Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casey Hudson írta a Twitteren:

"We've got some improved technology that will allow us to do longer hair. Haven't worked out the new styles yet though."

Magyarul fejlesztettek a haj megjelenítésen, és lehetõségük lesz hosszabb hajformákat is berakni.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

nekem van
Fpocok
Ezen jót nevettem 😄

Én a végén mindig felrobbantottam a bázist... lehet, hogy akkor meg kellene hagyni inkábB?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát ilyen mentésem nekem soha nem lesz az tuti😄

Ryder62
Ha Shepardunk az alábbi 20 rossz döntést meghozza akkor megkapjuk a lehetõ legrosszabb mentést amit importálhatunk majd a ME3-ba.

Így biztos kipusztulunk 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Pedig úgy lenne az igazi, mondhat bárki bármit de az egy hihetõbb volt, közelebb álltak hozzám a karakterek...stb bár nem játszottam annyiszor végig mint a 2-t de ennek csak az az egy oka van, hogy az egyben sajnos a mellékküldetések helyszínei annyira sivárak semmitmondóak, nincs nagyon változatosság.De itt nem a történetre gondolok hanem a helyszínekre, van vagy 40 mellékküldetés aminek a 90%-a egy elhagyott bolygón játszódik amin van 2 barakk és kész.Ráadásul a barakkok is totál ugyan úgy néznek ki.Csak egy példa:Mikor Duran hadnagyot kell megmenteni egy bolygón ahova a szövetség rakta le õket a kalózok miatt.De egyszer csak megjelent a rekni és maradtak 3-an.Na de most a csaj azt mondja hogy 90-en voltak és volt össz-vissz a pályán 3 barakk amiben talán elfértek max 10-en.A többi ember hol aludt kint a szabadban?Meg úgy semmi tereptárgy egy klotyó vagy bármi, semmi és ez eléggé zavaró számomra.Maga a bolygók is ilyenek csak hegyek semmi más, sehol egy fa vagy folyó vagy mittudomén, még azokon a helyeken se ahol megvan hozzá a feltétel,írják hogy x millió lakos van itt meg ott de sose látni rá utaló nyomot.Ha ezeket még megcsinálták volna normálisan azt hiszem a gép mellett õszültem volna meg.Sokat tud rombolni a hangulaton az ilyen félkész munka.
Az egyben a karakterek a szituk hihetõbbek a 2-ben meg a helyszínek kidolgozása páratlan.Legalábbis az egyhez képest.

Attól mert nem konstans csapattárs és nem repül veled, még jó dolgokat lehet kihozni belõle, az más kérdés mit húznak ki a kalapból.

Szerintem kisebb-nagyobb szívességeket lehet majd "behajtani" rajtuk, ott lehetnek mikor szükséged lehet rájuk, és ez majd árnyalja kicsit a dolgokat, de nem fog nagyon beleszólni a fõszálba. Kicsit máshogy, vagy könnyebben lehet dolgokat megoldnai, bár én itt fõleg nem harci segítséget várnék el, de valszeg ez lesz.

Magyarul cameo-zni fognak csak. Igencsak hasonlóra számítottam, fõleg miután az elsõ rész döntéseinek kezelésére tett tipem is bejött.... bár azok közül is a leggagyibb verziók sajna... Nem arról van szó, hogy határokat húztak a sztoriban, lehetõségekben, hanem hogy sokszor buta megoldással és igen szoros határokat húztak a fõsztorira. Pl. a tanács "viselkedése", vagy Shep halála kompletten. Teljesen hiányzott a sztorikezelés, helyette baltával és faékekkel alakították, "magyarázták" meg, hogy ez most miért is van így és jó neked.

Más megoldás amúgy sem lehetséges, mivel a 3-ra hozni kell a sztorit, a 2. miatt 2 adagnyit is, remélem ezért is a csúszás, és hogy lesz is még legalább 1x 2-3 hónap.

Abban biztos vagyok, hogy grafika, szinkron és harcrendszer terén egy újabb, már-már tökéletes szintet fog képviselni a 3. rész. De hogy a világ nem lesz olyan hihetõ és érett, mint az 1-ben az biztos.
Ebben egyetértünk, semmi értelme nem lenne ha nem lennének benne, akkor az egész mentés meg minden amit eddig csináltál kutyakakit se ér.

Sir Quno Jedi
Nekem az az elgondolás tûnik hibásnak, hogy asszonták a kettõben gyûjtöd a csapatot, ezért nincs értékelhetõ fõsztori. Ez önmagában okés. Gondolná az ember, hogy majd az 1-2-ben összegyûlt és életben maradt csapattagokból tudsz gazdálkodni a végsõ harcban a harmadik részben (és az mekkor kewlság lesz), pl. úgy, hogy több csapat nyomulhat párhuzamosan bizonyos szituációkban (így tudod kb. az összes karit felhasználni, hiszen ütõképes osztagokat tudsz összeállítani, ha jól kombinálod õket és nyilván lehetnek feladatok amire specializáltan összeállított osztag kellene). Node ahogy a dolgok alakulnak, úgy tûnik ez baromira nem így lesz. Akkor meg minek szenvedett az ember velük...ááh... EZ így fals. ÉN minden általam életben tartott karira igényt tartok! Szenvedtem értük, kellenek!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát azért van amiben jobb, az rpg elemek jobbak a társak is valahogy hihetõbbek,sokkal életszerûbb az egész.A 2-ben inkább az akcióra mentek rá, meg azért a történet se az a hû de nagy szám. legalábbis a fõszálat illetõen.Túlságosan nagy hangsúlyt fektettek a társak küldetéseire, ami nem lenne baj ha nem hanyagolták volna el a fõszálat.Nekem egy kicsit rövidnek tûnt a történet a 2-ben, kevesebb fordulat dráma...stb volt benne mint az egyben.

Például? <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

persze ramy nem is azt mondtam hogy teljesen szabják át az egészet, csak 1-2 dolog nem lett benne valami jó, az rpgg résszel-párbeszédekkel semmi gond.Csak az irányítás fura kicsit,meg egyedül az nem tetszik hogy tulságosan egyformák az épületek-bányák-bolygók.Ledobnak egy kietlen pusztára amin van pár hegy és ennyi, sehol egy tereptárgy fa, bokor akármi, és ez a játék 3-át simán elveszi hogy egy kietlen pusztaságban szenvedsz a meko-val.Igazából úgy lett volna tökéletes az elsõ rész ha olyan irányítása lenne mint a 2-nek meg egy kicsit változatosabb helyszínek lettek volna benne.Ha az elsõ 2 rész legjobb elemeit összeraknánk kapnánk egy szinte tökéletes játékot.

szerintem sem újítanak egy amúgy is "új" játékon, ráadásul minek? vannak olyan részei az elsõ résznek, amik fényévekkel jobbak a másodikénál
tényleg jó lenne egyben kiadnák.

Csak így lenne értelme, legalábbis nekem, én megvettem a me2 ce-t de a dlc-ket nem,megvenném õket de csak egybe nem ilyen szir-szar pontokért.Ha most nekiállnék megvenni a dlc-ket simán belekerülne egy 10-esbe.A teljes játék meg 2000ft sincs így ár/érték arányba baromira nem éri meg.Vagy ha lesz 2.részbõl ultimate akkor meg most vegyem meg azt is a ce mellé?Utána meg még a 3-at is.Jobb lenne ez a triologie megoldás abba benne lehetne az me1-me2 összes dlc meg a me3.

Ahogy az új Alice mellé is adják a régit, csak ezeknél annyi a különbség, hogy az SC 1 és BW meg az elsõ Alice is marha régi játékok már, míg az ME 1 2007es (2008as PCn), így erõsen kétlem hogy rögtön lehetne kapni valami ultimate editiont.

Why so serious?

Ryder62
Pontosan.

Remélem nem.Volt már pár játék ami ilyen ultimate edition szerû volt, pl starcraft 2, ott is a 2. rész mellé adták az 1-et és a brood wart.

Prince23
Ez csak a ME3 megjelenés után pár hónapra rá, sztem

Szerintetek mekkora az esélye annak hogy a 3. résszel együtt kiadják az elsõ 2-t is.Úgy értem hogy lehet hogy triologiaként adják ki.Ennek örülnék de annak még jobban ha az egyet feljavítanák kicsit.Nem nagy változtatásokra gondolok, csak pl a 2-höz hasonló irányításra meg esetleg kicsit szebb grafikára a többi nekem tökéletesen megfelel úgy ahogy van.

A vorchák a begyütõknek dolgoztak, a begyûjtök meg ugye a reapereknek.De sztem a vorchák nem tudták hogy tulajdonképpen a reapereknek dolgoznak, bár amennyi eszük van nem is vették észre.Meg baromira nem érdekelte õket.

az tényleg meglepõ volt hogy a vorchák terjesztették a vírust

Miért ne használhatnák a yagh fajt?Õk nem tudnak a reaperekrõl meg a hasonló problémákról el vannak szigetelve a többi fajtól.Most miért ne használnák ki ezt a reaperek odamennek ígérnek nekik fût-fát,aztán ennyi.

Kopiati
A yagh nem úgy agresszív, hogy kiírt mindenkit (krogan) hanem agresszíven önálló, teljesen érthetõen mészárolták le a tanács követeit, nem kell nekik mások segítsége. Legalábbis én így látom, hogy nem akarnak odaállni mások oldalára, túl okosak ahhoz.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Piszkos  Fred
Azt is tegyük hozzá, hogy a vorchákat valóban használták a reaperek a második részben, épp primitív mivoltuk miatt - senki sem gondolta volna, hogy õk terjesztik a vírust.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

de a vorcha egy nagyon primitív faj, azt azért tegyük hozzá
Persze tudom hogy van pár de mivel a galaxis nem foglalkozik velük jöhetnek bosszút állni.
Elnézést az elírásért.

Ryder62
Sztem nem szerepelnek majd és attól hogy agresszív faj még nem a reaper-eknek dolgoznak. Van jó pár agresszív faj még a galaxisban. Pl: Vorcha-k.

az yahg
Arra azért kíváncsi vagyok hogy a jagh faj szerepel-e majd a 3. részben.Lehet a reaperek maguk mellé állítják õket, mivel amúgy is egy agresszív faj, a tanács küldötteit is megölték.Ha így lesz elég nagy szarban leszünk mellettük még a kroganok is kispályásnak számítanak,legalábbis a fizikai felépítésüket tekintve.Emlékezzetek csak a shadowbroker dlc-re nem egy kis darab ellenfél volt, egykézben simán elbírta a legnehezebb gépágyút is.

talán inkább shepard "flémel" <#nevetes2>

Don't feed the troll. Az egyetlen kapcsolata az emberekkel az, amikor flamel és visszareagálnak rá. Ne okozz örömet neki.
Valakinek kontextusba kell helyezni a dolgokat, ti nem juttok 1-rõl a kettõre. LOL.

Csak tudnám minek járnak ide ilyen emberek, erre verik vagy mi?

"talán el is hagyhatnád a topikot, nem?"

de , csak még beírom, hogy
pussy ass shepard! <#eljen><#nezze>

Igazad van, többet nem is nyúlok ehhez a szarhoz. Meggyõztél. Most, hogy teljesítetted Szent Küldetésed, talán el is hagyhatnád a topikot, nem?

Ui.: Már a Fullánkom is kéken világít... Troll Alert.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hja! És a szemérmetlen lopkodást még szóvá sem tettem!<#kuss>

Pofád lapos puttana.

Ebbõl is látszik mennyire de mennyire felszínes over the top az egész univerzumuk.

Tessék, ti is folytatjátok ugyanazt😄
Bedobtam egy témát de még mindig itt tartunk.

Még így is jobb lenne, mint Ashley/Kaidan......

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Bizony. 😄 Bár kíváncsi lennék, hogy akik szerint Liara nem ember és nem nõ és így az nem leszbikus kapcsolat azok vajon akkor is románcoltak volna vele ha lapos a mellkasa és férfi hangon beszél, minden egyéb pedig ugyanaz benne...

Why so serious?

de hát õ nem ember<#mf1>

és akkor erre mindjárt valaki bevágja, hogy deakkorsememberésegynemûekblabla és kezdõdik a körforgás elölrõl... 😄
SZEG007
Értem én, és én is szivesebbe nézem, de ez nem változtat azon a tényen hogy ugyanugy homoszexuális kapcsolatot nézünk, hiszen két ugyanolyan nemüröl van szo

Tessék akkor bedobok egy új témát, szerintetek lesz hatása annak hogy ki milyen múlttal rendelkezik?Volt errõl valami pletyka nem?Ara gondolok hogy az egyben ugye 3 féle múlt közül lehet választani, lehetsz árva vagy katonagyerek...stb meg háború hõs, vagy túlélõ.
Végül is lenne értelme mert akkor minek lehetne választani múltat az egy elején, csak úgy poénból?

Hát ne haragudj de mint férfi szívesebben nézek leszbiket mint a ...

Fpocok
Az lenne... de ezzel nem lenne semmi gond. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZEG007
Liara és nöi Shepard románca akkor is homi kapcsolat lesz mégha te azzal probálod hitegetni magad hogy ö nem ember, persze férfi szemnek kevésbé zavaro mintha férfi shepard és Garrus kapcsolatát kéne szemlélni ebben a formában.

Hát valamirõl beszélni kell nem?Hírek meg amúgy sincsenek nagyon.