Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne igyál elõre a medve bõrére.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, vagyis nem. Olvasd el amit írtam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Velem is trollkodott egy sort.De jó hogy jöttél, legalább te vagy a soron nem én😄

Látom, most ismét szarozós hangulatban vagytok, de akkor sem írnék le akkor blõdséget, hogy "mindent" lelõttek azokban a videókban.

Már hiányoztál Pares. Imádsz velem szöszölni, mi? 😄
Hát én is utálom ezt a fajta marketinget, már nem azért de ha emlékeztek a 2-re ott is szinte mindent lelõttek már a megjelenés elõtt.Sokkal nagyobb a sokk és az öröm ha semmit se tudsz róla.Személyes tapasztalatból beszélek mert az egyet úgy álltam neki játszani hogy fingom nem volt róla, és le is ültem mikor jöttek a dolgok.A 2-ben már nem volt meg ez az érzés.

Hát ez az. A második részbõl kiadott összes videót megnéztem, nem kellett volna. Valószínûleg ez is közrejátszott abban, hogy nem ütött akkorát számomra.
Mennyi mindent? Már bocs, de mutattak valami harcjelenetet, meg az elejébõl egy lövöldözõs részletet. Összesen pár perc az egész, és ez csak egy külön E3-ra készített demó, egy évvel a megjelenés elõtt... Kitudja, hogy milyen lesz a végleges...

Csak nehogy az legyen, hogy amikor megjelenik a játék konkrét pályaszakaszokon már elõre tudjuk hogy hol és hány ellen van és hasonlók.
Mert ha nem kapod meg a napi adagot, akkor mi lesz? <#hehe>

Amúgy már most látszik, hogy a 2-esnél több lehetõség van a fejlõdésben.

Én nem mondom, hogy ne nézd, egyszerûen csak furcsának tartom, hogy már most ennyi mindent megmutatnak belõle. Mi lesz akkor késõbb?
Érthetõ az álláspontod. Ezt a fajta marketinget én sem szeretem...
Az E3 végeztével befejezem a videók nézegetését. Legközelebb csak a launch trailert nézem meg. Ha kibírom... úgyse fogom. <#vigyor>
Az már most látható, hogy a grafikával és harcrendszerrel nem lesz gond, fõleg ha még csiszolgatnak is rajta. A nagy kérdés az, hogy mennyi rpg elemet kapunk a játékban, de erre valószínûleg majd csak a megjelenés után kapunk választ...
Lehet befejezem ezeket a videó nézegetéseket.Miért kell az elejét lelõni a játéknak, játékmenethez elég ha egy szaros mellékküldetést mutatnak ott is van akció.A játékosok nagy része már úgyis játszott a 2-vel ha tetszett neki úgyis megveszi, jó esetben ha nem tetszett neki akkor ezt se fogja.

Elég komoly részeket mutatnak be a játékból és van egy olyan érzésem, hogy ezeket viszont is fogjuk látni. Azaz ugyanazt a marketing politikát kapjuk, mint a kettõ esetén, vagy talán annál is vadabbat?
Hát kicsit spoileres de mindegy.Tetszik hogy végre a páncél is normálisan néz ki, és a szereplõ is.Az a gyerek a szellõzõbe az is élethûbb volt mint a 2-ben más emberke.

Egyetértek. Nekem is elég gyorsnak tûnnek a mozgások. A futásnál nagyon jól kivehetõ a dolog. Valószínûleg a végleges változatban ez is változni fog...
Jól néz ki! De kicsit mintha túl gyorsak lennének a mozgások, nem?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

live most
http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect

Be tudnád linkelni a videót én ezeket még nem láttam.

Ez a kis trollkodás most jól esett.

Jól van akkor ezt megbeszéltük.

Jelenleg nincs telepítve Photoshopom, nem tudom ellenõrizni. <#idiota>

Na ne kötözködjé.Ha kell elküldöm a psd fájlt is.<#nezze>

Kötve hiszem.

Tudom hogy létezik ps képzeld a #2856 képet is azzal csináltam.

Új szintet értünk el a "vitatkozzunk értelmetlen dolgokról" versenyben. 😊

Why so serious?

<#hehe><#gonosz1>

<#falbav><#ejnye1><#banplz>

Csak kitaláltad. A screent se hiszem el, mert photoshop is létezik.

Jájj má tényleg mindenbe bele tudsz kötni.Jó hogy nem mondod azt hogy csak kitaláltam.Majd csinálok egy screent.

Nekem még sose nem jött elõ. Akkor én nem ugyan azt kaptam?

Egyébként kivágtam néhány képet a videóból.

Itt látható a Dead Space-szerû hologramos menü:

Itt a fejlõdés menübõl látható az új, szerteágazó képességek, vagy valami ilyesmik:

A galaxis térkép pedig sokat nem változott, bár eddig csak ennyit láttunk belõle. Jó látni, hogy a bolygókon több meglátogatható helyszín is lesz:

Nem mindig jön elõ csak néha.Ebbõl is látszik hogy totál ugyanazt kapjuk.

penge96
Bugos a játék, a bugos? <#nevetes2>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kipróbáltam, és nekem nincs ott semmi.

Én az elõbb pont belefutottam megint, mikor a galaxistérképre kattintottam,csak érdekességként említettem.

csík: vagy olyan, mint a dragon age 2-ben a friend/rival szint, vagy csak bugos
áh, megkerült Liara retikülje 😄 <#eljen>
<#fejvakaras> Soha nem vettem ilyet észre.

Kopiati
36-os level kapacitás kicsit kevéske ennyi skillhez, de tetszik, szép összetett lett, azáltal, hogy minden szinten lehet dönteni, hogy mi változzon a ráköltött pont álltal. Kíváncsi vagyok, miért van a karakterek mellett paragade csík? Eddig sosem volt náluk. A bolygókon a mission választás elég hangulatos, és az új mappok szépségesen jók.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Jah látom hogy konzolos, még néha egyébként észreveszem a 2-ben az konzol gombjait.Ti nem vettétek még észre?Akkor szokott jelentkezni amikor bolygó scennelés van és távolodsz a bolygótól, akkor lehet néha halványan látni a kontoller gombjait.

Remélem azért a szintlépés nem úgy lesz mint a 2-ben, abból a szempontból hogy addig nem engedett szintet lépni amíg véget nem ért a küldetés, csak a hajón lehetett kiosztani a pontokat.Az egyben tetszett hogy bármikor lehetett.

Szép. Kíváncsi vagyok erre a fegyver upgradelésre. De mindez igazán csak mozgás közben lesz értékelhetõ. Nem mellesleg ezek konzolos képek. És nem egy dolog totál máshogy néz ki konzolon, mint PC-n.

1-es mellékküldiknél kevés dolog van, ami unalmasabb.

Upps lemaradt na midnegy, azt akartam csak írni hogy remélem végleg számûzik azokat a semmitmondó küldetéseket amik a 2-ben voltak.Szállj le egy bolygón szedjé duracell elemet a robotba típusú küldetések nem kellenek.Feleslegesek csak a játékidõt növelik bár azt is csak percekkel,de hangulat szempontjából nem sokat ér meg totál unalmasak is.

Jó ez, majd csak lesz valamikor jó minõségbe is.Az elsõ kép tetszik.