22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bhalage
    ki sir? sztem senki. leirtam a velemenyem, szamomra miert ertelmetlen filmet forgatni egy jatekbol. Ez nemcsak erre, hanem barmelyik jatekra igaz, és igaz volt eddig is, es a jovoben is igaz lesz.
    jo a ME, kurva jo, szeretjuk, megnezzuk a filmet, de ... es ott az a de. ennyi.

bocs h leirtam a velemenyem, akinek nem tetszik atugorhatja. koszi
    tultargyaltuk a temat
  • Pares
    Nem értem ilyen hülyeség miatt mit kell sírni. Nyilván mindenki a saját preferenciái alapján játszotta végig a játékot. Most attól hogy eljátszanak valami Mass Effect-es történetet igazi film alakjában, nem dől össze a világ, kivéve ha olyan szőrszálhasogató akkoristalálokvalamitdehanemakkorisszar köcsög vagy. Nem mellesleg pedig eddig egész pontosan nulla hivatalos információ van a történetről, csak spekulációkat lehet olvasni. Szerintem nyárig nem is fogunk semmi újat megtudni.
  • kemszi2
    nem nagyon találtam itthon őket.576-nál nincs most egyikből sem,már egy hónapja figyelem(csak nem találtam email címet ,akkor írnék nekik hogy mi újság van lesz e belőle vagy sem),cdgalaxis-nál csak az új rész van supergamer-en találtam még csak ott dupla annyi mind2 rész mint pl az 576-nál
  • Bhalage
    meglatjuk!
    megmondom mi zavar:
    a tortenetre nem vagyok kivancsi, mert vegigtoltam ugy ahogy en akartam.
    most jo esellyel ezt nem fogja megrendezni senki.

arra hogy mas hogy gondolja, arra kurvara nem vagyok kivancsi az en mass effekt elmenyem az enyem. - hisz pont ez a jo benne. hogy meg ha latszat valasztasi lehetosegek, de akkor is az enyemek.

meg egyszer magara az alaptortenetre kurvara nem vagyok kivancsi . hisz vegigjatszottam.
    egy kiegeszito tortenetre - ami nincs a filmben, azt a tomegeknek nem fogjak eladni, hisz ahhoz kene ismerni az alaptortenetet ill nem durran akkorat mint az alapsztori (ami szerintem eleg jo)

no ennyi, de felolem lehet fasza a film, valszeg megnezem, csak aggalyaim vannak
  • Vraaanyek
    Azok is eredetiben vannak meg, fillérekért be tudod szerezni, szerintem ha szereted a szériát, simán beszerezheted!
  • Pares
    A Bioware felügyeli a filmet, legalábbis ezt írták a BSN-en, amikor bejelentették. Úgy mondták, hogy nem engedik, hogy Uwe Bollok vegyék kezükbe, és DooM féle förtelmek szülessenek. Mellesleg a Legendary Pictures csinálja, nagyon szar film nem lehet. De már megszoktam, hogy minden alapból szar, még amikor infó sincs róla...
  • Vraaanyek
    Valószínűleg tévedsz, mert az említett két név eleve magáért beszél, pláne, hogy szoros összefogásban és együttműködésben készül a Bioware illetékeseivel, Casey Hudson tudtommal még producere is a filmnek, úgyhogy garantált a minőség!
  • kemszi2
    én az első két részt próbálom feltúrni a neten :D
  • Bhalage
    ez valoszinuleg csalodas lesz :do

én azt mondom hollywood ne okoskodjon, a mass effectben en dontok es az renegade dontes lesz, egy ilyen filmben meg mi lehet.. zzz gondolom paragon lesz, meg amerikai zaszlo, hosok, vilagmegmentes stb :Dw

a tortenete meg gondolom ilyen osszekatyvasztott lesz aminek koze nincs a classic me 1-2-3nak hanem egy osszeollozott "mas" elkepzeles
    de ha tevednek akkro bocs
  • Bhalage
    en is collectorst veszek :D
  • Vraaanyek
    Én inkább a legendary pictures-ös és Warner Bros-os hivatalos mozi filmet várom, hogy végre legyen valami info meg trailer! :P
    Eztet!
  • Pares
    A Dead Space Downfall-t nem tudom ki csinálta, nem is érdekel, de nekem tetszett.
  • Sir Quno Jedi
    mermér, azok az első ME rész legelső küldijében már ott voltak és azóta is kísértenek ugye... :DDD
  • Prince23
    Gondoltam hogy találkozni fogunk a trailerben a "zombikkal"
  • Cef
    Elvileg lesz egy anime film, amit majd idén mutatnak be, de a bejelentése óta semmi hír nincs róla. Szerintem a szokásos futószalagon gyártott EA animációs film lesz, ami vagy béna 10 perces rövid-történetekből fog állni, vagy több csapat készíti, akik más-más design-t használnak és 15 percenként változik a rajzstílus. Eddig egy EA-s animációs filmtől se dobtam hátast, nem hiszem, hogy ez kivétel lesz. De azért bizakodom.
  • Vraaanyek
    Senki sem szól meg, pláne nem itt :D ... én is kb. egy játékot veszek évente, ebből most bizony a gyűjtőit szemeltem ki, de ezt már nyáron elhatároztam, sőt, a második rész végigjátszása után :D
  • stuka85
    Köszönöm a segítségedet, már elő is rendeltem(ezt az egy játékot veszem meg egész évben, mielőtt megszóltok :D).
  • Pares
    Kíváncsi vagyok, hogy csinálnak-e majd ebből is olyan fasza animációs filmet, mint mondjuk a Dead Space-ből.
  • Kopiati
    Holnap jön a még fullabb előzetes:) jeee:D Elnéznék egy ilyen animációt
  • Pares
    Na ez már döfi.
  • Barnez
    Tudom, kedvencek, ezért is ismertem fel. :)
  • Optimus Prime
    Nekem ezekről a spéci DLC-kről le kell mondanom. Örülök, ha sárga vagy narancs címbe megtudom venni. :/ Egyedül két exkluzív cuccom lesz, a Reckoning-os.
  • Fenrir
    Ha végighallgatsz pár TSFH zenét akkor sok ismerőst fogsz találni, ők nagyon sok játék és film aláfestő zenéjét megkomponálták már.
  • Vraaanyek
    Akkor közvetlen a konzolokszervize.hu-nak írj, mert ők nagyon korrektül tájékoztatnak mindenről, és válaszolnak bármilyen kérdésre! Amúgy is a masseffect.hu-n is onnan rendeled közvetve a cuccot!
  • stuka85
    Ismerem a masseffect.hu-t csak semmi tájékoztatást nincsen arról, hogy milyen dlc-kódot adnak hozzá, igaz a cdgalaxis is csak ennyi van feltüntetve(A készlet erejéig elérhető DLC kódok várhatóan az alábbiak lesznek: M55 Argus Assault Rifle, N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor.), de ha ti többet tudtok, akkor mondjátok:D. Mondjuk múlt héten írtam a masseffect.hu-nak de nem válaszoltak egy sort se.
  • Barnez
    A trailer elején megszólaló zene:

http://www.youtube.com/watch?v=Zq19-WLIFlo
  • SötétBarom
    Nekem van inszájder spanom náluk :>
  • Vraaanyek
    Ajánlom a masseffect.hu-n, avagy a konzolokszervize.hu-n keresztül beszerezni, én legalábbis innen rendeltem meg a gyűjtőit, mivel átlag 1-2 ezerrel olcsóbb a legtöbb helytől (pl. cd galaxis vagy 576)... lehet van olcsóbb is, de szerintem ez is méltányos!
  • stuka85
    Üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne hozzátok. Ti honnan szerzitek be a full gamét? Nem warezra gondolok, hanem hol milyen dlc kóddal érdemes beszerezni. És itt csak az itthoni, belföldi lehetőségek érdekelnek.
    A válaszaitokat előre is köszönöm.
  • nyirog
    JA! A nénikéjüket, úgy meg pláne h a csehek meg kaptak lokit!
  • Bhalage
    amugy a multi fegyok a 2ik pakkbol jonnak, vagy johetnek az elso pakkbol is?
  • Vraaanyek
    Amúgy meg trailert csináltatnak velünk, de honosítást nem kapunk... :P
  • Prof William
    De ez még mindig a rövid. Én hosszúra vagyok kíbváncsi. :)
  • Optimus Prime
    Ó, már van.
    Nem rossz. Kicsit talán már túl teátrális.
  • Optimus Prime
    Most, hogy mondod. De sajnos mások nem, úgy értem ott kint a Charon relay-n túl...
    Én még nem néztem meg, várom a hivatalos, rendes minőségű verzió.
  • TVelvet
    Igen, és úgy mint az assasins creedét, darksidersét, warhammerét, és még megannyi videót :)
  • Vraaanyek
    Azt tudjátok, hogy magyarok csinálták a videót???
    (Digic Pictures)
  • Prof William
    Ez is jó volt de lehet hogy megvárom majd azt. Nekem még ez is trailer trailerének tűnt. :) Lehet tudni a hosszú milyen hosszú lesz? Egy olyan 3-4 percest el bírnék fogadni belőle.

Mellesleg a szemét reaperek még a napraforgókat sem kímélik. :)
  • Fenrir
    ME3-at akarok, most!!!
  • vg
    Feb 21-en jön a hosszabb verzió...