22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
TBlinT volt az az illető, csak jelezte hogy fordítható a demo. -
sztem pares arra gondol amit itt valaki régebben linkelt a fórumon; pár kép volt a játék szövegeiről\dialógusairól amiket lefordított az illető -
mike01010101 #6600 Én csak a főcím szöveg fordítását láttam, mást nem és a magyaritashu-n sincs semmi. -
Pares #6599 Mintha már láttam volna magyar feliratot hozzá... -
Mert a viragbolti House tele van am reklamokkal :) -
mike01010101 #6597 Bemelegítésnek lefordítom a demót, pár nap alatt megvan. Csak szólok, hogyha valaki elkezdte, egyeztessünk, senki nem szeret feleslegesen dolgozni. -
Atilorn #6596 Ez nem igaz! House és Mass effect rajongó vagyok egyszerre. A született feleségeket pedig rühellem. -
Az egyik legnezettebb kabeles sorozat, gondolom a celkozonseg is nagyjabol lefedi egymast, es promozzak egymast picit. Egy Szuletett felesegek vagy House nezokozonsege nem biztos, hogy sokat Mass Effectezik, ellenben a zombikkal kuzdoket nezo, az orszagosnal kevesebb, de meg igy is 8 millio nezovel szemben. -
Hat, nem lesz. Mashol kell boldogulnod. -
Én valami coop sztorit szerettem volna.
Kár érte... -
Pares #6592 Szerintem teljesen rendben van a multi. -
Igen, csak ez lesz, és igen direkt. Nem akarták elrontani az egészet egy kompetitív móddal, nem is tartozik ehhez a világhoz. -
Ebben a játékban csak ez a horda mode lesz... mint "multi"? -
le van halva az origin -
Öhm, csak nekem nem tud az origin kapcsolódni a szerverhez? -
srácok vegyetek fel pls, marci911 -
holnap teljes trailer FUCK YeAh -
ennyi köze van és kész.... poén kép .. -
KÉP
Tetszik, de nem nagyon vágom hogy jön a Walking Dead a játékhoz. (aki nem tudná az új WD rész mellé jön az új teljes trailer.) -
Ha valaki megmondaná hogy tudok képet beszúrni, hogy látszódjon... -
Origin meghalt -
Nem akar beengedi az origin...másnál is fenn áll ez a probléma? Kiírja, hogy offline módban kapcsolódtam, mert a hitelesítő szerverek leálltak... -
Jah azzal, de teljesen véletlen mikor dobja. -
Veterán packkal? -
a packokkal lehet unlockolni? -
én most unlockoltam egy krogan solidert :) -
Gyertek multizni :D -
Sot, biztos, holnap este lesz a TWD209, annak a szuneteben lesz leadva, gondolom ra par percre mar elerheto lesz hivatalosan es nem hivatalosan is. -
En 19-re emlekszem. -
Prof William #6573 A szupertrailer ma jön ki? Valahol olvastam. -
ZSOOLT2 #6572 Fegyverekhez csóhosszabbító modokat melyik csomag szokta dobni? -
Akkor is ott az ugrándozás. és közbe nyomod a killstreaket rájuk. Egyébként rám max 2 ninja jött... nem jött 4. és úgy is megoldható, menekülni , mozogni kell folyamatosan ha meglátsz egy vagy több ninját. Stasis a gyengéjük!! na meg soldierben a concushion shot (nem tudom már hogy írják pontosan) -
Bence937 #6570 nem tudjátok hogy lehet krogan-nel vagy turian-nal lenni?
köszi :)
am jó a játék.... ;) -
Cef #6569 Ezt minden hasonló sci-fi megjátssza. Az emberiség mindig a legfiatalabb és a legfejletlenebb faj, de mégis ő a legerősebb és nagyobb területeket ural mint az ősi civilizációk.
De egyet értek ZoliJ-vel, ezeken a bolygókon alig laknak. Gyakorlatilag 1 falu/bolygó. Meg ha jól emlékszem az Alliance területeinek többsége épphogy a Council űr határára esik, amit a többi faj túl rizikósnak tart benépesíteni. Mintha lett is volna szó róla az ME 2-ben, mikor sorra tűtnek el a kolóniák, a tanács felhánytorgatja, hogy ők szóltak, hogy oda nem kellene települni. -
ZoliJ #6568 szerintem lehet akkora, mert az emberek minden bolygót kolonizálnak ami kicsit is alkalmas az életre. Népsűrűségben gondolom jóval nagyobb a Council űr -
Az új TRON játékba Insane fokozaton és ugye egyedül jobban állom a sarat 2-4 ilyen cyber ninja ellem, mint itt. :D
Azt vettem észre, ha többet mozgok kisebb az esélye hogy hátba támadjon. De pl. egy ninja és egy auto-turret halálos. Nálam a ninják ellen a nova-shotgun-biotic charge kombó vált be. Persze ez Bronze fokozaton, OK utána már...
Amúgy a galaxy map végleges? Mert valahogy paradox, hogy az Alliance űr akkor, mint a két részre bontott Council űr, ami ugye nem kevés fajból áll. -
Pares #6566 Egy ninja nem ninja. Viszont ha 3-4 jön egyszerre, na akkor bebaszik. -
Ninja ellen használjatok Concuishon shotot vagy stázist. vagy hasonló killperket. -
Mindjárt gondoltam, koráj7 meg virít a gépben. -
mer' Tirexi mindenkire hatással volt