22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• JethroHUN
    Mi ez a pletyka hogy sérült a lemez? Nem arról telepítettem, féltettem berakni a meghajtóba. Mivel letölteni sem volt sokkal több, így szedtem originről.
  • zsotesz
    feltettem ssd-re de ugyanúgy megvan a mikrolag
  • Sir Quno Jedi
    Meg minden olyat le kell tiltani, ami nem kell. pl. letiltod a hálózatot, aztán a tűzfaladat, a víruskergetőt stb. hiszen míg offline-ban tolod a gammát, addig azokra semmi szükség. Én pl. xp-n a szervizeket is írtom ilyenkor szépen.
  • MerlinW
    Az enyém 3 éves és semmi baja:)
  • zsotesz
    az is lehet, hogy kéne már a win7-nek is egy reinstall, asszem lassan már egy éves
  • MerlinW
    Multiplayerben lehet feltornászni. Elvileg kizárólag úgy lehet elérni a "jó" végét a játéknak.

Itt kifejtik bővebben
  • BalMat
    Magyarosan milyen lesz a játék? Lesz benne paprika, makói hagyma meg Pick-szalámi?
  • pisztácia
    Üdv!

Volt már vagy van valami hír a magyarosításról?
  • Sir Quno Jedi
    Nálam a rendszer is SSD-n van. Az fontos, mert a win7 az random írkál össze-vissza a rendszerpartícióra, meg olvasgat, ha olyanja van, ergó mindeképpen fogja az IO-t, ami "akadásokhoz" vezethet BÁRMIKOR.

Legjobb az, ha külön SSD-n van a rendszer és külön SSD-n a gamma. Úgyis fogok venni még egy plusz (nagyobb) SSD-t idővel, utána már csak azokra mennek a gammák.

Sőt a win7 képes arra, hogy akár a HDD-khez is hozzábuzeráljon annak ellenére, hogy nem arra van telepítve. Kellemetlen tud lenni...
  • zsotesz
    csinálok egy reinstallt ssd-re, kíváncsi leszek azon mit produkál
  • Prof William
    A War Room -ban azzal a Galaxy Mappal lehet valamit csinálni? Nekem mindig azt írja hogy nem elérhető és csak a háborús erőfeszítéseket lehet figyelemmel kísérni.

Bár még eléggé az elején vagyok...
  • MerlinW
    Nálam HDD-n sem töltött 1 mp-et, sőt sokszor még a töltőképernyő sem látszódott.
  • Bhalage
    pfeejjjjj bazmeg nem playeltem de mar a keptol is rosszul vagyok
    nálam ma a kollektors nálan ma a kollektors sok kollektor fog meghalni multiba :o
  • Sir Quno Jedi
    Szvsz. mindég érdemes SSD-re tenni az aktuális játékot, amivel tolod éppen. Deus EX HR-nek is jót tett, Skyrim-nek meg pláne, de gyakorlatilag bárminek. Me3 is a Citadellán a liftben sem tölt többet sokkal, mint egy másodperc, ami nem rossz arány... :DDD
  • enlightened
    Nekem van SSD-m de nem arra tettem hanem az ezer éves HDD-re és teljesen jól megy, szóval, más lett itt a gond szerintem.
  • zsotesz
    ja, ez inkább mikrolag, van ssd-m de nehogy már csak arról fusson rendesen
  • Vraaanyek
    háhhhh....ez nagyon jó :D shepard: "Ne haragudj Kaidan, de döntést kellett hoznom, és utálom a buzikat!"
  • Pares
    Az én Shepardom az elejétől fogva átlátott Kaidan-en... Virmire-n atomot is kapott ajándékba...
  • Sir Quno Jedi
    Én 2560x1440-ben tolom és szvsz. teljes mértékben játszható. Azt nézd meg, hogy mikor akadozik, akkor tölt-e a HDD-ről, mert ha igen, akkor jó hogy akadozik. Én SSD-re tettem és superior.
  • zsotesz
    mi az istenért akad a játék az első pályán? Ez így játszhatatlan, most frissítettem a catalystot, először azt gondoltam, hogy az a baj, de a 12.3-assal is ugyanígy akad. 1920*1080, minden beállítás default.
  • Mr. Perfect
    Úristen.. ez tényleg benne van a játékban?
  • riddick1
    hat ez van sajnos serult 2 dvd
  • Tatyla
    lemezt ki se vettem a dobozbol...
  • bendáj17
    Mennyi függnek össze a mellékküldetések a 3-ba ? Gondolok itt időrendbe tehát érdemes egyből megcsinálni nem?
  • riddick1
    Sziasztok,a collectorst vettem meg és az van hogy a második lemez telepítésénél 96 % nál lemez olvasási hibát ir ki viszza kellett vinnem kb 15 20 nap mire leszz belole valami,mert pestre kuldik analizisre.Nem tudom másnak is volt e ilyen problémája,de külföldi forukon sokan irnak rola sajnos en is kifogtam .de digitalisan tudom jatszani
  • wedge31
    Még jó, hogy ezt így éhgyomora néztem meg...
  • Fpocok

• Marci0115
  • Vraaanyek
    és még 9 és fél óra az aktiválásig, és az őrjöngő kockulásig :D :D
  • Vraaanyek
    juhuuuuuuu!! én is megkaptam a plusz DLC-ket, csak nem a csomagoláson, hanem most reggel e-mailben!! :D :D
  • Negritis
    jóva elvileg sikerült :D
    az volt a hiba hogy megcsináltam a Mass Effect 2 mappát, viszont nem csináltam save almappát
  • Negritis
    select Career még megy, ki is választom a karit akivel toltam a 2ben viszont mikor az importra kattolok már nem engedi :s
  • Negritis
    olyan kérdésem van hogy a régebbi mentést hogy lehet előhívni, eredeti CE-m van viszont ugye laptopról tolom mert erősebb mint az asztalim, az asztalin csináltam a mentéseket, és átmásoltam a teljes Save mappát a mass efffect2ből
    eddig nincs siker, még próbálkozok
  • Pares
    Hihetetlen, milyen jóra megcsinálták a csapattársakkal való interakciókat! A Citadellán minden egyes látogatáskor máshol vannak, mást csinálnak, nagyon fasza... nem beszélve a temérdek utalásról az előző részekre, a csomó easter eggről, stb. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, ugyan ezt eljátsszák minden küldetés után a Normandy-n is... Év játéka. Nincs kérdés e felől...
  • MerlinW
    Aki végigjátszotta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nézze meg ezt a videót:
    Mass Effect 3\BIOGame\Movies\End03_Shepard_Alive_Male.bik

és mesélje el, hogyan lehet elérni:)
  • jocika
    A gyűjtőihez kapott From Ashes kódot hoygan tudom beváltani az originen? Mert a bioware-nél próbáltam, de ott visszalökött. Az origin meg közli, hogy a gyűjtőiben benne van.
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Argos Rho - Phoenix - Intai'sei
  • Prince23
    szánalmas :D
  • Purga
    Hangulatosabb az enyémnél :D Még mindíg görbül a szám.
  • Palinko
    ezt a postot már most megbántam