Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cumshot
Halljatok...bemegyek az Omega-n a barba, erre nem ott fekszik az a ratyni a padlon, be van baszva mint hidegburkolok muszak kozepen, be is ginazott mint allat, fossa ossze magat, en meg "Ha micsinasz? Hogy az anyadba nezel ki mar megin te szemetlada?", wehh...szoval azt akartam csak kerdezni, hogy ha megveszem a Trilogy-t be tudom regelni Steam-en a jatekokat kulon-kulon?
Az ME 1 megvan mar Steam-en, igazabol a 2 es a 3 erdekelne. Illetve az, hogy a Trilogy tartalmazza az osszes DLC-t mindharom jatekhoz? Kosz!

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Ryder62
A 2-höz megjelent dlc-k 100-szor jobban vannak integrálva a játékba.

Omega elég csücskös volt. Tele buggal (látni a pályafelépítést, Aria forgolódik az átvezetõben stb), butított ocsmány textúrákkal és az egész dlc-nek nincs nyoma miután végeztél vele. Volt nincs. Még abba a rendszerbe sem tudsz visszamenni ahol az omega van, nem hogy leszállni.

Így eléggé bizonytalankodva várom az új dlc-t. Olyanba már nem is reménykedek hogy pár új mapal bõvítenék a Citadel hubot.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
LotSB minõséget többé nem kapunk viszont a 3-hoz megjelent dlc-k hosszabbak.

Én eddig majdnem minden DLC-t megvettem. Jöcõ héten jön még az ocsó 1600 Bw pontom ,abból pont megtudom venn ia mardék DLc-ket (Oemga, Genesis, ME3 armors). A 2 deluxe-t is megvettem a bónuszok és a Collector cuccok végett.<#idiota>

Ezután a könyveket kell gyûjtenem.

gerey
Ízlés kérdése, szerintem a 2 fizetõs story dlc-i közül bármelyik lazán veri a 3-hoz megjelent fizetõs story dlc-ket.

Papa01
Szerintem ha csinálnának egy ME3 GOTY verziót, amit évente 2 leakcióznak, õk is jobban járnának..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

mer ezt megvettem még akkor mikor nem volt kint extra DLC, és elkezdtem megvenni a DLC-ket

míg a 2 már kint van jó ideje és nincs kedvem érte külön így fizetni, mert annyit nem ér sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

genndy
És miért is? Ha a multi miatt, annak DLC-i ingyenesek. Vagy jobban tetszenek az ME3 DLC-k, mint a 2-é? No offense, csak érdekel.
Ryderrel értek egyet: nem lesz olyan kiadás, amiben minden DLC benne lesz. Se minden ME-vel, se csak valamelyik résszel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

igen, csakhogy én pl ME3 dlcit megveszem, míg az ME2t addig nem fogom míg nincs egyben 😄 addig tört verzió is megteszi 😉

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ryder62
ME-bõl tuti nem lesz olyan kiadás amiben minden dlc benne van.

Az EA-nak sokkal jobban megéri ha szépen megveszed a dlc-ket egyesével online. Azokat belövik egy fix árra és az úgyis marad. 4 év múlva is drága lesz az Omega.<#idiota>

Btw szerintetek milyen árazást kap majd az új dlc? Vajon megmerik-e lépni hogy az Omega árcímkéjét biggyesztik rá? Kinézem belõlük.

én most karácsonykor láttam elõször
DA2 GOTY? 😄 inkább SOTY 😛

amúgy az ME2bõl sztem lehetne még csinálni, kiváncsi leszek (bár már kijöhetett volna sajnos, de hátha mikor 1 éves lesz az ME3)

genndy
Hát ha 2010 karácsonyára gondolsz, akkor igen, ugyanis Steamen azóta elérhetõ.
És ez a kivétel, azóta semmilyen EA játékból (de Bioware-sbõl tuti) NEM jelent meg ilyen kiadás. ME Trilogyból is kihagyták a DLC-ket. DA2 GOTY? Sehol.

http://store.steampowered.com/app/47810/
ehhez hozzátéve azt hogy asszem 2 DLC el se volt érhetõ nekem anno mer magyar az accom, ezzel viszont mind meglett

karácsonyi steam akcióban kihoztak egy Dragon Age ultimate editiont, amiben benne volt az összes DLC + Origins + Awakening

Az EA bejelentette tavaly, hogy a digitális terjesztésre gyúrnak rá, meg hogy ez a jövõ. Nem nagyon lesz dobozos goty kiadás semmilyen nemrég megjelent EA játékból. Maximum olyan lesz, mint a ME Trilogy esetében, hogy az alapjáték(ok) benne lesznek, meg egy két olcsóbb, ingyenes dlc, de az összes dlc nem.

Dragon Age 1bõl már van is, szóval ne tedd rá a nyakad

genndy
Én bizony megvenném a 3 játék+minden DLCs kiadást. De a nyakam teszem rá, hogy NEM lesz ilyen 😞

Fpocok
"Szóval a hardcore fanokot inkább boszantána egy ilyen kaidás."
Ez mindig így van... aki korán megveszi az összes dlct, az bosszankodhat, ha késõbb kijön egy GOTY kiadás. Ez mindig is így volt... ennek ellenére simán kiadhatnák, mint ahogy a játékok többségénél ezt megteszik.
Lenne teljes kiadás a második részbõl, én megvenném.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A Gamerekek kb. ugyaennyi %-nak valahogy már megvan. Szóval a hardcore fanokot inkább boszantána egy ilyen kaidás.

Egyébként érdekes, hogy a DA-ból volt ilyen kiadás, de ME-bõl nem.

Én olyan kiadást szeretnék, amihez van az összes DLC, integrálva szépen a játékban, ne nekem kelljesen egyenként feltenni. Adjanak hozzá sco-re, akár letölthetõ WAV formátumban. A trilógiházo egy szép art bookot, poszter, amin Femhep és a sima Shep van. Mindezt egy szép steelbokoks dombornyomott N7 díszdobozban.

Papa01
Köszönöm a válaszokat! 😊
Imádtam az elsõ 2 részt.. megfogom venni ezt is, de megvárom a fordítást. Addigra hátha kijön minden DLC is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Maximum digitális formában, dobozosan biztos hogy nem lesz.

TBTPumpa
Még nincs. Még javában nyomják ki hozzá a DLC-ket, úgyhogy egy darabig még nem is lesz. De szerintem évvége felé (arra elfogynak a nagy EA címek, csak a Battlefield 4, szokásos Fifa és NFS marad) szerintem összedobnak egy teljes Mass Effect trilógiát, amiben mindhárom rész szerepel, minden DLC-vel, persze horror áron! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Gamerek 99%-a szeretné, ha lenne, de nincs. Nagyobb biznisz nekik, ha mindenki megveszi dlcket egyesével <#dumcsi><#rinya>

Papa01
Sziasztok!

Az ME3-ból létezik/lesz GOTY típusú kiadás?
Köszi a válaszokat! 😊

genndy
Baromira tetszene egy ilyen megoldás! <#eljen>

"a következõ játéknak nem kötelezõ folytatásnak lennie. Vagy épp elõzménynek sem. De még melléktörténetnek sem."

Erre én is gondoltam egyébként, hogy egyfajta spin-off lehetne a negyedik játék. Nem kéne galaxist megmenteni, de közelebbrõl is megismerhetnénk a ME3 egyik kevésbé részletezett történetvonulatát, játszódhatna például a Terminusz-rendszerekben; miközben döntéseink változtathatnának pár dolgon, importált mentésünk segítségével Shepard a fejünk fölött megváltoztatja a környezetünket. A vége pedig átnyúlhatna a ME3 utánra, és bepillanthatnánk abba a világba... ezzel felvezetve, egy következõ játékot.

Origin ID: masteroHUN

Még egy stílust elfelejtettek: a sidequel. Tényleg van ilyen! A Soldier cím ûfilm is az, a Blade Runner sidequel-je. Legalábbis David People író szerint. Nincs köze egymásnak a két mûhöz, de egy univerzumban játszódik.

genndy
Ha elõzmény lesz, akkor semmiféle 'Shepard-féle döntést' nem kell figyelembe venniük. Illetve ne is nevezzük elõzménynek, inkább csak ugyanabban az univerzumban játszódó, korábbi történetnek.
Én amúgy el tudnék viselni egy kisebb jelentõségû sztorit is, csak az önmagában legyen jó. A világmegmentést unom már egy kicsit (az ME überszuper volt ezen a téren is, semmi bajom vele, de lehetne most valami kisebb is). Meg Shepard már megmentette(?) az univerzumot, érdekes lenne ha elõtte is már megtette volna valaki.

Nagyjából ezt mondta, de nem fejtette ki Yanick Roy mondanivalóját - ami a leglényegesebb mondanivalót tartalmazta.
Nem akarnak BioWare-ék még semmit mondani, így aztán mondanak mindent. Az, hogy a ME3-ban, és leginkább annak végén meghozott döntéseket, hogyan ültetik át, az érdekes lesz. Ami fontos, hogy nem kötõdik a Shepard-féle sztorihoz, emiatt kár elõzményrõl vagy folytatásról beszélni. Hogy idõben mikor játszódik, az nem derült ki, de Shepardhöz semmi köze nem lesz, csak annyi, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik. Ezt akarták mondani.

Ryder62
ME mindig is egyjátékos volt. Oké még multi elfér benne. De single legyen az elsõdleges. És MMO-t ne csináljanak már belõle. Ott van 50 ezer másik MMO.

Kotort is jól el....ták.<#zavart2> Az is csak döglõdik mint egy szétlõtt vorcha.

Így szól az eredeti szöveg:
"In other words, because the game takes place before of after the first trilogy does not mean it necessarily is a straight prequel or sequel."

Kicsit félreértelmezték/fordították.

Cumshot
Most olvasom a hirt itt a jatek rovatban a kovetkezo Mass Effect jatekrol. Kivancsi vagyok, mit lehet meg hozzatenni a ME univerzumhoz...
A Reaperekrol kiderult, hogy a Catalyst iranyitja oket, es mindez a mi erdekunkben tortenik (szerinte). A Catalyst-et a Reapereknel is fejlettebb Leviathan-ok csinaltak, celjuk az organikus elet megorzese volt. Aztan a Catalyst elszabadult, es a Leviathanok ellen fordult, megalkotta a Reapereket a Leviathanok mintajara, majd elkezdte azokat kiirtani. Mert?
A Leviathanok es a Catalyst celja ugyanaz.
En nem egeszen erre szamitottam, hanem valami sokkal-sokkal arnyaltabb sztorira, amelybol tenyleg csak reszleteket fednek fel. Pusztan azert, mert nem erthetjuk meg ezeknek a lenyeknek a celjait, motivacioit. Foleg ha mar Sovereign az elso reszben ott jatszotta az eszet, hogy mi aztan nem is lennenk kepesek felfogni az o letezesuk ertelmet, stb.
Lenyegeben azt furcsallom az egeszben, hogy ha ezek a lenyek tenyleg ilyen intelligensek es fejlettek, akkor mert lehet oket megis droton rangatni egy Shepard-fele one linerrel?
Egy nalunk sokkal fejlettebb intelligencia Stephen Hawking szerint azonnal kiirtana minket, amint kapcsolatba lepnenk veluk. Nemhogy meg leallnanak velunk beszelgetni + meg mi manipulalnank oket 😄
Mi is sokkal fejlettebbek vagyunk a csotanynal, nem is probalunk veluk kommunikalni. Eltapossuk oket.
Nem erthetik meg a celjainkat, motivacioinkat.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

single helyett valami coop cuccnak jobban örülnék
Ryder62
Az a legalja lenne.

Szvsz csak szimplán erõsen ködösítenek. Most mindenki leközli hírként, beszélnek róla, találgatnak hogy most mi van. Ergo egy kis promo a készülõ játéknak, hogy a köztudatban maradjon hogy jön új rész.

A ME3 vége is hogy elgondolkodtatta az embereket, mennyi találgatós videó került fel YT-ra is, mennyi ideig volt már téma. Na ugye. 😊

Szerintem most bedobtak egy csontot amit nem lehet könnyen megrágni.

Viszont egy a lényeg: Maradjon single!

“Már megmondtuk, hogy Shepard parancsnok története lezárult és egyáltalán nem fog szerepelni a következõ epizódban. Ez minden, amit közöltünk a játékról. És nem kell a Mass Effect 3 egyik végzõdését sem kanonizálnunk, mivel a következõ játéknak nem kötelezõ folytatásnak lennie. Vagy épp elõzménynek sem. De még melléktörténetnek sem. Sõt, még az eddig megismert karaktereknek sem kell feltétlen szerepelniük benne.”
És hogyan lehetne folytatni a következõ résszel? Ismerve a befejezéseket, nem lehet 3 eltérõ véggel kezdeni egy újat,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ráadásul abból 1 ugye tuti halál ahol a Reaperek leigáznak mindent, a másik kettõ meg csak egy variáció arra hogy újjáépítünk mindent...

Ezekbõl nem tudok elképzelni folytatást, ami egyenes ágon vinné tovább, az eddig megszokott minõséggel és csavarokkal a történetet.
EZ valóban wtf. Olyat remélem nem lépnek meg, hogy úgy tesznek, mintha meg sem történt volna a ME-trilógia, és tiszta lappal indítanak egy másik sztorit. Az nagyon nagy bmeg lenne...

horpeti
Amit lehet csinálni, hogy egyszerûen nem osztom el a pontokat az elején, hanem számolom, hogy mennyi járna. 😊) Hogy ez csak most jutott eszembe!! Bár azt hiszem maxra teszi azt, ami anno is volt, tehát az elején nincs választás. De végülis az már mindegy talán. Majd meglátom köv.re, attól függõen, hogy mi most a történet. De a fõbb elemeket ki lehetett választani, azt pedig régen is úgy választottam. Persze más történethez már nem jó, így arra majd ott lesz az import.

horpeti
Insanityn kezdtem 1. szintrõl is. Abszolút nem nehéz. 😊
Anno nehezebb volt, de most pl. amit anno 20x csináltam meg, az most ment 2.-ra, biztos, mert higgadtabb voltam. 😊

Ennél jobban nem nagyon tudok nehezíteni, ill. nem is akarok. Csak hát jó lett volna a saját mentéssel.

Vraaanyek
Szerintem itt csupán arra gondolnak, hogy nem effektíve a ME trilógia történetét folytatja közvetlenül, de attól még játszódhat idõrendben a trilógia története után!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Áh, felesleges. Még úgyis túl könnyû.

Hát nekem van ötletem, elképzelésem. Fõleg, aki végigtolta a és a Leviathan sztorit is ismeri. Lehet még itt mozogni más körökben is. De lehet ez az egész maszlag csak a szokásos promó meg hogy ne lõjenek le semmit. Tapogatózunk a sötétben.

Lehet hogy a Bioware-nél túl sok Dallas-t néztek? Felébred Anderson és kiderül hogy ezt az egész Mass Effect 1-3-ig csak álmodta? 😄
Fpocok
"...de az elõzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következõ Mass Effect játékra.”

Ó, én sajnos igen. Nem tetszik, amire én gondolok.

Bár igazából szerintem csak arról van szó, hogy nem lesz semmi köze az 1-3 történetéhez, simán csak abban az univerzumban játszódik. MMO meg jöhetne.

Ryder62
Chris Priestly a BioWare-tõl a mai nap folyamán egy fórumüzenetben közölte, hogy ne hivatkozzunk a következõ, még készülõben lévõ Mass Effect játékra Mass Effect 4-ként, mert csak összezavarjuk vele magunkat.

“Már megmondtuk, hogy Shepard parancsnok története lezárult és egyáltalán nem fog szerepelni a következõ epizódban. Ez minden, amit közöltünk a játékról. És nem kell a Mass Effect 3 egyik végzõdését sem kanonizálnunk, mivel a következõ játéknak nem kötelezõ folytatásnak lennie. Vagy épp elõzménynek sem. De még melléktörténetnek sem. Sõt, még az eddig megismert karaktereknek sem kell feltétlen szerepelniük benne.”

Ezt követte Yannick Roy üzenete a BioWare Montrealtól:

“Az hogy mikor játszódik a játék valóban fontos, de az elõzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következõ Mass Effect játékra.”

Mr. Roy üzenetében azt is közölte, hogy továbbra is lehetséges egy Mass Effect MMO megjelentetése, a következõ epizód biztos nem az lesz. Tehát összességében, a BioWare azt mondja nekünk, hogy egy teljesen új történetet kapunk, ami csak az univerzum alapjaiban kapcsolódik majd a korábbi részekhez, és szinte semmi másban.

Ti mit gondoltok errõl?

Forrás: masseffect.hu

Szóval, akkor WTF?

Kiemelném ezt: "...de az elõzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következõ Mass Effect játékra.”
Más nem igen tudok elképzelni.

Ez így hajnali 2-kor kicsit üt, megyek is alszok rá egyet <#idiota>

Fpocok
Indulj legnehezebb fokozaton és akkor nem lesz baj, hogy nem egyrõl indulsz, hanem feljebbrõl. És folytasd a sztoridat, mentésedet.

horpeti
Jah, hacsak máshogy nem. Azt hiszem, akkor egyelõre marad a gép által beadott történet. 😊 Majd veszõdöm vele késõbb.

mintha lett volna valaki aki manuálisan belenyúlt a mentésbe

horpeti
Sziasztok,

Újra elõveszem az ME3-at, mert nem vittem végig anno.
Mikor játszottam legutóbb (megjelenés után nem sokkal), akkor az volt a baj, hogy ha importáltam karaktert, akkor nem az 1. szintrõl indult, és úgy nem volt elég kihívás, ezért új karaktert csináltam. De akkor ugye a történet nincs meg úgy, ahogy csináltam.

Erre azóta már van megoldás? Vagy még mindig ez a "baj"?

Köszi.

nekem csak Quari engim van, de elég lesz az is 😄