22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Ez elég gyenge lett. De legalább vannak benne makik :D
  • Sir Quno Jedi
    Végre vannak Makok vaze!!!

De amúgy ez így kb. úgy néz ki, mint egy GeoW. Nagyírtás, szemberoham rulez. Mondjuk azé így eltarthat egy darabig legyőzni őket... :DDD
  • orichalcos
    Affene azt hittem én linkelhetem reggel. :D

Amúgy meg wow, nagyon is állat.
  • D4v3
  • Pares
    Egyetértek. Eleinte én sem hittem a szememnek/fülemnek, hogy tesznek bele multit, el se tudtam képzelni, hogy hogyan oldják meg, de most hogy így játszom, hát szerintem nagyon jóra sikerült. Hiába van csak két pálya a demóban, és az egyik dev állítása szerint csak a fele feloldható cucc, még így is rohadtul addiktív és élvezetes.
  • Bhalage
    hat en voltam a me3 multi legnagyobb szidoja, de el kell ismerni, h vmi baszott hangulatosra sikeredett :D:D:D:D jeee nem gondoltam volna h ilyen lesz :d
  • Prof William
    A reaperek megoldják a sokakat zavaró "fél évada rohadunk a farmon" problémát a WD-ben.
  • Prince23
    Na ez király akkor.
  • JethroHUN
    Csak ez lesz.
  • Prince23
    versus vajon lesz benne? vagy így lesz 4 fős coop, hullámokat átélve?.
  • BoneDragon
    Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz a multi része. Durván rákattantam, már kb összes karakterem 13-15ös szintű. :D
  • Prince23
    Lesz itt szivárgás, nem kell aggódni :D

• Optimus Prime
    Nyugalom, holnap ilyenkorra tuti lesz hivatalosan is neten. Én megvárom azt. Nem szeretem a vacak minőséget, főleg ha kedvencről van szó.
  • ProGabe #6669
    ugyebár

• PiszkosFred
    Egy kultikus kepregeny, amibol nagyon jo sorozat keszult tavaly, es amely visszahozta a TV-be ismet a klasszikus tulelos zombi tortenetet.
  • Porsche911
    Mondjuk abszolút nincs kizárva igazad van.
  • Prof William
    Végülis a huskok valamilyen szinten élőholtnak számítanak...

Smúgy csak annyi lesz hogy WD szünetében adják le a ME3 rendertrailert.
  • Pares
    Na, kicsit kipihentem magam, van valakinek kedve egy újabb Gold-os csatára?
  • Pares
    Kedven sorozatom (igazából az egyetlen sorozat, amit valaha is követtem) a kedvenc játékommal vegyítve, Me Gusta.
  • Prince23
    De lehet lesz egy DLC, amiben élőhalottak lesznek...

bár valamilyen "formában" találkoztunk már velük még az első részben...
  • Renjike
    igen egy zombis sorozat (szerintem elég fasza) és kicsit reklámozzák egymást . az a kép is eredetilek WD plakát , távolítsd el a Massos cuccokat és megkapod :DDD
  • Porsche911
    Igen egy sorozat,ilyen zombi-túlélős szal sok köze nincs egymáshoz a kettőnek.
  • Pares
    Jaja, jót szórakoztam, mondjuk a Widow az eléggé szétgyak mindent, ami elébe került, az volt a baj, hogy rohadt sokan jönnek már a 7-edik hullámban, minden irányból... De kétszer is kihúztuk a 7-edikig, szerintem ez elég jó eredmény.
  • JethroHUN
    Mi ez a ME3/Walking Dead kapcsolat? A WD vmi sorozat vagy mi? Mert egyáltalán nem vagyok képben.
  • Prof William
    Hátha lessz valami hasonló a 3-ban. Hamarosan kiderül.
  • ZSOOLT2
    Szerintem igen
  • cs1rk3
    mennyi a max lvl a fegyón 10? :D
  • ZSOOLT2
    Csak a gépkarabélyra nem kaptam ilyen modot, szívózik velem a játék...

Amúgy kemény volt a Gold fokozat, sokkal komolyabb fegyverek kellenének oda, mint amik nekünk voltak.
  • Pares
    Mármint az Avangeren.
  • H3LLBoY
    Ezt láttátok már, szerintem nagyon király:

• Pares
    Nekem már 3-as szintű van abból a Widowomon...
  • ZSOOLT2
    Assault Rifle-höz extended barrel mod-ot kapott már valaki? Már rengeteg veterán csomagot megvettem, AR-en kívül minden fegyvertípushoz adott csőhosszabbító modot.
  • Renjike
    áá holnap az lesz az első dolgom , hazajövök suliból , walking dead letölt ... és trailer keres.... :D
  • Vraaanyek
    Szerintem ma már nem lesz take earth back videó,legalábbis magyar idő szerint nem...:S
  • TBTPumpa
    Shep: Garrus! A little help over here!
    Garrus: Can it wait for a bit? I'm in the middle of some calibrations
  • JethroHUN
    Garrus!!! Óriási, nagyot nevettem.
  • Optimus Prime
    GameStop promó videó
  • Optimus Prime
    Az megint más, az egy gömb-szerűség. A Virmire ugye a létesítményen belül van és Beacon.
  • Renegade
    lehet rég volt, szerettem minden bolygón leszálni és ugrabugrálni a makoval és egy ilyen bolygón találtam meg
  • Pares
    Multiban megkaptam a Widow távcsöves kézi ágyút... Azokat a pajzsos Cerberus katonákat úgy átviszi, mint a szar, simán átlő a pajzson. Az egyszerűbb Cerberus katonákat 1 lövéssel kinyírja, a Nemesis-re kettő kell. Olyan erős, hogy volt amikor elfelejtettem használni a spéci képességeket. Azt is észrevettem, hogy ha egymás mögött állnak a katonák, akkor simán átlövi, és egyszerre kettőt is leterít. Brutális egy fegyver, nem is viszek semmi mást a csatákba, csak azt, bőven elég.