22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Negritis
    az új DLC valamelyik karaktere
  • Fpocok
    Elég hülyén fogalmazták meg, de mivel az van , hogy "PLAYING AS"... gondolom az egyik karakterrel kell menni a dlcből.
  • MerlinW
    A Reckoning kit mit takar?
  • Negritis
    http://blog.bioware.com/2013/02/28/operation-impact/

nem erőltették meg magukat a skacok :D
  • RAMyMamy
    lol, mi ez a ninja-style :D

amúgy menő
  • Fpocok
    Megpróbáltam. Ugyanaz. Beszarok...
  • morzsi555

• Hoz_Hun
    Jaja, sajna ilyen magszakításos "védekezést" használ. Ketővel Goldon már tényleg problémás. Ám két Juggernauth, egy előről egy hátulról... na az a tuti. Hamar "elmegy" a drága... :)
  • Fpocok
    Talk to the hand :D
  • Darun
    Goldon azért már nem dob olyan könnyen hátast. Főleg ha 2v1 felállásba toljátok. Az a bosszantó hogy a hm nem folyamatos, kb 5-10 mp-ig megy, aztán újra kell kezdeni, viszont nekem már többször is volt hogy hiába nyomtam, nem csinált semmit. És ugye közben meg ledaráltak. Bronzon viszont egyetlen egyszer fogtam csak padlót, az első 8 wave-ben még a pajzsom se tudták leszedni.

A krogannál meg nagyon durva hogy azonnal HP-t regenerál. Őt Londonon próbáltam ki Cerberus ellen, az egyik küldi pont a középen hack volt, de igy is alig vettek az életemből, folyamatosan regóztam.
  • Hoz_Hun
    De te tudsz! Szeresd a kezeddel! Azt bírják nagyon, hamar hanyat is dobják tőle magukat.
  • Ragamofi
    Nekem a ládából kiesett egy Geth Juggernauth. Nagyon durva kari.:D
    Ott állok a banshee előtt és nem tud velem mit kezdeni:D
  • Darun
    Nálunk most csak a szokásos laggzás van. Meg a 8-9. wave környékén elröppent Dani, de ez kivételesen nem az Origin hibája. Utána viszont mindenkit ledobott, nem hostolt újra minket, szóval jah. Lehet pár Prime Unit-tal meg kéne látogatno az EA HQ-t.
  • Ryder62
    Nah, ez is kész.

• sanya200
    telepítsd újra jobbat nem tudok
  • Fpocok
    Kössz.
    Akkor EA szarjon sünt.
    Megpróbáltam kijavítani a telepítést... de így is SZAR. WTF? NEM CSINÁLTAM TEGNAP ÓTA SEMMIT. Ráadásul most még orosz is lett, így megint angolosíthatom. Anyád EA.
  • sanya200
    nekem jó
  • Fpocok
    Nektek is ilyen most, vagy csak engem tisztel meg így?
  • Fpocok
    Már megint mi a faszom van a játékkal?

• ZSOOLT2
    Kedden azt írták BSn-en, hogy egy hétig lesz elérhető az ingyen pack.
  • Vraaanyek
    nincs, mert még csak otthon sem leszek szombatig... :S
  • Negritis
    erre nem vennék mérget, de sztem igen

egy belogra sincs időd? én is csak annyit csináltam
  • Vraaanyek
    Ugye ez az ajándék pack még hétvégén is érvényes lesz, ha akkor telepítem a DLC-t? mert csak szombaton lesz kis időm játszani :S
  • Darun
    Nekem 4 PSP-ből 2 Collector esett. lol
  • Volfram42
    Nekem a giftből és 3 ládából esett: Talon mercenary, Cabal vanguard, Geth Juggernauth és egy Awakened Collector és mellé egy collector smg. Azt hiszem szerencsés voltam.
  • Harbinger
    Nekem dettó.
  • sanya200
    na kaptam egy free packot abba volt edi karaktere meg vettem egy arsenal packot és kiesett a geth trooper
  • PiszkosFred
    Cimbora jart igy WoW accal jo par eve. Kinai farmer feltorte/ellopta az eppen frozen accot, majd a support helyreallitotta a login/jelszo parost, de a karakternel megmaradtak a grindelt herbek (jo penzt ert akkor AH-ban), illetve volt egy "potya" 1 honapos elofizetes is :)
  • Vraaanyek
    Hogy kicsit beszálljak az OFF-ba, öcsémnek a Guild Wars 2 account-ját lopták el pár hete, support ott is korrekt volt, 2 napon belül megoldották, visszakapta az egészet, és még fel is lett tápolva a karaktere, hehe, szegény tolvaj nézhetett :D :D
  • Negritis
    nah ez jó hír akkor
  • Tibbbor
    Egy kis off, de nem árt róla tudni:

6 napja írtam, hogy nem tudom újratelepíteni a játékot, mert a termékkódot már használtnak jelzi.Írtam a magyar supportnak, ahol néhány email és egy fénykép után megoldotték a problémát.Nagyon kellemeset csalódtam!
  • Fpocok
    BIG ASS KROGANS!
    BIG ASS KROGANS EVERYWHERE
  • Fpocok
    Gondolom most reggel jó sokan rácuppantak... este még tökéletesen ment, kb fél perc alatt megvolt.
  • S1M0N
    Na, én már tudom telepíteni!

Jó játékot mindenkinek!
  • koschwarz
    közben kiderült, hogy igen, valami hiba van a mátrixban. elvileg jelenleg is dolgoznak rajta.
  • S1M0N
    Nekem is ez van... A játékot is próbáltam frissíteni, hátha, de utána sem jó... Origint is újraindítottam, de nem segített.

De mintha a fizetős DLC-k sem lennének elérhetőek... Lehet valami szerverhiba.
  • koschwarz
    ti le tudtátok már tölteni a reckoning-ot? nekem egy ideig gondolkozik az origin, majd egyszerűen nem történik semmi.
  • Negritis
    én nyílván kinyitom a krogan vangut, úgy h rühellem a melee-s karikat :D
  • Fpocok
    /sigh
  • Harbinger
    Végre tölthető a Reckoning. Egy Origin restart nem árt, hogy feltűnjön a DLC.