22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• orichalcos
    Valaki ezt összefoglalná, magyarul? :D
  • Pares
    Még mindig nem értem, egyeseknek mi a faszom baja van: Beszerezni be tudjátok akár honnan, ha nem legálisan, akkor wirágbolton keresztül. Az lenne a baj, hogy DLC karakterként jön? És? Mi van akkor? Benne lehet mindenkinek a játékában, az égvilágon semmilyen korlátozás nincs. Mellesleg pár napja kiszivárgott az XBOX LIVE Marketplace-re, a mérete kb. 700 megabájt, szóval nem kicsi DLC.
  • Pares
    Nem. A CE-seknek tervezték eredetileg, de mivel olyan hamar elfogyott mindenhol, ezért elérhetővé tették pénzért mindenkinek.

"The Prothean is optional content that is certainly designed to appeal to long-time fans, which is why he is part of the CE offering..."
  • Pares
    "a DLC tartalma a történet szempontjából elképesztően fontos."

Honnan tudod ezt? Az infók szerint katona volt, nem tudós. Nem váltja meg egymaga a világot. Mellesleg meg úgy beszélsz, mint ha nem lehetne megvenni csak CE-n kívül. De meg lehet. Ha meg annyira undorodsz a gondolattól is, akkor meg ott lesz ingyen a torrent oldalakon... Szóval mégis mi a kiszúrás?
  • penge96
    Nyugi, úgy tűnik, hogy mindenkinek ingyenesen elérhető lesz, aki megvásárolja az alapcsomaot. (Legalábbis ezt szűrtem le.)
  • Belkar
    A probléma szerintem nem az hogy a megjelenés napján már DLC-t kell venni annak aki teljes egészében akarja élvezni a játékot (persze ez is nagy szemétség) hanem hogy a DLC tartalma a történet szempontjából elképesztően fontos.

Ha egy noname zsoldosról meg az uncsi küldetéséről lenne szó akkor azt mondom ok nem zavar különösebben de könyörgöm egy élő protheán? A ME történelem talán legfontosabb fajának egy képviselője csapattársként? Ez hatalmas kiszúrás a Bioware/EA részéről és nem is értem hogy gondolhatták hogy a fanok ezt simán le fogják nyelni...
  • Optimus Prime
    Jól értem, mivel a fizikai CE kifogyott és sokan nem preferálják a digis verziót az alap verzió vásárlói is megkapják eme DLC-t? Prothean az Eden Prime-on? Fogadok a Beaconos dolog az ő műve. :)
  • penge96
    Lehet, hogy naív vagyok, de szerintem korrektek, én hiszek nekik...
  • Pares
    "Michael Gamble wrote...

As most of you know, yesterday there was a leak that revealed the upcoming DLC “ME3:From Ashes” on the
    Xbox LIVE Marketplace. This leak took place before we were prepared to make an announcement about the details of that pack (slated for this Friday).

There has been a lot of discussion about the DLC offering but we wanted to clarify a few things...

- “From Ashes” includes the Prothean squad mate, an adventure on Eden Prime, a new weapon, and an alternate
    appearance for every squad mate. Note that these alternate appearances are in addition to the ones already advertised in the CE.

- The Collectors Edition has been advertised from the beginning as containing a bonus character/mission, but we were not at liberty to provide the details. The Prothean is optional content that is certainly designed to appeal to long-time fans, which is why he is part of the CE offering (the version many fans would be likely to purchase). Mass Effect 3 is a complete – and a huge game - right out of the box.

- The content in “From Ashes” was developed by a separate team (after the core game was finished) and not completed until well after the main game went into certification.

- The Collectors Edition has been sold out in most places for some time now, and is becoming very hard to find (many players prefer not to purchase the digital version). As such, we wanted to make this content available so that SE buyers could also incorporate the Prothean into their game.

We’ll be releasing someimages and video about this pack in the coming days.

As always, we are extremely thankful for all of your support. We pulled out all of the stops to make Mass Effect 3 the best game ever, and we can't wait for you all to experience it.

Mike"
  • Pares
    "Thanks for the Day 1 DLC, BioWare!

The endless stream of tears you've generated is absolutely delicious. This is butthurt on a grand scale; there is more foaming at the mouth here at BSN than in a kennel during an outbreak of rabies. Enough bricks have been shat to rebuild the Colosseum twice over. A screenshot of BSN will make its way into every dictionary to support the words "entitlement", "spoiled", "ignorance", "oblivious" and let's not forget "stupid". Everywhere, trolls are taking notes and attempting to improving their game.

If every future BioWare game manages to kick up such a sh*tstorm, you can rest assured that I'll pre-order them on general principle. Waiting for a game has never been so much fun."

-Pre-Cancel Ordered!
    -Sorry, we are out of Cancels at the moment.

• Optimus Prime
    Az Origin végett nem hiszem. Tuti egyszerűen és simán a Store-ból. Remélem.

Végig vittem Harcore-on az 1-et, akit esetleg érdekel erről pár újabb élményem a fórumába leírtam. :)
    bár azt kihagytam és a múltkor se mertem felhozni a Sovereign legyőzése kapcsán: akkor gyengül le és lövik szét, mikor lenyomjuk "Saren"-t. Nekem az az elméletem, hogy Sovereign valahogy megszálta Saren testét és miután megöltük gyakorta Sovereign is meghalt, ezért lett könnyű préda.
  • Renjike
    a 3. részhez is bioware pontokkal lehet majd cuccokat venni?
  • Pares
    Az a küldetésre utaló mondat nem jelent semmit. Lehet amolyan lojalitás küldetés is. Vagy bármi más. Semmi alapja ennek az egész hisztériának. Ezzel az erővel minden hülyeségen, amiről semmi információnk nincs, fel lehetne háborodni. Na mindegy, én többet nem foglalkozok a bandáddal...
  • Cef
    #7222-re ment
  • Cef
    Egyfelől ott van, amit a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=7168]#7168[/URL]-ban írtam, nem hiszem, hogy csak én lennék azon az állásponton. Szinte biztos, hogy a csapattárs társainak a lelőhelye megegyezik a csapattárs lelőhelyével, ezért feltételezhető, hogy ha az egyik csak a dlc-ben fog szerepelni akkor a másik is. Ez pont annyira logikus feltételezés mint az, hogy csak a csapattárs lesz extra tartalom. Mindkét lehetőség egyformán csak találgatás, egyik sem logikusabb vagy logikátlanabb a másiknál. Majd kiderül, hogy melyik tábornak lesz igaza, csak remélem, hogy nem annak, amelyikbe én is tartozom.
  • penge96
    Értem. Hát majd azért kiváncsi leszek...
  • Kindred Blades
    Szerintem 4-5 content DLC, annál több, nem hiszem, hogy lesz, esetleg fegyverek, bónusz skinek, de azokat én nem tudom komolyan venni.
  • vg
    Több mint 7db volt a második részhez, szóval itt is lesz minimum ennyi. Zaeed, Overlord, Normandy Crash Site, Lair of the Shadow Broker, Kasumi, Firewalker Pack, Arrival.
  • penge96
    Tipp?
  • Pares
    Mégis honnan tudhatná ezt bárki is a BW fejein kívül?
  • Pares
    Csak azt nem értem, milyen alapon feltételeznek egyesek ilyet?
  • penge96
    Szerintetek kb. hány DLC fog jönni az Ashes-en kívűl? Mert tényleg szeretnék multizni meg minden, szarakodás nélkül, szóval ha mondjuk jön úgy 3 akkor talán még valahogy be is szerezném legális úton...
  • Kindred Blades
    Az érdekes, mert a készítők pedig Eden Prime-ot rebesgették. Vagy ne adj isten túltesznek magukon, és most két egész küldetést is kapunk? Az remek lenne.
    A Day 1 DLC alapjában véve nem rossz ötlet, de sokan hasonlítgatják a második részben Zaeed-hez, azért tegyük hozzá, hogy ott, aki megvette a játékot, az ingyen megkapta a DLC-t. Itt csak azok kapják meg, akik hozzám hasonlóan megrendelték a CE-t.
    Van egy árnyalatnyi különbség a kettő között.
  • Cef
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Igen ez az egyik lehetőség. A másik, hogy maga a proteán kolónia is csak a DLC-ben van, ez a lehetőség okozza az igazi felháborodást. De majd meglátjuk.
  • Pares
    Nem értem, hol volt ebben a nyilatkozatban "ennyire erőltetett cáfolat" meg "tiltakozás"?
  • Pares
    Nem értem, mi lenne ebben a kamuduma. A második rész esetében is volt ilyen Day One DLC. Nem egy napig tart a játék véglegesítése, a lemezek elkészítése és a többi ilyen végső munkálat. Ez alatt nyilván a csapat egy részének már nincs dolga, ilyenkor akár több hónapjuk is van, hogy a jövőbeni DLC-ket elkezdjék csinálni. Persze ha mindenkiben csak a rosszat meg a gonoszt, a pénzéhes zsidókat akarjátok látni, akkor lehet úgy venni, hogy mentegetőzik és hazudozik. Szerintem meg igazat mond. Inkább az a szánalmas, amit egyesek ez miatt lerendeznek.
  • penge96
    Úgy értette, hogy Origin programon fut-e... de ez költői kérdés volt, mivel nem azon.
  • PiszkosFred
    En is igy gondolom.
  • vg
    Nade, milyen hangja van már annak a Proteannak? Fent vannak youtubon a demóból kiszedett hangrészek.
  • bandika64
    Sziasztok, készítettem egy music video-t a játékról. Légyszi nézzétek meg :) Előre is köszi :)

Van még a 2 videó a Mass Effect 2-ről is a profilomban,de abból csak a remastered-et ajánlom.
  • Coolfire
    Most megint jó.Beszarás.:)
  • Prof William
    Hm... most belegondolva kiderül hogy a Protean tudósok mekkora tetűk voltak. Ha nem csinálják meg az öngyilkos küldetésüket akár 3-400 évvel is hamarabb jöttek volna a Reaperek. Az emberiséget békén hagyták volna és mire kijutunk az űrbe már ott is minden békés.

A többi fej relikviáit megtalálva lett volna 50 000 évünk hogy Master Race- é fejlődve lezúzzuk a reapereket majd ha jönnek. :)ű

Akkor ha jól értem a DLC mizériát...

FIGYELEM SPOILER

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találunk egy túlélő Proteran kolóniát és ha van a dlc-nk akkor miután ott küldetéseztünk, az egyik felajánlja hogy velünk tart
  • Vraaanyek
    Ez kérlek szépen nyú-féle nyelvjárás :D
  • Coolfire
    Kezdek ideges lenni..hol ilyen,hol olyan.Annyit csináltam,hogy elkezdtem Légiót,és placcs..
  • vg
    Ez milyen angol szó?
  • Mimasz
    Már a Nyelv= en a DLC-k újrarakva, elindítva, de nem változtatott ez semmin....
    Viszont én is Win7 64 bites rendszerrel rendelkezem... :)
  • Vraaanyek
    szép angolsággal, "downshiting"... így is úgy is a gyűjtői landol nálam :P
  • JethroHUN
    Nekem benne sincs ez a kulcs a registryben Csak elérési út és nyelv = "hu" Érdekes.
  • JethroHUN
    Jah, eléggé tiltakozni. Amit ennyire erőltetve kell cáfolni, abban biztos van némi igazság.
  • orichalcos
    http://gamepod.hu/hir/mass_effect_3_a_from_ashes_cimu_dlc-t_a_jatek_elke.html

Csak nekem tűnik kamudumának? :D