Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezután már csak ilyen minõségben fogom feltölteni a videókat. Ez a max.
Origin ID: masteroHUN
véletlenül letöröltem a full hd-s filet, de haver lementette szerencsére.
Még várható 2 új videó tõle,, az egyikben Destroyerekkel voltunk, mindenki😊) Érdemes lesz ránézni, bug és látványosság lesz benne...
Nekem a krogan senti jobban bejön. Egyrészt a lift gránát sztem sokkal hatékonyabb az inferno-nál, másrészt nekem a fortify nem jön be annyira mint a tech páncél. Ráadásul pont ezért lehet neki 200-as cd-je, mert a carnage nem egy nagy eresztés, inkább legyen két erõs fegyó, azt szevasz.
Azért a Cerberus Herrier nem sima pityu 😄
Na most ha waprnál rakom ki, hogy nagyobb legyen a detonáció, akkor azt kell berobbantanom, vagy azzal kell berobbantanom a Lasht?
pl. Gyere olyan karakterrel, akinek van Túltöltése vagyis Overload. Hozz magaddal Gyújtólõszert (tûzsebzést okoz)
Válassz ki értelemszerûen egy ellenséget lõjed ezerrel a gyújtólõszerrel, majd mikor kevés csikja marad, akkor Overloadot rá. És megszületik a tûzrobbanás. De ezt folyamatosan is csinálhatod, pl egy Brute-on, mert plussz sebzést vesz le. megéri.
Az elsõ félidõben rendesen mákostésztát etté! 😄 Úgy rémlik hogy pajzs alá nem sérültél. Mondjuk a 9. wave-ben rendesen szopókán voltatok. Meg az a telefonos baki a végén... Hát nah. 😄 Ettõl függetlenül szép volt, le a kalappal!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itt van egy jó kis összefoglaló. Ebbõl világosan látszik az extended cut inkább csak elszarja az egészet mert nem illeszkedik a történetbe pontosan csak az eredetivel válik érthetõvé miért mondta a reaper, akit a flotta leszed a ghek bolygón hogy mindez hiábavaló. Tehát én az eredetire szavazok abba még beleillik a rejtõzködõ fickó története. Az extednded cut csak egy erõltetett változat azon rajongóknak akik nem fogadják el hogy a citadel az a végállomás a fõhõsnek. Ez egy oscar díjas történet. Szerintem.
Itt az enyém ez még a me1-bõl való kisebb módosításokkal, egyedül a haja az ami moddolva van, annak a riporternõnek a haja van rajta ha érdekel hogy lehet módosítani majd leírom 😊 van többféle is, ashleyé jobban tetszik de az bugos...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bármelyik pályán, bármilyen nehézségi fokozaton egy alap emberi férfi, és egy alap emberi nõ karakterrel kell extractiont teljesíteni.
Az alap emberi karakterbe nem tartoznak bele az Earth DLC-s, Ex-Cerberus, és BF3-ban kijött karakterek, csak az "alapjáték-emberek"
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Akkor miért pont a fõhõs nézzen ki ugyan úgy? XD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
mondjuk engem akkor is a bõrszín akasztott ki, ugyanaz a szám (kódokból visszanézve 3.), elsõ részben egészséges fehér kétlábú, másodikban arab, harmadikban enyhén lebarnult <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
Lehet hogy akkor az elõzõ végigjátszásom csak simán a nehéz fokozaton volt. Most 4 nehézség elérhetõ a legnehezebb még nem.
Mondjuk elég ha egy haj nem stimmel és már máshogy fest a karakter összességében. Meg vannak olyan nõi karik is amik modoltak pl haj.
Meg láttam olyat is aki Blue Suns páncélban fotózkodott.<#idiota>#idiota>
legnehezebb fokozat feloldása elég retardáltan megy, végigtolod simán, akkor feloldja hardcore, végigtolod azon, és utána zúzhatod insanity-n.
btw azért fognak mindig máshogy kinézni, mert változtattak a játékok között csomó dolgon... pl bõrszínek is össze-vissza ugráltak, ami elsõ részben kellemes, egészséges fehér ember színû, az kettõre átmegy arabba <#idiota>#idiota>
a grafikai motor fejlõdését meg akkor ne is említsük.
nekem még 3 kiadásakor sikerült találnom egy jó nõi arcot, kis személyre-szabás meg részenkénti módosítgatás után mindhárom részben kifejezetten kellemesen nézett ki.
"The trees move. Do you not see it?"
Hiába valahogy nem tudok olyan karakteres arcot faragni. Ami fönt van masseffectfaces.com-on , ha mindent úgy csinálok ahogy le van írva akkor is máshogy nézz ki mint ott a képeken. Igaz azok kódokat adnak meg amit át kell konvertálni úgy hogy a csúszkák számait mutassa. Mert ugye kód csak a 2-ben meg a 3-ban van.
Alap hogy mindig ME1-tõl kezdem ha a trilógiát végig akarom majd játszani.
Mindegy most marad alap male shep, legközelebb sztem nõi karival fogok neki esni és utána jöhet egy esetleges saját male Shep. (mondjuk a nõi karit is a masseffectfaces rõl néztem az elég durva lett, remélem megvan még az oldalon valahol)
Bár egy valamit nem értek: ME1-ben hogy lehet a legnehezebb fokozatot föloldani?
"Event Description: Fatigue associated with multiple battles have worn some of our best units. We will renew the soldiers whose tours of duty have been overfished to perform replacement by fresh troops from human settlements. Commanders experienced will remain in service to maintain unit cohesion, and maintain new recruits N7 standards.
Individual Goal: Extract twice, once as a human being as male and once as human (Adept, Engineer, Infiltrator, Sentinel, Soldier, Vanguard or classes) on any card n 'on any difficulty.
Reward: Reward Pack"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehetett volna ez sokkal jobb is ha nem ennyire akció irányba megy el. Azért a witcher 2 jobb. Persze más mûfaj. De az EE változat az jobb storyban is. Prsze ezen a szinten ez már igazán lényegtelen.
Mondjuk sokszor van pl pvp játékban amikor egy resspadra szorítva állunk körbevéve idiótákkal, lehet mégis az elsõt kellene választani a végén, de aztán eszedbe jut Liara, Garus és tudod a második az igazi választás mert egyszer majd lesznek új Liarak Garusok, mert ugye chaos az élet 😊
Btw elkezdtem a 9. végigjátszásomat ME1-ben. Én vagyok csak olyan elvetemült hogy mindig a standart male Shep-et választom? Próbáltam a karakter generálást, a mass effect faces oldalról néztem ezt azt , sajna 100%-ig sose tudtam ugyan olyan karaktert generálni ami ott van. Mindegy, elkezdtem egy új játékot de valahogy nem jött be a kari, valahogy nem volt szimpatikus (azért fontos hogy néz ki a fõhõs ha már 3 részen keresztül bámulni fogom ) ezért Eden Prime elején vissza menübe, new game és kiválasztottam az alapot.
Am tök zsír mikor az ember már fejbõl keni vágja a párbeszédeket 😄D
Fõleg hogy ma duplán lejátszottam a normandy-t az elején XD
Én pl sok-sok éve foglalkozok asztali szerepjátékkal, ezért érdekelnek ezek a játékok PC-n is, nekem szinte minden játékból csak a története kell. Voltak pl a NV-ban is szerethetõ és szimpatikus NPC-k, de sztem nyomában sem értek a ME-nek. Engem ez egy kicsit zavart. Ugyanakkor a Skyrim olyan szinten nem jött be hogy több mint egy éve nem játszottam már vele és nem is nagyon vágyom rá hogy elõszedjem (pedig azóta is fent van, csak el kéne indítani), az a cirka 30 óra amit rá fordítottam, elég is volt.
A ME lövöldözõs játéknak közepes, a multija erõsen bugos amit támogatással (új kasztok, challange rendszer, hétvégi eventek, új pályák, stb) próbálnak ellensúlyozni. Az tény hogy ezt a játékot a történet és a világ viszi el. És mivel jelen körülmények között is megért több végigjátszást (ez nálam ma már nagyon ritka esemény) ezért annyira nem is lehet rossz. Szerintem ezért örülünk sokan a készülõ új játéknak, mert reménykedünk benne hogy egy hasonlóan tartalmas, jól kidolgozott történetet kapunk amihez végre nem egy közepes lövölde jár, hanem maga a játék is fel fog tudni nõni a világához.
Az tényleg pozitív szerintem is hogy mind a három rész kellõen eltérõ a többihez képest. Még akkor is ha bizonyos fejlesztések nekem egyáltalán nem tetszettek (bolygó szkennelés a Mékó helyett).
Az hogy a játékok ilyen irányba változnak, részben a piac hibája. Ezt sztem minden gémer tudja. Régen (10-15 éve) a gémer társadalom is egy szubkultúra volt. Ma már kb minden családból egy ember játszik a számítógéppel, a kazuár játékosok igényei kiszorítják a hc játékosok igényeit, mivel ma már mi vagyunk kisebbségben. A kiadók pedig a tömeg igényeihez igazodnak. A kazuár játékost aki hetente játszik 5-6 órát nem érdekli a történet. Jól nézzen ki a játék, arra a pár órára kösse le és ennyi. Mi meg örüljünk hogy vannak még olyan játékok amik kielégítik a mi igényeinket is.
És ha már itt tartunk, kiemelnék még két játékot. Az egyik a Crysis, úgy tudom sokan mondták rá hogy csak egy tech demo. Sztem ahhoz képest egész jó története van és nem is annyira bugos (ezt a második részre mondom, mert azt játszottam végig). Nem azt mondom hogy milyen szuper/eredeti története van! Összességében az is csak egy közepes, de mezei fps-s létére sztem egész jó lett.
A másik a CoD Black ops. Nekem kifejezetten tetszett, a sok 2.vh után nekem egy igen kellemes meglepetés volt. Rövid volt maga a játék, de arra a rövid idõre igazán lekötött.