22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ez elég gyenge lett. De legalább vannak benne makik :D -
Végre vannak Makok vaze!!!
De amúgy ez így kb. úgy néz ki, mint egy GeoW. Nagyírtás, szemberoham rulez. Mondjuk azé így eltarthat egy darabig legyőzni őket... :DDD -
Affene azt hittem én linkelhetem reggel. :D
Amúgy meg wow, nagyon is állat. -
D4v3 #6679 -
Pares #6678 Egyetértek. Eleinte én sem hittem a szememnek/fülemnek, hogy tesznek bele multit, el se tudtam képzelni, hogy hogyan oldják meg, de most hogy így játszom, hát szerintem nagyon jóra sikerült. Hiába van csak két pálya a demóban, és az egyik dev állítása szerint csak a fele feloldható cucc, még így is rohadtul addiktív és élvezetes. -
Bhalage #6677 hat en voltam a me3 multi legnagyobb szidoja, de el kell ismerni, h vmi baszott hangulatosra sikeredett :D:D:D:D jeee nem gondoltam volna h ilyen lesz :d -
Prof William #6676 A reaperek megoldják a sokakat zavaró "fél évada rohadunk a farmon" problémát a WD-ben. -
Na ez király akkor. -
Csak ez lesz. -
versus vajon lesz benne? vagy így lesz 4 fős coop, hullámokat átélve?. -
Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz a multi része. Durván rákattantam, már kb összes karakterem 13-15ös szintű. :D -
Lesz itt szivárgás, nem kell aggódni :D
-
Nyugalom, holnap ilyenkorra tuti lesz hivatalosan is neten. Én megvárom azt. Nem szeretem a vacak minőséget, főleg ha kedvencről van szó. -
ugyebár
-
Egy kultikus kepregeny, amibol nagyon jo sorozat keszult tavaly, es amely visszahozta a TV-be ismet a klasszikus tulelos zombi tortenetet. -
Porsche911 #6667 Mondjuk abszolút nincs kizárva igazad van. -
Prof William #6666 Végülis a huskok valamilyen szinten élőholtnak számítanak...
Smúgy csak annyi lesz hogy WD szünetében adják le a ME3 rendertrailert.
-
Pares #6665 Na, kicsit kipihentem magam, van valakinek kedve egy újabb Gold-os csatára? 

-
Pares #6664 Kedven sorozatom (igazából az egyetlen sorozat, amit valaha is követtem) a kedvenc játékommal vegyítve, Me Gusta. -
De lehet lesz egy DLC, amiben élőhalottak lesznek...
bár valamilyen "formában" találkoztunk már velük még az első részben... -
igen egy zombis sorozat (szerintem elég fasza) és kicsit reklámozzák egymást . az a kép is eredetilek WD plakát , távolítsd el a Massos cuccokat és megkapod :DDD -
Porsche911 #6661 Igen egy sorozat,ilyen zombi-túlélős szal sok köze nincs egymáshoz a kettőnek. -
Pares #6660 Jaja, jót szórakoztam, mondjuk a Widow az eléggé szétgyak mindent, ami elébe került, az volt a baj, hogy rohadt sokan jönnek már a 7-edik hullámban, minden irányból... De kétszer is kihúztuk a 7-edikig, szerintem ez elég jó eredmény. -
Mi ez a ME3/Walking Dead kapcsolat? A WD vmi sorozat vagy mi? Mert egyáltalán nem vagyok képben. -
Prof William #6658 Hátha lessz valami hasonló a 3-ban. Hamarosan kiderül. -
ZSOOLT2 #6657 Szerintem igen -
mennyi a max lvl a fegyón 10? :D -
ZSOOLT2 #6655 Csak a gépkarabélyra nem kaptam ilyen modot, szívózik velem a játék...
Amúgy kemény volt a Gold fokozat, sokkal komolyabb fegyverek kellenének oda, mint amik nekünk voltak. -
Pares #6654 Mármint az Avangeren. -
Ezt láttátok már, szerintem nagyon király:
-
Pares #6652 Nekem már 3-as szintű van abból a Widowomon...
-
ZSOOLT2 #6651 Assault Rifle-höz extended barrel mod-ot kapott már valaki? Már rengeteg veterán csomagot megvettem, AR-en kívül minden fegyvertípushoz adott csőhosszabbító modot. -
áá holnap az lesz az első dolgom , hazajövök suliból , walking dead letölt ... és trailer keres.... :D -
Szerintem ma már nem lesz take earth back videó,legalábbis magyar idő szerint nem...:S -
Shep: Garrus! A little help over here!
Garrus: Can it wait for a bit? I'm in the middle of some calibrations
-
Garrus!!! Óriási, nagyot nevettem. -
GameStop promó videó -
Az megint más, az egy gömb-szerűség. A Virmire ugye a létesítményen belül van és Beacon. -
Renegade #6644 lehet rég volt, szerettem minden bolygón leszálni és ugrabugrálni a makoval és egy ilyen bolygón találtam meg -
Pares #6643 Multiban megkaptam a Widow távcsöves kézi ágyút... Azokat a pajzsos Cerberus katonákat úgy átviszi, mint a szar, simán átlő a pajzson. Az egyszerűbb Cerberus katonákat 1 lövéssel kinyírja, a Nemesis-re kettő kell. Olyan erős, hogy volt amikor elfelejtettem használni a spéci képességeket. Azt is észrevettem, hogy ha egymás mögött állnak a katonák, akkor simán átlövi, és egyszerre kettőt is leterít. Brutális egy fegyver, nem is viszek semmi mást a csatákba, csak azt, bőven elég.