22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én megértem, hogy be kellett tenni megint a játékba valami Celebet, aki jól néz ki. Itt most Diana Allerst alakítja Jessica Chobot az IGN egyik műsorvezetője meg írója. De Jessica Chobot sajnos nem színész és ez elég erősen meglátszik, a vele való beszélgetéseken, néha tényleg olyan mintha olvasná valahonnan a szöveget, ez természetes mert nem ez a munkája, de akkor miért kellett belerakni? Persze jól néz ki, meg imádják a gamerek, de valami szexi színésznőt is belerakhattak volna helyette és sokkal jobban játszaná a szerepet. -
Milkoma #9774 Origin restart. Reggel nekem is ez volt, de már megy -
Skacok ilyenkor mi a teendő:
-
szerintem akkor alapból RPG módban tolod, de ha benézel opciók közé, Gameplay és Narrative menükben megtalálod a beállításokat hozzá. -
másnak is volt ilyen hogy ezen a küldetésen Turian Survivors a végén nem jött támadás pedig a végigjátszásba ezt olvastam indítsam újra a küldit? -
ha ME2 mentést importálok, akkor nem lehet kiválasztani, hogy rpg módban vagy más módban legyen???? -
MrAndree #9769 Neked ez el van mentve wordben és néha amikor nagyon unatkozol becopyzod? -
Sziasztok, ma voltam a cdgalaxisban és már elfogyott a sima kiadás :S Szerintetek lehet még valahol még kapni, vagy ugyanaz lesz mint a skyrimmel, hogy mivel nem rendeltem elő kevés érkezett hazánkba és várnom kell 1 hónapot??? -
Nem, ez a következő Mass Effecthez való sztorim, amit én találtam ki! :D -
Mennyi a max szint? -
A végén jól jönnek majd azok a pontok és a rengeteg képességre is szükség lesz. -
Igen.
Le van butítva a játék, ezért ilyen. -
Imortáltam egy ME2 mentést a játékba a masseffectsaves.com-ról, és egyből 30-as szinten kezdek, 59 elosztható ponttal. :O Ez normális? Én csak a történések miatt szándékoztam mentést használni. -
A prothean csapatárs pár főküldetésben pofátlanul sokat tud dlcs karihoz képest. Most csináltam újra egy küldit vele, és teljesen más. Ő találja meg a rejtett dolgokat, amit előzőben Shepard. Egy rakás történelmi dolgot is mond. Más a párbeszéd is. -
Be kell írni a kódot, origin/termékód beváltása menüpontnal.
Amúgy rossz fegyver, az Crusader shotin kívül az összes ce/pre-order fegyó. -
Remélem ez nem a történet leírása volt mert számomra most ezek szerint lelőtted a végét 
Bár minek kell elolvasom a forumot. -
Aspyrin #9759 Sziasztok,
Valaki tudja, hol aktiválhatnám a játékhoz kapott két kiegészítőt (N7 Gear, M55 rifle)?
Köszönöm! -
simon7108 #9758 na megjött:)
2 kérdés.a játékhoz kapott kóddal,hogy kell majd aktiválni?úgy mint az ME2-nél a Cerberus networknál játékon belül vagy csak simán Originre?
a másik pedig,hogy kaptam 2 DLC kódot(gondolom előrendelői cuccok) azokat hol kell?Originen a reedem code-nál? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valószínűleg igen, nekem sem sikerült, pedig megcsaptam mindennel ami kéznél volt - újratöltődnek a pajzsai ha kellően szétkaptad. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ezt az Evat üldözés közben nem lehet ki iktatani? Mert gondoltam egy olyat ha kilövöm futás közbe, akkor Ashley megmenekül. De lehet hogy script, üldözéses rész. Jól gondolom-e -
MrAndree #9755 Na csak beindítják páran a spoiler makró nélküli spoilerhengert, asszem egy darabig megint nem lehet olvasni a topicot... -
Ajánlom megnézésre a stáblista utáni videót, máris nem olyan elkeserítő a helyzet:) -
Ugyanmá. Liarának születik babája, ami tovább viszi Shepard képességeit és neki majd meg kell küzdenie a mégis visszatérő reaper-ekkel, akik eljöttek bosszútállni RAJTA személyesen és a családján/faján, vagy valaki másokkal, akik még veszélyesebbek, vagy csak a kollektorok kezdenek megen buzgárkodni (esetleg a hanarok) stb. Lehet ezt folytatni BŐNYÁLLAL. -
Bullitt #9752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg azért ha összeolvad pl. a gépekkel (ami úgy tűnik a canon befejezés), akkor már teteme sincs, ami fellélegezzen. Egyébként meg tökmindegy, a sztorinak vége, ezt megmondták. Az más kérdés, hogy egy ilyen végkifejlet után, amiben gyakorlatilag az ME univerzum lényege tűnt el, csak prequeleket lehet csinálni, vagy fehér foltokat kitölteni (aka a 2 év, amíg Lazarus Project asztalán feküdt) -
Namost nygugodt szívvel kettétörheted a lemezt, csak a kódodat ne égesd el, vagy ha már felregizted originbe, akkor az origin és az emiljelszavadat, mert amúgy bármikor újra le lehet tölteni és tolni lemez nélkül is... :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán benne van a pakliban. Csak nem biztos, hogy húzás inden részben feltámasztani a főhőst:) Nekem egyébként kifejezetten tetszett a drámai végkifejlet. Lezárult a történet, Shep feláldozta magát a galaxisért, legenda lett, stbstb. Assassin's Creed is így zárult, ott is teljesen rendben volt a dolog. Az élet már csak ilyen:) -
sanya200 #9749 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ez biztos ne bassza már meg az ég!!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel ugye teli van implantokkal és mióta a cerberus összerakta az sem biztos, hogy ember... :D
A dokinő nyaggatott is, hogy mosmá akkó megnéz magának... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenképpen meghal, viszont van egy pár másodperces videó a játék Movies könyvtárában, amiben fellélegzik a "teteme" -
aki kicsit mélyebben belemerült a játék "finomhangolásába" (aka coalesced.bin):
valahogy Barrier vizuális effektjét ki lehet kapcsolni/át lehet állítani? használnám (+25% sebzés és 20% sebzésellenállás picivel hosszabb cooldownokért cserébe megéri, pontom meg van rá bőven), de ez a kék, el-el homályosodó massza ami körülveszi a karakteremet iszonyatosan szembántó. -
Másnál van olyan probléma hogy az orgin panelt sehogy nem lehet megnyitni játékon belül? -
djlear #9744 Dátumellenőrzést és Licenszet. De hivatalosan már MA van! -
sanya200 #9743 nem dátumellenőrzést kér?mert hivatalosan mától lehet játszani.
Ja vki mondja már meg spoilerbe aki végigtolta hogy shep meghal-e mindenképp vagy ha nem akkor mi kell hozzá hogy ne.Hallottam olyat ha a multit feltornászod akkor nem hal meg vagy vmi ilyesmi.Mert kettétöröm a lemezt ha meghal. -
djlear #9742 Üdv mindenkinek. Van egy gondom. Eredeti Me3, megpróbálom indítani, de licenszfájlt kér, ami nincs. Originen keresztül telepítettem, eredeti kulccsal. Az EA ügyfélszolgálata sem tudott erre mit mondani, kikapcsoltatták velem a tűzfalamat, hátha az fogja meg, de a gond marad. Ötlet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utána Cortez mindig basztatja is, hogy szétbaszta a siklót... :DDD -
James Vega komoly. egy állat :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy leszedte már, akit üldöztönk, Evat XD -
zsotesz #9739 akkor meglesem azzal, hátha -
Majdnem ugyanolyan kártyánk van, én a 12.2 preview-el játszottam - CCC-ben mindein default - és nem volt probléma. -
régebbi driver??? tunkolás a beállításokban a CCC-ben??? -
zsotesz #9736 win reinstall megvolt, probléma még mindig fenn áll, nem tudom mi a franc van