22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nos #6882 Akkor abból már jut legalább kétféle ládára :) -
cdr74 #6881 vótmá? -
Most már 6 lesz. :) Mondjuk a demoban nem ájultam el a grafikától, ahogy az eddigi részekben sem. A játék grafikailag továbbra is a karakterek arckidolgozásában a legerősebb, szerintem. -
Nos #6879 Nem akarok csodagrafikát, de azért remélem nem háromféle textúrával lesz megcsinálva az összes belső rész, mint az eddigiekben. -
Pares #6878 Rövidke videó az új hangárról. -
Pares #6877 A kevesebb marketinggel kapcsolatban: Tényleg soha semmi nem jó. Az ME2 esetén túlzásba vitték, csomó spoiler volt a marketingjükben, ami sokaknak nem tetszett (nyilván joggal). Most megfogadták, hogy sokkal kevesebb spoilert szivárogtatnak ki, a demót is úgy megvágták, ahogy csak lehetett (a második küldetésnek nagyon nagy része teljesen hiányzik, nézzétek meg a kiszivárgott bétát...), most meg ez a baj. Muszáj mindig mindenért picsázni egyfolytában?
-
Pares #6876 Az Istenit! Hagyjátok már a grafikát, az egyik fejlesztő már letvítelte pár nappal ezelőtt, hogy a demós textúrák (legalábbis a pc-n) kisebb felbontásúak, mint ami a véglegesben van. Na és miért? Pont azért, amiért már rég írtam, nevezetesen hogy méret korlátozás volt az XBOX360-ok miatt. Ha megnézitek a ténylegesen végleges játékból készült in-game képeket... nos aki azokra panaszkodik, annak nem tudom, mi elégítené ki a grafikai igényeit... -
Luciferke #6875 Megoldottam!
akinek ilyen gondja lenne:
C:\Windows\System32\drivers\etc
itt van egy hosts file, onnan töröljetek ki minden ea-val kapcsolatos bejegyzést! -
Bhalage #6874 nekem ilyen meg nem volt es remelem nem is lesz mikor hazaerek este :d -
Luciferke #6873 Sziasztok!
Valami ötlet esetleg, hogy miért nem tudok a multival játszani origines demo-n keresztül?
Azt írja, hogy nemtud csatlakozni az EA serverekhez. -
Cef #6872 Ha jól tudom ez egy krogan/turian hibrid. De a feje az biztos, hogy turian. -
Elcor? talán -
Prof William #6870 Ja még valami... Amikor a végén Shephard ráugrik a behemótra állítsátok meg a képet. A behemótok feje ismerős. Úgy tűnik a Reaperek már bevásároltak pár világban idefele jövet. :) -
Prof William #6869 Na ez már sokkal összeszedettebb. Ez már egy jó kis trailer de még ez is lehetne hosszabb. :). -
Kindred Blades #6868 A játékban igen...
:)
-
csak nem kolléga vagy? :D (endzsiniőr) -
Kindred Blades #6866 Nem csak te.
Berendeltem előre a határidős munkákat, hogy legyen két-három szabad hetem márciusban, így most reggeltől estig. -
Hova tűnt mindenki? mindenki ME3 multizik, csak én dolgozom? :D :D -
Hát ez nagyon odavág. Úgy tudtam hogy a londoni jelenet is benne lesz...
Magyarok megint alkottak. -
RamsayBolton #6863 Én a demo-n belül is azt vettem észre, hogy van különbség grafikailag az első és második misszió között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Földről való meneküléssel kapcsolatban nekem is voltak grafikai fenntartásaim, de a Surkesh-i küldetés: az egész pálya + cutscene gyönyörűnek tűnt (gyönyörű az engine-hez és ME-hez mérten), szebbnek, mint ME2-ben.
-
Igen, hogy tolom az 1-et az arc mimika és az egész sokkal jobb, ez igaz. De olyan fakó és monoton minden. Persze az 1 és a 2 art designja, színkeverése is más-más volt. De ezzel kicsit úgy vagyok, mint a Dead Space-szel: jó-jó, de valahogy fakó és matt az egész. -
Barnez #6861 Ja, úgy nagyon kafa lenne... :P -
Barnez #6860 Szerintem a végleges. Kb. 1,5 perccel hosszabb. -
vg #6859 Pedig ez az, nézd meg mobilon... :) -
Ez végleges?? mert a bioware oldalán még nincs kint. Egyelőre nem tudom megnézni, mert melóhelyen vagyok -
Osszekaptam a SShotok kozul parat, koztuk kettot Andersonrol (a pelda miatt), es egy-egy kozelit Ashleyrol es Shepardrol. Fene tudja, nem tunik csunyanak. Az ketsegtelen, hogy a highres textura pack egyes karakterek ruhazataira rafer, de nem veszes meg igy sem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
vg #6856 Ebből még hosszabbat lehetne vágni, ha a londoni lövöldözőt teljesen végig belevágja valaki.
-
Barnez #6855 Kint van az extended cut! -
Erről is volt már szó régebben, hogy külön csapat foglalkozott a multival! :P so don't aggódj :D -
hát ja, bár még nem derült ki, hogy az az energia, amit a multira fordítottak, mennyire befolyásolta esetleg a single készítését...remélhetőleg sehogy.
mindenesetre nagyon addiktnak tűnik a multi... és pont egy olyan játékhoz, amihez annyira nem is várt volna az ember multit, csinálnak egyet, amivel lehet hogy akár hosszabb ideig is el lehet majd lenni, és nem fulladt hamar közönybe, mint a többi "beleerőltetett" multiplayeres játéknál (lásd dead space 2, nem volt annyira rossz, de nálam legalábbis nem sokáig húzta...ami szó szerint csak pár napot jelentett, a ME3 multi meg rögtön beszippantott) -
MrAndree #6852 Azért ahhoz, hogy mennyien fanyalogtak a multi miatt, eddig szinte mindenkinek bejött. :) Szerintem is jól sikerült, el lehet vele majd szórakozni. -
MrAndree #6851 Jobb is a kevesebb hype szerintem, ME 2ről tényleg mindent lehetett előre tudni és sokan panaszkodtak is akkor emiatt. EA meg tanult belőle, meglepő ez tőlük. Meg úgy fest a Dragon Age 2 fiaskóból is sikerült nekik.
Biztosan lesz rendes launch trailer is, de az 1 héttel a megjelenés előtt szokott jönni. -
tényleg, a fasza MI-t nem is említettem tegnapi demos élményeimből. meglepően jó.
(hogy eddig fel sem figyeltem a grafikára...legyen olyan mint eddig, aztán úgy is jó lesz) -
Nálam elég sok helyen, az árnyékok, az emberek arcán átvezető közben szinte teljesen fekete volt. Biztos nem ilyen lesz. -
Hát nem tudom, iszonyat jó a multi, elég izgalmas, pörgős, és, mint azt már írtam korábban fergeteges az MI, de valószínűleg túl jó is, mert sosem voltam nagy multiplayer fazon, így csúnyán aláznak a cerberus szoldzserek :D -
Bhalage #6847 szerintem nagyon rendben van a gfx és ne felejtsük el, ez még mindig egy "xbox konzolport". mégha a legkiválóbbak egyike is, az xbox hardvere eroteljesen korlatoz, sztem latszik, mennyire rámentek az idok folyaman a maximum kihozhato fele..
mert ez kezd kúrva jól kinézni.
minden este tolom a multit, várom már a gammat :o
akar vki este tarsulni egy kis henthez? kene 3 ember :D -
Hat nem tudom, en fullra huzva jatszottam vegig a demot PC-n, 1920x1080-ban es gyonyoru volt. Az FPS sem esett 55-60 ala (annyi a max nalam). Nem ereztem rossz szajizt, sot, az elso "palyan" menekules kozben percekig neztem a kornyezetet, es hogy "mi tortenik" mellettem a varosban. Egyedul a futas volt mokas, de azt szinte senki sem tudja jol lemodellezni mar evtizedek ota, ezert nalam az nem gond, siman belefer.
Konzolrol lattam kepeket a demobol, ott sokkal csunyabbnak tunt. -
mike01010101 #6845 Egyetértek veled, de szerintem ez nem nagy probléma. Elég jó volt az ME2 ahhoz "elbírja" még a harmad rész is ezt a technológiát és grafikai szintet. -
Nem, amiatt de... Nézd, ha a demó nem hagyott volna ilyen keserű szájízt. Nem az abajom, hogy nem über, hanem hogy nem olyan, mint az előzőek. Nézzétek meg ezt a képek és mondjátok meg melyikből van. Na jó, túl könnyű. De nézzétek meg Anderson demóbeli megjelenését. -
Amúgy valaki beszélt még anno a trailerben látható kis fiúról, szerintem is erős irodalmi jelei vannak ha már csak tényleg a fehér pulcsiját nézem aminek a színe az irodalombon a gyász toposza többek közt - személy szerinte nem tartom hülyeségnek a leírtakat, lehet több ilyen utalás is el lesz rejtve a játékban de nem úgy h egyből szemet szúrjon hanem csak azok veszik majd észre akik ismerik is őket, pont mint egy novellában :)
A durva az lenne ha ismered is ezeket az utalásokat, észre is veszed őket, aztán mikor lefordítod magadnak a jelentésüket teljesen más kép rajzolódik majd ki, na az kemény :D