Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez az az exxxtra drámai döntéshelyzet, amit abból a ps3-as pszichothriller szemétbõl néztek ki maguknak 😊 itt már elõ is kell adni abban a pillanatban,lol 😄

Szolnokboy1
hangvezérlés???

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fpocok
KI A FASZT ÉRDEKEL A BUTI KINECT? DUGJÁK FEL A LÁTHATATLAN WIIMOTEOT BOBBY SEGGÉBE... MI JÁTSZANI AKARUNK... NEM BOHÓCKODNI.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mimasz
A videóban vissza tekertek a 21.-ik percig és meglehet nézni.
Én se vonnék le elhamarkodott döntéseket... 😉
Azért volt 1-2 pillanat mikor kirázott a hideg.. 😄

Fpocok

Fpocok
Tuti nemsokára fenn lesz. De inkább ne nézd meg 😄

Kettõn is látszott hogy úgy lopkodták össze ,közben túlértékeltebb mint a half life2, szóval még önkéntelenül is korrigál majd a dolog 😉

Marci0115
nah visszanéztem, hát kérem vissza azt a 2-3 percet az életembõl

Ryder62
én is remélem youtubra fölkerül hogy megnézzem

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Elég szépen leírtátok a játékot pár perc alapján.
Marci0115
nah mostmár a ghost 2 van, lemaradtam 😞

Fpocok
2 percig tartott az egész és sikerült elérniük, hogy ne várjam... hát ehhez nem semmi kell...

Inkább tûnt egy me2 dlcnek, mint harmadik résznek. A hangfelismeréses cuccon meg csak röhögni lehet.

Fpocok
MI A FASZ EZ? Baszki milliókat szánnak ilyen szarokra... halos lézerkard vagy mi? EL FOGJÁK KÚRNI!

Lol, Microsoft konferencián ME3 gameplay. Vmi audiofelismerést mutatnak be, ami nekem tökéletesen feleslegesnek tûnik. 😄

Fpocok

Persze hogy az látszik rajta, egyébként már elég élethûek ezek a cgi-k csak nézzétek meg a me3 debut trailerét azért a fószer nem gyengén van megcsinálva.

Szolnokboy1
a legelején a repülõgépbelsõn kívül az egész cgi, azok is amiket felsoroltál.

tudom láttam azt is de abban nincs harc nagyon csak állnak a tûz körül vagy mi, itt azért neccesebb a helyzet mert sok harc is van.De örülnék neki ha már ilyen lenne egy mezei screenshoot😄

Kopiati
Nem azt mondtam, hogy teljesen élõszereplõs, (mint a Halóóóóé), de sok jelenet, jelvény feldobás, leugrás elõtt hátrasandítás(1:03), vagy a végén a huncut mosoly az nem cgi, de mivel annyi cg van benne, annyi szûrõ, hogy a harmonikus a látványvilág, (ellentétben Halóóóóóó videóval, szerintem a Halo élõszereplõs közül, amit itthon forgattak a jobb, a Halo odst vagy mi...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

FSpofon
Olyan kevesen játszanak az elsõ 2 résszel is multiban, jobb lett volna ha bele se kezdenek soha. Egyszerûen ez a játékmenet nem állja meg a helyét a PC-n lévõ jobb játékok mellett, ez tényleg csak a controlleres játékok közt lehet a király. A gears-re ugyanez vonatkozik, egy rémegyszerû lövölde mindkettõ.

Arab money

Egyébként a másik sci-fi univerzum a mass effect mellett ami érdekel az a Halo, de máig nem értem miért nem lehet pc-re is kiadni, legalább a 3. részt hogy végre befejezhessem.Utálom az ilyen 2 színûséget hogy a microfos 2-3 évente letolja az emberek torkán a fos windowsokat de a játékaikat meg basszák kiadni pc-re.Jó legyen elõbb xboxra aláírom de mittudomén 1 évre rá kiadhatnák pc-re is.Ráadásul a 3. részt már a kutya nem veszi meg boxra mikor azóta már kijött az ODST meg a Reach is.Valószínû hogyha játszani akarok vele be kell ruháznom egy konzolra, de más játék nem igazán érdekel, legalábbis ami konzol only, esetleg gears of war, vagy ace combat és ennyi.Most 2-3 játék miatt venni egy konzolt hááát.Plusz kéne egy tv is mellé meg szar xbox live elõfizetés hogy játszhassak multiba.Ekkora szart.Pc-n legalább ingyen van, az esetek nagy részében.Megveszed a játékot xboxra aminek az árában benne van a multi is csak használni nem tudod csak akkor ha elõfizetsz, ráadásul még drágább is konzolra a game, akkor legyen olcsóbb, kifizettetik veled 2x a multi részét.1x mikor megveszed meg még egyszer mikor használni akarod.

Szolnokboy1
én is. 😄 ez egy kegyetlen jó CGI video a Blur stúdiótól.

Ez nem élõszereplõs max a legeleje amikor a repülõn vannak.

Na ez élõszereplõs hasonlítsd össze a 2-t.

Amúgy kár hogy a final fantasyból nincs több rész nekem nagyon tetszett.Legalábbis a harc szelleme az odabaszott ahhoz képest hogy kb 2002-es még ma is megállja a helyét jóformán.

Fpocok
Elnézést, de ez mi a faszom? Tudtommal az elsõ rész arról szólt, hogy SPOILER az idegenek megtámadták a földet... invázió. Ahhoz képest ez így mi a faszom?

Kopiati
Ez élõszereplõs, erre gondoltam:

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Arra hát.
Fpocok
Mire gondolsz? A CGIra? Csak mert a neven kívûl nem sok köze volt a FF-hez.

Muhahahahah, ott a 10 éves Final Fantasy mozifilm, senki sem nézte, bele is csõdölt a Columbia Pictures... 😊 Azóta nem látni ilyen stílusú sc-fi mozifilmet, nem véletlenül.
A prey 2 nem élõszereplõs legalábbis amit most láttam az nem az abban harcol is egy faszi

Szolnokboy1
csakhogy az nem élõszereplõs. 😉

Kopiati
Eddig Prey 2 élõszereplõs a nyerõ😊, elnézegetnék egy 120 perces filmet...

Már nagyon várós.Nézegettem pár trailert pl tomb raider az is durva, legalábbis a videó minõsége.Bár nem vagyok egy tomb raider rajongó.

Kopiati
Ha majd valakit érdekelne: Itt megy majd élõben a show. Bocsi ITT!

Ekkora marhaságot is már rég hallottam. <#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Butaság.
A Mass Effect az EA egyik legnagyobb márkaneve a NFS-el, Battlefieldel.

Mellesleg a legutolsó hír a gameinformeren a kinectel kapcsolatos volt.
me3

kizártnak tartom hogy kaszálta volna, esetleg az e3-on való részvételt de nem a játékot.Egy ekkora címet hülye lenne kukába dobni.

nem jön be az oldal, de egyébként április 1 már rég elmúlt <#idiota>
dysfunctional
Az EA kaszálta a Mass Effect 3-at <#ijedt><#zavart2><#falbav><#fejvakaras><#wilting><#guluszem1>

SZEG007
Dragon Age 2-be szétszortak néha különbözö tárgyakat, pl emberi csontvázakat amik a Tomb Raider 1-es idökre emlékeztetnek😛

Ja meg végül is nem feltûnõ helyen volt de a karaktereket meg elég sokszor látni.

Ryder62
"Mint ahogy a me1-be volt pl a lépcsõ kidolgozása, na az is csak egy 2d-s textúra volt."

Na de az a jobbik féle. Elsõ ránézésre észre se vettem hogy 2d-s azt hittem normálisan kivan dolgozva.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Kicsit OFF:
Tudjátok egyébként mi tud idegesíteni?Pl a dragon age 2-ben a grafikai megoldás.Komolyan belebasznak dx11-et meg minden szar effektet, közbe meg úgy néz ki a játék mintha 5-6 éves lenne.Fõleg a karakterek kidolgozása, fõleg a haj és a ruha.Ha az ember kicsit jobban megnézi nincs is rajta ruha, legalábbis nem úgy néz ki, hanem csak egy sima szar 2d-s textúra van ráhúzva a karakterre.Az ilyen marhára fel tud idegesíteni reklámozzák össze-vissza hogy így dx11 meg úgy közbe meg az egész karakter úgy néz ki mintha valami 6 éves játékkal játszanék.Mikor jön már el az az idõ amikor ténylegesen ki lesz dolgozva és nem ilyen felemás szart kapunk.Nem kellett volna nekem dx11 se de akkor cserébe lenne kidolgozva úgy a karakter ahogy illik.Szart se ér a shader meg az effektek ha maga a felület fos 2d-s.Mint ahogy a me1-be volt pl a lépcsõ kidolgozása, na az is csak egy 2d-s textúra volt.Tudom nem ide tartozik de ez már bennem volt egy ideje.Sajnos a fejlesztõk sok téren még mindig 2d-ben gondolkodnak, pl az ûrcsaták is csak 2d-be zajlanak.Pedig ha azt vesszük egy begyûjtõ hajónak nem sok esélye lett volna eltalálni mivel sokkal lassabb-lomhább simán csak alá vagy fölé kellett volna fordulni és alulról vagy felülrõl megsorozni.Ki az a hülye aki szemtõl szembe megy egy jóval nagyobb hajó ellen.Pedig ha nem rakjuk fel a 2-ben az ágyút a normandyra akkor szembõl megy neki joker.
OFF vége

A mai tecknikával már meglehetne csinálni, de pl cask akkor használná ha xy feltétel megfelel, pl ha az ellenfél x méterre van, 2 ellenfél meg y-ra...stb

penge96
Hát ez igaz, de ha pl. minden karakter magához méltóan mozogna, akkor agyon lenne scriptelve a játék... valszeg

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Hú, ennek örülök 😄

Amúgy lehet szerkeszteni, dobsz egy emelt díjas sms-st az SG-nek és VIP vagy

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Jaja egyébként engem ez zavart a 2-ben hogy a karakterek nem úgy harcoltak ahogy kellett volna.Pl Thane a lopakodás mestere és a közelharc se áll messze tõle, de a játékmenetben ebbõl semmi nem látszott.A CGI videon tényleg szépen osztotta a népet ugrált össze-vissza de a játékban semmi.Grunt meg ugye csak megy elõre mint a gyorsvonat.De pl jack is alig használja a biotikát meg elég gyenge.Pl mikor megszökik 3 nehéz mecket is elintéz meg úgy dobálja az ellenfeleket mint a rongyot de játékmenetben szintén elég gyenge sokszor elõbb megfekszik mint én.Plusz maguktól alig használnak képességeket mindig utasítgatni kell.A közelharc viszont tényleg kéne, legalább annyi hogy ne pusztuljak már meg amiatt hogy éppen tárazok és akkor lép be valaki,ha bárki közöljön mindig csak szívás van belõle fõleg a begyûjtõtábornoknál vagy kroganoknál.

Itt a teljes cikk, ha érdekel valakit. OFF: Kár, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólásokat.