22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Azt a kurva! Nagyon várom már... még kb 25 óra mass effect 2 van előttem :D -
Hogyan kell megadnom a kódomat?
A kódokat kötőjelekkel vagy azok nélkül, illetve kis- és nagybetűkkel is megadhatod. Íme, pár példa:
FJHZ-UVJ7-33Y5-75AB-36ZK
FJHZUVJ733Y575AB36ZK
fjhz-uvj7-33y5-75ab-36zk
fjhzuvj733y575ab36zk
A GYIK ezt mutatja, ki is próbáltam és minden esetben ez történik. -
Pares #9815 Ugye azzal tisztában vagy, hogy egyeseknek ez miatt a játék már csak ÓTVAR ÓCSKA LEBUTÍTOTT SZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHR?!
Nem? Akkor most már tudod.
-
Ne rakj bele ilyet - csak a betűket számokat írd be. :) -
Megvettem a CE-t, és képtelen vagyok originen aktiválni. Hiábí írom be a kódot ezt írja:
"Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, nézz utána az e kóddal kapott instrukcióknak, melyekben megtalálod a beváltás helyét!"
Tud valaki erre megoldást? -
Nem gondoltam rá, hogy ennyire ügyesek lesznek a srácok, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!roppant ízlésesen mutatták meg Tali arcát :))) Hibátlan. Jobban meg sem lehetett volna oldani. Továbbra is pure zsenialitás a cucc..
http://h11.abload.de/img/tali_face_in_me3_by_rwvjy8.jpg
-
-
Pares #9810 Először is köszönöm, hogy spoilerezgetsz...
Másodszor meg hogy az Istenbe jön ide a DA2? Mi köze az egészhez? És miért az könnyített szar? Össze-vissza beszélsz értelmetlen dolgokat. Nem arról van szó, hogy most kötelezően rád van kényszerítve a multi. Ott van, csináld multi nélkül, és nehezebb lesz, többet kell gyűjtögetni. A multi funnak van ott, és még mindig nem értem, miért baj az, hogy a multi könnyíti a dolgokat a singlében.
Ha olyan mentésed van, ahol kinyírtál embereket, fasz voltál egyesekkel, jó voltál másokkal, akkor úgy fog alakulni. Ha nem törekedtél arra, hogy mindenkit magad mellé állíts, akkor ne csodálkozz a végkifejleten. Mellesleg nem tudom, mi a vége, nem is akarom tudni.
Harmadrészt pedig az alább linkelt fejlesztői infó alapján több War Asset van galaxisszerte, mint amire szükség van a legjobb befejezéshez. Problem? Vagy van kedved tovább trollkodni és szarozni mindent? -
sanya200 #9808 Amúgy meg ezt a story meg action módot is hülyeségnek találom az hogy kiveszik a választási lehetőséget pfff
ekkora balfaszságot,pont ez benne a lényeg a párbeszéd meg a döntéseid súlya.Meg a 3. mód hát nevetségesen könnyített az is minek, teljesen felesleges sztem. -
Evoluti0N #9807 Ha importálsz karaktert, akkor automatikusan rpg módban indítja.
Ahogy haladok előre a sztoriban egyre jobban tetszik. Így hogy összefüggnek a részek, vannak visszatérő szereplők, stb. annyira magába szippant a játék és olyan érzelmi hatással vannak rám egyesek események, h huh. faszaság :D -
simon7108 #9805 miért ilyen kicsi minden szoveg meg a válaszképernyok meg minden?Nem lehet állítani?
és választani sem tudtam,hogy milyen modban akarom elkezdeni.mármint,hogy RPG,Story vagy Action....
Remélem RPG-ben kezdte ha importáltam. -
Pff, akkor jó. Akkor ennek a galactic at warnak egyáltalán nincs is érteleme. Akkor biztos nem szenvedek tovább vele, jobban érdekel a galaxis sorsa
-
Pares #9803 Miért hülyeség? Épp arról szól, hogy könnyítse a single elvárásait, és mindezt már nagyon kevés játékkal is el lehet érni. Pár csata alatt több tíz százalékot lehet javítani. Szerintem egyáltalán nem hülyeség. Az egész úgy van megcsinálva, hogy nem vesztesz vele semmit, csak nyersz, vagyis könnyíted a dolgod. -
Evoluti0N #9802 Mindenesetre annyit multizni fogok, h 100%-on legyen ne 50-en, mert idegesít, h nem 100-on van.
-
Ja jólvan akkor.
Mindenesetre akkor is hülyeség, hogy multival (mi köze a singléhez) így lehet befolyásolni a single részét. -
Pares #9800 Ennyit erről...
Nekem még csomó mellékküldetésem van hátra, plusz Quariánokat és Getheket még nem is láttam, és már majdnem teli van a War Assets számláló csík. Szerintem biztos nem egyszerű, de csak singlével is össze lehet hozni a tökéleteset. -
MrAndree #9799 Ja. Ez azért van mert le van butítva. -
dehogy is , az csak egy kisegítő dolog hogy javíthasd a helyzetet ... a döntéseiden függ amúgy az egész ... -
MICSODAAAAAAAAAA?
Mi ez a hülyeség? Csak multival lehet megkapni a jó végét, vagy mi? -
sanya200 #9796 Mondjuk ezt akkor marhaságnak tartom most mér kúrják el a single-t a multi miatt?és ha valaki nem akar nem tud multizni akkor kap egy szar befejezést,tulajdonképpen megvette a játékot aztán cseszheti ha nem multizik vele.Ez sztem kib*szás az emberekkel.Van ismerősöm aki megvette és sose multizik meg sztem nem is fog.Pedig megvan neki a mw2..stb mégse multizik vele mert csak hébe-hóba játszik ahogy van ideje.Most akkor cseszheti. -
Ahogy már többször írtam alig 5mp-et kapsz a multis küzdelmedért, amit anélkül is megnézhetsz RadTools Bik lejátszóval
Movies/End03_Shepard_Alive_Male.bik
Minden más ugyanaz mint a "nem annyira jó" végkifejletben. Tehát szvsz tök felesleges a multival görcsölni emiatt.
-
MrAndree #9794 Érdekes, nekem délelőtt mindig talált fél perc alatt játékot. -
MrAndree #9793 Fejezd már be a kurva spoilerezést. Mert igen, az ~úgy hallottam~ is spoiler. -
Hát a krva anyjuk már megint... bármennyire szeretném élvezni ezt a játékot ez a sz@r mindig keresztbe teszi -
Nem akarlak elkeseríteni, de azzal a féllel is pont azt a befejezést kapod, mintha 100% minden. -
Biztos h nem tudod elérni, mondom hiába szedsz össze mindenkit akit csak lehet. Multizás nélkül úgyis csak a fele fog beszámítani... -
Evoluti0N #9789 Szal akármennyire is nem tetszik és nem érdekel a multi kénytelen vagyok játszani a jó befejezéshez? Vagy elméletileg ha nagyon megcsinálok mindent single-ben, akkor el tudok érni annyi effective-t, h jó befejezés legyen? -
Nekem az a véleményem, hogy bioware meg az ea elmehet az anyjába...már 20 perc próbálok egy rohad mulitba belépni, hogy meglegyen a 100% readiness és végre neki lássak a végső fejezetnek. De nem... mert egy rohad játékban lenne hajlandó berakni.. Most görcsöljek egyedül?! Ez nem gondolhatták komolyan...
@Evoltuion: a total military strength: azt mutatja hogy az eddig össze szedett szövetségeseid mennyire erősek.
az effective -||-: az mutatja hogy a végső harcban a a totalból mennyi lesz jelen.
Tehát hiába van meg mindenki, az utolsó elveszett szerlelőtől, ha nem nyersz multiba jó pár kört, és nem éred el a 100%ot Nyert körönként +4% (bronzon, lehet nehezebben több) -
sanya200 #9787 Azt csak multival lehet.Az az 50% arra vonatkozik.Úgyhalottam amúgy ha az Effective Militaty Strength eléri az 5000-et,Vagyis ha több akkor shep túléli.De lehet benne valami mert most elkezdtem multizni és nőtt is rendesen ez az Effective Militaty Strength, most 3000nél jár. -
Evoluti0N #9786 A War Assets-nél a Readiness Rating-ot hogyan tudom 50% fölé vinni? Már megcsináltam egy csomó küldit és ment is fel egy csomót az Effective Militaty Strength, de ugyanakor a Total Military Strength is megy fel és mindig 2x annyi, mint az Effective. Multizással tudom felvinni ezt az 50%-ot, vagy hogyan? -
renato999 #9785 Tudnátok segíteni ? A játék lenullázott ! átimportáltam a mentésemet, és 27-esen kezdtem, erre most level 1 vagyok, de a társak level 30-asok ! Ez mi ? Most kezdhetem előröl ? -
sanya200 #9784 Szedd le a gibbed save editort
Ja mellesleg ez a kép nincs meg valakinek?ami a hátterem csak nekem a női verzió kéne :)
-
Sziasztok csak sgítségül írom, azoknak akik nem collectort vettek itthon, de a from ashes-t meg akarják venni hozzá, hogy originen belül nem lehet megvásárolni. A support által írt levélben azt mondják, hogy a store.origin.com oldalon kell megvenni a 800 bioware pontot és aztán azzal lehet originen belül megvenni. Elnézést kérnek és már javítják az originen belüli vásárlást. -
lépjél be multiplayerre és jo lesz -
úristen de kibeb.szottul jó ez a játék!!!!! :P és sokkal szebb szerintem a 2-nél!!! -
Valaki megrendelte itt a DLC-t az originon keresztül? Mert én próbálom, de hibát ír ki állandóan a rendelés legvégén. Ettől függetlenül egy 220 Ft-os valamilyen kezelési költséget sikerült levonniuk a kártyámról, csak a DLC-t nem tudom megvenni. Természetesen egy support címet nem találok seholsem. Az egész origin béta állapotban van, még a saját FAQ-ját se tudja behozni. Nem tudom, hogyha valami ennyire beta stádiumban van miért kell a játékot ráerőltetni. A steamen simán tudok rendelni mindig mindent, itt meg nem lehet. -
Azért mert olcsó, és az amerikai játékosok imádják:) -
60 -
Az agyad van lebutítva..:) -
tud valaki segíteni ebbe a küldetésbe találtam ott egy Reaper Blackstar fegyvert de ellenség sehol tényleg újra kéne inditanom a küldetést?