Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiolloztam pár képet printscreen-el 😊

vannak egyébként új vidik én csak 4-et láttam amit tegnap meg tegnapelõtt adtak le.Ami a gamtrailersen van fent az az összes?

Persze, mert még nem megy. Este 11-tõl lesz adás!

az nekem is tetszik😄
Mellesleg átjött nektek valami a videóból?Úgy volt hogy ilyen dead space szerû lesz de én nem vettem észre.

btw, a design azért jóféle
máshogy néz ki, nem narancs hanem kék.De igazad van csak poénkodok.De ez csak 1 kép most a szintlépésen nem valószínû hogy változtatnak.Csak több képesség lesz.

hát, ez semmiben sem különbözik a 2-tõl... 😞
kis korrekcio, itt meg lehet nézni csak vissza kell tekerni a 17. perctõl van
http://e3.gamespot.com/live-show/live-show-day-2/?tag=topslot;img;1

Hát persze hogy ilyenkor lemaradok egy teljes demórol amiben többet mutatnak, nah mindegy .
ezt talátam, sajnos kicsi a kép

Itt lessz ma még valami, élõ Chat, végigjátszással, de ez az amerikai idõ eltolodás, kissé megzavar,
http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect

A játékban is használják az "ember" kifejezést idegenekre érdekes.

Kopiati
A magyar nyelv elég toleráns ilyen szempontból nem tesz különbséget intelligens lények között. Fordításban is sz*rul hangzik, ha ki kell hangsúlyozni (this HUMAN must be eliminated...) földi-földlakó elég furi😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Jó hát értsd a lényeget.Persze hogy nem ember volt hanem turian.Most ilyenbe kár belekötni.

Ryder62
"Hát Saren is csak egy ember volt"

Pont hogy nem az XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Kopiati
Minnél több ügynököt alkalmaznak annál valószínûbb, hogy lebuknak a végén mindenki ügynök lenne, meg besúgó (tiszta magyar 60-70es évek kb a lakosság fele ügynök😄)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

TeraLOL 😊😊😊
FSpofon

Arab money

Hát Saren is csak egy ember volt és lásd mekkora kárt okozott.Ezek az ügynökök inkognitóban dolgoznak, és szépen lépésrõl lépésre haladnak.Így csökkentve a lebukás kockázatát.Én még azt is eltudnám képzelni hogy egy-vagy több tanácstag is nekik dolgozik.Csak egyszerûen várják a megfelelõ idõt.

Kopiati
A begyûjtõk folyamatosan aktív tagok voltak, õk voltak a reaperek szeme és füle, meg voltak lehetõségeik, hajók, állomány, technológia, búvóhely, másnak nem hiszem, hogy nagyon lenne a Cerberuson kívül.

Mass Effect 3 trailer magyar felirattal.
Ha esetleg kellen valakinek.

Azt azért nem jelenteném ki hogy nem maradt a reapereknek kapcsolatuk a galaxisban.Kizárt hogy csak 2 "embert" sulykoltak vannak még csak még nem fedték fel magukat.Majd csak akkor ha eljön az ideje.Jó példa erre az elsõ és a 2. rész.A begyûjtõk cak azután kezdték el a reaper építését hogy sheapard keresztbe tett és elpusztította a fejedelmet.

Prince23
Tuti jó története lesz, itt nem lesz külön, értelmetlen szál mint a DA2-ben. itt dögivel folytatódik a reaperes sztori, 0 mellébeszélés nélkül.

Kopiati
Szerintem lemaradtál az elsõ játék elsõ 1-2 percérõl, amikor azt ecsetelik, hogy õ egy született vezetõ. Taktikus-stratéga ellentét nem elég hangsúlyos, és Reapereknek nem is stratéga kell, hiszen õk mondanaák meg, hogy merre az arra.

Az amerikai rendszerû hadseregekben "ranger" típusú irányítás van, pl. : foglald el Budapestet. azt nem közlik, hogy hogyan tedd meg (az eszközöket biztosítják persze) érvényesül a szubszidiarítás elve. Míg a másik a részletezõ parancsnoki láncon végigfutó nagyon részletes, életképtelen parancsok sora (lásd magyar hadsereg, bár ez elvileg ranger rendszerû (nato belépés-támogatás feltétele) Szóval mivel Bioware kanadai cég, emiatt az amerikai minta van elõttük, Shep lényegében megtestesíti ezt, Anderson szintén, sosem kapott konkrét parancsot, hogy hogyan csinálja, csak az eszközt. Emiatt igaz, hogy taktikus, mert a legkisebb szinten hozza meg a döntést, de átlátja a nagy képet is, a harmadik részben szó szerint vezetõvé válik. (Napóleon pl. jó stratéga volt, de nem látta át a hozzá hasonló hadvezérekkel egyetemben a kis szintek folyamatait.) Meg azért ne feledjük a csapatát sem. A reapereknek épp ezért lett volna rá szüksége, mert karizmatikus, Saren képtelen csapatépítésre, mert csak felhasználja az embereit, a begyûjtõk eltüntetésével nem maradt más aktív kapcsolatuk a galaxisban (csak TIM, aki sulykolt, félig húsbábbá alakult (lásd szeme)) De az igazság csak 2012-ben fog kiderülni!😄

Nem csodálkoznék rajta, a bw jó történeteket szokott írni.Én még arra lennék kíváncsi hogy lesz-e valami hatása annak hogy milyen múlttal kezdted az egyet.Biztos van oka hogy többféle van.Igazából ezért szeretem jobban mint a dragon age-t, az átvihetõ mentések miatt aminek súlyos következményei lehetnek.De ha a da1 mentéseit importálod a 2-be ott nem sok vizet zavar.

PiszkosFred
Vagy, Sheprol (legfokepp a szarmazasarol, fuggetlenul a harom valasztasi lehetosegtol) ki fog derulni valami olyan, eddig "almainkban sem gondolnank" info, amely alapjaiban valtoztatja meg a dolgokat a ME3 elejen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem igazán, ha belegondolsz, Shepard inkább taktikus, mint stratéga, s ilyen szerep betöltésére nem olyan ember kell, aki ki tud füstölni egy épületet, hanem aki átlátja a nagyobb skálán történõ eseményeket.
igen sajna de eljön az az idõ is.

Arra még jócskán várnunk kell...
Hát várjuk szeretettel,múltkor pont errõl kérdeztem csak nem voltál.

egyetértek, hú de jó videók voltak az E3-on de jó lenne ha már a kezembe lenne a game 😄

Majd amúgy újra elõveszem a Mass Effect-es rajzaimat és csinálgatom. Egy kis színesítésnek jó lesz a témához, fõleg mivel a várva várt (általam biztosan) SSV Budapestbõl nem kaptunk semmit, persze nem is volt ígéret rá, csak remény...
megneztem a videokat, varos lesz!!!! Caseynek olyan N7 pólója van, mint nekem lol xD
az assassins creedes techpenget kihagyhattak volna, sztem faszsag tho
-.-

anti hero

Így igaz. Milyen unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanolyan gondolatai lennének. Konkrétan nem is lenne értelme beszélgetni.
Hallgatom én csak érteni nem értem<#szomoru2>
Ugyanis elég gyér az angolom

nem vagyunk egyformák szerencsére. Mindenkinek más a véleménye. 😊

Mimasz
Remélem a renegát Shepbõl az válik ;D

Kopiati
2. gameplay videó, 3:10 (hallgasd...)

Kopiati
A videóban látható, hogy a Reaperek elég nagyok😊 és kellenek nekik földi gyalogos egységek, kell parancsnoki lánc Saren is egy ilyen lánc része volt. Shep azért nem hal meg mert a Reapereknek kiváló választás lenne az alvezér szerepre.

szerintem a végén azzal a kijelentéssel nem volt gáz, "finoman" közli vele, hogy el akarják tenni láb alól 😊
Lehet hogy csak simán ki akarja csinálni shepardöt, de érdekes hogy átállt a reaperekhez, a 2-ben elég nagy szerepe volt abban hogy elpusztítsunk még egy reapert.Egy olyan ok lesz amirõl még nem tudunk de a 2-ben biztos nem nekik dolgozik.Más különben minek hozta volna vissza Shepardöt ezzel csak akkor a reaperek alatt vágta a fát.A másik amit nem értek hogy mi a fiszt akarnak a reaperek shepardtõl.Simán eltehették volna láb alól az arrival dlc-ben és akkor jöhettek volna leígázni.Ehelyett életben hagyták és ezzel együtt kockáztatták azt hogy valami olyat tesz ami nem tetszik nekik, hát így is lett szép nagyot robbantott a végén.De elég tré szöveget írtak az arrival végére benyögi a reaper hogy shepard kezd idegesítõ lenni.Hát itt valahogy megerõltethették volna a fantáziájukat hogy vmi értelmes szöveget találjanak ki erre a részre.

szerintem nem, mert ez kb. olyan, mint Saren esete
Élõ demó most
http://www.ign.com/events/e3/2011/live-video

Igen, ha felrobbantottad a collectorok bázisát, akkor érthetõ, ha most ellened vannak, de én gyakran meghagytam, szal. ezért nem értem, miért mennek Shepardnak mindenképpen.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Lehet hogy abban bízik az Illusive Man, hogy a Reapereket támogatva megkímélik majd és valamilyen befolyásos szerep jut neki a galaxis leigázásában, illetve az azt követõ idõkben. Eddig mindenki hasonló okból állt a Reaperek oldalára, persze erõs mentális befolyásolás után...
Köszi a választ. Számomra valamelyest érthetõ, hogy miért küldte ránk õket az Illusive Man. Szó is volt a második rész végén arról, hogy valószínûleg hajtóvadászat fog indulni ellenünk (Shepard és Jacob közötti beszélgetés a bázis elpusztítása után).
nem tudom, hogy itt ki mennyire merült bele az elsõ részben a mellékküldikbe, de a cerberusosoknál azért már ott is lehet sejtegetni, hogy mi is a szitu
Kopiati
Mert a Cerberus összedolgozik a Reaperekkel (Casey H. mondja 2. videóban)
Hogy miért? Ki tudja? (lehet a képregényben a válasz? lehet csak Pares tudja a frankót? (no offens, nem lehet kihagyni😄) vagy a 2 cselekményével A rejtõzõ uraság átvette a collectorok helyét?)

Eddig nem hogy értelmeset, de semmilyen magyarázatot nem adtak ezekre, és remélem ez így is marad, és csak a játékban fognak kiderülni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB