Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az hogy hent... Hát istenem. Biztosan belehaltatok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nekem a kasumis meg a shadow brokeres jött be
Párbeszéd terén meg miért ne lehetne újdonságot kitalálni, a 2-ben is mekkora meglepetés volt már hogy vannak paragorn vagy renegát akciók.A 2.rész megjelenése elõtt nem gondoltam volna hogy ilyen is lesz benne.Szerintem ezt még tovább fejleszik megint valami olyan ötlettel amitõl hanyatt vágjuk magunkat.Vannak ott kreatív emberek.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
-Fémtokot, nõi-férfi Sheparddal
-Artbook-ot
-Képregényt
-N7 tapasz
-4x6 litográfia (képek)
-N7 fegyverek
-Robotkutya (ugyanolyan, mint amiket halomra lõttünk a 2. rész során)
-Extra öltözék csapattársakra
-N7 póló (játékon belül Shepardra)
-Digitális formában letölthetõ zenei anyag
-Xbox Live avatár
Végülis nem rossz, csak digitális soundtrack helyett adhatnák cd-n, robotkutya helyett meg benne lehetne egy Varren.
Esetleg egy Normandy makett kb. 1:400-as méretarányban.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
• Premium metal case featuring commemorative artwork of both male and female versions of Commander Shepard.
• 70-page hardbound art book featuring hundreds of unique and gorgeous illustrations from the BioWare development team.
• Limited edition Mass Effect comic by Dark Horse Comics, complete with unique cover artwork.
• Join the ranks of the N7 with the premium fabric N7 patch.
• Exclusive 4x6 lithographic print featuring a one-of-a-kind piece of artwork.
• A full collection of in-game content that can’t be found anywhere else!
o N7 Arsenal Pack – Bring the firepower with the N7 Sniper Rifle, Shotgun, SMG, and Pistol.
o Robotic Dog – A faithful sidekick to keep you company on board the Normandy.
o Squadmate Alternate Outfit Pack – New appearances for squad members Ashley, Kaiden, James and Liara.
o N7 Hoodie – For Commander Shepard’s casual days on board the Normandy.
• Relive all the greatest moments of Mass Effect 3 with the digital soundtrack.
• Xbox LIVE Normandy prop for your Avatar. (Available on Xbox 360 version only.)
• Display your initiation in the N7 ranks with a collection of forum and social badges, avatars, and perks.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
13 000 Ft-ért nem tudom hol láttad!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
De én se egybõl vettem meg,szerintem úgy csinálom mint tavaly megvárom a húsvéti akciót akkor olcsóbb lesz valószínû.A ME2-t is így vettem meg, a ce változatot megkaptam 7990-ért, ugyanannyiba került mint a sima változat.Mármint húsvétkor, egy árba volt a 2.Elfogyni úgy se fog, vagy legalábbis a magyar mentalitást ismerve tuti marad raktáron még húsvétkor is.Viszont én az elsõ rész ce változatát szívesen beszerezném de az már csak xbox verzióba találtam<#falbav>#falbav>
Amíg lemegy az ára játszok a tört verzióval,lehet hogy egyeseknek ez nem tetszik de ma 15000ft sok pénz fõleg úgy hogy munkahelyem sincs.
Letölthetõ zene, karakter és annak küldetése már a Dragon Age 2 SE-nél is nagyon gyenge volt. Gondolom itt is hozza azt a színvonalat.
De legalább itt lesz ArtBook és Fémtok... Egy fokkal jobb, de még így is sokallom érte a 15000 Ft-ot!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
http://cdgalaxis.hu/PC/18939/mass-effect-3-n7-collectors-edition-.html
Eléggé szegényes CE, fõleg 15 000 Ft-ért... Ezek szerint az EA úgy gondolja, hogy a trilógia zárórésze nem érdemel egy tartalmas CE-t!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"