22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
asszonytól ezt kértem szülinapomra.... -
Nekem is elég pontos, Pleomax gamer egér, lézeres, 1500 DPI-re van beállítva. -
Pares #6920 Nekem is 1600dpi-s, Logitech lézeres egér, az egér érzékenységének beállításait alapon hagytam, és semmi gondom vele, nagyon pontos, stb. -
Porsche911 #6919 Gondolom a demo szövegfájljaira gondol.Mondjuk nekem nem is kellett feljárkálni sűrűn Kelly átvette a feladatot :D -
"A Mass Effect 3 szövegfájlok böngészése során találtam rá az "Aqarium VI"-re, ami távollétünkben eteti a halakat és foglalkozik velünk. Ez sokak számára örömhír lehet, végre nem kell mindig felmászkálnunk a kabinba kiszórni nekik a kaját. /Blasto voltam/"
Facebookon szúrt szemet, most akkor értsem úgy h előre megtudták szerezni a szövegfájlokat a fordításhoz? :D -
Ki hány dpi-s egérrel játssza az ME3 multiját, és hogy van neki ingame beállítva a sensitivity és mouse damping on/off? Nekem 1600dpi de meghülyülök annyira szar pontatlan a játékban... idegesítő, túl megy a célponton vagy egyszerűen nagyon lassan mozog a célkereszt. Zoom közben még rosszabb. -
Pares #6916 Fasza volt!
-
AXX #6915 Tudom nem itt kéne kérdeznem de más hely nem jutott az eszembe,most frissitettem a videokártya driverét és azóta nem megy egyik Mass Effect játék sem,hang van de kép nincs olyan mintha nem kapna jelet a videókártyától,legalábbis akkor csinál igy a monitor,de a többi játék megy.Viszaraktam a régi illesztőprogramot de ugyanaz.Valakinek van valami ötlete mielőtt szétverem a gépem. -
Na azt én is kipróbálnám, csak arra még nem talált csapatot a kereső. :) -
Paresel most toltunk végig egy gold kört:) -
Csapattól függ. Oda már bőven kell a lvl12+. -
Na, én minél többet játszok a multival, annál jobban tetszik. Bár silver fokozattól már szinte esélytelen volt 3 wavenél továbbmennünk, de ez lehet, hogy a csapat (és az én) bénaságából volt adódó.
(Megint leírom, de aki szeretne játszani, az vegyen fel originre: Blade468) -
ZSOOLT2 #6910 Egy része használható a multiplayer demóban, kb. a harmada a fegyvereknek.
Kb. ugyanazok kerültek be, mint amiket az ME2-ben már láthattunk. -
Nincsenek. -
Gondlom ezek nincsenek benne a demoban. -
Bhalage #6907 origin bHalage neven futok aki akar vegyen fel este tolni fogom :d
vagy ha van vmi csapat szivesen becsatlakozon X.ediknek -
Bhalage #6906 johat en meg a kenyeret keresem. -.- -
Pares #6905 Multiplayer fegyverek:
-
gyere is :D -
Cef #6903 A leírás szerint igen, szerintem még a hajót sem lehet majd körbejárni előtte, egyből az fog jönni. -
Pares #6902 Néhány nem spoileres töltőképernyő:
-
Pares #6901 Az első link tartalma gondolom rögtön az intró után lesz. -
Pares #6900 Én most is megyek. -
Bhalage #6899 este jon vki cerBejust hentelni? -
Bhalage #6898 csöcsben nem lesz hiány!
:o
várom már a gammát és fejezzétek be a spoilerezést már ettol is rosszul lettem hogy EDI, mint ...
update: erdekes nekem alapjaraton nyitva jonnek a spoilerek, nem kell rakattintani:o:o:o -
Pares #6897 Már volt róla korábban kép. Google a barátod. -
ZoliJ #6896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EDI kinézetét vajon a szinkronhangjáról mintázzák?:) -
Persze, hát nem a grafika az első csak számomra elég nagy volt az eddig 2 részben a kontraszt a tök jól kidolgozott karakterek és a sok helyen baltával faragott ötlettelen helyszínek között. (voltak persze kivételek) -
Cef #6894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hackett admirális hívja a Normandy-t.
EDI dialógusok, úgy tűnik, hogy tényleg vihető csapattárs lesz.
Prothean dialógusok
-
Nos #6893 Igazad van, sajnos :) -
Pares #6892 Nos az első rész ilyen "stílus" szempontjából nagyon keményen megbukott. A második rész meg véleményem szerint fényéveket javított rajta. Mondom, szerintem a kettes színvonala bőven elég, de véleményem szerint ilyen téren is biztos lesz még javulás. Mellesleg meg annak, hogy száz különféle doboz, meg minden helyszínen teljesen más díszítőelemek legyenek, kemény hardver korlátozásai vannak. Nyilván nem PC-n, de mint tudjuk, nem csak PC-re fejlesztik... -
Pares #6891 Chris Priestly wrote...
"While the Normandy will certainly be familiar in ME3, it is not the Normandy from ME2. The rooms are (basically) in the same position, but there are a number of changes you will see.
My favorite feature though is how your party members don't stay in one spot all the time. Definitely my favorite new Normandy feature."
-
Cef #6890 Sejtettem, hogy a fejlesztők nem elégednek meg egy új festéssel, de azért teljes átépítésre nem gondoltam. A kettőben Shepard azt mondta, hogy a következő Normandy-ba építenek egy bárt, kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e.
-
Nos #6889 Én sem hardverakasztós vizuált akarok, hanem stílust.
Nekem a legnagyobb bajom mindig az volt, hogy bárhová, bármilyen fajhoz utazol az univerzumban, mindenhol ugyanazokat a dobozokat és falakat találod. Legyen az lakóépület, külső fal, hajótér . . .
Egy kis stílust, egy kis kultúrát adhatnának hozzá.
A grafika szép, a motor sok mindent elbírna, de a design lapos. -
Pares #6888 Az új termekkel kapcsolatban ennyi van a kiszivárgott scriptben, ami akár teljességgel hiányozhat is a végleges játékból, vagy nem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kenneth, have you seen the new poker table up in the lounge? It's going to waste.
Commander, it seems Tali's taking what happened on Horizon hard. She's in the lounge, if you want to check on her. -
Pares #6887 Olvastad, amit alább írtam?
6876... -
Nekem is, sőt az 1 is. De a demó után nem hozta azt a szintet, amit az 1-2. Érted már? Bár lehet gyenge art design, Alliance HQ pl. miatt érzem a grafikát gyengének. -
Pares #6885 Igen. Az Alliance a lore szerint szétszedte darabjaira a hajót, tanulmányozta, majd a saját igényei szerint átalakításokat csinált rajta. Ez azt jelenti, hogy egy ún. War Room és egy bár vagy valamilyen közösségi szoba is került bele, és bár erről nincs infó, de mivel a fegyveres és páncélos cuccokat a hangárban lehet majd átalakítani az alábbi videó alapján, ezért gondolom Shepard külön luxus lakosztályát is valamilyen módon megváltoztatták. -
Pares #6884 A Mass Effect 2 az én grafikai igényeimet például minden téren maximálisan kielégítette. Nem tudom, nektek mi a normátok, de az ME-ben nem a grafika az elsődleges húzó elem (bár szerintem az ME2 látványa összességében elképesztő volt). -
Cef #6883 Jó hogy most már lehet majd a hangárban is mászkálni, ha jól látom két sikló is lesz. A kettőben hiányérzetem volt, hogy csak az ablakból bámulhattam. A konzolok alapján úgy tűnik, hogy a fegyver és páncél testreszabást a hangárban lehet majd csinálni.