Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Az eddigieknél átlag 20-22 óra volt a fõküldetések+egy-két mellékküldi végigvitele.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Renjike
egy olyan infóra lennék már kiváncsi hogy mennyi ideig tart 1 végigjátszás kb úgy hogy nem csinálsz meg mindent kb úgy a fõküldetések meg az egyéb dolgok felét kb.... 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ME 3 as asley (vagy hogy kell írni a nevét 😄) tök jól néz ki 😊 1 ben csúnya volt 😄 2 ben is xDD

IJIazz
nem frissítettem és sokáig "ültem" a komin 😄

Piszkos  Fred

Piszkos  Fred
Turián nõstény
csak linkben, hátha valakinek illúzióromboló vagy csak szimplán spoileres lenne

Renjike
😄 pont ezt írtam 😊 de melyik az a gameplay linket légyszives 😊)

IJIazz
Turian nõstény már volt az egyik képregényben, krogan pedig az ME3-ban lesz.. már látni is lehetett egy gameplay bemutatóban(már amit nem takart az a ruha/páncél szerû izé rajta)

Renjike
ha létezne turian igazából én csípném 😊 nagyon bejön a faj 😊

Renjike
krogan lesz a 3 ban . Turian-t meg én láttam 😊 a játékban nincs benne a de a képregényben van 😊 meg könyvben is levan írva .... .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ugyan az mint a turian férfi alig külömbözik vékonyabb másmilyenek a "csápok" a fején , vékonyabb , más a felsõtest formája .

A Bioware-re jellemzõ, hogy jól felépített univerzumokat alkotnak meg, amikben sok lehetõség rejlik.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

igy van, a galaxis(unk) szep nagy : )

anti hero

Lehet jó a düne univerzum is de minden véget ér egyszer, ehet már nem tudnak kitalálni hozzá olyan folytatást ami felérne az eredetivel.Ha meg így lenne akkor meg az lenne a baj.A mass effect annyiban jó hogy rengeteg lehetõség van benne,tulajdonképpen még a fajok sincsenek rendesen bemutatva,nem láttunk még pl se turian,se krogan se sararian nõstényt.Helyszínek szempontjából is csak a felszínt karcolgatták az elsõ 2 részben.pl egy komolyabb fõbolygót se láttunk se turian se semelyiket, még a földet se.Vagy ott van a citadel egy egész játékot simán elbírna csak ez az egy helyszín,fõleg amilyen nagy meg ahány szárny annyiféle kultúra.Mivel minden szárny máshoz tartozik.Szóval van benne még rengeteg potenciál.Amit megérné kiaknázni.Nekem tetszik ez az univerzum elég jól fel van építve ahhoz hogy lehessen benne újabb és újabb játékokat csinálni.És nem feltétlenül kell leragadni az embereknél,mehetnénk pl asarival is akár vagy turiannal.

nagony fasza a dune univerzuma, de ott 1 bolyocska korul forog az egesz mizeria, szal, de a korites 10/10.
volt egy regi gamma, azon csodalatosan vegig lehetett kalandozni(+strategiai harcolni) a tortentet.
ornitoppteres sziccs felderites ottvolt.- en legalabbis kurva sokat csinaltam 😄

anti hero

nemtudom vegignyomtad-e (nekem szerencsere megvan az osszes 5cd bg1+1cd exp, 4cd bg2+1cd exp) de a baldurs gate egyertelmuen veget es a throne of bhaal-lal. milyen folytatas ?

gagyi lenne barmilyen uj probalkozas mar. foleg ha elpusztult a tron

anti hero

megmondtak a bioware legnagyobb arcai (dr ray m, casey h) hogy NEM lesz, hiaba vitatkozol meg hisztizel, mint egy furdoskurva..

nincs mirol beszelni, amugy meg lesz helyette mas, es lehet mas tipusu jatek, mint ez a mostani

es meg fogod venni, mert kúva jó lesz 😄

anti hero

SZEG007
Az is jo volna ha Mass Effect 3 után kicsit jegelnék az egészett, és nekikezdenének egy uj projektnek, esetleg elkészitenék a Jade Empire, vagy Baldurs Gate folytatását.

Természetesen szerintem, nem is más ember véleményét írtam le 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

SZEG007
bah Mass Effect, és Star Wars univerzuma egy bolhafing a Düne univerzumához képest.

Aha, ja. Szerinted. Én tuti nem veszem meg, ha nem a régi fõhõs lesz benne.
De, mondták a Bio-s srácok, hogy Shep történetét a harmadik ME-vel zárják. Ettõl függetlenül lehet hogy nem így lesz (fõleg ha figyelembe vesszük az EA szerepét), de azért elég valószínû hogy a következõ ME-hez új hõst kapunk.

Sanya, és az orosz zsidó biokémikussal próbálkoztál már? 😊 Szerintem Asimov nélkül ma se ST se SW se ME. Valahogy azt tartom a modern SF gyökerének, bár nem mintha olyan tájékozott lennék. Csak szerettem na 😛
"nem lesz 4ik resz sheparddel, ezt is megmondtak 10 csillioszor"

Senki nem mondta, sõt mozifilm is lesz, szerintem az elsõ rész elõtti történettel. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz új hõs a játékban.
Hát igen számomra ez a 3. sci-fi univerzum ami megfogott a star-tek és a star wars mellett.Nagyszerûen kidolgozott változatos fajok,és maga az egész remekül kivan dolgozva amibõl rengeteg sok jó alkotás születhet.Bár szerintem maradjon meg RPG-nek.Stratégia vagy sima akció játék nem illene nagyon bele.

nem, me féle városépítõs-menedzselõs játék kõ. kvariánokkal (az akcentusuk miatt, élvezni lehetne a jó kis keleti bazározást)

Kolonizálj, építs gazda(g)ságot, szövetségeket, háborút. Meg építs sok Sepi-szobrot, mert akkor a nép boldog lesz.

Szívem szerint méltó harmadik részt, s utána továbbvitt univerzumot szeretnék, a frencsájz elszakadhat Septõl, amíg a többi tényezõ a helyén van. Jól kitalálták, van benne potenciál, könyvekre egyebekre.

Csak ne tolják el.
Casey egyertelmuen megmondta - nem mondom, hogy nem gondolhatjak meg magukat, de - a trilogia, shepard tortenete ezzel veget er, es gondolom tudja mirol beszel a faszi.

anti hero

Renjike
tuti hogy nem mindenféleképpen hal meg és nemtudhatod hogy nem lesz 4. rész shepel .... Assassin's Creedben is úgy volt hogy Brotherhood az utolsó rész Ezioval és lám itt a revelvations is.

Npc-ként még visszatérhet pár mondat és/vagy küldetés erejéig, én már annak is örülnék.Szeretném viszont ha tényleg elmenne egy kicsit a csapatirányítás felé.A Republic Commando-ban nagyon faszán meg lett oldva ez a rész itt is jó lenne valami hasonló.

nem lesz 4ik resz sheparddel, ezt is megmondtak 10 csillioszor
(=ebbol meg egyaltalan nem az kovetkezik, hogy meghal a vegen, de egyes emberek ezt sem ertik meg)

anti hero

meg lett mondva 10csilliószor, hgoy akkor azt a mentest nem lehet betolteni

zzz

anti hero

Renjike
hát figyeljetek biztos lehet shepel is 😊 elvégre nemtudni h meghal vagy nem majd te döntöd el . de szerintem a 3. rész a Reaperekkel való dolgot zárja le 😊 szerinte még lesz Mass Effect mondjuk egy újab Ember- Truian háború 😊 vagy hasonló 😊 😊

SZEG007
Én egy ütös befejezést szeretnék, kifejezetten felbaszna ha huznák mint a rétestésztát, mert akkor megint 3 évet várhatok egy befejezésre.

Én is el játszanék sheppel egy 4. részt is simám.Csak kicsit hozzák közelebb ne legyen olyan terminator mint a 2. részben.Lehetne kicsit sérülékenyebb,meg több minden történhetne körülötte vagyis vele.Mert a 2 se a fõhõsrõl szólt hanem a társakról.Az elejét kivéve persze.Már említettem de lehetne kicsit dragon age-sebb ott a fõhõs állandóan középpontban van és nem az a félisten.Gondolok itt arra hogy pl rémálmai vannak,sokat támaszkodik a társaira,fõleg Alisteir-re,elrabolják...stb.

ja simán lehetne van is kereslet én se értem.

én bírnám, ha lenne a 3. rész után egy tisztességes 4. rész is, nehéz elszakadni shepitõl :') mindig ezzel a 3-as számmal vannak megáldva; trilógia... bah
Kopiati
Mondjuk valószínû, hogy a Dragon Age-el egymás váltócímei lesznek, a Medal of Honor-Battlefield mintára.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Renjike
nem kell még + egy év mulva a 4.... csinálják csak sokáig.

Kopiati
Erre mondta Hudson úr, hogy akkor vége😊 az a mentés szál kudarc, csak túlélõ Shep játszható, nem is akartak/nem is tudtak volna egy teljesen alternatív szálat belefûzni a 3. részbe.

Azon gondolkozom, ha mondjuk 2012 végén kijön az új generációs xbox, amirõl egyre többet hallani, és egyre erõsebben cáfolják, akkor gondolom egy Mass Effecttel fog nyitni, a Halo 4-en kívül persze, hiszen valami iszonyat húzónevekkel kell nyomulniuk, és egy esetleges Mass Effect 4, 2013 elejére idõzítve nagy dobás lenne.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Vagy akkor Jokerrel leszünk. 😊
Piszkos  Fred
Eleinte volt szó arról hogy az alapértelmezett karakter a trailerben látható katona lenne, de ezt hamar megcáfolták

nagyot néznék, ha mégis, de az a logikus, hogy nem lehet majd
Piszkos  Fred
Nyilván akkor majd nem tudod importálni majd a mentést.

Renjike
azon tûnõdöm ha az 2 végén nem úgy alakul a dolog hogy felugrunk a hajóra hogy folytatódik a 3?

Renjike
xDDD

xD
Pont most nézem a sorozatot.

nyirog
huhúú, MIchael Hogan is benne lesz mint kapitány xD

broman191
<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

<#hehe>
Renjike
mostmár értem hogy a Reaperek mért a földet ostromolják elõször <#idiota><#idiota><#idiota><#eplus2>

penge96
Jajj köszönöm szépen <#gonosz1>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"