22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• TDC Geronimo
    augusztus? :D
  • Gabor77
    Ez a multi nagyon jó. Silveren sikerült behúzni 2 mapot kezdőként..2es szinten kezdtem 8 körül, most meg már 14es vagyok...egy kis odafigyelés és voice chat használata csodákra képes :D Ez a phantom...BioWarenél biztos arra találták ki, hogy felbszza az ember agyát...:D
  • penge96
    Hát gyerekek, ez a demo... a kisfiús rész... sírás megvolt, az előrendelésemet meg egyáltalán nem bántam meg. Legyen már Augusztus!
  • Optimus Prime
    Én nem tudom mit csináltam, de valamiért a felső hotkeyekről eltűntek a skilljeim. Valakinek van ötlete mitől? Egyszer végig zongoráztam az összes billentyűt, hátha bejön achat, de nincs. (Optimus szerint T).
    Így szinte játszhatatlan, mert a skillre építek mióta kipróbáltam mást is, mint a Soldier.
  • Atilorn
    Én is csatlakoznék egy brigádhoz, igaz egyenlőre csak egy 5 szintű katonám van. Origin neven Atilorn.
  • JethroHUN
    Felveszlek, megpróbálhatjuk, de kellenénk 4en
    Bronz silver között nagy különbség van.
  • JethroHUN
    Multiban észrevétel: N96 Mattock nagyon gyenge fegyver lett, killem nincs vele. Phalanx viszont pofátlanul erős.
    Más nem tudom hogy a korai demo verzió vagy az beta origin miatt van egy rakás probléma a csatlakozással. Invite friend opció 10ből 1x sikerül...
    Nagyon remélem nem azt lesz 9-én hogy megjön, felrakom, és opsz origin szerver kiütve, se multi sőt még single se menne.
  • SZEG007
    kik tolják silver vagy gold fokozaton a multit, van egy erös engineerem + infiltrator amivel beszálnék egy kompetensebb brigádba origin név Szeg007
  • Pares
    Arra én is.
  • Marci0115
    én a csillagtérképre leszek kíváncsi
  • Pares
    Plusz két kedvcsináló kép:

• Pares
    Csak egy kis érdekességképpen, alább olvashatjátok az összes fegyver és fegyver modifikáció listáját, amiről eddig tudunk:

Weapons

Assault rifles :

M-8 Avenger
    M-76 Revenant
    M-96 Mattock
    Geth Pulse Rifle
    Collector Assault Rifle
    M-15 Vindicator

Cobra - new
    M-37 Falcon - new
    M-99 Saber - new
    Phaeston - new
    N7 Valkyrie (DLC) - new
    M55 Argus (DLC) - new
    Chakram Launcher (DLC) - new

------------------------------------------------

Pistols:

M-3 Predator
    M-5 Phalanx
    M-6 Carnifex

M-77 Paladin - new
    Ivory - new
    Scorpion Defensive Ordnance Pistol - new
    M-358 Talon - new
    Thor - new
    N7 Eagle (DLC) - new

Shotguns:

M-23 Katana
    M-22 Eviscerator
    M-27 Scimitar
    M-300 Claymore
    Geth Plasma Shotgun

The Disciple - new
    Graal Spike Thrower - new
    Striker - new
    Centurion - new
    N7 Crusader (DLC) - new
    AT12 Raider (DLC) - new

Submachine guns:

M-4 Shuriken
    M-9 Tempest
    M-12 Locust

M-25 Hornet - new
    N7 Hurricane (DLC) - new

Sniper rifles :

M-92 Mantis
    M-97 Viper
    M-98 Widow
    M-29 Incisor

M-13 Raptor - new
    M-90 Indra - new
    Black Widow - new
    Javelin - new
    N7 Valiant (DLC) - new

Heavy weapons :

M-622 Avalanche
    M-920 Cain
    M-451 Firestorm
    M-100 Grenade Launcher
    ML-77 Missile Launcher
    M-490 Blackstorm
    Arc Projector
    Collector Particle Beam

Geth Spitfire - new
    M-51 Havoc - new
    Black Star - new
    Hydra Missile Launcher - new

Upgrades

Pistol:

Pistol High Caliber Barrel
    Increases damage by ?
    The weapon accepts wider projectiles to cause more trauma on impact; these are ballistically optimized so as not to lose penetrative power.

Pistol Melee Taser
    Increases melee damage by ?
    A small attachment to the base of the muzzle which causes massive damage to meleed targets.

Pistol Scope
    Increases accuracy by ?
    A simple 2x optical scope to enhance accuracy and stability while zoomed. Reduces aim error while moving and taking damage.

Pistol Magazine Upgrade
    Increases rounds per magazine by ?
    Increases the magazine density of the weapon, allowing more shots to be fired.

Pistol Grip Stabilizer
    Increases stability by 30%
    Channels the weapon's recoil back into the shooter's arm rather than the air allowing for better kick absorption.

Submachine Gun:

SMG High Caliber Barrel
    Increases damage by ?
    The weapon accepts wider projectiles to cause more trauma on impact; these are ballistically optimized so as not to lose penetrative power.

SMG Scope
    Increases accuracy by ?
    A simple 2x optical scope to enhance accuracy and stability while zoomed. Reduces aim error while moving and taking damage.

SMG Ultralight Materials
    Reduces weapon weight by ?
    Superior light-weight alloys replace most weapon parts, making the weapon easier to handle and less obtrusive when using powers.

SMG Magazine Upgrade
    Increases rounds per magazine by ?

SMG Enhanced Stock
    Increases accuracy by 6% and stability by 30%
    A buttstock cushioned with "ShockWise" smart synthetic padding to absorb recoil and allow for fast shouldering without slips or catches. Multi-stage recoil compensation allows for more

SMG Heat Sink
    Every round fired has a ?% chance of not consuming any ammo.
    Increases the heat conductivity of the thermal clip receiver, allowing more heat to be vented and more shots to be fired before malfunction. Completely negates the heat generated by some shots.

SMG E-Material Heat Sink
    Increases rounds per magazine by 40%
    Increases the heat conductivity of the thermal clip receiver, allowing more heat to be vented and more shots to be fired before malfunction.

Shotgun:

Shotgun Shredder Mod
    Allows bullets to pierce through ? meter objects, but at ? reduced damage. Also ignores ?% of defenses on armored targets.

Shotgun High Caliber Barrel
    Increases damage by

Shotgun Smart Choke
    Increases accuracy by ?
    Servo motors hooked up to an adjustable system allow the shotgun to tighten or loosen its pellet spread for maximum accuracy.

Shotgun Blade Attachment
    Increases melee damage by ?
    A tungsten carbide bayonet with a recessed edge to provide maximum cutting surface.

Shotgun Spare Ammo
    Increases spare ammo capacity by ?
    Adds sockets to increase the total spare ammo capacity for this weapon.

Assault Rifle:

Assault Rifle Precision Scope
    Increases accuracy by ?
    A simple 4x optical scope to enhance accuracy and stability while zoomed. Reduces aim error while moving and taking damage.

Assault Rifle Extended Barrel
    Increases damage by 25%.
    A longer version of the original barrel, resulting in greater bullet velocity and energy imparted.

Assault Rifle Stability Damper
    Increases weapon stability by 30%
    Distributes recoil with a sliding system of counterweights compatible with kinetic coil generators. Reduces overall weapon kickback while firing.

Assault Rifle E-Material Heat Sink
    Increases rounds per magazine by 40%.

Assault Rifle Piercing Mod
    Allows bullets to pierce through ? meter objects, but at ? reduced damage. Also ignores ?% of defenses on armored targets.

Sniper Rifle:

Sniper Rifle Extended Barrel
    Increases damage by ?%.
    A longer version of the original barrel, resulting in greater bullet velocity and energy imparted.

Sniper Rifle Concentration Module
    Increases damage by ?% and enhances concentration while aiming, slowing down the world around you by ?% for a brief time.
    Biometric sensors and auto-targeting software adjust for the shooter's pulse and breathing, assisting aim.

Sniper Rifle Enhanced Scope
    Increases accuracy by ?
    A stability-enhancing scope that increases accuracy and decreases aim error while moving and taking damage.

Sniper Rifle Spare Ammo
    Increases spare ammo capacity by ?%.
    Adds sockets to increase the total spare ammo capacity for this weapon.

Sniper Rifle Piercing Mod
    Allows bullets to pierce through ? meter objects, but at ?% reduced damage. Also ignores ?% of defenses on armored targets.

Szerintem minden hater, minden csakamasseffect1 őrült elismerheti, hogy ez messze lekörözi mindkét előző játékot, hiszen ennyi KÜLÖNBÖZŐ modellel, különbőző tulajdonságokkal, és akkor még ott van, hogy modifikálni is lehet őket, nos ennyi fegyverünk még nem volt. Nagyon örülök, hogy ekkora lesz a választék.
  • cataflam02
    Én is szívesen multiznék :D cataflam02 néven vagyok origin elérhető.
  • Fpocok
    Igen. A grafika jobb lesz. Animációt nem tudom... két hónapos build a demo.
  • mike01010101
    Nem akarok fanyalogni, mert várom nagyon, de remélem ez a demo tényleg egy kicsit régebbi build és a jövőhavi végleges verzióban pár dolog kidolgozottabb lesz, texturák, mozgasanimációk stb.
    Több forumon is panaszkodtak a FOV-ra, szerintem is gáz, lehetne magassabb, ez igy zavaró. Ha valakinek kell, csináltam egy módositott coalesced.bin-t amiben magassabb a fov.
  • Optimus Prime
    Nem rossz, de pl. a ruhák textúrája... na,de ez csak a demó a fullban okés lesz. :)
    Amúgy a multi rész valahogy szebb. Valahogy több a lighting effect, még ha érezhetően low-res textúrákat használ.
  • nyirog
    Nyirog néven fenn vagyok originen, ha valaki akarna multizni vegyen föl a barátai közé :D, mivel eredetiben tervezem megvenni a játékot így még a jövőben hasznos lehetek
  • Diktator74
    Jó lesz ez a game!! Gameplay-om:
    Nézd 1080p-ben! Szépen kidolgozták a karaktereket!!
  • Kindred Blades
    Már az ME2-ben sem igazán csinált semmit, még egy szimpla vétójoga sem volt. De már az SWTOR-ba is csak külsős munkatársként dolgozott be, gyakorlatilag már valamikor 2008 tájékán elhagyta a céget, azóta csak néha-néha pöttyent oda valamit.
  • mkfdd
    Ilyet CCP is kitalált. Akiknek volt aktív karaktere EvE-ben azt hiszem szilveszterkor, azoknak ugyanígy felküldik majd az avatarképét fanfesten :)
  • Mimasz
    Drew Karpyshyn elhagyja a Bioware-t

Remélem azért a színvonal nem esik majd...
  • SZEG007
    nem tudom te mivel játszasz, de én felszinteztem egy quarian engineert, és ugyanabban a kasztban nem kellet ujraszinteznem a human engimet.
  • Ulthane
    Űrbe megy a Mass Effect 3

Ez mekkora! LOL
  • orichalcos
    Vasárnap teljes trailer, nagyon várom már.

JÓ lenne ha lenne, simán végignézném.
  • PiszkosFred
    Nem kell komolyan venni a multit, csak egy extra szorakozasi lehetoseg, kiszolgalando egy esetleges ujabb jatekos reteget. Arra meg egesz elvezetes (lesz majd) napi par perc erejeig.
  • Prince23
    Nincs benne újraszintezés. fegyver csomagokat kell vennünk minden meccsre. sztem erre érted te ezt. Állandóan fel kell szerelni magunkat, fegyvertöltényekkel, vagy armor védővel, stb.
  • JethroHUN
    Nagyon elszart ez a multi, úgy ahogy van... A karakter választás baromság, ugyan abban a kasztaban, mi a francért kell előröl kezdeni a szintlépést??? Össze vissza 1-2 skill a különbség köztük. Turian Sentiellel vagyok, de már pár óra játék után rájöttem h a warp semmire nem jó, mert nagyon ritkán adja be az effektet.. Inkább throw, ja csak azt az ember tudja. Tök mind1 lv13 vagyok, kezdhetem előröl 0xpvel, a másik ugyan úgy Sentinel kasztú emberrel... Mi értelme van? A másik ez a random fegyver szerzés, ez is hülyeség, már 3 veteran csomagot vettem, olyan fegyver amivel akarnék menni az nem volt benne... Nem tudom hogy a demo szerény adat tartalma miatt, vagy tényleg ilyen grindelős szar lesz.
  • Optimus Prime
    Nagyon jó a multi. Nekem ez kompenzálja a single-ban kapott csalódást. Kicsit komplexebbre számítottam, de így is jó móka.
    Heh, jobban bejön, mint most az MW3 pedig az a full játék ez meg egy demó.
  • Hoz_Hun
    Hehe, értem én hogy a képen látható ötletet kikukázták, attól az artbook még létezik. :)
  • Akra
    hehe ezt a trailert még apám is várja :D
  • SötétBarom
    Legyünk büszkék a srácainkra, valószínűleg nem kicsit világbüntető trailert hoztak össze megint :) Ha már az országban egyszer nyakig ér a szar, legalább valahol kilóg belőle egy gyémánt monolith :DDDD
  • SötétBarom
    "this plan was scrapped"
  • Akra
    oO
  • Hoz_Hun
    Ez nem. Ez külön van, 184 oldalas art book. A Collectorsban egy exclusive art book van. Az előző gyűjtői meg külön kiadott artbookokból ítélve a gyűjtőiben csak ennek az artbooknak a kivonata lesz benne. Ahogy lenni szokott.
    Márcsak azért is mert tudtommal a gyűjtőibe csak 70 oldalas az artbook.
  • Vraaanyek
    Jó kis gyűjtőiben az is ott figyel majd :P
  • Hoz_Hun
    Erről a spoileres képről jut eszembe, hogy megjelent már az Artbook. Amazon nekem még szerdán írt, hogy feladta. Szóval lehet, hogy már van is valamerre szkennelt virágbolti változata a teljes artbooknak.
  • Optimus Prime
    A DS2 multijába is van friends meghívó és kereső, stb. Ez még még Originesebb cím.

#6484: ...
  • ZSOOLT2
    Felvettelek, már toltam pár kört Sentinellel, de a 10. hullámban mindig megmurdel a csapat, amiben vagyok.
  • vg
  • JethroHUN
    Ha nem lesz benne, hogy lobbyba barátot (originrn) megtudjak hívni, akkor kb ezen fog bukni a multi, h lutri hogy aki hostol annak jó nete/gépe van... Mert h a játékosok hostolnak, ez így nagyon gáz, ennyiből akár hamachin is játszhatnánk.