Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bárcsak ennyi lenne a probléma a befejezéssel.

Sir Quno Jedi
el kell szomorítsalak, itt sokan maguk veszik a gépet, meg a játékokat ÉS csillió dolguk van játék mellett! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ne te döntsd már el hogy mennyi idõm van végigvinni.
érdekel, de mivel magamnak veszem a gépet is meg a játékot is, csak nemrég tudtam elkezdeni az ELSÕ részt, plusz millió dolgom van még a játék mellett.
ez nem úgy van ahogy te gondolod

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

én is így voltam vele, de pár napja mégis újrakezdtem a ME1-et... ME3 vége és ötödik végigjátszás ellenére még mindig élvezem (lehet csak azért, mert még mindig az elsõ rész a kedvencem)

Harbinger: és milyen igazad van... pont a kotort kb. 1 éve toltam végig, kár, hogy 2-3 éve még egyáltalán nem érdekeltek az rpg-k, hatalmas dolog maradt ki az életembõl 😄
Sir Quno Jedi
spoiler

Arról nem is szólva, hogy a férfi sepárdról kiderül a végin, hogy nõ!!! <#wilting>
perspopiler

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem mindegy milyen idõs egy játék, biztos sok gamer van, ki nem vitte végig pl .a KOTOR-t vagy a Doom 2-t. Inkább ajánlatos az adott játék fórumait kerülni, másnem írni/kérdezni, de nem aktívan olvasni.

Fpocok
Egyrészt már 11 hónapja kint van. Akit érdekelt a játék, már végigtolta.
Másrészt tényleg ne told végig. Nekem annyira elvette a kedvem, hogy már az elsõ két részhez sincs kedvem hozzányúlni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha jót akarsz magadnak, akkor ne is játszd végig. 😄 Azon a szar befejezésen még az extended cut se segített.

nem véletlenül van odaírva hogy használd a spoiler gombot!!
én még nem vittem végig, tököm!!
grrr

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

N7hq-s oldaladat nézd meg minden vásárlás után, hogy megkaptad-e a cuccokat. Ha nem akkor http://answers.ea.com/t5/Mass-Effect-3/bd-p/mass-effect-3.

Fpocok
Kellett nekem elkiabálni baszki... egybõl elveszett egy adag.

Fpocok
Egybõl utána nyitottam egy indra II-t ...

Fpocok
Amióta újraraktam, elég sokat játszogattam... azóta nem veszett el pénzem, szóval lehet, hogy valami a fileokkal, meg a telepítéssel volt gond.

Pont most szereztem meg elsõ Indrámat. Márcsak a particle rifle, meg kroguard kéne nagyon.

Azért az 1-ben is elég szemet lehetsz. Én a Lazy Shepemmel megöltem mindenkit. Még szegény Chorbant is. Ferost és Noveria-t is kevesen élték túl.

Ryder62
Most néztem meg YT-on a renegade vidit hát elég hulladék.

ME1-ben meg fõleg a ME2-ben a renegade cselekedetek viccesek voltak, vagy ellenfelek ellen irányult, volt értelme stb.

Itt meg meg úgy állították be Shepet mintha egy idióta, pszichopata, lelkiismeretlen hülye lenne aki lelõ mindenkit.

Pedig alig van renegade/paragon cselekedet az egész játékban.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Tényleg nagyon klassz videó lett. Én is sajnáltam Mordint, nagyon megkedveltem a 2. részben, de az õ története így teljes. És ez sokkal epikusabb mint ha csatában esett volna el. Õ a kroganok és a galaxis jövõjéért áldozta fel magát, úgy ahogy Legion a gethek és a galaxis jövõjéért. És ahogy a végén Shepard is megteszi (már ha nem lövi le a bogyót)
😊

kíváncsi leszek, hogy a következõ frissítés fog-e települni rendesen...
Fpocok
Gyönyörû jelenet volt. Sajnáltam. Viszont szívem mélyén úgy éreztem, hogy megérdemelte.

Ez nagyon jó lett. Mordin <#rinya>
hát ettõl a hideg is kiráz

Fpocok
Ez nagyon érdekes. Örülök, hogy azért megoldottad.

Prince23
máshova telepítéssel sem volt jó 😞

de végülis megoldottam
felraktam tesóm gépére az origint, ott mûködött. az én mappámat töröltem és a másik gép origin mappáját átmásoltam. most jó nálam is.
Írj a supportnak, esetleg tedd másik mappába/meghajtóra. Nálam a D-n van, ahogy a játékok is.

így néz ki az origin mappám

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az origin.exe kitörlõdött, mint írtam, indítás után egybõl

kértem egy exe-t, bemásoltam, de ugyanaz

ezt írja ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vírusirtó nincs fent, rendszergazaként futtatással sem jó
Mi tegnap több mint egy órát bohóckodtunk. Készülni szerettünk volna a versenyre, de sehogy se tudtunk belépni egymáshoz, kb fél tucat Origin újraindítás után se. Aztán elcsesztünk még 10 percet, mert kiderült hogy a hétvégi event nem 7:00-tól elérhetõ hanem 7:10-tõl. A hétvégi event így is csak a harmadik újraindításnál jött be, de egymáshoz csatlakozni akkor se tudtunk, végül kénytelenek voltunk megkérni egy harmadik embert hogy holstoljon nekünk. (próbáltuk az elõre megbeszélt beállítás/quick match trükköt is, de az EA szerverek "ügyesebbek" voltak) Aztán az extraction körben jutott eszünkbe hogy akár a hétvégi eventet is megcsinálhatnánk. 😄 Két percen belül meg is volt a 3 killstreak 😛
nem
Fpocok
windowst telepíteted újra?

hát már elegem van ebbõl a szar originbõl

újratelepítettem már vagy 10x, registryt is kipucoltam, de mindig ugyanaz a probléma: a frissítés után feljön egy üres dosos ablak és nem írja ki, hogy kész a telepítés. ha el akarom indítani, az origin.exe letörlõdik...

mi a francot csináljak vele?
Szakmai hozzáértõ válasz következik: havány lila fingom sincs. (Ráadásul még alkolholt is fogyasztottam, tehát még annyira sem tudom, amennyire egyébként nem tudnám.) AZ mindesetre biztos, hogy amikor új tartalom jön ki, akkor a magyarítást szépen le kell szedni, majd újra feltenni. Mert az ilyenek nem hogy csak az új tartalmakat jelenítik meg idegen nyelven, hanem a tapasztaltak alapján gazul átírják a már lefordított részeket a korábban megjelent szövegek közül. Mockosz kisz déjelcék.

Origin ID: masteroHUN

Fpocok
Igen, de nem a mass effect miatt... csak így jött ki.

Épp a Dead Space 2-vel játszok, egy kis poén Indoctrination session. 😄

Ryder62
lol

tehát mindent újratettél 😄

Fpocok
Igazán pont úgy voltam vele, hogy miután lõttem a képet hajnali 3kor, hardvercsere miatt újra kellett raknom az egész windost. Felraktam játékot újra, patcheltem, bemásoltam angol fileokat és azóta jó 😄

Ryder62
De akkor mit raktál újra? Patchet? 😄

Fpocok
Újraraktam, most jó. Nem volt nekem magyarosítva.

Ryder62
Akkor ez csak akkor jön elõ ha fent van a magyarítás?

Ha volt magyarítás rajta, telepítsd újra. Ha nem... k*rd ki a légzsilipen ^^

Crushing a computer was punishable by death in the empire.

Nálam igen. Szét is vertem a gépet, Javik tanításait követve. XD

Ryder62
LOL

Ez másnál is ilyen?

Lehet jövõ hétten, vagy azután. A múltkor is milyen csendbe voltak és mekkora meglepi volt a Retaliation. 😄

Akkor tuti mostanában fogják kiadni, mert az éjjel tapsoltam el 300k creditet.
MP dlc-t csak néhány nappal a megjelenés elõtt szokták bejelenteni, azért hogy az embereknek ne legyen idejük összegyûjteni elég creditet. Szerintem februárban biztos hogy jön. Az SP dlc meg márciusban, mert akkor lesz egy éves a játék.

Teljesen egyetértek veled! Ahogy írtam is a #19775-ben: vannak fenntartásaim.

Már csak arra volnék kíváncsi, mikor lesz hivatalos bejelentés. A patchek általában kiegészítõk elõtt érkeztek; ezen belül a tartalom amga keddenként, az elõzetesük pedig általában csütörtökönként. De egyelõre ma sem történik semmi, nagy a hallgatás BSN-en is.

Látatlanban nyilván nem lehet értékelni. A fordítás minõsége azonban csak legutolsó sorban múlik a helyesírási hibákon és az elgépeléseken. Szövegfájlból nézve csak a lényeg nem derül ki belõle. Koherensek-e a mondatok, ismerik-e a kontextust, vagy csak úgy nekiestek az adatbázisnak, aztán beleírták, hogy szerintük az adott mondat úgy önmagában mit jelenthet. A különbség hatalmas.
Példának okáért volt szerencsém a Trónok harcát magyar felirattal is megnéznem (muszáj volt, akivel néztem, nem tudott angolul), és bár elgépelés nem igen volt benne, ettõl még nem volt jó felirat. Helyenként nagyon el volt találva, sokszor viszont a tisztelt fordító nyilvánvalóan nem értette, mit jelent egy angol mondat, vagy nem tudta rendesen átültetni magyarra, ezért aztán odaírt... valamit. Ami pocsék volt.
Egy szó, mint száz, látatlanban valóban csak annyit lehet mondani, hogy kiderül, ezek az állítólagos fordítók (merthogy egyelõre a te szavadon kívül semmi sem támasztja alá létezésüket vagy a munkájuk komolyságát) mire lesznek képesek.

Amit én láttam belõle az kb. a ME1 fordításának a minõsége volt. Legalábbis abból a saccra 100-150 sorból amit olvastam. Nem volt benne se feltünõ helyesírási hiba, se elgépelés. Ahhoz meg már elég játék fordításaban voltam benne hogy tudjam mi tûnik jónak és mi nem. Persze benne van a pakliban az is hogy a többi része pocsék. Majd kiderül.

Pontosan. Bár azok alapján, amit leírtál róluk, túl magas minõségre nem számítok. Az pedig, hogy nem szépirodalmi mû... nem Victor Hugo, persze, de egy történetközpontú játék szövege. Mindegy, hogy miként definiáljuk, ha nem elég jó, konkrétan a játék minõségébõl és élvezhetõségébõl von le. Ez ilyen egyszerû. 😉