22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Gabor77
    2 fős csapattal sikerült eljutni Silveren 9-ik wave-ig...ott behaltunk...és az a poén, hogy nem egy Phantom ölt meg, hanem landing padről jött hátulról egy Assault Trooper és levágott...:D Amúgy láttam már Turiant...sok sok Veteran Pack kell hozzá.
  • nyirog
    amúgy azt a 150 oldalas art bookot amiről itt valaki hadovált h amazon már fel is adta neki, majd lehet nálunk is kapni valamilyen formában ? csak mert érdekelne, akár virágbolti verzió is digitálisan, ugyanakkor nem vagyok az amazonon vásárlás híve (meg úgy alles egész neten vásárlásé se).
  • Rage47
    meg lett hozzá net, hogy fél nap alatt fel tudjunk tölteni 5 percet :)
  • Lacc 88
    Kissé le vagyok maradva, valaki elmondaná hogyan lehet már multizni? Vagy ez is csak ilyen demo verzió? Láttam a videóban, hogy nincs feloldva minden karakter. Ezeket szintlépéssel lehet elérni vagy majd ha kijön a teljes játék?
  • PiszkosFred
    Nem divat, egyszeruen csak itt a csoro balkanon lett mostanra mindenkinek van olyan gepe, ami elbirja a felvetelt jatek kozben.
  • BoneDragon
    Fel kell venni, hogy meg merte ölni valaki.
  • JethroHUN
    Mi ez az új divat hogy mindenki minden vesz fraps-sel és teszi fel youtubera?
  • nyirog
    ismerős....
  • Diktator74
    Én is ugyanígy jártam a 10.-hullámban!A videó végén engem is egy ninja gyilkol le! Gameplay:
    Egy kis bénázós gameplay!!:D
  • nyirog
    :DDDD jó kis vita; na mindjárt megyek én is aztán felügyelem én is az erő fitogtatást :).

• Pares
    Nem szenvedek bazmeg. Az atlasszal nekem sincs gondom, csak amikor a 10-edik hullám környékén 25 ellenség lő rám 4 irányból, erre fő meg megjelenik a hátam mögött egy ilyen ninjás, aki két ütéssel a másvilágra küld, na ezért írtam, hogy gusztustalan tud lenni.

De rendben, felveszlek én havernak, meglátjuk ki a jobb.
  • Optimus Prime
    Igen, a YIMIR meg durva. Az ráadásul flankel, szóval nincs az, mint itt hogy keresel egy jó spotot és onnan lövöd. Plusz annak van ugye shield-armor-health, itt meg csak shield-armor.
    Én már csak amulti miatt is megvenném a játékot. Nagyon jó. A pályák ugyan kicsik, de jól van belőve és a panoráma tágas. Az effektek meg minden sokkal szebb, mint a single rész, de talán azért mert lehet tényleg a nyári build ez meg ugye új cucc.
  • JethroHUN
    Atlas egyáltalán nem erős, gyenge. Ha nem állasz az orra elé és nem veszed le mellel a rakétáját, akkor semmit nem tud csinálni. Az MI ami irányítja az nagyon béna, ott ökörködik a lépcsőkön, sőt még a szűk épületekben is a másik mapon (nem a firebase)
    YIMIR Mech sztem sokkal erősebb ellenfél volt a 2ben. Na az kéne
    Phantom nem a földre küld, azonnal meg is halsz tőle.
    Nem tudom, milyen ellenfelek lesznek majd a multiba, de egy Bloodpack & Bluesuns és Eclipse zsoldos kombó, az kemény ellenfél lenne. Vagy gethek. Remélem nem csak cerberus és azok a reaper huskok, mert már elegem van az cerberus összes egységéből. Vagy ebből a két, mappból, mindig ugyan oda spawnolnak, és kb már is egy frag gránát várja őket
  • Vraaanyek
    Hihetetlen jó lett a multi, én alapból nem vagyok túlzottan multiplayer párti, és még ennek tetejében a mass effect-et tudtam volna utoljára elképzelni, mint élvezetes, pörgős shooter multi, de ennyire jó AI-t és kiváló taktikázást kívánó, jól belőtt nehézségű harcokat rég nem láttam, még direkt multira fejlesztett játékoknál sem!
  • Kindred Blades
    Az biztos. Asari Adepttel (más szóval phantom-vadász, egy stasis, és felfalom őket reggelire) minden különösebb macera nélkül megoldható a bronz fokozat egyedül, az ezüstöt talán hatodik hullámig, ha bírtam.
    Két krogan harcossal egyszer párosban elvittük a tizedik hullámig, de abban a gondviselés keze volt. De nem is baj ez, ha már van co-op, legalább úgy oldották meg, hogy tényleg szükség legyen a csapatra.
  • Milkoma
    Hát nem csoda, hogy ilyen népszerű, hisz JÓ! :D Bár tény a multi kicsit egyhangú tud lenni nagyobb szinten, de ekkor el kell kezdeni egy új kasztot és kész. Megjegyzem, hogy a demóra vonatkozik a kijelentésem, mivel jelenleg csak cerberus katonákkal és két pályán küzdhetünk meg.
    Egy dolog nem tetszik ez a random vásárlás. Már nem tudom hanyadik veterán pakkot veszem, de még mindig nem kaptam új fajt. Csak emberrel tudok menni. Bezzeg haverom rögtön kifogta a kedvenc Drell harcosát :D.
    Egy kérdés: Turián megszerezhető a demóban, vagy csak a Krogan?
    Még esetleg annyi jegyeznék meg, hogy a fokozatok közötti nehézség igen durván változik :D Bronz fokozatot ketten 10. hullámig simán meglehet oldani. Viszont silveren, ha nincs meg a 4 ember 3 perc után elvéreztünk :)
  • koschwarz
    E z az evtized megjelenese lesz...
  • Sith
    (csak halkan jegyzem meg hogy a igaz kijött a demo de a megjelenésig van még pár nap a topic mégis a top 10 be van napok óta :) )
  • Optimus Prime
    Nekem még az atlasszal sincs gondom, a cyber ninják meg pláne nem ellenfél. Akinek gond vagy szenved vegyen fel. Elég jó Vanguard vagyok, de megyek esztelenül shotgunnal a tömege és omni-bladezem őket halálra, meg persze a biotic erőimmel is adok nekik. Az atlast meg aspéci stukker egy lövésével leszedem, vagy flankelek és shotgunnal meg a biotic erőimmel gyengítem, ha lent van a pajzsa akár halálra is omin-bladezem.
    I am the vanguard of their destructions! XD
  • Gabor77
    Gusztustalan tud lenni az a phantom...1 ütés..pajzsodnak lőttek, utána meg homlokodra puszi, aztán fekszel is.
  • Pares
    Azok a Katanás ninja szerűségek nagyon gusztustalanok tudnak lenni. Pfuj.

Nagyon jó lesz ez a játék, ú de várom már.
  • cataflam02
    Én nemrég toltam 2 silvert végig, hát elég kemény az utolsó pár wave :D
    Mikor már 3-4 Atlas jön, meg tele van a map Nemesisel és Phantomal..
    Gold végére kiváncsi vagyok milyen lehet.
  • nyirog
    eddig 2x tudtam nyerni 4 fős csapatban, amiket utálok az az atlas (nem mindig de elég sokszor megkeseríti az életet, főleg ha kifogy a gránát), de a lista élén a beszivárgó cerberusos áll meg a sniperes kivitele, utána jön az engineer ha sikerült turretet telepítenie, lista legvégén meg a pajzsos van (de csak úgy mikor egymás mögött jön 2, vagy 3, egyre még azt mondja az ember h oké, de 2-vel már meggyűlik a baja).

Elején egyébként gondoltam nekivágok egyedül mert nem akart először bedobni a meccsekbe és embereket se akart bedobálni hozzám, kb örültem h 2 ellenfelet meg tudtam ölni egymagam és ordítoztam h ez picsa nehéz
  • Pares
    Nekem eddig egyszer sikerült megnyerni, és vagy 6 vagy 7-szer is a 10 hullám végén haltunk meg mind... Elég nehéz azért.
  • nyirog
    Egyetértek, szerintem azért kihívás is van benne bőven :D, nem az a fajta agyatlan lövölde. Jó, miután már skilleződtél könnyebb, de ha nincs meg a 4 squad member akkor eléggé vért izzadós tud lenni még az elején :D (bronz fokozaton, többin még nem próbáltam ki :D).
  • Pares
    Melyik barlangban bujkáltál eddig? Igen, március 6/9-én jön ki.
  • Pares
    Na, végre én is kipróbáltam a Multit... Nem értem, egyesek miért nyivákoltak, számomra ezzel a két pályával is kb. 23,45x nagyobb élvezetett nyújtott, mint bármelyik CoD vagy BF multi, amivel eddig játszottam.
  • Prof William
    Wow ez lesz a launch trailer? Mikor jön ki? A játék indulásakor?
  • penge96
    MIVAMIVMAIVAIVAMVIAV???? Március?:OOOOOOOOO Hogy fogok így vizsgázni?:D
  • orichalcos
    Pénteki alliance news:

http://blog.bioware.com/2012/02/17/alliancenewsnet3/
  • Optimus Prime
    Újraindítottam a játékot, közbe meg kilőttem a Steam-et, így jó lett. De kösz.
  • cataflam02
    Jaja jó volt :D Valaki tolta már végig goldon ? :D
  • nyirog
    Jót toltunk :DDD
  • orichalcos
    Azt fogom csinálni mint bf3 megjelenésekor. Külföldi megjelenéskor beállítok egy külföldi proxy, addig amíg aktiválás megtörténik, utána meg kikapcsolom proxy-t és már játszhatok is. BF-nél sem volt gond, itt sem lesz. :D Nem akarok még 3 napot várni rá. XD
  • Vraaanyek
    március 6 a tengeren túli megjelenés, nálunk 9-én jön a boltokba sajnos! de ha valaki warezolni akar, annak meglehet 6-án is...én mindenesetre kivárom a 9-én átveendő gyűjtőimet! :P
  • SZEG007
    bug ami kasztváltásnál jön elö. origint ujrainditod és megjavul
  • orichalcos
    Inkább úgy értitek hogy március 6. :D
  • Vraaanyek
    Úgy érted március 9.??? Ha augusztusban jelenne meg, eret is vágnék itt helyben azt hiszem :D :D :D
  • Gabor77
    Silveren játszok én is...GaborIkTCM...vegyetek fel Originen :)
  • Milkoma
    Üdv!

Ha még nincs meg a 4 ember, akkor én 2 taggal kitudom pótolni :D Én jelenleg egy 16-os katona, illetve haverom 14-es vanguard.
    Bronz fokozatot kezdjük kicsit unni, de silverhez nem találtunk még embereket :)
    Originen Milkoma névvel találtok meg.