22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• vg
    Zaeed benne van? Mert ugye meghalt az őt szinkronizáló színész.
  • Vraaanyek
    Nem lehet, hogy van másféle alakíthatóság is, amikor meg ott van???
  • Evoluti0N
    Értelemszerűen a halott csapattagok nincsenek ott a partin, meg se. Őt nem értem, hogy miért nincs.
  • Fpocok
    Na márcsak a Geth kell.
  • Negritis
    grata, én majd este-du mászok fel TSre hogy megcsináljuk
  • Fpocok
    Na megvan az első plat az eventhez.
  • Fpocok
    És nála mire kell gyúrni? Repair matrix gondolom...
  • cs1rk3
    sexbot,jugger destroyer :D
  • Fpocok
    Platinára melyik karaktert ajánljátok? Melyik a legnépszerűbb ott?
  • Negritis
    én is kitolom majd megint mikor megveszem a DLC-t
    csak most a 2től kezdem :D
  • Vraaanyek
    Váááá...baromira várom, hogy kipróbáljam, de eleve csak este jött le, mert origin 100 kb/s-el töltötte, másrészt nem rég kezdtem előröl a játékot, így még odébb van ez a rész, de csak ezért nem akarok régi mentéshez visszanyúlni, akkor már legyen kerek a sztori, még ha 5-ödjére is játszom ki :D :S
  • Evoluti0N
    Azt hiszem, hogy a Citadel DLC egy tökéletes búcsú lett a trilógiától :)

Kapunk egy relatív hosszú sztoriszálat, változatos küldetésekkel, sok jó poénnal és ráadásul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    olyan rész is van, amikor minden ME3-as csapattárs harcol együtt. Kicsit ME2 suicide mission fíling. Emellett Wrex is választható csapattárs :)

Kapunk egy hub részt Citadel-en, ahol sok mindent lehet csinálni. Kaszinó, játékterem, hasonló finomságok.

Kapunk egy lakást, ahol mondjuk nem túl sok mindent lehet csinálni: Fegyvert, felszerelést választani, levelet nézni, lakás berendezését váltogatni, zenét hallgatni, ami a legérdekesebb ugyanakkor az, hogy a lakásban imitt-amott fellelhetőek részletek Anderson memoárjából.

Emellett a küldetés letudása után találkozhatunk külön pár csapattárssal a Citadel új részén, némelyiket felhívhatjuk a lakásra egy beszélgetésre, vagy másra. Itt is vannak nagyon poénos részek és persze szépek is. Plusz összehozhatunk egy partit (tulajdonképpen azt még küldibe számítja), ahova szó szerint az összes
    volt csapattársat meg lehet hívni. Itt is jó poénok vannak és nagyon hangulatos az egész.

Röviden összefoglalva szép lezárás :)
  • Harbinger
    Vrjak egy kicsit vagy írjak a supportnak? Esetleg egy repair install?
    Vagy azért van, mert én is 800 BW pontért vettem a Citadelt. :S
  • ZSOOLT2
    800BW pontot írt ki a DLC áránál, de 1200-at vont le még az elején.
  • Evoluti0N
    Először van olyan érzésem, hogy le kéne venni a nehézséget Insanity-ről.
  • Evoluti0N
    Egyelőre sikerült jól felhúznia az új dlc-nek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kis, szar pisztollyal kéne tök egyedül, társak nélkül egy csomó ellenséget megölni, 0 medigéllel. Nem gondolhatták komolyan.
  • Darun
    Hétvégén volt valakinek hasonló problémája a csapatból. Ő azt mondta hogy ilyenkor 1-2 napig nem tud multizni.
  • N3mus
    Mázlisták :) most már 1200 megint :(
  • Harbinger
    Bárkinek van gondja a multival? Mert enekm most ezt írja ki: Redeem/Purchase Online Pass :(
    Eddig soha nem volt semmi gondom, ez az első. Megyek a supporthoz, de megkérdem másnak is írt-e hasonlót, aki megvette a Citadel-t.
  • ZSOOLT2
    Jön lefele, de eléggé gyengélkedik az Origin, sokszor kellett újraindítani, és így is csak az ME3 főmenüjéből tudtam elindítani a letöltést.
  • Harbinger
    Az új Operation:

Extract Once Against Cerberus on Silver or Higher. Extract Once Against the Reapers on Silver or Higher. Extract Once Against the Geth on Silver or Higher. Extract Once Against the Collectors on Silver or Higher.

Start Date: Mar 5, 10:00am PST
    End Date: Mar 11, 10:00am PDT
  • chopin42
    2 betű : E A
  • Evoluti0N
    Bw oldalán meg azt írja, hogy 0 pontom maradt. Össze-vissza csinál ez most mindent.
  • Evoluti0N
    Meg van őrülve ez az Origin. Megvettem a dlc-t, erre nem tölti, meg el is tűnt a listáról. -.-
  • Evoluti0N
    wtf? Tényleg. 800 pont. De jó, hogy tegnap vettem 1200-at :D
  • Harbinger
    Én most 800 BW pontért vettem a DLC-t. Tegnap vettem előre 400-at, most nézem 800-at ír Originbe. Vettem 400-at, már tölt.
    Egyébként ~3600 MB.
  • Fpocok
    Na dlc alkalmából kaptunk ingyen csomagot. Vailant volt.
    Ti tudnátok venni táskát pontért? Csak mert nekem nem ajánlja fel (nem akarok venni, csak most tök fura volt, hogy másképp jött be az ablak)
  • Harbinger
    A BioWare Blogon meg Citadel giveaway van.
  • sanya200
    collector platinum az kemény lesz még goldon is kínlódás ha sz@r a csapat.
  • Fpocok
    Meg collector.
    Platinumon mindegyiket, vagy silver vagy fölötte mindegyiket.
  • sanya200
    asszem extractolni kell cerberus/geth/reaper ellen normal-on meg platinumon is asszem
  • Mimasz
    Miről szól ez az új operation?? Mit kell csinálni?
  • sanya200
    hát de az első 2 rész mondhatni tökéletes volt és ilyenekkel basszák el
    dragon age origins után is kiadnak egy dragon age 2-t amibe az "arcunkba kapjuk az akciót" Az originsben bőven elég akció volt sztem, kíváncsi leszek a 3-ra.
  • morzsi555
    A sexbottal nagyon könnyű platinumozni.
  • morzsi555
    Én azt hittem ennél lejjebb már nem süllyedhetnek, de tévedtem. De sajnos amíg az emberek megveszik a szarjukat, addig csinálják is.
  • sanya200
    én nem tudom mivan ezzel a bioware-ral szarabbnál szarabb dolgokat csinál.
  • Fpocok
    Belépek játékba... azt mondja hétvégi event van. Kicsit furcsáltam, mert még csak kedd van. De tényleg van valami.
    Platinumosat tuti nem csinálom meg, mert sosem platinumoztam.
  • Ryder62
    ne má, most olyan kíváncsi lettem
  • Evoluti0N
    Nem este héttől szokta elérhetővé válni a DLC-k?
  • RAMyMamy
    omfg, ez nagyon tré :/