22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• H3LLBoY
    Végre megjött a saját példányom!!! Kár hogy csak este tudok majd vele játszani, mert délutános vagyok. :( Életem leghosszabb 8 órája vár rám.
  • Sir Quno Jedi
    de ha usa proxyval aktiváltad az eus exét, akkor nem kell semmit sem csinálni gondolom?
  • JethroHUN
    Aki amerikai, vagy bármilyen nem eu-s exevel kezdte a játék, az cseréje vissza eredetit, és aktiválja be újra. Mert eltér a verzió és nem fogsz tudni eusokkal multizni. EU-s exe 1.01-es.
  • Sir Quno Jedi
    ugye:

http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_3:_Galaxy_at_War

There will be multiple ways to interact with Galaxy at War that will affect the Galactic Readiness rating. Aside from cooperative multiplayer, additional interfaces on iOS and Facebook are planned, each with their own "hooks".[4]

Cooperative Multiplayer Edit
    Main article: Mass Effect 3 Multiplayer
    Mass Effect 3's cooperative multiplayer mode ties directly into Galaxy at War. Success in co-op rewards players with War Assets.[1][4]

Mass Effect: Infiltrator Edit
    Main article: Mass Effect: Infiltrator
    Mass Effect: Infiltrator is a third-person shooter for iOS devices. Playing Infiltrator can earn the player War Assets for the Galactic Readiness rating as well as unlock weapons for use in Mass Effect 3's single-player.

Mass Effect: Datapad Edit
    Main article: Mass Effect: Datapad
    Mass Effect: Datapad is an app for iOS devices. It will allows players to monitor the Galaxy at War system and receive messages from Mass Effect 3 characters.

• MrAndree
    Spectre Geart vegyél. És adja a fasza cuccot majd.
  • JethroHUN
    Most is akarnék játszani Ronson007-tel, de ez a fostos orign elszaródott, nem reagál egyik beállíott hotkeyre sem, nem lehet játékban megnyit. Ha invelni akarom, kiírja neki hogy más verzió... még hogy azt életben?
  • Sir Quno Jedi
    Meg amúgy sem lehet gold előfizu nélkül multizni, ergó bebaszna, ha multizni KELL a good endinghez x360-on. :DD:D:D:DD
  • JethroHUN
    Igen creditért, kapod halomra a preador pisztolyokat... 2 kör multit mentem eddig, 2 random, alcsony szintű(~15) gyerekkel, legjobb fegyókkal mentek...
  • koschwarz
    akkor jó.
  • Sir Quno Jedi
    galactic readiness
  • MrAndree
    Lehet kreditért is, miért ne lehetne. 5000 a recruit pack, 20000 a veteran (ezek voltak a demoban is) és van még spectre az 60000. BW pontban meg tán 40-80-160 az elosztás.
  • Seth
    War map-on nekem nincs csík, mivel nincs aktív kapcsolat(360-on játszom, nincs netre kötve)
  • Sir Quno Jedi
    Meg ha lesz savegame editor, mert kell későbbi masseffect gammákhoz a mentés, akkor ott is gondolom lehet állítgatni. :D Asszonták legalábbis, hogy azé tartsuk meg a mentésünket, meeeee kellhet az még a jövőben... :DDDD
  • torma1
    Írjátok át a fájl nevét a jó befejezésre és azt játssza le. :) :D
  • MerlinW
    Ami mint írtam csupán egy alig 5mp-es animációban különbözik a jótól - megtekinthető a Movies mappában mind :)
  • MerlinW
    Mert nem ugyanarról beszélünk, hanem a galactic readlines-ról. Kattints a War map-ra.
  • koschwarz
    azért agyafúrt rendszer ez a kalózkodás szempontjából. mert kalózpéldánnyal ezek szerint csak rossz befejezést érhetsz el.
  • koschwarz
    "...ha csak pontért, akkor..."
  • koschwarz
    azt is írják, hogy azért nem olyan nehéz feltornázni multiban ezt a ratinget 8néhány kör alatt 10-20 %), habár naponta meg 1 %-kot csökken. tehát valahogy úgy kell a single és a multit párhuzamosan játszani, hogy feltornászod a multiban 100%-ra, majd még aznap befejezed a single-t.

nem tudom, a véglegesben a multiban ugyanúgy lehet a játékban kapott kreditért mindenféle pack-okat venni, vagy azt is csak bioware pontért? meg nem csak pontért, na akkor übergeciség ez a rendszer, ha nem akkor el kell fogadni "sajnos", hogy multit is kell játszani.

szvsz szórakoztató a multi is, úgyhogy kár kihagyni.
  • JethroHUN
    8000??? Már szerda óta játszogatok vele, csak 2 kör multit mentem. ~4000 a katonai erő, de erre is csak annyit ír hogy "alacsony, de mérhető" az esélyem. Pedig eddig mindenkit betoboroztam, és minden elérhető rendszerben találtam war assetet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Krogan-Turain, Geth-Quarian stb, most asszem az Asarik jönnek.
  • Seth
    Akkor az enyém miért van már majdnem maximumon ???
  • IJIazz
    Én úgy tudtam minimum 8000 pont kell a legjobb kifejlethez.
    Megerősíteni nem tudom, mert még a végső csatát nem fejeztem be és nekem csak olyan 6500 volt :/
  • koschwarz
    ez monnyuk egy kicsit tényleg genyóság.

(bár személy szerint engem nem zavar, mert sz*rrá fogom nyüstölni a multit is)
  • MerlinW
    Multi nélkül meg sem fog mozdulni a csík, bármennyi asset-et szedsz össze.
  • Seth
    Úgy olvastam nem kell hozzá. Az inkább olyan mint egy szorzó,könnyebben felmegy a csík, nem kell a sok war asset cuccot begyűjteni.
  • MerlinW
    Mint írtam annyira minimális a "jó" és a "rossz" záróképek között a különbség, hogy felesleges emiatt aggódni (egyetlen mozdulatsor és egy 5 mp-es animáció, ami korábban spoiler-ben írtam)
  • MerlinW
    http://www.masseffect2saves.com
  • MrAndree
    Lehet kell. De multiztam két kört és 10 százalékot ment fel a readiness. Aztán volt az egész kb. fél óra. Szóval nem vészes végülis.
  • KP27
    Valami hibánál fogva elszállt a mentéseim kb.háromnegyede.

Van olyan program amivel egyszerre tudom szerkeszteni az ME1 és ME2 döntéseimet is? Eddig sajna nem találtam ilyet. Nincs kedvem újrajátszani az első két részt. Meg igazából időm sincs..
  • Sir Quno Jedi
    Lehet más a poléma, vagy tényleg genyóság és multi kell hozzá. Remélem nem.
  • MerlinW
    100%-osan végigjátszottam a játékot, paragon, 100%-os flotta, mindenki szeretett, mindenhova időben érkeztem és mégsem azt kaptam, ami járt volna:)
  • Prof William
    Akkor ha normálisan kijátszom mindenképpen a jobb vég vár rám. :) Végül is ezért Singlezek hogy mindent megcsináljak benne. :)
  • Sir Quno Jedi
    Azt írják, hogy vagy majdnem MINDENT megcsinálsz/kimaxolsz jól a szingliben és jöhet a good ending is akár, vagy valamennyit megcsinálsz a szingliből és hozzá multiból tápolsz még bele.

Gondolom az is murvára számít, hogy milyen erőket tudtál áthozni az első két gammából.
  • zsotesz
    kipróbáltam, sajna nem segít, dobok föl egy új win-t, aztán hátha az megoldja
  • MerlinW
    Elvileg, jah. Mondjuk megnéztem a videókat a Movies könyvtárban és minimális eltérés van a jó és rossz között. Egyetlen momentum van ami érdekes lehet a jó-ban: SPOILER!!
    End03_Shepard_Alive_Male.bik
  • Prof William
    Ha ez igaz akkor elég nagy marhaság... ÉS ha nem akarok multizni? Akkor a Bad Endinget kapom?
  • Sir Quno Jedi
    én is
  • MrAndree
    Én lemezről telepítettem, gond nélkül.
  • Sir Quno Jedi
    Kapcsold ki driverből a vsync-et és úgy nézd meg. Lehet azért lagol, mert nem bírja a folyamatos 60FPS-t tolni stabilan és így lesznek szinkronizálási problémái.
  • zsotesz
    de egyébként már a főmenüben is érződik ez az akadás