22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    Nem, igaz. A Virmire-beli Beacont kihagytam.
  • Sith
    Szerintem erre gondolsz:
    2. Az Asari Consort "kütyüje", ami egy ősember életét és "vízióit" adja neki
  • JethroHUN
    Nem random, Virmire.
  • vg
  • Renegade
    az 1.-ben valamelyik random bolygón is van egy Beacon, amitől szintén flashel
  • Optimus Prime
    Hasonló dologra én is gondoltam. Plusz, ha sorra vesszük mik történtek eddig Sheparddel nem lenne csoda az ilyen... "képzelődés":

1. A Beacon üzenete, mely ugye 15 órára kiütötte. Ugye Liara is említi, hogy ebbe sokan belehaltak volna.

2. Az Asari Consort "kütyüje", ami egy ősember életét és "vízióit" adja neki

3. A Thorian asair és emlékei. Az se kis dolog.

4. Meghal. Ami nem semmi, főleg ki tudja mivel és mikkel hozták vissza. Őszintén meglep, hogy Shepard még önmaga.

5. A 2-ben talál egy újabb Prothean beacont és ott is kap adagot, amiben már a Collectorok is ott vannak. Liara egyébként mondta, hogy egy nép emlékeit kapta meg!

6. Rövid ideig egy Reaper kütyü közelében van, ami hát... nem mellékelhető.
  • cataflam02
    Kösz !!!
  • orichalcos
    Ezt valaki nagyjából lefordítaná pls spoiler alatt?
  • SZEG007
    hajnali 2-3 fele
  • JethroHUN
    Csak ne Inception legyen, és ne úgy végződjön, h felébred a gyengélkedőben
  • cataflam02
    Magyar idő szerint hány órakor vetítik az új trailert ?
  • Vraaanyek
    Atyaég... ha ez igaz, és valóban ilyen elemekkel is tűzdelik a történetvezetést, márpedig teljesen egyértelműen úgy tűnik, akkor még ütősebb, még epikusabb finálét kapunk, mint azt egyáltalán el tudtuk képzelni!
  • penge96
    Ja, és ha valaki felvenne Origin-en, akkor Blade468 néven megtalál.
  • penge96
    Na, sikerült ma kipróbálnom a multit, és egész kellemesen meglepett. Szerintem így utólag bőven jó, hogy benne lesz a játékban. Mondjuk volt egy elég érdekes bug -legalábbis szerintem az volt- miszerint egy silver challenge alatt kb. a 7. hullámtól semmit nem tudtam csinálni, se újratölteni, se csapattársat feltámasztani, ellenfelet sebezni sem, de még meghalni se, mégis ott voltam a pályán, és a játék sem szakadt meg... szóval érdekes.
  • mk452001
    Az nekem is feltűnt, hogy senki sem tessékelte be a siklóba.
  • JethroHUN
    Van benne valami! Nekem az tűnt h s siklóbál is mennyire nem illik a képbe, mintha ki akarták volna emelni. Szinte hófehér pulcsi, virít, rá zoomoltak.
  • Optimus Prime
    De kihalt a topic. Na, én közbe ások, mint Liara a romok között, remélve a demóból fakadó csalódottságomat valami enyhíti.

Egy érdekes teória a gyerekről
  • Optimus Prime
    The Reapers!
  • Gabor77
    Origin megint meghalt?
  • RamsayBolton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez nem német akcentus, hanem inkább jamaicai.
  • cs1rk3
    de imádom hogy kilép az origin
  • Optimus Prime
    Ez valami bug, nálam is volt. Lépj ki, indítsd újra, akár az Origint is. Nekem megoldotta hogy kiléptem a játékból és vissza. Bár közben a Steamet is kilőttem.
  • BoneDragon
    Multiba hogyan lehet action barra kirakni a képességeket? Van mikor nem rakja ki és shiftet kell nyomogatnom :/
  • nyirog
    ajjj istenem de jó lesz, csak jöjjön mááááár.... 19 nap még T_T
  • cs1rk3
    jeee megvan a lvl 8 as katana :D bayonettel :P
  • Cef
    A videó negyedik részében benne van a proteán fegyver:

A neve Crucible és a relék technológiáján alapul. Gyakorlatilag egy óriási reléágyú, ami bármilyen célpontot el tud pusztítani akárhol is legyen a galaxisban.

Proteán barátunknak meg elég erős német akcentusa van :D
  • Optimus Prime
    LOL, nagyon jó. Egy hangot hiányolok, amit Miranda a harc közben mond, mikor leöl valaki "Oh, yes!" XD
    Az Miranda-s kép olyan háttérkép jellegű... hol lehet megtalálni?
  • mike01010101
    Én is bejelentkeztem a demo fordító csapatba is.
  • Barnez
    Én jeleztem a masseffect.hu fórumán, hogy fordítható, és azt a képet linkelte be az előbb említett személy. Pár sort le is fordítottam, de nem kezdtem szervezkedni/keresztbeszervezni a hivatalos fordítócsapatnak.
  • Marci0115
    srácok hogy lehet megszerezni az m98-window fegyvert?
  • orichalcos
    Plusz ha meghallgatjátok a codexet, elmondják benne hogy 4 típusú Reaper létezik... Ezzel le is lehet zárni a reaperek kinézetéről a vitát.
  • orichalcos
    Lesz codex rész megint, fel is került pár "beszédes" a youtubera.

SPOILER veszély:

"Harbringer a legöregebb és legnagyobb reaper az egész flottában.és ő vezeti a támadást a Föld ellen."

Plusz a demo fájljai között úgy néz ki hogy ott van az új csapattársunk hangja is.

Hát wow, főleg az első dolog...
  • mkfdd
    http://www.youtube.com/watch?v=Sf9Xzu3bIv4&feature=related

:D:D:D
  • doggy90
    en meg egy medal of honor-t kaptam, pedig mar megvolt. most konkretan ketszer szerepel az origin konyvtaramban...
  • LaCi85
    Üdv, a magyar nyelvre váróknak jelezném, hogy a Mass Effect.hu fórum szervezés alatt van a magyarítás készítése.
    Valamint addig is a Demo magyarítása is készül a Közösségi fordító oldalak ME3 aloldalán. Az oldalon zárt fordítás zajlik. Fordítónak a fórumon lehet jelentkezni.
  • Pares
    Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de gyakorlatilag az egyetlen fegyver, amit használok, az a Mantis. Sorozatban osztogatom a headshotokat, az ellen csak úgy hullik. Mantis + Concussive Shot + Frag Grenade = TOTAL PWNAGE.
  • Optimus Prime
    Ha akarja beteheti. Én pl. így tettem be a Steames Crysis kulcsommal. Szóval észrevétel vagy különösebb kódok nélkül is betudnak avatkozni. :)
  • orichalcos
    AZ ilyen kinegesztelő játékokat meg bár szokott adni az ea,de nem úgy hogy beteszi egyszerre az accodhoz. A legutóbbi nagy leállás miatt jópár ember kapott egy kódot amivel egy 1hónapnál régebbi játékot ingyen megkaphatott. Tehát van olyan hogy a kellemetlenségért kapsz valamit, de azt csak kód formályában.

off vége:

• orichalcos
    Tuti biztos hogy nem a demó nyúzásáért kaptad. Valszeg csak ajándékba kaptad valakitől aki tudta a mail címedet.
  • Prince23
    Az Origin kellemetlenségeiért kaptam egy Dead Space 2-t a fiókba :D gondolom emiatt kaphattam vagy csak úgy nyertem? eh ... pedig steamen meg van a ds 2

ész szerű magyarázatot probálok keresni h miért kaptam: én csak arra tudom fogni, hogy me 3 demót nyüstölöm már kedd óta, lvl 40+ vagyok, közel az 50-hez.