22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• ZSOOLT2
    Trailer alapján valószínűsíthető volt, sokan felvetették megjelenés előtt is BSN-en.
  • Mimasz
    Én nem bírtam ki és hát .. :D:D
  • sanya200
    kár volt elolvasni a spoilert de mindegy lényeg jó legyen,bár ezt elolvasva kétlem hogy az lesz.
  • Bullitt
    Néztem egy streamet, szal az :D Gáz, de hát... Bioware ·· Kreativitást a 3. részben már nélkülözték...
  • morzsi555
    Ez most komoly? Kurva szánalmas. :D
  • Ryder62
    Ja, ok.
  • Bullitt
    Xboxon már kora délután óta kint van.

überspoiler következik a dlc-hez kapcsolódóan, csak saját felelősségre!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard klónja az ellenség... :D trololol bioware
  • Ryder62
    Hát de basszus még ki sem jött akkor ez meg hogy?
  • morzsi555
    Citadel DLC végigjátszás
  • Ryder62
    Omega low-res textúráit az xbox 2gb-os limitjének köszönhetjük.

Anno mondták is, hogy épp hogy bele tudták gyömöszölni az omegát a 2 gb-ba.

Most végre nem lesz ilyen gond, végre normális textúrák lesznek + lesz egy rakás átvezető is gondolom, meg jelenetek, ezért lesz 4 gb a cuccos.
  • RAMyMamy
  • mastero87
    Akkor elnézést. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a low texture a régebbi konzolok miatt van, bár ezt nem igazán értem. Én is csak örülök, ha jó minőségű lesz a cucc. Este kiderül.
  • Harbinger
    Én arra értettem, hogy eddig mindig belekellett préselni az egészet 2 GB alá. Most nem. Más platformon se szebb. Szóval talán végre nem tettek annyira low-res tetúrát, mint sokan írták már az Omega szörnyű textúráit.
  • mastero87
    Nemscak xboxon ennyi, PC-nis, és máshol is. Az xbox körül azért megy a hype, mert eddig a két gigás xboxos limit miatt nem haladta meg egyik DLC sem ezt a méretet, most ha meg már meg kell, hogy haladja, kihasználják a másik két gigás limitet is. Egy szó mint száz, PC-re is 4 GB-ot kapunk, csak egyben, és ehhez semmi köze a textúráknak.
  • Harbinger
    Vagy Billy-é, habár ő csak egy sima gyilkos. Shep-nek egyébként sok ellensége van.
  • genndy
    Xboxon ennyi. Tehát nem textúrajavítás miatt ennyi.
  • BalMat
    Az a tippem, hogy ez Toombs akciója lesz ellenünk (vagy nem).
  • Harbinger
    Vagy nem tré konzolos textúrákat kapunk végre.
  • genndy
    Csodát ne várj, rengeteg átvezető videó szvsz.
  • vg
    xbox-on 4gb a citadel dlc... majdnem annyi mint az alapjáték fele, tartalommal nem lesz gond.
  • sanya200
    Azért pl a dragon age origins-ban jobban meglett oldva ez a mellékszál dolog valahogy nem éreztem egyiket se felesleges időpazarlásnak.
    amúgy arról a képről ami a végén van az jut eszembe amit joker mondott a 2-ben mikor miranda meg jack majdnem kirugja a hajó oldalát
    mit is mondott "take picture" vagy vmi ilyesmi
    (rammy nem beszólni)
  • mastero87
    Nekem arc alapján Kolyatnak tűnik. De a sor elején ott van egy nőstény szalári is! :-o Na, az mit keres ott?
  • Negritis
    mer a 2. részbe mikor rabolják sorban az embereket, te meg bolygókat scannelsz? :D
  • Ryder62
    ME1-ben meg Sarent kellett megtalálni és megállítani. A legvégén is Ilos elött még leszállhattál bolygókra makózni. Akkor ebbe is belelehetne kötni. Míg Shepard rallyzik egy fagyott sziklán addig Saren véghezviszi tervét, a Reaperek visszatérnek így Critical Mission Failure.

De mint előbb írtam ez RPG. Tehát olyan sorrendben és akkor oldasz meg meg küldetéseket amikor akarsz. Ez nem befolyásolja a történéseket. Az kéne még....

Jó persze érthető amit írsz, Reaper invázió közepén partizni kicsit meredek :D
  • sanya200
    hát a 2-ben is volt szép számmal olyan küldetés ami csak időpazarlás volt.Most volt olyan hogy leszállsz megjavítasz egy mecket amihez keresgeted a ceruzaelemet, aztán szétlővi a sziklát és kaptál 5000 valamit.Na ez aztán értelmes küldetés volt,bolygó scennelés alatt többet összeszedek és nem tart ennyi ideig..
  • Harbinger
    Azért nem, már csak a felhozott melléküldetések véget se. Na meg a 2-ben is szórhatjuk a creds-et a stripper bugyijába, míg a telepeseket rabolják. Az 1-be is szórakozhatunk egy hibás jeladó ,egy őrült biotic vagy egy elveszett roncs hajó után. Miközben Saren Armageddonra készül.
  • Ryder62
    Mivel ez alapvetően RPG nem tudom mi ebben olyan meglepő.

• JethroHUN
    Nincs igazad A 2-ben az egész arról szólt, h felkészülj arra, h átmenj az Omega relén. Nem csak a a csapat összehozása, felkészítése(lojalitás küldik) de szerintem a hajó fejlesztések megszerzése is a részének tekinthető, amihez sajnos nyersanyagot kellet gyűjteni. Szóval ott valamelyest kapcsolódnak a mellék tevékenységek a fő sztorihoz.
  • sanya200
    jó hát ennyiből bele lehetne kötni az egészbe is meg az összes mellékküldetésbe..stb
    ennyiből a 2 is ilyen, sietni kéne mert telepesek 100.000-i tünnek el aztán mi meg ilyen lezuhant roncsot kutatgatunk meg pajzselemeket javítgatunk meg sziklákat scennelgetünk hogy 5000-el több iridium legyen...stb ezeknek semmi köze a főszálhoz ott is csak időpazarlás az ilyen küldetés ha történet szempontjából nézzük addig míg mi ilyen semmitmondó küldetéseket csinálunk addig hullanak a telepesek.Mintha mi lennénk az egyetlen katonák hogy az ilyen felesleges,semmitmondó küldetéseket is nekünk kell csinálni...
  • JethroHUN
    EzzzAzzz nagyhajóról lőjük a kis taxikat!!! Már megéri az 1600MS pontot... Háború kellős közepén ilyesmire ráérünk... akkor lenne érteleme ennek a dlc-nek ha end-game tartalom lenne, de mivel a bioware tett róla, h még véletlenül se lehessen folytatni...
  • vg
    Mit művelnek kedvenc játékommal?
  • Ryder62
    Jah azt amúgy vágjátok hogy lesz új csapattárs is.

Kolyat vagy Feron mivel egy drell is ott van. Sztem előbbi.
  • Ryder62
    Olvasgatom a véleményeket máshol is, eléggé megoszlanak :D
  • Harbinger
    Vegyél Spectre Packot, nekem abból rengeteg jó cucc jöt a hétvégén.
    Nem tudom mennyire reális, de úgy vettem észre pár jó és sikeres kör után vásásrolni nagyobb eséllyel add jó és új cuccokat.
  • sanya200
    hát nem igaz az arsenal packot veszem és ugyanahhoz a 2 fegyverhez adogatja állandóan az upgrade-ket nem igaz má begyek még vagy 10-et mire ez a 2 full upgrades lesz?
  • Harbinger
    Ugyan, ezt tényleg fan service. Egy utolsó nagy kaland a régi haverokkal és egy kis móka. Tény, az ME3 fősztorija végett sántít, de máskép nem lehetett megoldani.

Vicces lenne, ha az idegen mksók Kai Leng tanoncai lennénak, akik Shepard zabpelyhét akarják lenyúlni. Na az tényleg kínos lenne.
  • sanya200
    én amúgy is megvenném de az a baj hogy 800 pontot veszek az kevés, ha 1200 akkor meg marad feleslegbe.320 pontom van szóval ez meg is marad...
    ja amúgy mi ez a challenge reapere-s azt már megcsináltam teljesen de kiírja hogy pl cannibal 5000/15000 points, játék közbe
  • Evoluti0N
    Eszetlen fanboy vagyok (nem irónia, komolyan gondolom) és ezzel a trailer-rel meg is főztek, veszem is meg rögtön holnap.
  • Ryder62
    Nem tűnik rossznak csak ne vigyék túlzásba ezeket az extra ficsőröket.

Mert akkor már átmegy komédiába.
  • Fpocok
    What the fuck is this shit?