22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• orichalcos
    TBlinT volt az az illető, csak jelezte hogy fordítható a demo.
  • nyirog
    sztem pares arra gondol amit itt valaki régebben linkelt a fórumon; pár kép volt a játék szövegeiről\dialógusairól amiket lefordított az illető
  • mike01010101
    Én csak a főcím szöveg fordítását láttam, mást nem és a magyaritashu-n sincs semmi.
  • Pares
    Mintha már láttam volna magyar feliratot hozzá...
  • PiszkosFred
    Mert a viragbolti House tele van am reklamokkal :)
  • mike01010101
    Bemelegítésnek lefordítom a demót, pár nap alatt megvan. Csak szólok, hogyha valaki elkezdte, egyeztessünk, senki nem szeret feleslegesen dolgozni.
  • Atilorn
    Ez nem igaz! House és Mass effect rajongó vagyok egyszerre. A született feleségeket pedig rühellem.
  • PiszkosFred
    Az egyik legnezettebb kabeles sorozat, gondolom a celkozonseg is nagyjabol lefedi egymast, es promozzak egymast picit. Egy Szuletett felesegek vagy House nezokozonsege nem biztos, hogy sokat Mass Effectezik, ellenben a zombikkal kuzdoket nezo, az orszagosnal kevesebb, de meg igy is 8 millio nezovel szemben.
  • PiszkosFred
    Hat, nem lesz. Mashol kell boldogulnod.
  • Fpocok
    Én valami coop sztorit szerettem volna.
    Kár érte...
  • Pares
    Szerintem teljesen rendben van a multi.
  • orichalcos
    Igen, csak ez lesz, és igen direkt. Nem akarták elrontani az egészet egy kompetitív móddal, nem is tartozik ehhez a világhoz.
  • Fpocok
    Ebben a játékban csak ez a horda mode lesz... mint "multi"?
  • cs1rk3
    le van halva az origin
  • BoneDragon
    Öhm, csak nekem nem tud az origin kapcsolódni a szerverhez?
  • Marci0115
    srácok vegyetek fel pls, marci911
  • Renjike
    holnap teljes trailer FUCK YeAh
  • Renjike
    ennyi köze van és kész.... poén kép ..
  • orichalcos
    KÉP

Tetszik, de nem nagyon vágom hogy jön a Walking Dead a játékhoz. (aki nem tudná az új WD rész mellé jön az új teljes trailer.)
  • Optimus Prime
    Ha valaki megmondaná hogy tudok képet beszúrni, hogy látszódjon...
  • SZEG007
    Origin meghalt
  • Gabor77
    Nem akar beengedi az origin...másnál is fenn áll ez a probléma? Kiírja, hogy offline módban kapcsolódtam, mert a hitelesítő szerverek leálltak...
  • JethroHUN
    Jah azzal, de teljesen véletlen mikor dobja.
  • Prince23
    Veterán packkal?
  • dan5445
    a packokkal lehet unlockolni?
  • cs1rk3
    én most unlockoltam egy krogan solidert :)
  • cataflam02
    Gyertek multizni :D
  • PiszkosFred
    Sot, biztos, holnap este lesz a TWD209, annak a szuneteben lesz leadva, gondolom ra par percre mar elerheto lesz hivatalosan es nem hivatalosan is.
  • PiszkosFred
    En 19-re emlekszem.
  • Prof William
    A szupertrailer ma jön ki? Valahol olvastam.
  • ZSOOLT2
    Fegyverekhez csóhosszabbító modokat melyik csomag szokta dobni?
  • Prince23
    Akkor is ott az ugrándozás. és közbe nyomod a killstreaket rájuk. Egyébként rám max 2 ninja jött... nem jött 4. és úgy is megoldható, menekülni , mozogni kell folyamatosan ha meglátsz egy vagy több ninját. Stasis a gyengéjük!! na meg soldierben a concushion shot (nem tudom már hogy írják pontosan)
  • Bence937
    nem tudjátok hogy lehet krogan-nel vagy turian-nal lenni?

köszi :)

am jó a játék.... ;)
  • Cef
    Ezt minden hasonló sci-fi megjátssza. Az emberiség mindig a legfiatalabb és a legfejletlenebb faj, de mégis ő a legerősebb és nagyobb területeket ural mint az ősi civilizációk.

De egyet értek ZoliJ-vel, ezeken a bolygókon alig laknak. Gyakorlatilag 1 falu/bolygó. Meg ha jól emlékszem az Alliance területeinek többsége épphogy a Council űr határára esik, amit a többi faj túl rizikósnak tart benépesíteni. Mintha lett is volna szó róla az ME 2-ben, mikor sorra tűtnek el a kolóniák, a tanács felhánytorgatja, hogy ők szóltak, hogy oda nem kellene települni.
  • ZoliJ
    szerintem lehet akkora, mert az emberek minden bolygót kolonizálnak ami kicsit is alkalmas az életre. Népsűrűségben gondolom jóval nagyobb a Council űr
  • Optimus Prime
    Az új TRON játékba Insane fokozaton és ugye egyedül jobban állom a sarat 2-4 ilyen cyber ninja ellem, mint itt. :D
    Azt vettem észre, ha többet mozgok kisebb az esélye hogy hátba támadjon. De pl. egy ninja és egy auto-turret halálos. Nálam a ninják ellen a nova-shotgun-biotic charge kombó vált be. Persze ez Bronze fokozaton, OK utána már...

Amúgy a galaxy map végleges? Mert valahogy paradox, hogy az Alliance űr akkor, mint a két részre bontott Council űr, ami ugye nem kevés fajból áll.
  • Pares
    Egy ninja nem ninja. Viszont ha 3-4 jön egyszerre, na akkor bebaszik.
  • Prince23
    Ninja ellen használjatok Concuishon shotot vagy stázist. vagy hasonló killperket.
  • JethroHUN
    Mindjárt gondoltam, koráj7 meg virít a gépben.
  • Palinko
    mer' Tirexi mindenkire hatással volt