Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
érdekel, de mivel magamnak veszem a gépet is meg a játékot is, csak nemrég tudtam elkezdeni az ELSÕ részt, plusz millió dolgom van még a játék mellett.
ez nem úgy van ahogy te gondolod
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Harbinger: és milyen igazad van... pont a kotort kb. 1 éve toltam végig, kár, hogy 2-3 éve még egyáltalán nem érdekeltek az rpg-k, hatalmas dolog maradt ki az életembõl 😄
Arról nem is szólva, hogy a férfi sepárdról kiderül a végin, hogy nõ!!! <#wilting>#wilting>
perspopiler
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másrészt tényleg ne told végig. Nekem annyira elvette a kedvem, hogy már az elsõ két részhez sincs kedvem hozzányúlni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
én még nem vittem végig, tököm!!
grrr
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Pont most szereztem meg elsõ Indrámat. Márcsak a particle rifle, meg kroguard kéne nagyon.
ME1-ben meg fõleg a ME2-ben a renegade cselekedetek viccesek voltak, vagy ellenfelek ellen irányult, volt értelme stb.
Itt meg meg úgy állították be Shepet mintha egy idióta, pszichopata, lelkiismeretlen hülye lenne aki lelõ mindenkit.
Pedig alig van renegade/paragon cselekedet az egész játékban.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
kíváncsi leszek, hogy a következõ frissítés fog-e települni rendesen...
de végülis megoldottam
felraktam tesóm gépére az origint, ott mûködött. az én mappámat töröltem és a másik gép origin mappáját átmásoltam. most jó nálam is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az origin.exe kitörlõdött, mint írtam, indítás után egybõl
kértem egy exe-t, bemásoltam, de ugyanaz
ezt írja ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vírusirtó nincs fent, rendszergazaként futtatással sem jó
újratelepítettem már vagy 10x, registryt is kipucoltam, de mindig ugyanaz a probléma: a frissítés után feljön egy üres dosos ablak és nem írja ki, hogy kész a telepítés. ha el akarom indítani, az origin.exe letörlõdik...
mi a francot csináljak vele?
Origin ID: masteroHUN
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Példának okáért volt szerencsém a Trónok harcát magyar felirattal is megnéznem (muszáj volt, akivel néztem, nem tudott angolul), és bár elgépelés nem igen volt benne, ettõl még nem volt jó felirat. Helyenként nagyon el volt találva, sokszor viszont a tisztelt fordító nyilvánvalóan nem értette, mit jelent egy angol mondat, vagy nem tudta rendesen átültetni magyarra, ezért aztán odaírt... valamit. Ami pocsék volt.
Egy szó, mint száz, látatlanban valóban csak annyit lehet mondani, hogy kiderül, ezek az állítólagos fordítók (merthogy egyelõre a te szavadon kívül semmi sem támasztja alá létezésüket vagy a munkájuk komolyságát) mire lesznek képesek.