22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Úgy érzem ebből save editor lesz... :D :D -
Coolfire #7201 ÁÁ elkezdtem Légió küldijét unalmamban,mentettem,és már megint szar... -
hm, lehet a 64 bites win 7 a baj, mert path-ban írja az elérési utat, de 64 bitesen wow6432node-ban van a bioware mappa -
nálam át se írta, hiába importáltam, ha saját kezüleg teszem úgy meg nálam se látja ahogy nálad :D -
hát nálam semmit nem javitott hogy átírtam az értékeket, továbbra se látja a dlc-ket -
-
Coolfire #7196 Tessék. -
Registyrben na, nem dlcben
-
Jaja, az jó lenne
, de ha megmondod mit/hol kell átírni a dlcben az is jó.
Amúgy ez a Space Edititon, gondolom kicsi az esélye, hogy Berlindből átfújja MO-ra. De ha kint lesz jeladója, írom is be a gps-be és ülök a kocsiba
mondjuk xbox-os ME-vel sokat nem érnék -.-"
-
Nekem is kellene a reg file. -
azt a .reg filét linkeld már be légyszíves, én is kipróbálom, meg aztán lehet jövőben szükségünk lehet rá :) -
Coolfire #7191 Na csak megnyugodott a kis lelkecském.Lekaptam egy en reg. filet,felraktam újra a két DLC-t,indít,kilép,s most már kiírja amit kell.:))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Arrival: Arrival complete.
Overlord: David Archer was taken to the Grissom Academy.
Shadow Broker: Liara is the new Shadow Broker." -
multiban a soldier-rel felpumpáltam - többek között - a concussion shot-ot, eldobtam a nehéz sniper puskát, asszem még adrenalin-ban is gyorsítottam a powerek feltöltési idejét (ebben most így nem a játék előtt ülve nem vagyok biztos, de valamit csináltam a powerekkel, lehet hogy csak az időtartamuk hosszabb, mindegy). a lényeg, hogy szinte non-stop "sorozatvetőként" lehet így küldeni a c.shotokat. állat.
csak a pajzsosok ellen nem ér továbbra sem sokat, bár visszatartja őket. -
kérdezni akartam már, bár nem közvetlenül ME3-hoz kapcsolódik, de: a demo miatt ugye telepítettem az origint. a játékok könyvtárában azonnal belekerült egy bf bad company 2 digital deluxe edition. ez normális? -
Na mi van emberek? :D összegyűltek a dolgok így hétvége fele? kinek a házi dolgozatok, kinek a határidős munkák? :D -
mondjuk ezt úgy mondom, mintha évek óta ismerném a sorozatot,kb 3 hónapja ismerkedtem meg a játékkal -
igen úgy lehet vele! én is most viszem ezeket végig,mert nekem is kimaradtak -
Mármint a Samara szobájába nyíló folyosóról nézve szembe. Az a szoba zárt, úgy nem piros lockolt szoba, egyszerűen inaktív. De gondolom a DLC ezeket feloldja/hozzáad. Habár pl. Tali se kapott nagy szobát vagy akármi, Jack se épp. Kasumival is annyit és úgy lehet csevegni, mint Zaeed-dal?
Tudom, ez most OFF, de a többi topic annyira kihalté s rossz látni, hogy az utolsó 5 hsz is az enyém. :D -
Hoz_Hun #7184 Samarával szemben van a szobája. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik oldalsó szoba, a legénységi fedélzeten, ha a hajó hátulja felé néz shepard, akkor azt hiszem jobb oldalon... az is egy új szoba, van benne bár meg szép kilátás :D -
A Prothean DLC miatt? Hát, ez a mai business. Engem jobban zavar aspoiler. Pl. a 2-t másfél év után vettem meg és bár sokat el is lőttek róla, de engem totál meglepett Legion benne. Főkép miután megtudtam ő is csapattag lesz. Láttam még, hogy van ott hely. De tényleg Kasumi-t hol kap szobát a Normandy-n? tudtommal minden zárt szoba tele van. -
Bhalage #7181 felesleges visszaolvasnod, par lama sirt csak -
Hoz_Hun #7180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anniyt mondhatok, hogy az Art bookban benne van Prothean csapattárs és nam csak azon az oldal, ami ide be volt linkelve. Ez persze nem zárja ki, Hogy csak DLC-ben lesz benne, amit a gyűjtőihez amúgy is alapból hozzáadnak. -
Orodreth #7179 Itt van:
reader -
De árulja már el valaki, hogy honnan lehet leszedni ezt a readert plíz :P lehet, sőt biztos, hogy volt már valamikor linkelve, de meló közben nincs időm szöszmötölni a kommentek közt :P köszönöm! :) -
Orodreth #7177 Nem tudom. Nekem magyarul van meg mind 2 játék, és a reader mindent észlel probléma nélkül. (Csak gondoltam jelzem) -
Szóra sem érdemes, nehogy visszaolvass, folyamatos ócsárlás ment végig... A lényeg úgyis ugyanaz, már csak két hét durván!!! :D :D már így is szanaszéjjel spoilereztem magam :S -
183 olvasatlan hsz, pedig figyeltem a topicot. Nem baj, sok lehet a spoiler is. Többnyire miről volt szó eddig? :) Rant a DLc miatt? -
BalMat #7174 Indoktrináció! Tudtam, hogy az EA a Reapaerek fedőszervezete! -
Coolfire #7173 Ez jó tipp,ki kellene próbálnom,csak nincs angol ME2-őm.:)Sőt még reg. bejegyzésem sincs.Pedig-szvsz-ez a két legfontosabb DLC a történet folytatása szempontjából.:)Apropó DLC: Kasumis lesz vajon?Mert ő a személyes kedvencem,ki is van tápolva rendesen.:)
Van valakinek egy angol reg. bejegyzése kölcsön?:)) -
egy kis infó az égből pottyanó Mass Effect 3-akról!
-
Szerintem viszont akkor elég, ha a regedit-ben átállítod [en]-re a nyelvet, és úgy futtatod le a readert! honnan is lehet leszedni ezt a cuccot?? mert akkor kipróbálom én is! :) -
mzoleeeex #7170 no, kipróbáltam én is a readert és a következő a tapasztalat:
Ha magyarul telepíted a játékot nem látja a 2 DLC-t (shadow broker + Arrival).
Viszont ha angolul rakod fel a játékot és úgy telepíted a DLC-ket minden gond nélkül látja mi van mentésedbe.
-
Pares #7169 Az simán jelenthet akár egy lojalitás küldetés-féliséget is. Semmit nem tudunk róla. Igen, majd a megjelenés után megtudjuk. Ez az, amit páran képtelenek megérteni. -
Cef #7168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont benne van a "lost secrets from the past" rész is, ami elég gyanús, hogy a proteánokkal kapcsolatos, szerintem az az elveszett titok a proteánok lefagyasztott kolóniájára utal. Persze ez csak találgatás. Még abban a forgatókönyvben reménykedek, hogy a múltbéli titok mással kapcsolatos, az alapjátékban egy egész proteán kolónia lesz és felajánlja az egyikük a dlc-ben, hogy csatlakozik hozzánk. De nekem eddig úgy tűnik, hogy csak a dlc-ben szerepelnek majd. 16 nap múlva megtudjuk. -
Pares #7167 Nem. Az angol szöveg lefordítva kifejezetten azt jelenti, hogy TOBOROZD a csapatodba. Semmi utalás nincs ebben arra tekintve, hogy a DLC nélkül abszolút nincs jelen a játékban. -
Cef #7166 A leírás szerint:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Unearth lost secrets from the past and recuit the Protean squad member in Mass Effect 3: From Ashes
Nekem a szövegből nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a csatlakozási lehetőséget biztosítja, hanem azt is, hogy találkozzál vele. De ne legyen igazam... -
Hozzávetőleg nagyjából még 16 nap, eddig jó a műsor :D, főleg így alan wake után 
-
Pares #7164 Egyébként pontosan ez járt korábban a fejemben nekem is. Szerintem nagyon könnyen megeshet, hogy valójában a DLC csak a csatlakozási lehetőséget biztosítja, az alapjátékban nélküle is benne lesz... -
Oooo.... Ha neadj'sten lesz ilyen DLC, akkor mibol veszed azt, hogy nem fogsz talalkozni ezzel a - egyebkent spoileres - tarssal, es nem tudsz beszelgetni vele, es nem tudsz meg tole mindent, amit akarsz? Lehet a DLC csak a csatlakozasi lehetoseget biztositja, aki akarja, megveszi es magaval viszi az illetot, akinek nincs DLC-je, csak beszelgethet vele, de nem lesz a legenyseg tagja.
Senki sem tud semmi konkretat, de mar "hot ideg" mindenki, es a topiklakok fele kihordott labon egy infarktust a fals hir miatt :)