22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Simán bemásolod a helyére és a tört exe-vel indítod a játékot. Ha végeztél, visszamásolod az eredeti exe-t.
A poén, hogy engem a tört exe-vel is enged multizni, ha Origin-ből indítom, így visszamásolni sem feltétlenül szükséges, de ez már ízlés dolga. -
RAMyMamy #20559 és ezt pontosan hogy lehet megcsinálni? -
Leviathan és Omegáért nem adnék pénzt. A warez DLC-k is mennek az eredeti játékkal, szóval veszteni nem vesztesz semmit. Ha rám hallgatsz kipróbálod őket, mielőtt megveszed. -
N3mus #20557 Sziasztok! Érdeklődnek hogy most hol a legolcsóbbak a bioware pontok. Sajna meg az omega is hiányzik és nem gondoltam hogy egy komplett játék többszöröse lesz 2 dlc. Helpet előre is köszönöm. -
Hát ez kész :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Grunt elaludt a zuhanyban XD
Hatalmas ez a DLC :DD -
sanya200 #20555 ad vmi értelmes cuccot ez az evetnt?Vagy csak egy sz@ros ládát,mert én nem szenvedek vele meg idegelem magam ha nincs értelme.Még a normal-t se tudtam megcsinálni annyi a balf@sz mostanában. -
Harbinger #20554 Igen, olvastam hogy volt akinek a Reckoning is ezt okozta vagy ha megnézte BSN, hogy jár-e neki a Commendation Pack.
De végre meg lett oldva a probléma. Találtam egy jó advisort és adott egy új Deluxe Edition kulcsot. -
Darun #20553 Nem tudom van e köze az új DLC-hez, mert többeknek előjött már múlt héten is, akkor meg még nem volt Citadel. Nekem is kérte (legalább fél éve nem volt online pass problémám) és a napokban is többen jelezték hogy ilyesmi gondjuk akadt, és nekik se volt meg a DLC. Szóval nem hinném hogy van összefüggés. -
Harbinger #20552 Bárkinek volt it gondja a játékkal vagy az Online Pass-szal mióta megvette a Citadel DLC-t? Mert nekem elsőre el ment a multi/online pas, majd a support megjavította, OK is volt. De hogy legközelebb beléptem ezt az üzenet fogad.
A supporttal kapcsolatba lépni hosszú idő és eddig nem tudták megjavítani. -
Nem, Liara volt.
Amúgy azt bírom hogy rengeteg utalás van a poénokban.
Emlékszünk a LotSB-ben az Azure hotelben lévő "what kind of hotel is this?" kivetítő előtti csevejre?
Nah itt is el hangzik egy hasonló párbeszéd ami "So did I" mondattal végződik. Utána meg rögtön jött egy olyan hogy "Liarától hallottam". Már nem tudom ki mondta meg hol de jót mosolyogtam :D
A másik a Shepard - Wrex -Shepard -Wrex - Shepard -Wrex ...
Mikor ott ült a kanapén Wrex és Grunt és Shep odaült hasonló zajlott le de most már Shepard.Wrex.Shepard.Grunt.Commander Shepard.Wrex.... XD
Az "I should go" meg egyenesen epic :DDD
De a pizza delivery Voluson is jót nevettem.
:DDDD
Szvsz egy szinten van a LotSB-vel. Kellemes DLC ez tele tartalommal, jó zenékkel, jó poénokkal, ja és hangulatos helyszínekkel.
A Lower Wards a Deus Ex-re emlékeztetett.
Normandy CIC fight meg ütős lett. Végre valóra vált az álmom :DD
-
Evoluti0N #20550 Nekem Liara volt a LI, mégis volt ez a jelenet. Egyedül ez a rész nem tetszett a dlc-ben. Néztem, hogy wtf, mi van Talival?! -
RAMyMamy #20549 ja, a hsz megírása után már rájöttem, hogy neki lehet tali volt a li :D -
Darun #20548 Gondolom ez attól függ, kivel románcol Shep a harmadik részben. Legalább is volt az a kis jelenet az alapjátékban, mikor rájuk nyitsz a lövegnél :D -
RAMyMamy #20547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehát garrus nem talival jött össze? XD -
Úgy tűnik a Citadel DLC elég jól szerepel.
Tegnap én is jobban körbe néztem az új hub-ban hát extra tartalom aztán van bőven. Egyelőre csak gyorsba végignéztem mindent és így is 1, másfél óra eltelt vele.
Poénból meg nincs hiány.
Két kép:
"Blasto! The First Hanar Spectre..."
Garrus próbál becsajozni. Elég rosszul megy neki :D
-
Negritis #20545 és nem a szariginen keresztül kell meghívni a másikat :D -
Remélhetőleg jobb lesz. Több játékmód és coopban is játszható kampány. -
Harbinger #20543 Heh, 'Still looking for Peak 15'. :)
Remélem a 4-ben is lesz ilyen jól sikerült MP. Hogy 1 napig nem tudtam játszani nagyon hiányzott, pedig mostanság csak az eventeknél vagyo kaktív. -
ZSOOLT2 #20542 Komoly
-
RAMyMamy #20541 -
morzsi555 #20540 Citadel Soundtrack -
whiteon sokat lehet grabbelni -
Shadow kardozása meg a skillje az melee damagenek számít?
Melyik pályán lehet sok grabet csinálni? -
morzsi555 #20537 -
Én magam öltem meg. A tesója meg balesetet szenvedett:) -
Evoluti0N #20535 Samarával mi törpént? Halott? -
A standard poszterméret 11 x 17 inch 300ppi-vel. -
RAMyMamy #20533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ilyen kis felbontású kép nem való poszterek (ráadásul szar jpg) -
Na neke mis elkezdte ezt a nem írom jóvá a kreditet a meccs után szitut... 2 platina és 0 lové.. :( -
Darun #20531 Biztos bennem van a hiba, mert én még nem zártam rá senkire. Hiába, szar vagyok :( -
sanya200 #20530 király kicsit javítok rajta ps-el itt-ott posternek lesz a falra:D a többi mellé:D -
Van saját fotóm:
-
sanya200 #20528 ez nincs meg vkinek nagyban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #20527 Ugyanazt mondhatom, mint az alattam levők, egyértelműen a Citadel. -
Leviathan szódával, Omega baromi unalmas, Citadel nem rossz. Tehát határozottan az utóbbi. -
sanya200 #20525 egyértelmű hogy citadel 
-
Llew #20524 Van 1600 pontom, melyik DLC-t érdemesebb megvenni, az Omegát, vagy a Citadelt?
Most nem akarok többet rákölteni, tehát a vegyek még 800 pontot és mindkettőt válasz kéretik mellőzni. -
sanya200 #20523 mi a fisz van egész délután egy meccset tudtam megcsinálni goldon aztán 4 sima kéne meg 4 platinum.Állandóan b@lfasz csapatba rak be vagy laggol vagy kilépnek vagy f@sztudja. Valamelyőtöknek nincs kedve platinumozni?? mert ilyen nyomorékokkal nem lehet... -
sanya200 #20522 egyetértek bár én legkönnyebbre vettem le de muszáj volt mert éjszakára mentem melózni és be akartam fejezni, majd végigtolom még egyszer tűzetesebben. -
Citadel DLC - The End of an Era [Extended]