Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem tudni, hogy TIM akarja megölni Shepardot, vagy a Cerberus... Ha érted mire gondolok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Biztosra veszem, hogy lesz olyan befejezés is, ahol a Cerberus lesz a galaxis ura. De abban is biztos vagyok, hogy TIM-et le kell majd gyõzni a játékban. Itt most nem feltétlenül a megölésére gondolok, de lehet, hogy lesz ilyen opció is. Akármennyire is szimpatikus és faszagyerek TIM, attól még negatív karakter. Lehet, hogy õ a jó ügy érdekében cselekszik, de nincsenek erkölcsi korlátai, ha a céljai elérésérõl van szó, ami miatt nem csípem. Márpedig az õ céljai szemben fognak állni Shepardével, különben nem akarnák kinyírni a cerberusosok az ME 3-ban. Én arra tippelek, hogy a játék végén lehetõségünk lesz vele összefogni vagy "kiiktatni".

Ha lesz rá mód nem ölöm meg, mert õ támasztott fel a 2-ben, ennyivel jövök neki, de nem fogja egy kis ejnye-bejnyével megúszni amiért ki akart nyíratni 😄
Remélem lesz olyan befejezés is, ahol Shepard átveszi TIM helyét a Cerberus vezetõjeként. Általában a nagy hõsöknek nincs jó sorsuk a Mass Effectben (Grissomés Anderson).

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Errõl a felsõ képrõl a régi jó kis magyar film jut eszembe az "Indul a bakterház". Abban mondja a kiscsávó a nyanyának: Olyan széép színe van magának. Olyan szép sárga!
Na de komolyan. Most biztos szopattok itt mindenkit, hogy nem látjátok, hogy sárgás az egész hologram.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dan5445
TIM szemére van magyarázat az egyik képregényben nem implantátum.

az meg a másik 😄 a cerberus galaktikus birodalma, ahol minden nem ember alsóbbrendû rabszolga 😄😄
A KotOR-ban is az tetszett legjobban, hogy a végén a gyõztes Sith Birodalom élén Galaktikus Császárrá "koronázták" az észhez tért Revant.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jaja, az Illusive Man okosabb annál minthogy holmi ûrbogarak az irányításuk alá hajtsák. Én drukkolok neki, hogy menõ véget érjen, mert megérdemli (ha már mindenképpen neki kell a rossznak lennie). Valami olyan kaliberût, mint Sir Cutler Beckett a POTC 3-ban 😄😄 legalább😄😄
Te mi a francról beszélsz? Jó lenne leszámolni TIM-el? Elment az eszed? Biztos nem lesz benne ilyen, de én örülnék egy olyan befejezésnek, ahol TIM-et Birodalmi Császárrá avatják, Shepard pedig a tanítványa és jobb kezeként élne tovább, utóvégül átvéve a hatalmat mesterétõl, és egymaga uralva a galaxist! Muhahaha!!!

Ja... khm. Ez nem az a játék...

Remélem, hogy nem indoktrinalás, nagyon szomorú lennék ha az lenne. Tényleg jó lenne valamilyen módon leszámolni Illusive man-nel, de emberként, nem szeretnék egy Saren 2.0-át látni. Nagyon jó volt az egyben, de TIM karaktere inkább bukjon el emberként, ne bábként.
Különben én szerintem TIM szeme csak implantátum. Nem az indoktrinálás jele. Ha indoktrinált lenne, az szerintem nem csak a szemén jelentkezne, fõleg nem ilyen hosszú idõ után. Szerintem az csak amolyan divatos kontaktlencse, mégis csak ki kell tûnnie valahogy a mezei emberek közül.

<#eljen>

Egyébként meg azt tudom mondani, amit Martin Sheen mondott a Voice Actor Reveal Trailer legvégén: "I'm not done yet!". Szerintem tuti bonyolultabb a helyzet annál, mintsem hogy egyszerûen indoktrinálták, és most homlokegyenest szembe megy az életcéljával.

Itt van nagyobban

Igaza van Paris kollégának tényleg más a szeme...

De vajon miért <#conf>

A sok Cerberus utáló nem tud beletörõdni, hogy a végén az Illusive Man-rõl kiderül, hogy a legpozitívabb, legönzetlenebb, legbarátságosabb ember az egész galaxisban! Bah!

Optimus Prime
Igen, szándékosan nem látjuk, pedig annyira szemet szúró. XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Modern kori szemüveg, ennyi. <#mf1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Most igazán, ezt szándékosan csináljátok, vagy tényleg nem látjátok. A hologram effektus nem okoz ilyen nagy különbséget, sem a színekben, és fõleg nem a mintában (fõleg hogy a hologram többi része nagyon közel van az eredeti színekhez). TIM-nek valamikor a játék folyamán valamiért sima, természetes kinézetû és zöld színû lesz a szeme. Tessék beletörõdni (mert úgyis nekem van igazam <#hehe><#nezze>). Hogy miért, azt még nem tudjuk.

JethroHUN
Ez a legnagyobb rejtély a játékban? Ha a Lazarus projekthez rendelkezett elegendõ technológiával miért okozna gondot egy bionikus szem?

Optimus Prime
Most szúrt szemet. A gonosz Shepardnek is ilyen lesz a szeme, ha max Renegade pontjai vannak. De lehet pusztán véletlen.

Ott a trailerben azért zöldes a szeme, mint írták, mert a holo kivetítõ sárgás színt ad - vajh miért? - az övé kék, a kivetítõ sárga az zöld. engem jobban aggaszt, hogy tál máshogy fest. A ruhája meg minden olyan... Han Solo-s.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kasumi/Tali/Legion a csõbe, Garrus/Miranda mindkét csapatvezetés, Jack/Samara pajzs, Kasumi/Tali(eddig csak õket próbáltam) a túlélõkkel.
kemszi2
az lett volna a következõ tippem.na remélem így már jó lesz
A lojalitást és a párbeszédek kimaxolását azt én alapnak gondoltam. 😉
JethroHUN
Mordin a trükkös rész, nem számít vissza küldöd-e vagy sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az számít h lojális-e, és ami még nagyon fontos, végi beszélted-e a vele az összes párbeszédét, ha maradt még mondandója és úgy mész omnega relé, mindenképpen megfog halni.

Én múlt héten csináltam direkt egy olyan Shep-et, ahol mindenki meghalt a Suicide Mission-ben. Kivéve két tagot, ami kell ahhoz, hogy Shep túlélje. Zaeed és Morinth az a kettõ. Még Dr. Chakwas is megmurdált. Kiváncsi leszek mik lesznek a következményei ME3-ban. 😊
igen, lehetett.
Ha Mordin meghalt érdemes õt visszaküldeni a legénység biztosítására.

Az utolsó csatában, érdemes Garrus, Grunt, Zaeed, Samara 4-est hátrahagyni. Akkor biztos túléli mindenki, mert valami átlagolt védelmi értéket kalkulál ilyenkor és ennek a 4-nek a legmagasabb.
JethroHUN
Holnap mikortól lesz elérhetõ a multi a nem BF3as embereknek?
Más, nem emlékszem, ME1 mentés importálásánál, lehetett kasztot változtatni? 3ban inkább vmi mással mennék nem soldier-rel. 2ben is csak azért mert beválasztottam bónusz skillnek a geth pajzsot.

kemszi2
mindenki lojális volt fejlesztés 2-3 nem volt meg az egyik bolygóról mert nem jutott rá kredit sehogysem.
A saját fejlesztések mind megvoltak ,a csõbe a geth ment,csapat irányítás miranda,pajzs samara
Ugyan.

Tails
Karakterkód alapján berakosgattam a me2 karaktereimet. Ott is észlelhetõ változás, nyilván TIM nek is a motorcsere miatt lett zöld a szeme. Vagy eddig is az volt csak nem volt annyira hansúlyos.

Nem. Teljesen más a szeme. Kifejezetten zöld színû, és nincs benne minta sem. A képregények nem mérvadóak, sok azokban a hiba.

nem értem mi olyan nehéz ezen. ha mindenki lojális és megvan minden upgrade a hajóra meg a legtöbb upgrade az embereknek, akkor nem hal meg senki. meg persze tudni kell, hogy kinek milyen feladatot kell adni. pl nem biztos hogy a legjobb ötlet Gruntot küldeni a csõbe, vagy Jackre bízni a csapat irányítását. de asszem ez már offtopic 😊
kemszi2
hol a ceruza alakú cigaretta?😄
kemszi2
2-ben van valami tuti tipp hogy a végén ne legyen járulékos veszteség?
az utolsó videóban mindig elesik valaki a hátrahagyott csapatból.Elõször Jack de õ akkor nem volt lojális , azután Mordin ,akkor mindenki az én pártomon volt,nem értettem hogy miért
Nem hiszem. A kék szeme nem szimplán kék, hanem mintája is van:

Ehhez képest radikálisan máshogy néz ki a Trailerben, nem hogy nincs ez a minta, de még a színe is teljesen más. A bõre meg a ruhája színe nekem teljesen szokásosnak tûnik.

Na jó, de ebben a videóban, egy sárgás hologram. Kék+sárga= zöld. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sirch
Sõt nemcsak a szeme zöld, de a bõre is sárga. Lehet májelégtelenségben fog meghalni ME3-ban.
Vagy csak a hologramnak ilyen a színárnyalata, és azért látszik rajta keresztül a kék szeme zöldnek?

Már a képregényben sem folyamatosan kék a szeme. Mondjuk ott barna, mikor nem. Hogy miért látszik, néha meg miért nem, az kérdõjel.

SötétBarom
Kac kac. 😄D

Zsír.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ha él Shaparded akkor igen.

SötétBarom
Befejezett ME2-es save-vel végig lehet tolni a DLC-ket? Amíg kijön a játék, schnellbe lezavarnám a shadow brokert, meg az arrivalt... 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Látjátok? TIM-nek zöld a szeme, többé nem kék... Lesznek itt még meglepik!

Olvastam, de nem emlékszem arra, hogy közvetlenül a kontaktus után jelent volna meg a kék szeme. Mellesleg határozottan emlékszem, hogy az egyik Traeilerben TIM-nek nem volt kék a szeme...

Itt is van, állítsátok meg a videót 0:22-nél:

Mass Effect: Evolution, tessék elolvasni. TIM szeme onnan van, nem "implantátum".

TIM szemei semmit sem jelentenek. Lehetnek akár milyen implantátumok. Mellesleg mintha az egyik ME3 trailerben láttam volna TIM-et a jellegzetes kék szeme nélkül (asszem barna szeme volt, vagy valami hasonló, sötét kék, vagy ilyesmi), amikor Sheparddal vitatkozott.

Udina egy csicska, csak egy haszonlesõ politikus. A Cerberus meg a legkirályabb szervezet az egész sorozatban, olyan dolgokat vittek véghez, amirõl a Systems Alliance csak álmodhatott. Lehet hogy elég extrém megoldásokat alkalmaznak, de ha ez az ára, hogy az emberek irányítsák a galaxist, akkor ez az ára. Szóval ja. Cerberus powa 😄😄
Egy fenét. Mindent önös érdekbõl tesz. Shepard visszahozatala annyiban különbözik a többitõl, hogy nem ártottak vele senkinek (feltehetõleg). De nem szívjóságból tették. A TIM tudta,ha nem hozza vissza akkor bajban vannak, hisz õ tudott a Reaperekrõl. Szeme sem véletlen olyan. Ha így vesszük Mengele is egy fasza gyerek. Az ikreken végzett kísérletei sokat dobtak a orvostudományon (vagy a fagyási kísérletei, stb).

Jujjj. Tisztára mint a gonoc Hitler. Hurr Durr.