Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"We've got some improved technology that will allow us to do longer hair. Haven't worked out the new styles yet though."
Magyarul fejlesztettek a haj megjelenítésen, és lehetõségük lesz hosszabb hajformákat is berakni.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Én a végén mindig felrobbantottam a bázist... lehet, hogy akkor meg kellene hagyni inkábB?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Így biztos kipusztulunk 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az egyben a karakterek a szituk hihetõbbek a 2-ben meg a helyszínek kidolgozása páratlan.Legalábbis az egyhez képest.
Szerintem kisebb-nagyobb szívességeket lehet majd "behajtani" rajtuk, ott lehetnek mikor szükséged lehet rájuk, és ez majd árnyalja kicsit a dolgokat, de nem fog nagyon beleszólni a fõszálba. Kicsit máshogy, vagy könnyebben lehet dolgokat megoldnai, bár én itt fõleg nem harci segítséget várnék el, de valszeg ez lesz.
Magyarul cameo-zni fognak csak. Igencsak hasonlóra számítottam, fõleg miután az elsõ rész döntéseinek kezelésére tett tipem is bejött.... bár azok közül is a leggagyibb verziók sajna... Nem arról van szó, hogy határokat húztak a sztoriban, lehetõségekben, hanem hogy sokszor buta megoldással és igen szoros határokat húztak a fõsztorira. Pl. a tanács "viselkedése", vagy Shep halála kompletten. Teljesen hiányzott a sztorikezelés, helyette baltával és faékekkel alakították, "magyarázták" meg, hogy ez most miért is van így és jó neked.
Más megoldás amúgy sem lehetséges, mivel a 3-ra hozni kell a sztorit, a 2. miatt 2 adagnyit is, remélem ezért is a csúszás, és hogy lesz is még legalább 1x 2-3 hónap.
Abban biztos vagyok, hogy grafika, szinkron és harcrendszer terén egy újabb, már-már tökéletes szintet fog képviselni a 3. rész. De hogy a világ nem lesz olyan hihetõ és érett, mint az 1-ben az biztos.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Elnézést az elírásért.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
de , csak még beírom, hogy
pussy ass shepard! <#eljen>#eljen><#nezze>#nezze>
Ui.: Már a Fullánkom is kéken világít... Troll Alert.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bedobtam egy témát de még mindig itt tartunk.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Why so serious?
Végül is lenne értelme mert akkor minek lehetne választani múltat az egy elején, csak úgy poénból?