Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
közben megnéztem utolag a késöbbi bemutatokat, na ezek alapján tuti vétel lesz 😄

<#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Placeholder mind ami a demóban volt.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A videó, amit E3-on lenyomtak, meg egy kis körítés: http://rpgames.web4.hu/cikk/e3-ea-konferencia-mass-effect-3-jatekmenet-video

üdv.: deadnight Végigjátszások,térképek...: http://gamempire.hu/

Kopiati
Látatlanban nem szeretnék beruházni rá, de ügyesen meg lehet vágni/oldani dolgokat, hogy utólag kamu legyen, ha játszol vele, nem értem, itt miért nem próbálkoztak.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Egy sci-fi rpg-bõl nem lehet jó rpg-t csinálni, mert akkor olyan lesz, mint az elsõ rész, stílustanulmány, a 2. résszel egyszerûsítették a formulát, a harmadikra egy tökéletes egyveleg lesz.

Jah és soha ne várja senki, hogy 2011-ben a már közel sem forradalmi párbeszédekkel, vagy a fejlõdési lehetõségekkel fogják reklámozni, mint anno, itt már csak az ügyes arányokat, akciót, és a történetet lehet kiemelni. (a párbeszéd az L.A. Noirral lépett legalább 100 szintet a mass effecthez képest.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

broman191
Egyik trailerben:

Oooh shiiiiit. Kifejezetten az életed lepereg elõtted szintû látvány. Kíváncsi vagyok ilyen esetben mi lesz a túlélés kulcsa...valószínûleg ha meg sem lát...már ha az lehetõség. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Akkor ne nézd, ha ennyire félsz a spoilerektõl.

Kopiati
Engem az zavar, hogy megint olyan SPOILERES videókat tesznek ki... áhhh oké, gameplay, de fúúú nagyon-nagyon sok infó van bennük.
Játék pedig király lesz!

Itt nem arról van szó hogy ne legyen benne semmi harc, tévedésbe vagy.Itt nem az akció mennyisége a probléma hanem az hogy ezt az RPG elemek rovására teszik.Ha több benne az akció mint az RPG elem vagy ha elhanyagolják az RPG elemeket az akció miatt akkor van baj.És azért a da2 esetében már már kezdett elmenni az akció és kicsit az RPG rovására.

Jók lettek az E3-as videók, utolsó vid, ami a Földön játszódott, meg különösen.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Az meg várható volt...

Why so serious?

Ez hülyeség, a Bioware játékok kb. az NWN óta tökig vannak tömve akcióval. De ennek ellenére még a DA 2ben is voltak részek amikor 2-3 órán át nem csatáztam senkivel. Meg azért már elnézést de háború lesz, mégis mit vártatok, Shep kidumálja magát? 😊

Why so serious?

Ryder62
divatfikázás .. mimás <#szomoru2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ezt én se értem alig láttunk belõle pár percet már megy a rinya.Eddig az volt a baj hogy semmit nem tudtunk róla most meg szidják a kinect miatt.Ugyanaz mint a homo témánál csak egy lehetõség nem vagy rákényszerítve hogy használd.A játék lényegébõl meg semmit nem láttunk, mármint az RPG részbõl.Biztos fejlesztettek a párbeszédrendszeren is.Meg tulajdonképpen semmit nem láttunk belõle csak 2-3 perc lövöldét.Majd idõvel jönnek még infok szokás szerint ahol bemutatják a kasztokat, a párbeszédrendszert...stb
Egyedül a szinkronhangok amin remélem nem változtatnak, bár Modrin már más, remélem a female Shepardnek megmarad Jennifer Hale hangja mert ha nem 2-é töröm a lemezt az biztos.

Ryder62
"nah visszanéztem, hát kérem vissza azt a 2-3 percet az életembõl"

Mondjuk azt sem értem hogy minek kell már rögtön fikázni a játékot. Alig láttunk belõle valamit. Sõt az is lehet hogy változtatnak még rajta. Légyszíves ne ítélj már pár perc videó alapján. 😊

Egyébként az hogy több akció lesz benne az a mi hibánk, vagyis a játékosoké, szomorú de erre van igény.Persze nem rólatok beszélek hanem a sok kis casual pöcs játékosról.Meg azokról akinek bõven elég az is ha csak menni kell és lõni.Lusták az emberek elolvasni a párbeszédet vagy egy kicsit is gondolkozni.Amíg a játékosok nagy részének bõven elég a tömény akció a történet vagy at rpg elemek helyett addig ez nem fog változni.A kiadó se hülye nyilván olyan irányba fejlesztik a játékot amire a legtöbben vágynak.A da2 se lett volna tele akcióval ha nem erre lett volna igény.Ha többet szerettek volna jobb rpg-t az egynél akkor az lett volna.De a fejlesztõ-kiadó nem fog kibaszni magával hogy olyan játékot fejlesztenek amire kevésbé van igény.Ahogy elnéztem az új codot is semmi másról nem szól, jó látványos a hajós rész de az ellenfelek sík hülyék, realizmus lófasz nincs benne...stb és ez így is marad mindaddig még a játékosok többségének ez is bõven elég hogy csak lõhessen.

Ryder62
A hud meg néhány zene a 2-bõl van. Remélem azért nem sok zenét akarnak átvenni a 2-bõl.

Itt az ideje a hibernációnak gyerekek.
orichalcos
"Wait until you see Casey Hudson's demo of Mass Effect 3 coming up! 2 more new demos on Spike including EARTH!"

http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

Persze nem azt mondom hogy szar a da2 nincs jogom hozzá mert végig se toltam csak kipróbáltam de az origins-hez képest visszalépés volt némely tekintetben.

Az se lett szar. Az ME3 meg a mutatottak alapján, és ezt egyébként is tudtuk, hogy egy egészen más kategória, mint a Dragon Age.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jó játék lesz ez gyerekek a bw nem nagyon szokott szart kiadni.A da2 igaz lehetett volna jobb is de azt más stúdió csinálta mint a me2-t.Most persze megy a szitkozódás hogy mi ez de amikor meg majd megjelenik nem lehet levakarni majd a géprõl.

Aki lemaradt: 3:34:00-ig vissza lehet tekerni a stream-et, kb. akkor kezdõdik.

Mijeeeez? Pont vége? <#zavart2><#falbav>

Köszi!

BoneDragon
Ennek aztán van hangulata... Vissza vonok mindent! ÁÁÁáá

Prince23
Áá gyerekek, ez nagyon spoileres videó ami most megy élõbe !

FSpofon
miez a codos lövölde

Arab money

Linket!

Megy az élõ ME elõadás

Rage47
YEAAAHAHHAHAHA
Mass Effect 3 - E3 Gameplay Trailer 2011

itt
Azt írták, hogy minden kasztnak egyedi közelharci animációi lesznek.

Ja megkukkoltam az elõbb.Egyébként nekem tetszik ez a kinect megoldás hogy utasítani lehet a csapattagokat hogy mit csináljanak.Így nem kell pl pause-t nyomni mindig ha akarok valamit.Meg kicsit jobban átéled a dolgokat, csak kérdés hogyha nem olyan a kiejtésem mint kéne akkor mûködne-e?Vibropenge helyett viszont jobban örültem volna valami kézitusának vagy 1-2 mozdulatnak, jó nem karatéra gondolok, hanem mondjuk mint a 2. rész cinematic trailerében hogy könyökkel fellöki vagy hasonló.Csak hogy arra a 2-3 mp-re ki lehessen ütni amíg betárazok.

Hát Epic lesz, az tuti.

Kopiati
Youtubeon keress rá, hogy mass effect 3, feltöltés dátuma MA, és az utóbbi 1 órában feltöltött vidik között lesz...újra...

Baró a 2. vidit már nem tudom megnézni.Letiltották.Amúgy nem rossz ötlet ez a hangvezérlés, a harcok alatt hasznos lehet.Párbeszéd alatt viszont felesleges, Mordin hangja viszont nem tetszett más szinkronizálta mint a 2-ben.Felesleges itt szitkozódni nem kötelezõ használni a hangvezérlést csak egy elérhetõ extra az xbox tulajoknak.És ezen mi a meglepõ eddig is tudtuk hogy lesz kinect támogatás, meg ez a játék az xbox húzócíme nem kicsit, nem csodálom hogy mindent bevetettek amit tud a kinect.Az hogy meg van penge benne azt tudni lehetett eddig is felesleges ilyeneken rágódni.Engem elsõsorban az RPG része és a történet érdekel hogy meg tudják-e valósítani a több részen átívelõ mentéseket.A kienct támogatás nem érdekel mert úgy sincs boxom szóval.

Kopiati
Ebbõl, már Shep se tudja kidumálni magát😊

Fpocok
Pedig sokkal több harcot ígértek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Na ez vegyes érzelmeket váltott ki belõlem. Elõször is azt, hogy: ÁÁÁááá ez geci jóó!! A másik meg, hogy túl sok a harc...remélem nem mennek el DA2 irányba, mert akkor elásom magam. 😞

Kopiati

Újabb vidi!

Kopiati
Off: Már "hallom" a I wanna fuck you Liara! parancsokat😊

On: Rohadt Spoileres a videó, ne már...

Fpocok
De. Azt hogy ez a fõ szenzáció a ME3el kapcsolatban... valszeg erre fordították az összes idõt. Ja meg a hud pirosról kékre festették.

Ha már kinect, akkor belinkelem mert már nagyon régen nem linkeltem:

Parasite Eve 2, best game EVER!

mekkora ratyiság már, hogy mordint ugyanaz szinkronizálta, mint a férfi shepardot 😄D remélem, hogy az eredeti szinkronhangja lesz, mint a 2-ben, nekem csak ennyi nem tetszett a videóban. amúgy jól néz ki
Nem tûnik nagy dolognak a kinectes vezérlés, gondolom csak amiatt csinálták meg, hogy rá lehessen írni a dobozra ezt is.

Ebbõl a pár percbõl még nem lehet véleményt formálni a játékról, bár a közelharc jól nézett ki, 2 óra múlva adnak le egy hosszabb bemutatót, az valszeg érdekesebb lesz.