Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek ne marjuk egymást hiszen közös az ellenség! 😊
Renjike
szeretlek 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

idióta vagy, nem foglalkozom veled tovább. csá.
Renjike
gondolkozom ember , de nem egy szaros fórumon kérek kioktatást a helyesírástól most bocs hogy gépen pont leszarom az egészet ettõl nemlesz szarabb az érettségim 😊)) ja és ha nem vagy low ne ugrálj rajta suhanj el felette ..... 😊 , és igen elmentem felette nem figyeltem vagy már nem emlékszem minimum 5 ször játszottam végig a 2. rész és közbe rengeteg játékkal játszom .. baj ha elfelejtek / átugrok valamin véletlenül? nem emberi hiba . de köszönöm hogy tanító mesteremnek jelölted magad , és okos vagy 😊

gratulálok az értelmi szintedhez, elsuhantál a játék LEGFONTOSABB momentuma felett és még én vagyok a low... pff
sértegetés = oltogatás
már nem értették, amit #3290-ben írtál, igen, tudsz helyesen írni
kicsit gondolkozz már
Renjike
a reapert tényleg nem tudtam mert nem figyeltem a játék közben ... xd ezen kívül mit nem tudtadm ? .... és ha ez neked oltogatás akkor grat hozzá (Y) 😊 , tudok helyesen írni de a legtöbben megértik úgy is ha nem 😛 szal ennyi.

low a nénikéd picsája
már nem elõször írsz úgy a játékról, mintha fingod se lenne az egészrõl
AHOGY te írtad, az olyan, mintha újdonság lenne számodra, hogy a 2. részben kilõttek egy reapert, mikor már nem elsõ alkalom volt
tanuljál meg fogalmazni meg helyesen írni, gyerek, ne engem oltogassál
Renjike
tudom te low -.-" szerinted mért mondtam?

Hát ezek szerint látod, amúgy a legvégén már nem Sarennel harcolsz, mert õ vagy fejbe lõtte magát vagy te lõtted le.A legvégén már magával a fejedelemmel harcolsz egy megtestesüléssel ha úgy tetszik.És nem a szövetségi flotta szedte le a fejedelmet hanem te.Csak azután ment le a pajzsa a hajónak hogy te végeztél a fejedelemmel a tanácsteremben.Azért ha megnézitek rengeteget fejlõdtek mindössze 2év alatt, ott vannak pl a mech-ek, az egyben nem voltak de a 2-ben már igen.És ha elolvastátok volna a kódexet tudhatnátok pl hogy amit a fejedelem használt fegyvert azt bármilyen hajóra fel lehet szerelni,akár vadászgépekre is,és a fejedelem fegyverzete nem irányított fegyver csupán a semmibe lõ egy sugarat amivel talán el is talál valamit.És ezt a gyengeséget ki lehet használni, igaz az 1-ben könnyen elbánt sok hajóval de azok csak egy helyben álltak,de ha a fregattokat-vadászokat felszerelik ilyen ágyúval akkor igencsak meglehet lepni a reapereket.Lehet hogy azok is fordulékonyak, de pl mikor több 10 vadász lõdözi ezzel az ágyúval sok mindent nem tud tenni ellene.A begyûjtõ hajó is sokkal nagyobb volt mint a normandy mégis lazán kimanõverezte.

Piszkos  Fred
Bakker, egyeseknek még ez is újdonság?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

én nem Sarenrõl beszélek, hanem a legvégérõl, mikor szétlõtték Sovereignt, az persze más kérdés, hogy nem mi irányítottuk a csatát
broman191
Attól függ mivel osztod õket, az elsõ részben jóval nehezebb volt leölni az akkor elérhetõ fegyverzeti technikával egyetlen egy kaszást, mivel egy megszokott csatahajót nem arra terveztek hogy ilyen monstrumokkal harcoljon. A második részben megemlítik hogy Fejedelem roncsaiból visszafejtették a kaszás fegyverzet titkát (turián segítséggel), azt, hogy nem lézereket használnak, ahogyan elsõre látszik, csupán átlagos lövedéket képesek kilõni veszett sebességgel, ezért annyira pusztító a hatásuk (az új Normandy számára elérhetõ fejlesztés volt a második részben). Persze az egy dolog hogy ezt sikerült kivitelezni, de minden átlagos mezei flottahajó valószínûleg nem kap a nyalánkságból, mire a kaszások megérkeznek. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ja, bár Saren inkább egy Sovereign irányította husk volt, rossz modorral. 😊

Why so serious?

penge96
Fail! XDD <#taps>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

lol, amúgy feltûnt, hogy az elsõ részben is egy reapert kellett kinyírni a játék végén? 😄
Renjike
értem köszönöm 😊 ezek szerint nem is olyan nehezen döglenek ..... HA EGYEDÜL VANNAK 😉 😄

Kopiati
Az egy olyan reaper amit kilõttek régebben, egy bolygóra telepített ágyúval, a cerberus megtalálta a reapert, majd visszakövették az ágyúig a nyomokat.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Renjike
a 2. részben amelyikbõl kiszedtük az IFF et az meik volt? 😮 vagy az csak úgy ott van?

Guantánamóban ezt engednék a raboknak, még az amcsi hadseregbe is belépnének...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Már vagy 1 hete😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

megtörtént😄

MerlinW
Feltörték a Bioware szerverét, változtassátok meg az EA jelszavatokat. Valszeg kapni fogtok mail-t is ezzel kapcsolatban.

[merlinw.org]

Jó tudni😄

Renjike
igen róla beszéltünk eddig is az (lehetséges SPOILER) Illusive Man-t hívják Jack Harpernek .....

Ash-ét nem láttam,pedig shepét megnéztem.Asszem tüzetesebben át kéne olvasnom, minden érdekel ami mass effect, már csak a 2. regényt várom,remélem megjelenik a szülinapomra😄

mondtam már neked sztem, masseffect.wikia.com, minden rajta van😄
Shepi 2154 Április 11-én született, Ash 2158 Április 14-én (lol, mindkettõ csillagjegye kos xD)
Hát illusive man is élt már akkor nem?Legalábbis a képregény ami róla szól az így kezdõdik nem?Hogy a turianok elfoglalják a kolóniát.Mondjuk shepard is élt már az elsõ kapcsolat háború idején de akkor még csak 3 éves volt.Amúgy Ashley fiatalabb mint shepard nem?Kinézete alapján legalább 5-6 év lehet köztük.

Renjike
Ash nagyapja az a Williams .... Jack Harper meg ....... meg tudjuk ki 😊))) de az meddig élet? amúgy mert ash már felnõtt de jack még csak õsz .... meddig élt az a f*sz? 😮

Kopiati
Vesszõ helyett és-t tegyél a mondatba, mert így úgy jött átt, mintha ashley nagyfaterja lenne Jack harper. "ash nagyapja, jack harper =/= ash nagyapja és jack harper"

Renjike
tudom de valami köze neki is volt a Turián háborúhoz de lehet az nem a fist contact war volt :/

Kopiati
Williams tábornok, Jack Harper az más😊

Renjike
first contact war az Turian - Ember háború nem? ahol Ash nagyapja , Jack Harper is ott volt nem?

Ja ez így van.

Igen ráadásul ez egy fiatalabb kori fotója. Sajnos mát ténye nem a korosztálya de ha 10 éve lett volna Mass film lazán szerepelhetett volna benne...

A Mass Effect film meg ha minden igaz a First Contact War-ról fog szólni, akkor meg még meg sem született.
PiszkosFred
A mozi/tv vilagaban, amikor 30 eves csajok es fiuk jatszanak 14-18 eves tiniket, siman megoldhato, hogy egy 38 eves (csinos es kelloen "karbantartott") holgy jatsszon egy 25 ev koruli katonat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem rossz ez a csaj de már kissé öreg lenne ashleynek szerintem.

Igen abban... A lényeg az hogy nem volt elõnyös az a frizura. Bár igaz ami igaz bevetések közben zavarhat a nagy hajzat szóval már csak a realitás kedvéért is hátra kellett fognia.

Mellesleg ez a nõ nagyon hasonlít rá. Eljátszhatná ha lenne film. Lena Headey

penge96
Látod Sanya, én is mondtam, hogy szar 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

kontyban volt a haja, nem copfban 😄D
Az arcával sosemvolt baj csak ez coffos haj volt gáz ami így kissé jobban kiemelte a keményebb arcvonásit míg hosszú haj valamennyit lágyított rajta.
ismerõs kép már megvan nekem 😄

tudom, de akkor is fos
Nem az enyém😊
mielõtt letolnál.

hát ez elég fos munka 😄
Ha már itt tartunk tényleg nem csúnya,csak a haja volt gáz.

mi csúnya benne? szerintem az "öreganyámos" frizuráján kívül semmi gáz nem volt vele, #3274 +1
Kopiati
A DLC-k hiányát úgy veszi a játék, hogy renegát döntések, ahogy a 2. részben is új játék esetén egy elég renegát karaktert indíthatsz...

Egy jó fodrász csodákra képes a jövõben is.

Mellesleg most tetszik a legjobban a 3 rész közül.
Renjike
oh IGN en Arrival "tesztet" olvastam és ha megvan az összes DLC és végigvitted õket akkor sokat nyom a mass effect 3 hoz mert ha emgcsináltad õkat az onnan szerzett infót döntéseket , történéseket el kell vidd a 3. részbe is . és ha nemvitted végig a DLC ket akkor olyan mintha megsem történtek volna 😊 szal : dlc karakterek -> mass effect 3 , liara a shadowbrokerben és még románcod is volt vele az 1 ben ---> Me 3 mégtöbb 😊

nekem bejott az egyben, cska az a hulye feher pancel ne legyen rajta 😄

anti hero