22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Most nézem én is. Végül is nem baj, hogy leszedtem, úgysem láttam még egészében.
  • Hoz_Hun
    "This is the full 'The Art of Mass Effect' artbook that came with the Mass Effect 1 prima strategy guide, it is extremely hard to find and expensive if you do find it on ebay."

Jah ez az ME1 Art Bookja nem az új.
    Szóval ilyen ritka? Szerencse, hogy még akkor megvettem. :)
  • Pares
    Tényleg. De most akkor ebből mennyi verzió van?
  • Hoz_Hun
    Ja nekem is fura, meg is lepődtem a képeken.
  • mk452001
    Háát, ez számomra kb. olyan fura, mintha Fekete Pákó megtanult volna tökéletesen magyarul beszélni :P
  • Hoz_Hun
    Akkor ez nálam kimarad. :)
  • Hoz_Hun
    Azért ez érdekes: Feltöltve: 2011-05-02 12:36:27
    Ez valószínüleg nem az új Art Book (The Art of the Mass Effect Universe).
  • Pares
    Fán nőnek.
  • Pares
    VÓTMÁN! Amúgy
  • IJIazz
    utóbbi
  • JethroHUN
    Ezeket vajon kézzel rajzolják? Vagy gépen digitális rajzpadon?
  • Hoz_Hun
    Kicsi spoiler az egyik szereplőről. Bár lehet hogy ez már korábban kiderül, csak én nem figyeltem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jacknek haja lesz, és elképzelhető, hogy a Grissom Academy egyik tanára lett. :)
  • Pares
    Megjelent a virágbolti verzió.
  • pite9
    Kai Leng TIM "jobbkeze", meg a piszkos munkát elvégző embere. Ő fogta el Paul Graysont az Omegán, meg még sok egyéb dolgot is csinált. Most elvileg ő lesz az egyik főellenség, aki meg akarja ölni shepet. ha így marad ő lesz az egyik legkirályabb karakter a Mass Effect univerzumban :) (szerintem)
  • Hoz_Hun
    Sajna nincs benne maszk nélküli Tali kép. :(
  • Hoz_Hun
    Kai Leng a Mass Effect második és harmadik regényének egyik főgonosza. Top Cerberus assassin. Ezeddig képen nem láthatuk.
  • scomcomputers
    Én csak örölök neki,legalább normális produkció lesz(ha igaz),mert bennük még nem csalódtunk ,szerintem!
  • orichalcos
    Inkább pár képet a 3. részről, amit még senki nem látott a neten. :D Pls...
  • PiszkosFred
    Talirol maszk nelkul nyomhatnal - szigoruan spoilerben - egy fotot :)
  • JethroHUN
    @Hoz_HUN: nagy szép könyvecske!
    Amúgy ez a Kai Leng ez ki vagy mi a manó Metal Gear Solidból vagy Deus Exből szalajtották?
  • orichalcos
    Nem.

http://www.gamestar.hu/ujabb-kinos-pletyka-spielberg-karolja-fel-a-halo-filmet.html

De ha gondolod linkelek külföldi oldalakat is. Kéretik úgy venni hogy ez csak pletyka persze.
  • Prof William
    Garrus milyen badass már. :)

Egy ME filmben a történet főgerince adott. Ha megszakadsz se tudod megakadályozni hogy eljuss a Vimire, meg a többi fő helyre, vagy hogy betámadd a Collector Base-t.

• Pares
    I'm Commander Shepard, and these are my favourite videos on Youtube!
  • cs1rk3
    áháhá random team-el Gold-on elbírtuk vinni a 3. körig senkinek se volt raksija csak nekem :D
  • TBTPumpa
    Nem hinném, hogy Spielberg. Ha még is, akkor így képzelem el az előzményfilmet: Egy kisfiú (fiatalkori Shepard) az egyik napon találkozik egy űrlénnyel, akinek ET a neve és mindig haza akar telefonálni...

Spielberg manapság csak lovas filmeket és történelmi filmeket rendez - illetve már csak ilyenek következnek tőle - Indiana Jones 4-et is csak Harrison Ford és George Lucas nyomására vállalta el, de meg is lett az eredménye...
  • ProGabe #6777
    ez blikk információ? :D
  • orichalcos
    De készül, most perpill Spielberg van állítólag rákattanva, de ő meg nem a videójátékokat akarja feldolgozni hanem előzményt akar csinálni.
  • ZSOOLT2
    Csak nehogy az történjen a Mass Effcect filmmel, mint ami a Halo filmadaptációjával is (ami végülis nem készült el).
  • Pares
    Nem válaszoltál a kérdésemre, de nem is kell most már...
  • mike01010101
    Mondjuk a demo első 10 perce, (a Mass Effect 3 címfeliratig) bármilyen film becsületére válna.
  • orichalcos
    Jó lenne, de már napok óta keresem, és nem találok semmit.
  • Cef
    Attól, hogy a készítők részt vesznek a filmkészítésben attól még igaz amit írtam. Az is jó kérdés, hogy miként vesznek részt: ők írják a forgatókönyvet? Tanácsadók lesznek vagy bele is szólnak a forgatásba? Részt vesznek a vágási munkálatokban? Az a baj, hogy elég sok feldolgozásfilmet láttam már és egyik se volt kiemelkedő. De lehet, hogy tévedek, majd kiderül.
  • ProGabe #6770
    azok a legfaszább ilyen videók, néhol egy kissé csapodár, de talán még a Bioware sem csinálna jobbat:

• Hoz_Hun
    180 oldal... nem hiszem hogy lefényképezgetem. Ráadásul, szerintem hip-hop lesz virágbolti változat a neten belőle. Szerintem.
  • TBTPumpa
    Anno Mass Effect 2 is 2010. január 29.-én jelent meg, de akkor még az 576-nál előrendeltem a Gyűjtőit és már az Amerikai megjelenés napján (január 26.) hozta nekem a futár.
    Lévén előbb kikerült a netre a Razoros warez verzió és raktáron volt az 576-nál és a CD Galaxisnál is a játék, így idő előtt kiküldték őket a legnagyobb örömömre. Szerencsére akkor még nem kellett Originnel b@szakodni, nem úgy mint most... Meg ez a dátumhoz kötött aktiválás is...
  • ZSOOLT2
    A Gibbed Save Editor nevű programmal elérhetővé lehet tenni Legiont már a játék elejétől is.

Vagy Talit csak a Suicide Mission után veszed fel, az is működik.
  • pite9
    óóóó...nem akarok nagyon szkeptikus lenni, de asszem nem fog ilyen mélységekebe menni a me3 :)
  • TBTPumpa
    Nagyon király ez az Artbook! Gratulálok hozzá!
    Mirandáról még képeket!!! :D

Amúgy a Gyűjtői változat a legolcsóbban az IPON-nál szerezhető be: 14990 Ft és ingyenes a házhozszállítás. Az előrendelői DLC-ket is megkapni hozzá (mint máshol) illetve sietni kell, mert február 28.-án lezárják az előrendelést! Utána már nem lehet tőlük beszerezni a Gyűjtői változatot!
    Illetve azt is mondták, hogy március 9.-én mindenki (aki megrendelte tőlük) kézhez kapja a játékot!
    CD Galaxis és 576-nál is a megjelenés előtt 1-2 nappal kézhez kapjátok a játékot, csak nem tudjátok majd aktiválni március 9.-ig!
  • orichalcos
    Nem fényképeznéd le az egész könyvet? :D
  • koschwarz
    nem tudom, nekem ez a default csaj-shepard valahogy mindig is inkább szende lánykának tűnt, hiába húzza össze a szemöldökét.