis szusszanás, az utolsó mindent eldöntõ küzdelem Bronz fokozaton megy végbe, de csak az idõ fog majd számítani, a pontok NEM (SpeedRun).
Szabályok:
- Minden mérkõzésen személyesen részt fogok venni($a$), mint megfigyelõ. (csalások elkerülése végett + rögzítem a meccseket és a végsõ eredményeket)
- A kommunikáció fontos, skype-on, ingame vagy teamspeak-en keresztül, de nem kötelezõ.
- Csalás esetén az egész csapat kiesik, nem csak a csaló játékos.
- Glitch-ek használata tilos, kivételt képez a tárgyhordozós feladatnál a space nyomkodás. Minden más glitch és hasonló csalás esetén kiesés.
- Nincs megkötés fegyverek,karakterek és felszerelés terén, tehát bárki bármivel jöhet.
- A végsõ fordulónál a feladatok randomsága miatt mindenkinek esélye van egy második próbára. Ez kizárólag a Bronz mérkõzésre vonatkozik.
A nyeremények:
- Az elsõ 10 helyezett egy egyedi relikviával és egy meglepetéssel gazdagodik majd az új Otherworld oldalon.
- Az elsõ egyéni helyezett pedig 1600 Bioware ponttal gazdagodik.
Végezetül a mérkõzések java (ha nem is mind) rögzítve lesz, szóval a harcok után egy kis montázs kerül összeállításra minden dicsõséges és vicces pillanatról. Továbbá a döntõ mérkõzéseket élõben lehet majd megtekinteni Shirin és $a$ kommentálásával.
Készítette: OtherWorld Élménymagazin
Ma kedd van, ilyenkor van azt hiszem a maintence, plusz ma jöttek vissza awinter break-bõl a BW-sek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én találom kevésnek?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Darun: Igen leszedtem. A problémám is megoldódott úgyhogy újabb piros pont az sg játékosok fórumnak. Köszönöm.
Nah még egyszer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért a vorcha modellek egész jók lettek. Mennyivel jobb lett volna ha a ME2-ben nem ugyan olyan vorchák támadnának, hanem több modell lett volna. Ezt nem tudom miért nem tudták volna akkor megcsinálni.
Ez a kép az 1. rész végébõl van mikor segítséget kérnek.
http://images.wikia.com/masseffect/images/0/01/Asari_Commander.png
Minden esetre a BioWare valahogy nem tudja kezelni rendesen a népet 😄 ME3-ba tettek be elõször egy szem female krogant és salariant. Ezen kívûl egy female turiant az omegába.
Hiába ebben a galaxisban férfi uralom van 😄
Amúgy valamit nem értek. Zöld asarik nem léteznek elvileg. Az 1-ben Shiala klónjai voltak zöldek. Igaz, a második részre õ is bezöldült de elmondja miért.
Nos, Kasumi küldijén a bálon, az egyik padon ott ül egy öreg csóka két zöld asarival. Akkor most mivan?
Bár pl az Omega DLC-ben is feltûntek más színû vorchák, míg a 2-ben ugyan olyanok voltak csak.
ha már 2 részen keresztül hûséges voltam hozzá, akkor miért váltanék a 3-ban másra? :C
Amúgy a Commander-t kihagytad 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az azért fura lenne ha olyan fizetõs DLC-t adnának ki ami (ismét) módosítana az endingen. Az elõzetesek alapján abból hogy a ME elsõ részének kiadásakor szinte még alig tudtak valamit a folytatásról, a befejezésrõl meg még annyit se, azt jelenti hogy különösebb elképzelésük sem lehetett bizonyos dolgokról, gondolok itt arra hogy kik tervezték a Cruisable-t. Mert nekem az már nagyon erõltetettnek tûnik hogy a három részen keresztül még csak említve sincs, semmi nyomot vagy utalást nem lehet találni, még feltételezések sincsenek, aztán jön egy DLC ami mindent megmagyaráz.
A lényeg a zene még nem ad (sok) okot semmire és nem függõ tényezõ.