22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Mi ez a pletyka hogy sérült a lemez? Nem arról telepítettem, féltettem berakni a meghajtóba. Mivel letölteni sem volt sokkal több, így szedtem originről. -
zsotesz #9694 feltettem ssd-re de ugyanúgy megvan a mikrolag -
Meg minden olyat le kell tiltani, ami nem kell. pl. letiltod a hálózatot, aztán a tűzfaladat, a víruskergetőt stb. hiszen míg offline-ban tolod a gammát, addig azokra semmi szükség. Én pl. xp-n a szervizeket is írtom ilyenkor szépen. -
Az enyém 3 éves és semmi baja:) -
zsotesz #9691 az is lehet, hogy kéne már a win7-nek is egy reinstall, asszem lassan már egy éves -
Multiplayerben lehet feltornászni. Elvileg kizárólag úgy lehet elérni a "jó" végét a játéknak.
Itt kifejtik bővebben -
BalMat #9689 Magyarosan milyen lesz a játék? Lesz benne paprika, makói hagyma meg Pick-szalámi? -
Üdv!
Volt már vagy van valami hír a magyarosításról? -
Nálam a rendszer is SSD-n van. Az fontos, mert a win7 az random írkál össze-vissza a rendszerpartícióra, meg olvasgat, ha olyanja van, ergó mindeképpen fogja az IO-t, ami "akadásokhoz" vezethet BÁRMIKOR.
Legjobb az, ha külön SSD-n van a rendszer és külön SSD-n a gamma. Úgyis fogok venni még egy plusz (nagyobb) SSD-t idővel, utána már csak azokra mennek a gammák.
Sőt a win7 képes arra, hogy akár a HDD-khez is hozzábuzeráljon annak ellenére, hogy nem arra van telepítve. Kellemetlen tud lenni... -
zsotesz #9686 csinálok egy reinstallt ssd-re, kíváncsi leszek azon mit produkál -
Prof William #9685 A War Room -ban azzal a Galaxy Mappal lehet valamit csinálni? Nekem mindig azt írja hogy nem elérhető és csak a háborús erőfeszítéseket lehet figyelemmel kísérni.
Bár még eléggé az elején vagyok... -
Nálam HDD-n sem töltött 1 mp-et, sőt sokszor még a töltőképernyő sem látszódott. -
Bhalage #9683 pfeejjjjj bazmeg nem playeltem de mar a keptol is rosszul vagyok
nálam ma a kollektors nálan ma a kollektors sok kollektor fog meghalni multiba :o -
Szvsz. mindég érdemes SSD-re tenni az aktuális játékot, amivel tolod éppen. Deus EX HR-nek is jót tett, Skyrim-nek meg pláne, de gyakorlatilag bárminek. Me3 is a Citadellán a liftben sem tölt többet sokkal, mint egy másodperc, ami nem rossz arány... :DDD -
Nekem van SSD-m de nem arra tettem hanem az ezer éves HDD-re és teljesen jól megy, szóval, más lett itt a gond szerintem. -
zsotesz #9680 ja, ez inkább mikrolag, van ssd-m de nehogy már csak arról fusson rendesen -
háhhhh....ez nagyon jó :D shepard: "Ne haragudj Kaidan, de döntést kellett hoznom, és utálom a buzikat!" -
Pares #9678 Az én Shepardom az elejétől fogva átlátott Kaidan-en... Virmire-n atomot is kapott ajándékba... -
Én 2560x1440-ben tolom és szvsz. teljes mértékben játszható. Azt nézd meg, hogy mikor akadozik, akkor tölt-e a HDD-ről, mert ha igen, akkor jó hogy akadozik. Én SSD-re tettem és superior. -
zsotesz #9676 mi az istenért akad a játék az első pályán? Ez így játszhatatlan, most frissítettem a catalystot, először azt gondoltam, hogy az a baj, de a 12.3-assal is ugyanígy akad. 1920*1080, minden beállítás default. -
Mr. Perfect #9675 Úristen.. ez tényleg benne van a játékban? -
riddick1 #9674 hat ez van sajnos serult 2 dvd -
lemezt ki se vettem a dobozbol... -
bendáj17 #9672 Mennyi függnek össze a mellékküldetések a 3-ba ? Gondolok itt időrendbe tehát érdemes egyből megcsinálni nem? -
riddick1 #9671 Sziasztok,a collectorst vettem meg és az van hogy a második lemez telepítésénél 96 % nál lemez olvasási hibát ir ki viszza kellett vinnem kb 15 20 nap mire leszz belole valami,mert pestre kuldik analizisre.Nem tudom másnak is volt e ilyen problémája,de külföldi forukon sokan irnak rola sajnos en is kifogtam .de digitalisan tudom jatszani -
Még jó, hogy ezt így éhgyomora néztem meg...
-
-
-
és még 9 és fél óra az aktiválásig, és az őrjöngő kockulásig :D :D -
juhuuuuuuu!! én is megkaptam a plusz DLC-ket, csak nem a csomagoláson, hanem most reggel e-mailben!! :D :D -
Negritis #9665 jóva elvileg sikerült :D
az volt a hiba hogy megcsináltam a Mass Effect 2 mappát, viszont nem csináltam save almappát -
Negritis #9664 select Career még megy, ki is választom a karit akivel toltam a 2ben viszont mikor az importra kattolok már nem engedi :s -
Negritis #9663 olyan kérdésem van hogy a régebbi mentést hogy lehet előhívni, eredeti CE-m van viszont ugye laptopról tolom mert erősebb mint az asztalim, az asztalin csináltam a mentéseket, és átmásoltam a teljes Save mappát a mass efffect2ből
eddig nincs siker, még próbálkozok -
Pares #9662 Hihetetlen, milyen jóra megcsinálták a csapattársakkal való interakciókat! A Citadellán minden egyes látogatáskor máshol vannak, mást csinálnak, nagyon fasza... nem beszélve a temérdek utalásról az előző részekre, a csomó easter eggről, stb. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, ugyan ezt eljátsszák minden küldetés után a Normandy-n is... Év játéka. Nincs kérdés e felől... -
Aki végigjátszotta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nézze meg ezt a videót:
Mass Effect 3\BIOGame\Movies\End03_Shepard_Alive_Male.bik
és mesélje el, hogyan lehet elérni:)
-
jocika #9660 A gyűjtőihez kapott From Ashes kódot hoygan tudom beváltani az originen? Mert a bioware-nél próbáltam, de ott visszalökött. Az origin meg közli, hogy a gyűjtőiben benne van. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Argos Rho - Phoenix - Intai'sei -
szánalmas :D -
Purga #9657 Hangulatosabb az enyémnél :D Még mindíg görbül a szám. -
ezt a postot már most megbántam