Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ME 1 megvan mar Steam-en, igazabol a 2 es a 3 erdekelne. Illetve az, hogy a Trilogy tartalmazza az osszes DLC-t mindharom jatekhoz? Kosz!
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Omega elég csücskös volt. Tele buggal (látni a pályafelépítést, Aria forgolódik az átvezetõben stb), butított ocsmány textúrákkal és az egész dlc-nek nincs nyoma miután végeztél vele. Volt nincs. Még abba a rendszerbe sem tudsz visszamenni ahol az omega van, nem hogy leszállni.
Így eléggé bizonytalankodva várom az új dlc-t. Olyanba már nem is reménykedek hogy pár új mapal bõvítenék a Citadel hubot.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ezután a könyveket kell gyûjtenem.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
míg a 2 már kint van jó ideje és nincs kedvem érte külön így fizetni, mert annyit nem ér sztem
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ryderrel értek egyet: nem lesz olyan kiadás, amiben minden DLC benne lesz. Se minden ME-vel, se csak valamelyik résszel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az EA-nak sokkal jobban megéri ha szépen megveszed a dlc-ket egyesével online. Azokat belövik egy fix árra és az úgyis marad. 4 év múlva is drága lesz az Omega.<#idiota>#idiota>
Btw szerintetek milyen árazást kap majd az új dlc? Vajon megmerik-e lépni hogy az Omega árcímkéjét biggyesztik rá? Kinézem belõlük.
DA2 GOTY? 😄 inkább SOTY 😛
amúgy az ME2bõl sztem lehetne még csinálni, kiváncsi leszek (bár már kijöhetett volna sajnos, de hátha mikor 1 éves lesz az ME3)
És ez a kivétel, azóta semmilyen EA játékból (de Bioware-sbõl tuti) NEM jelent meg ilyen kiadás. ME Trilogyból is kihagyták a DLC-ket. DA2 GOTY? Sehol.
ehhez hozzátéve azt hogy asszem 2 DLC el se volt érhetõ nekem anno mer magyar az accom, ezzel viszont mind meglett
Ez mindig így van... aki korán megveszi az összes dlct, az bosszankodhat, ha késõbb kijön egy GOTY kiadás. Ez mindig is így volt... ennek ellenére simán kiadhatnák, mint ahogy a játékok többségénél ezt megteszik.
Lenne teljes kiadás a második részbõl, én megvenném.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyébként érdekes, hogy a DA-ból volt ilyen kiadás, de ME-bõl nem.
Én olyan kiadást szeretnék, amihez van az összes DLC, integrálva szépen a játékban, ne nekem kelljesen egyenként feltenni. Adjanak hozzá sco-re, akár letölthetõ WAV formátumban. A trilógiházo egy szép art bookot, poszter, amin Femhep és a sima Shep van. Mindezt egy szép steelbokoks dombornyomott N7 díszdobozban.
Imádtam az elsõ 2 részt.. megfogom venni ezt is, de megvárom a fordítást. Addigra hátha kijön minden DLC is! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az ME3-ból létezik/lesz GOTY típusú kiadás?
Köszi a válaszokat! 😊
Erre én is gondoltam egyébként, hogy egyfajta spin-off lehetne a negyedik játék. Nem kéne galaxist megmenteni, de közelebbrõl is megismerhetnénk a ME3 egyik kevésbé részletezett történetvonulatát, játszódhatna például a Terminusz-rendszerekben; miközben döntéseink változtathatnának pár dolgon, importált mentésünk segítségével Shepard a fejünk fölött megváltoztatja a környezetünket. A vége pedig átnyúlhatna a ME3 utánra, és bepillanthatnánk abba a világba... ezzel felvezetve, egy következõ játékot.
Origin ID: masteroHUN
Én amúgy el tudnék viselni egy kisebb jelentõségû sztorit is, csak az önmagában legyen jó. A világmegmentést unom már egy kicsit (az ME überszuper volt ezen a téren is, semmi bajom vele, de lehetne most valami kisebb is). Meg Shepard már megmentette(?) az univerzumot, érdekes lenne ha elõtte is már megtette volna valaki.
Nem akarnak BioWare-ék még semmit mondani, így aztán mondanak mindent. Az, hogy a ME3-ban, és leginkább annak végén meghozott döntéseket, hogyan ültetik át, az érdekes lesz. Ami fontos, hogy nem kötõdik a Shepard-féle sztorihoz, emiatt kár elõzményrõl vagy folytatásról beszélni. Hogy idõben mikor játszódik, az nem derült ki, de Shepardhöz semmi köze nem lesz, csak annyi, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik. Ezt akarták mondani.
Kotort is jól el....ták.<#zavart2>#zavart2> Az is csak döglõdik mint egy szétlõtt vorcha.
"In other words, because the game takes place before of after the first trilogy does not mean it necessarily is a straight prequel or sequel."
Kicsit félreértelmezték/fordították.
A Reaperekrol kiderult, hogy a Catalyst iranyitja oket, es mindez a mi erdekunkben tortenik (szerinte). A Catalyst-et a Reapereknel is fejlettebb Leviathan-ok csinaltak, celjuk az organikus elet megorzese volt. Aztan a Catalyst elszabadult, es a Leviathanok ellen fordult, megalkotta a Reapereket a Leviathanok mintajara, majd elkezdte azokat kiirtani. Mert?
A Leviathanok es a Catalyst celja ugyanaz.
En nem egeszen erre szamitottam, hanem valami sokkal-sokkal arnyaltabb sztorira, amelybol tenyleg csak reszleteket fednek fel. Pusztan azert, mert nem erthetjuk meg ezeknek a lenyeknek a celjait, motivacioit. Foleg ha mar Sovereign az elso reszben ott jatszotta az eszet, hogy mi aztan nem is lennenk kepesek felfogni az o letezesuk ertelmet, stb.
Lenyegeben azt furcsallom az egeszben, hogy ha ezek a lenyek tenyleg ilyen intelligensek es fejlettek, akkor mert lehet oket megis droton rangatni egy Shepard-fele one linerrel?
Egy nalunk sokkal fejlettebb intelligencia Stephen Hawking szerint azonnal kiirtana minket, amint kapcsolatba lepnenk veluk. Nemhogy meg leallnanak velunk beszelgetni + meg mi manipulalnank oket 😄
Mi is sokkal fejlettebbek vagyunk a csotanynal, nem is probalunk veluk kommunikalni. Eltapossuk oket.
Nem erthetik meg a celjainkat, motivacioinkat.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Szvsz csak szimplán erõsen ködösítenek. Most mindenki leközli hírként, beszélnek róla, találgatnak hogy most mi van. Ergo egy kis promo a készülõ játéknak, hogy a köztudatban maradjon hogy jön új rész.
A ME3 vége is hogy elgondolkodtatta az embereket, mennyi találgatós videó került fel YT-ra is, mennyi ideig volt már téma. Na ugye. 😊
Szerintem most bedobtak egy csontot amit nem lehet könnyen megrágni.
Viszont egy a lényeg: Maradjon single!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezekbõl nem tudok elképzelni folytatást, ami egyenes ágon vinné tovább, az eddig megszokott minõséggel és csavarokkal a történetet.
Anno nehezebb volt, de most pl. amit anno 20x csináltam meg, az most ment 2.-ra, biztos, mert higgadtabb voltam. 😊
Ennél jobban nem nagyon tudok nehezíteni, ill. nem is akarok. Csak hát jó lett volna a saját mentéssel.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ó, én sajnos igen. Nem tetszik, amire én gondolok.
Bár igazából szerintem csak arról van szó, hogy nem lesz semmi köze az 1-3 történetéhez, simán csak abban az univerzumban játszódik. MMO meg jöhetne.
“Már megmondtuk, hogy Shepard parancsnok története lezárult és egyáltalán nem fog szerepelni a következõ epizódban. Ez minden, amit közöltünk a játékról. És nem kell a Mass Effect 3 egyik végzõdését sem kanonizálnunk, mivel a következõ játéknak nem kötelezõ folytatásnak lennie. Vagy épp elõzménynek sem. De még melléktörténetnek sem. Sõt, még az eddig megismert karaktereknek sem kell feltétlen szerepelniük benne.”
Ezt követte Yannick Roy üzenete a BioWare Montrealtól:
“Az hogy mikor játszódik a játék valóban fontos, de az elõzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következõ Mass Effect játékra.”
Mr. Roy üzenetében azt is közölte, hogy továbbra is lehetséges egy Mass Effect MMO megjelentetése, a következõ epizód biztos nem az lesz. Tehát összességében, a BioWare azt mondja nekünk, hogy egy teljesen új történetet kapunk, ami csak az univerzum alapjaiban kapcsolódik majd a korábbi részekhez, és szinte semmi másban.
Ti mit gondoltok errõl?
Forrás: masseffect.hu
Szóval, akkor WTF?
Kiemelném ezt: "...de az elõzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következõ Mass Effect játékra.”
Más nem igen tudok elképzelni.
Ez így hajnali 2-kor kicsit üt, megyek is alszok rá egyet <#idiota>#idiota>
Újra elõveszem az ME3-at, mert nem vittem végig anno.
Mikor játszottam legutóbb (megjelenés után nem sokkal), akkor az volt a baj, hogy ha importáltam karaktert, akkor nem az 1. szintrõl indult, és úgy nem volt elég kihívás, ezért új karaktert csináltam. De akkor ugye a történet nincs meg úgy, ahogy csináltam.
Erre azóta már van megoldás? Vagy még mindig ez a "baj"?
Köszi.