Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dolgoznak a közelharci támadásokon. A katona például képes lesz bevinni az ellenfélnek pár gyors és erõs ütést. (Talán hasonlót, mint Thane az általad említett trailerben.) Ezen kívül megjelenik az "insatnt kill", ami osztályonként más és más lesz. Katona esetében egy, a páncél csukló részében lévõ tech-pengével (de hülyén hangzik magyarul) fogja majd Shep jobb létre szenderíteni azokat, akik megérdemlik.
Fpocok
Ha nem lóg ki teljesen az egészbõl az jó. Pl egy olyan, hogy ha közelmész, akkor az ellen akar megütni téged elõbb, amit valamelyik gombbal blokkolni kéne, és ha sikerült, akkor üthetsz te.

Parasite Eve 2, best game EVER!

penge96
Juuj, van egy ötletem, mint gondoltok?
Arra gondoltam, hogy ha elfogy a muníció, akkor a 3. részben ne csak egy egy mozdulatos kézi tusa lehessen, hanem egy jól kidolgozott közelharc-rendszer. Persze nem mindig kéne, de végsõ esetben sztem kurvajó lenne. (ME2 indításánál megnéztem a trailert, és Thane éppen ököllel osztotta a népet, errõl jutot eszembe)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Mint ahogy manapság a jövõben is mindenütt vannak kínaiak. Õk gyártják márkás Quarrian ruhákat vagonszámra és jól jönnek a flottában mert olcsó munkaerõ.
Nem bánom, hogy nem sokat változott a grafika, így talán szépen fog futni a gépemen...
Sir Quno Jedi
De mitõl lenne szebb?!?!? A hw nem változott, ugyanazok a konzolok. Max. kapunk PC-re egy HD extúra packot, mint a DA2-höz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát ahogy elnézem a grafika nem lesz szebb sokkal.Pedig reméltem hogy így lesz, legalább a karakterek lennének szebbek mint a 2-ben.

Tegnap felkerült az IGN oldalára 3 friss kép
Kopiati
Overlord II-ben is volt egy olyan 30 sec-es jelenet amit egy órán át csináltam😄 (fiatal és lelkes voltam) zöld minionokat kellett falon körbe-körbe vezetni, egérrel akadályokat kerülgetve, nah egy focipálya kevés lett volna akkora egér mozgáshoz...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ryder62
"Nincs benne köszönet, írja hogy húzzam lefele az egeret de már elfogyott az asztal is.ÁÁÁHHH"

😄D ezen jót nevettem. Eszembe jutott hogy kínlódtam én is. Szerencsére a ME sorozat mentes az ilyen gyökér megoldásoktól.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Én falra tudok mászni az ilyen játékoktól.Mint pl a force unleashed 2, szépen meg is utáltam, már az egy se volt az a hûdejó.De a 2. rész az valami elroggyant lett.Fõleg billentyûzeten nyomkodj 600 gombot egyszerre.Fõleg a gunshipes résznél szívtam mielõtt bekerülünk az arénába na ott kiakadtam.Naná hogy a q meg e gombot kell nyomkodni ezerrel de mire odatettem az újaim már késõ volt.Legszívesebben kibasztam volna az egészet a gecibe, vagy az egybe mikor a csillagrombolót kell lerántani az égbõl.Próbáltátok már egy mezei 800DPI-s egérrel?Nincs benne köszönet, írja hogy húzzam lefele az egeret de már elfogyott az asztal is.ÁÁÁHHH

Vándor súlykolt Reaper, a kínai.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Vagy Reaper súlykolt kvarián😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

PiszkosFred
Az nem kinai, hanem egy kvarian letfenntarto sisak nelkul 😊 Kicsit spoileres a kep.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nyirog
jah, vándor kínaiak...

Ryder62
A vándor flottán vannak kínaiak is? <#idiota>

Legújabb Mass Effect 3 screenshot, részlet tali gyerekkoráról

<#taps><#taps>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ryder62
Eltaláltad 😄 De most a sima mezei fps vagy tps játékokról beszéltem, amikbe nem volt divat csapkodni a gombokat órákig. Pl a star wars force unleashed 2-ben a végén fél percen keresztül (nem túlzás) kellett a villám szórás gombot ütögetni. Nah azon kész voltam.

Akkor gondolom neked kimaradt az életedbõl a Diablo 2 vagy akármelyik hack and slash játék. 😊

Why so serious?

Ryder62
Én azt bírom mikor a játékokban olyan feladat van hogy ütögess egy gombot ezerrel vagy rángasd az egeret úgy hogy a belseje már darabokban van.
Ilyenkor elgondolkozok azon hogy nézhetek ki kívûrõl mert ha így látna valaki azt hinné hogy valami nem stimmel. Nem dehogy minden rendben csak a játék az kéri hogy egy gombot ütögessek 120 leütés/másodperc sebességgel hogy egy feladatot végrehajtson. Ja és pc-rõl beszélek.
Nah tehát ha ilyet látok egy gémben már futok ki a szobából. Undorító amit ma mûvelnek a pc-s játékokkal. Remélem a ME3 marad ezen az ösvényen mert eddig nem nagyon láttam a konzolport jelét. Az igaz hogy a me2 annyira levolt butítva (szintlépés, kereskedelem) mint egy fogpiszkáló de reméljük hogy a 3 már sokkal jobb lesz. Meg a me2-t inkább egy sci fi shooter nek lehet nevezni mint rpg-nek mert ilyen elemeket bármelyik játékban megtalálhatunk.

Fpocok
Ezt nem mondanám. Pl a második rész sokkal jobb lett PCn... irányítás meg minden. És akkor az egyrõl nem is szóltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZEG007
nemtudom miröl beszéltek ez mindigis egy konzol játék volt.

Prince23
Azt nem tudom, de a fejforgatásos Kinect inkább autós játékokra lesz jellemzõ.

Kopiati

Kopiati
Pl: Ugrálgatás? vagy Shep helyett futás?

Hát ha még konzolosabb lesz kibaszom az ablakon.

Prince23
Jóval több lesz benne, ettõl 😊

Kopiati
Valószínüleg csak fejkövetés lesz benne, mint a Forza M. 4-ben, (hogy konzolon, csak lõni kelljen (meg dobálni az adeptáldást).

Prince23
Egyre konzolosabb lesz 😄

Ha lesz is benne kinect támogatás számunkra ez lényegtelen ha csak nem konzolod van, vagy nem veszed meg pc-re a kinectet, már ha van rá egyáltalán.

Sir Quno Jedi
Az durva, ha betennének olyan kekszjelenetket, mint W2-be és kinect-tel tudnád "irányítani"... Miahaláltcsinász kisfiam a TV elõtt, vaze??? Semmit mama, éppen kékalient dugok ezerrel, de már fáj a derekam! <#eplus2>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Namajd FSpofon Shpörd boborján nevû karaktere elfoglalja a kapitányi hidat. Rögtön Jó lesz ez.

Rögtön utána, Boborján kapitány igazi renegade módon 'leflémel' valakit 😄

FSpofon
Mass Effect 3 Kinect-compatible

egyre rosszabb vicc lesz ez a rész.

Arab money

még nem volt köszi-.

nyirog
"Legalábbis a BioWare szerint. Casey Hudson fõproducer elárulta, hogy az E3-ra – a világ egyik legrangosabb játékbemutatójára – készített Mass Effect 3 demó minden eddigi bemutatójukat fölül fogja múlni – beleértve a korábbi The Old Republicos avagy Mass Effect 1-es és 2-eseiket. Mr. Hudson szerint messze nehezebb volt elkészíteni ezt a demót, mint az eddigieket, de nagyon megérte rászánni az idõt és a fáradtságot.

Christina Norman gameplay designer még erre is rátett egy lapáttal – szerinte nem csak a bemutató lesz minden eddiginél jobb, hanem maga a játék is. A készülõ Mass Effect 3-at a BioWare eddigi legjobb játékának szánják.

Az E3 kiállítás június 7-tõl 9-ig (jövõ hét kedd-csütörtök) lesz Los Angelesben. Mi is figyeljük majd a híreket, és jelentkezünk majd a fejleményekkel kapcsolatban és azt a bizonyos ûberjó demót is megmutatjuk nektek!"

Ha még nem lett volna...

A halo regényt szeretném még megvenni a reach már megjelent magyarul majd megveszem mind a 2-t egyszerre.

Kopiati
( a Vaják regényt is ajánlanám, megéri a pénzét (ha játszottál a Witcherrel, ha nem)

A CGI vidiket elõbb kiteszik, mert E3 közben telített a piac (lásd cod mw3, e3on kutyát nem érdekelné(ha akkor jelentették volna be)

Hát majd az e3-on lesz valami.De nem hiszem hogy elõtte kidobnának bármit is.De jó lesz a jövõ hónap ebbõl a szempontból.E3-mass effect regény 2. rész magyarul.Legalább meglesz a szülinapi ajándékom.Meglepem magam eggyel, mivel az is Júniusba lesz.<#taps>

Kopiati
Remélem a héten domborítanak egy jó kis CGI videót, E3-on meg jöhet mozgásban is😊

RPG-nél azért rizikósabb mert ha épp fedezék mögött vagy akkor nem látod ha valaki "mögötted"van úgymond mert a kamera rád közelít és csak elõre látsz alapból.Szívtam már emiatt hogy befutottam egy fedezékbe erre oldalról elkezdtek lõni de mire odafordultam volna már késõ volt.Egy FPS-ben azért egy pillanat alatt megfordulsz de egy RPG-ben azért ez tovább tart mert mire vált a kamera addigra már igencsak meg tudnak sorozni.De remélem a me3 már azért jobb lesz ezen a téren, igazából nagyon kevés játékkal találkoztam eddig amire azt lehet mondani hogy tényleg jó az AI, fõleg mostanában a casual réteg miatt már a nehézség se a régi.Meg minden agyon van egyszerûsítve, nehogy már véletlenül gondolkodni kelljen.Kicsit off de ezért tetszik a portal 2, hihetetlenül jó lett, már nagyon hiányzott egy kicsit elgondolkodtató játék,igaz a Mirrors Edge is nagyon jó lett, bár ott inkább az ügyesség volt a lényeg.Csak kár hogy rövid, röpke 3h alatt lezúzom az egészet.

Ryder62
Az utóbbi játékok terén csak a Crysis 2-nél éreztem hogy néha annyira felemás az AI. Valamikor eszméletlenül jól taktikáznak. Sima mezei katonák jöttek és egy olyan helyen voltam fedezékben ami 2-3 helyrõl is megközelíthetõ. És azt vettem észre hogy míg én bohóckodok addig közben minden lehetséges írány felöl egyszerre megrohamoztak. Mintha szándékosan elõröl támadtak volna hogy addig a többiek körbekerítsenek.

Azért írom ezt le mert sok játékkal játszottam már de kevésben van olyan hogy ténylegesen bekerítenek. Sokszor úgy oldották meg hogy egyszerûen bespawnol ellenfeleket mögéd a gép, de ez csalás. A legtöbb játékban (Mass Effectekben is) szinte csak elõröl támadnak és nincs az hogy megpróbálnak bekeríteni. Egyszerûen fedezékbe húzodnak és lõnek.

Pedig jó dolgokat lehetne kihozni, sokkal életszerûbb is lenne egy játék hogy ha nem csak elõröl számíthatnál ellenfelekre. Ráadásul ugye a kihívás is nõne mert több helyre kéne figyelned.

Az elsõben elkúrták a nehézséget, igazából a legnehezebb fokozat se volt nehéz.Bár érdekes ott az ellenek is annyi életereje volt mint egy tanknak, volt hogy 3-an lõttünk egy embert vagy 1-2 percig mire megpurcant.És nem valami szar kis pisztollyal hanem a legspécibb fegyverekkel amik léteztek.Viszont nekünk is sok életerõnk volt.
Most így viszont kihívás volt azért ha totál elölrõl kezded az állítható legnehezebb fokozattal.Ez nagyobb kihívás volt mint amit 2x végigjátszás után lehet aktiválni(csillagvadász szint vagy mi).A 2 se nehéz, sõt még legnehezebb fokozaton se jelent nagy kihívást.De ez nem is a sebzésrõl meg az életerõrõl szól hanem az ellenfelekrõl is.Nagyon nem mindegy milyen AI van a játékban.A ME2-ben nem igazán taktikáznak csak fedezékbe vonulnak és lõnek, persze ezért könnyû de ha túlerõbe vannak akkor simán le tudnának gyûrni.Csak ha meg túl okosak akkor meg frusztráló lenne.
Mondok egy példát vannak ugye a robotok azok a lebegõ szarok amikkel tali küldetése alatt találkozunk.Azok ugye mikor jönnek csak megállnak elõttünk valamivel és onnan lõnek, sose kerülnek meg nem támadnak 2-3 oldalról.Persze ha ez lenne akkor már mocskosul nehéz lenne fõleg úgy hogy még ott van az a bazi nagy geth is.Vagy pl a nehéz mech, azok se nagyon taktikáznak vagy ha igen akkor úgy van megoldva a pálya hogy ne tudjanak bekeríteni.Pl garrus lojális küldetése, ha fent maradsz a ládáknál akkor nem tudnak megölni mert nem tudnak feljönni utánad, persze ha meg feltudnának akkor meg tényleg szívás lenne.Szóval ennek is 2 oldala van ha túl könnyû az a baj ha túl nehéz akkor meg az.Nem véletlen hogy az AI a játékok achilles sarka is lehet, mert a legjobb grafikájú játékot is el lehet baszni ezzel.

A legjobb játékok amikben szerintem az AI nagyon jó, és viszonylag életszerû volt az a F.E.A.R. abban tényleg figyelni kellett nem egyszer osontak be a hátad mögé ha nem figyeltél, használták a fedezékeket...stb
Vagy éppen a HALO 1-ben is egész okosak voltak, legendary fokozaton meg tényleg nagy kihívást jelentett. Egy ilyesmi AI nagyon jót tenne a me-vel is de csak mértékkel mert ha túl nehéz akkor meg az a baj.Meg kell találni az aranyközéputat ami elég nehéz.
Na bocs kicsit hosszú lett😄

Igazábol egyik rendszer se jobb mint a másik. A HP pakkos is borzalmas hülyeség volt, amikor elbasztam valamit és 20 percig 10 HPval kellett másodpercenként reloadolni, hogy minden ellenfelet úgy nyírjak ki, hogy õ nehogy eltaláljon. Meg visszarohanni 2 kilométert mert 100 HPval otthagytam egy pakkot most meg kellett. Me 2ben meg mondjuk insanity-n eléggé van motiváció a sebzés elkerülésére mivel lehet visszatöltõdik a HPd de kb. 5 másodperc alatt ki is fektet a legmezeibb senkiházi is. Elsõben meg insanityn nem bírtak velem a Gethek.

Why so serious?

Kopiati
Ott a folyamatos anti-malária gyógyszer szedés zavart..., nem szeretem ha sürget a játék...

A másik megoldás se a legjobb.Pl ha nagyon alacsony az életerõd és nincs eü csomagod akkor bizony szívtál rendesen.Meg elég frusztráló volt hogy mikor már alig voltál talpon akkor már abba is belehaltál ha súrolt a golyó.Szóval az se obb, ez a rendszer kevésbé frusztráló.Nincs az hogy nem tudsz továbbmenni itt vagy ott mert nincs eü csomagod és leszednek 1 tölténnyel.
Talán a far cry 2 volt egy érdekes megoldás ahol ki kellett szedned a töltényt a kezedbõl lábadból, bár a ficamok helyreállítása annyira nem tetszett.ÁÁÁ a hideg is kiráz tõle.

Foggalmuk nincs milyen játékmechanikát rakjanak a játékba az az igazság, de arról se hogy milyen répát lógassanak be a szemed elé. Illetve de , mostmár konkrétan répákat fognak lógatni,a deviancia kelendõ 😄

Ryder62
"de itt úgy nagy motiváció eddig nem volt a sebzés elkerülésére, mert x sec és no problem😊"

És ez elmondható akármelyik akciójátékról. Már mindenki átvette ezt a cod-os szokást 😄 Már csak egy két játék van amiben nem töltõdik vissza az életerõ. Bár sima mezei shooterben nem móka keresgélni a elsõsegély pakkokat. Emléxem a cod 1-ben (te jó ég de rég volt már most meg már a nyolcról beszélünk XD) többet vadásztam a gyógy pakkokra mint az ellenre. 😄 De pl egy Half Life mehetne a kukába újratöltõdõ élettel.

Azért a mass effect 1 vége felé mikor már a ruhádba beletettél egy 3,5 pont/sec med fejlesztést és a legjobb ruhában rohangáltál már szinte fél isten voltál. Zsír volt mikor a mezei geth katona lõ mint gép és az életerõm meg sem mozdul mert ugyan annyit sebez mint ahogy gyógyulok. XD

Kopiati
Értem (ezt enm próbáltam, ha csapatt. megfekszik, annak se adok, majd magához tér ha végeztem😄, de jobban bejött a maradandó, lassan regenerálódó sebzés. Néha azt hiszem a COD visszatöltõ életereje megöli az FPS-eket, meg az ilyen akció orientált fél rpg-ket. Jó néha ügyelni arra, hogy ne sebzõdj stb, de itt úgy nagy motiváció eddig nem volt a sebzés elkerülésére, mert x sec és no problem😊

Ryder62
Na várj, azt mondod ha már full piros a képernyõ és benyomom a medigélt akkor rögtön új erõre kapok? Még ezt sose próbáltam. Medigélt csak akkor nyomok ha valamelyik csapattárs lefekszik pihenni.

Ezt hogy érted?Tudod magad gyógyítani a medigéllel ahogy az egyben is.Nem kell megvárnod még regenerálódsz.Szorult helyzetben életet menthet.Egyébként ahogy néztem ha pl beszivárgóval kezded a legnehezebb fokozaton ott azért izzadni fogsz rendesen mert nincs plusz pajzs vagy valami, csak az alap és kész.Késõbb persze megtanulhatod Jacob képességét de az idõ, csak a loyális küldije után kapod meg.Szóval azért óvatosan ezzel a karakterrel az elején.