22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nem, igaz. A Virmire-beli Beacont kihagytam. -
Sith #6641 Szerintem erre gondolsz:
2. Az Asari Consort "kütyüje", ami egy ősember életét és "vízióit" adja neki -
Nem random, Virmire. -
vg #6639
-
Renegade #6638 az 1.-ben valamelyik random bolygón is van egy Beacon, amitől szintén flashel -
Hasonló dologra én is gondoltam. Plusz, ha sorra vesszük mik történtek eddig Sheparddel nem lenne csoda az ilyen... "képzelődés":
1. A Beacon üzenete, mely ugye 15 órára kiütötte. Ugye Liara is említi, hogy ebbe sokan belehaltak volna.
2. Az Asari Consort "kütyüje", ami egy ősember életét és "vízióit" adja neki
3. A Thorian asair és emlékei. Az se kis dolog.
4. Meghal. Ami nem semmi, főleg ki tudja mivel és mikkel hozták vissza. Őszintén meglep, hogy Shepard még önmaga.
5. A 2-ben talál egy újabb Prothean beacont és ott is kap adagot, amiben már a Collectorok is ott vannak. Liara egyébként mondta, hogy egy nép emlékeit kapta meg!
6. Rövid ideig egy Reaper kütyü közelében van, ami hát... nem mellékelhető. -
Kösz !!! -
Ezt valaki nagyjából lefordítaná pls spoiler alatt? -
hajnali 2-3 fele -
Csak ne Inception legyen, és ne úgy végződjön, h felébred a gyengélkedőben
-
Magyar idő szerint hány órakor vetítik az új trailert ? -
Atyaég... ha ez igaz, és valóban ilyen elemekkel is tűzdelik a történetvezetést, márpedig teljesen egyértelműen úgy tűnik, akkor még ütősebb, még epikusabb finálét kapunk, mint azt egyáltalán el tudtuk képzelni! -
Ja, és ha valaki felvenne Origin-en, akkor Blade468 néven megtalál. -
Na, sikerült ma kipróbálnom a multit, és egész kellemesen meglepett. Szerintem így utólag bőven jó, hogy benne lesz a játékban. Mondjuk volt egy elég érdekes bug -legalábbis szerintem az volt- miszerint egy silver challenge alatt kb. a 7. hullámtól semmit nem tudtam csinálni, se újratölteni, se csapattársat feltámasztani, ellenfelet sebezni sem, de még meghalni se, mégis ott voltam a pályán, és a játék sem szakadt meg... szóval érdekes. -
mk452001 #6628 Az nekem is feltűnt, hogy senki sem tessékelte be a siklóba. -
Van benne valami! Nekem az tűnt h s siklóbál is mennyire nem illik a képbe, mintha ki akarták volna emelni. Szinte hófehér pulcsi, virít, rá zoomoltak. -
De kihalt a topic. Na, én közbe ások, mint Liara a romok között, remélve a demóból fakadó csalódottságomat valami enyhíti.
Egy érdekes teória a gyerekről -
The Reapers! -
Origin megint meghalt? -
RamsayBolton #6623 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nem német akcentus, hanem inkább jamaicai. -
de imádom hogy kilép az origin -
Ez valami bug, nálam is volt. Lépj ki, indítsd újra, akár az Origint is. Nekem megoldotta hogy kiléptem a játékból és vissza. Bár közben a Steamet is kilőttem. -
Multiba hogyan lehet action barra kirakni a képességeket? Van mikor nem rakja ki és shiftet kell nyomogatnom :/ -
ajjj istenem de jó lesz, csak jöjjön mááááár.... 19 nap még T_T -
jeee megvan a lvl 8 as katana :D bayonettel :P -
Cef #6617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A videó negyedik részében benne van a proteán fegyver:
A neve Crucible és a relék technológiáján alapul. Gyakorlatilag egy óriási reléágyú, ami bármilyen célpontot el tud pusztítani akárhol is legyen a galaxisban.
Proteán barátunknak meg elég erős német akcentusa van :D -
LOL, nagyon jó. Egy hangot hiányolok, amit Miranda a harc közben mond, mikor leöl valaki "Oh, yes!" XD
Az Miranda-s kép olyan háttérkép jellegű... hol lehet megtalálni? -
mike01010101 #6615 Én is bejelentkeztem a demo fordító csapatba is. -
Barnez #6614 Én jeleztem a masseffect.hu fórumán, hogy fordítható, és azt a képet linkelte be az előbb említett személy. Pár sort le is fordítottam, de nem kezdtem szervezkedni/keresztbeszervezni a hivatalos fordítócsapatnak. -
srácok hogy lehet megszerezni az m98-window fegyvert? -
Plusz ha meghallgatjátok a codexet, elmondják benne hogy 4 típusú Reaper létezik... Ezzel le is lehet zárni a reaperek kinézetéről a vitát. -
Lesz codex rész megint, fel is került pár "beszédes" a youtubera.
SPOILER veszély:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Harbringer a legöregebb és legnagyobb reaper az egész flottában.és ő vezeti a támadást a Föld ellen."
Plusz a demo fájljai között úgy néz ki hogy ott van az új csapattársunk hangja is.
Hát wow, főleg az első dolog... -
mkfdd #6610 http://www.youtube.com/watch?v=Sf9Xzu3bIv4&feature=related
:D:D:D -
doggy90 #6609 en meg egy medal of honor-t kaptam, pedig mar megvolt. most konkretan ketszer szerepel az origin konyvtaramban... -
LaCi85 #6608 Üdv, a magyar nyelvre váróknak jelezném, hogy a Mass Effect.hu fórum szervezés alatt van a magyarítás készítése.
Valamint addig is a Demo magyarítása is készül a Közösségi fordító oldalak ME3 aloldalán. Az oldalon zárt fordítás zajlik. Fordítónak a fórumon lehet jelentkezni. -
Pares #6607 Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de gyakorlatilag az egyetlen fegyver, amit használok, az a Mantis. Sorozatban osztogatom a headshotokat, az ellen csak úgy hullik. Mantis + Concussive Shot + Frag Grenade = TOTAL PWNAGE. -
Ha akarja beteheti. Én pl. így tettem be a Steames Crysis kulcsommal. Szóval észrevétel vagy különösebb kódok nélkül is betudnak avatkozni. :) -
AZ ilyen kinegesztelő játékokat meg bár szokott adni az ea,de nem úgy hogy beteszi egyszerre az accodhoz. A legutóbbi nagy leállás miatt jópár ember kapott egy kódot amivel egy 1hónapnál régebbi játékot ingyen megkaphatott. Tehát van olyan hogy a kellemetlenségért kapsz valamit, de azt csak kód formályában.
off vége:
-
Tuti biztos hogy nem a demó nyúzásáért kaptad. Valszeg csak ajándékba kaptad valakitől aki tudta a mail címedet. -
Az Origin kellemetlenségeiért kaptam egy Dead Space 2-t a fiókba :D gondolom emiatt kaphattam vagy csak úgy nyertem? eh ... pedig steamen meg van a ds 2
ész szerű magyarázatot probálok keresni h miért kaptam: én csak arra tudom fogni, hogy me 3 demót nyüstölöm már kedd óta, lvl 40+ vagyok, közel az 50-hez.