22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #20400 nem tűnik rossznak pedig
-
Bullitt #20399 "Everyone say Normandy!"
"Normandyyyyyyyyyyyyyyyyyy" -
lol
fan service dlc
Azért remélem a történeten lesz a hangsúly és a többi csak extra körítés lesz. És nem fordítva.
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
-
morzsi555 #20397
-
sanya200 #20396
ramy írta hogy nem erősségem az angol meg annyira nem is néztem
sorry -
mastero87 #20395 Ha már adtam egy hasznos szavazatot, akkor ne írj olyanokat, hogy black window :D Nem fekete ablak az, hanem fekete özvegy ^^ -
Az előbb voltam a havas pályán és érdekes dolgot láttam...
A hajó végig a leszállópályán volt és rossz volt az összes létra. Se az ellenfél, se mi nem tudtunk felmászni rajta :D -
sanya200 #20393 hurrá:D
pedig csak ide írok szinte ebbe a fórumba a többibe annyira nem vagy nagyon ritkán :D
amúgy ez a kyrsae sniper rifle ez egy hulladék hogy normálisan sebez hol semmit.Salarian Infiltrator-el tolom de ez a fegyver..leveszem a pajzsot az energy drain-el rálövök ezzel és van mikor egyből megöli van mikor még 2-3 lövés se elég belőle
van hogy semmit se sebez hiába nincs pajzsa az ellennek eltrafálom és semmi hp nem megy le.... igazából csak a challenge miatt csinálom másik fegyverrel pl black window/m98 2-3 meccs elég volt a 140k ponthoz.Szinte minden meccs után 75+ kill meg minimum 50 sniper kill, de volt 75 is belőle más fegyóval.
Legjobb talán az m98/valiant/black window de a black window-al lehet kaszálni.A többi se rossz de ezekkel lehet igazán írtani :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #20392 Kaptál tőlem is 1-et. Mi, Mass Effect fanok tartsunk össze :D -
mastero87 #20391 Kaptál egy "hasznos" visszajelzést, hogy javítsam ezt a jónak nem mondható arányt :D
Nekem amúgy meg 1/1, az teljesen jó :D -
sanya200 #20390 upps
Hozzászólásainak hasznossága: -88 (2/31)
-
sanya200 #20389 hát azt észrevettem
-
RAMyMamy #20388 de, de nem tudtam hirtelen, hogy hogy kell írni
csak sanya nem valami perfekt angolból és szeretem b@szogatni:D -
S1M0N #20387 Egyébként meg új Mass Effect képregény sorozat bejelentve: Mass Effect: Foundation
A történetet Mac Walters, a Mass Effect 2, 3 és néhány korábbi képregény írója jegyzi. A sorozatot 12 részesre tervezik a főhős pedig egy rejtélyes vörös hajú hölgy lesz. A megjelenés egyelőre nem ismert.
RAMyMamy: Bocsánat ismételten, íme az "eredeti" változat:
Nem MELEE??
-
RAMyMamy #20386 nem sértődtem meg
-
S1M0N #20385 Basszus, azt nem láttam, hogy a középső ujját mutatja... 
Bocs! Vicces üzenetből ez lett.. -
RAMyMamy #20384 kapd be te :( -
Nem fogják érteni a kicsik. :) -
nem mêlée?
-
S1M0N #20381 Nem MELEE?? 
-
morzsi555 #20380 Igen. -
Harbinger #20379 Az ott Kirk a gifen? :D -
morzsi555 #20378 Új gear, Batarian Gauntlet. Batarian heavy melee-t ad bármelyik karakternek. -
sanya200 #20377 a geth juggernautnak hogy van olyan meele-je mint a batariannak? hogy beleöklözik az ellenfélbe, most láttam másnál, nálam olyan van hogy felemeli és sokkolja
-
sanya200 #20376 
-
RAMyMamy #20375 MALE? nem meele?
-
sanya200 #20374 nálam is laggol ez a szar...meg nem tudok lőni kész vicc, male-t kell használnom és csak utána tudok megint lőni grat ea 
-
RAMyMamy #20373 kész röhej -
morzsi555 #20372 Citadel dlc achievement lista:
"Perfect Host
Throw a party for your friends"
-
Továbbá:
"Sorry, there are no more appearance packs planned." - Chris Priestly
Tehát, end of story. Március 5.-én lezárul a DLC-zés.
Btw, mindegy is a modderek ezerszer jobb armorokat kreálnak. És nem csak átszínezés, hanem teljesen újakat. Pl vki a cerberusos armorból (ami pont az appearance pakkban volt) csinált egy jó kis Alliance uniformist. -
Harbinger #20370 Engem le nem dob, de ha belépek egy játékba iszonyatosan laggol. Bár épp játszható, csak élvezhetetlen a moonwalkerező karakterektől. -
Mini FAQ a Citadel DLC-ről -
GreyWarden #20368 Mást nem dobál le a szerverről? Mit tegyek? -
Hogy a k.rva anyjukat, nyitottam egy Reservation (karaktert adó) packot, erre szutykos fegyvert ad, mi a f.sz???? direkt az új karakterek miatt vettem meg... -
van valahol ilyen lista a szorzókrol? :)
-
A supressor a headshot isten. 4x-es headshot szorzója van. felrakod mellé a headshot erősítő modot és kb. minden nem boss egy max két headshottól meghal. rohadt jó fegyver. -
morzsi555 #20364 A sexbot új képessége a Repair Matrix. Ha még aktív az effekt és meghalsz, akkor egyszer feléleszt medigel nélkül... Raktam róla képet lejjebb, el lehet olvasni hogy mit ír róla. -
Chill.
Engem kétszer sync killeltek és nem keltem fel. Ezért gondoltam. -
Darun #20362 Ha nem a grabelős ellenfél öl meg (tehát felkap a Banshee, de közben valaki más nullára lövi az életed és a Banshee csak utána nyársal fel) akkor fel lehet szedni a karit. Ez Banshee-nél a legkönnyebb, mert neki kell 4-5 másodperc amig kivégez, a Phantom kicsit gyorsabb, az Atlas meg a Brute úgy tudom még gyorsabb, a Sciont meg a Preto-t nem tudok, de ez utóbbi is hagy pár másodpercet. Tehát nem rögtön végeznek ki. Viszont nálam most az volt minden alkalommal, hogy mutatta a nyársalás effektet, a bleeding kört se adta be hogy nyomogassam (azt szokta ha grab előtt fogy el az életem) hanem földre estem, a következő pillanatban meg már pattantam is fel. Egyszer volt olyan hogy közvetlen ez után még egyszer felnyársalt a Phantom, megint felkeltem. -
sanya200 #20361 előfordul hogy fel lehet kelteni azután is hogy a benshee átszúrt bug lehet de ennek a bugnak örülni szoktam