22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    Amúgy ME2 bazi rövid és gyorsan megy, mivel a tagok a hajóra gyűlnek és lehet is velük ott beszélni, románcolni stb. Míg ugye a hülye ME3-ban ki kell menni a terepre, oda ahol szeret dekkolni az illető és csak ott triggerelődnek tovább a beszélgetések/viszonyok. EZ bazi idegesítő az me3-ban. Nomeg az, hogy sok melléküldi csak akkor jön, ha valakik mellett elmész és kihallgatod őket. Jópofa is egyben, meg frusztráló is, hiszen így könnyű kihagyni bármit, meg sokszor kell ugyanott kolbászolni. Igaz közben változnak a dolgok, az environment és a látszólagos passzív NPC-k "története" is (ez egyébként vicces és valószerű). Először érdekes, másodjára meg uncsi a sok baktatás, főleg, hogy Sepárgyő egy CSIGA.
  • Sir Quno Jedi
    Első rész megjelenéskor azonnal x360-on ment nálam és bezony beletettem vagy 38 órát, de az már majdnem két végigjátszás volt és még bénázgattam is (na meg az újdonság varázsa).
  • horpeti
    Lehet szepen nyugisan is jatszani,hallgatni a goat omegan,szorakozni. Totyorogni,nem hajt a tatar.
    Meg lehet nyomkodni a spacet,amikor mar kovulrol fujod a dolgokat. Meg vakon menni a palyakon,mert mindent ismersz. :)

Elkezdtem en is nemreg egy me2t ujra a 3 utan,de inkabb abbahagytam az elejen. Teljen el csak fel ev legalabb az utolso jatek ota.
  • Aragorn831109
    Először játszok a Mass Effect szériával. Legközelebb már biztos gyorsabban is fog menni. :)
  • Sir Quno Jedi
    Gyárekök, én most toltam végig harmadszorra a me2-t és mind a 11 csapattag meglett lojálisra, renegade-el (kasumi nem, me az fizetős). De alaposan kifejlesztve mindent stb. sem lehet ennyi időt eltökölni vele. Persze ha leteszed asztalra és elmész bulizni... :D
  • Ryder62
    Fogalmam sincs. Biztos bebugolt a számláló :D
  • Aragorn831109
    Na ennyire még én sem tudtam elhúzni. Az 32 óra difi miből adódik? :D
  • Evoluti0N
    Lol. Ezt hogy csináltad? A 20 órát is nehezen tudom megérteni, de ezt talán még kevésbé. :D
  • Aragorn831109
    Ugyanarra slotra mentettem rá mindig. :)
  • Aragorn831109
    Én minden dlc-t végig vittem. Minden bolygót leszkenneltem. Csak a végén hagytam ki egy-két naprendszert. Eezoból volt 150k körül a többiből meg 300k. :)
  • Ryder62
    NEM!

EZ a másik véglet:

:D
  • Evoluti0N
    Azt jelenti, hogy annyiszor írta felül a mentést.
  • Evoluti0N
    Azért ez már a másik véglet. :D Habár az első végigjátszás nekem is 60 felett van.
  • Ryder62
    Save 93? Nem csak 50 slot van csak?
  • MerlinW
    Ha csak a főszállal foglalkozol akkor 6 óra alatt is végig lehet játszani.
  • Aragorn831109
    Ha 20 óra alatt végig lehet csinálni a második részt akkor én valamit nagyon rosszul csináltam. :D

• Ryder62
    Ja, 20+50 nálam :)

Amúgy meg már kb 1 hónapja elő sem vettem a ME-t.

Hol is tartok?...
  • JaSoN HuNTeR #21703
    Én végig csináltam és mindenkivel dumáltam és nem volt több 20 óránál :)
  • Evoluti0N
    20 óra? Mindenkivel rendszeresen dumálva, minden DLC-t és mellékküldetést megcsinálva inkább 2x20 (minimum).
  • JaSoN HuNTeR #21701
    naponta csak 10 percet játszol, mert az ME2 az max 20 óra gameplay.!? :)
  • Ryder62
    Mire végre eljutok a ME3-ig már magyar lesz.

ME2-t már 4 és fél hónapja játszom. És még 2 nagy dlc hátra + jó pár küldi.
  • genndy
    Na ez jó ötlet volt tőlük
    A türelmetlenek játszhatnak, aki meg lelkes, az jelentgetheti a hibákat és gyorsabban elkészül a végleges fordítás.
  • Coolfire
  • bendáj17
    Hoppá mekkora hír: Mass effect 3 magyarítás béta

Jónak hangzik.
  • BoneDragon
    Túl optimista. Ha figyelembe vesszük az elmúlt időt akkor a mass effect 4 előbb megjelenik mint ennek a fordítása.
  • Renegade
    masseffect.hu -ról, a fordítás állása, nehézségek:

egyébként 93/53 %-on áll, de a Citadell-hez még nem kezdtek hozzá. Én úgy tippelem, hogy nyárra akár már meg is lesz (Citadella nélkül)

cikk
  • sanya200
    igen megnéztem ami érdekelt,tomb raideresek se rosszak.Mondjuk ezek ingame képek nem artok de szépek,én sose tudom elkapni a megfelelő pillanatot.
  • genndy
    Csak ezt tudom, de én is leszedtem az összeset, ezen vannak egyébként ME2 képek is (meg Skyrim, meg Fallout3, ...)
  • sanya200
    Ha még tudsz hasonló oldalakat elfogadom,a rajongói artok is nagyon tetszenek,egynémely legalábbis,devianartot már átnéztem de nem sok olyan van ami tetszik is.
  • sanya200
    Kell egy ilyen

Genndy imádlak
  • vg
    Nagyon jó, köszi!
  • genndy
    deadendthrills.com hogy tetszik?
  • sanya200
    Nincs pár art képetek?Végignéztem a devianarton nagyjából de hátha van nektek is pár :)
  • Aragorn831109
    Egy srác 400 oldalban írta újra a Mass Effect 3 végét
  • sanya200
    Nem tudom már ki fordította le az előzőket jó lenne ezt is
  • Doom 4
    Én kerestem de nem találtam. Mondjuk angolul is nehezen lettek meg...
  • sanya200
    Ezek elérhetőek magyarul?Leforditotta vki?
    Mass Effect Foundation
  • Doom 4
    Jah 60 a max
  • horpeti
    Megcsináltam a Citadel Shore leavet is. Nem volt egyszerű, rengetegszer meg kellett halni. 60. szintű lettem, nem tudom, ez a max-e. :D
    EMS: 4007. :P

Akkor már "csak" le kell győzni a nyomikat. :P
  • horpeti
    Ja a 2ben ez jo. A 3ban annyira nem jott be a renegat. Meg 3ban a para es rene dontesek. Nem is talalkoztam olyan szituval,mint 2nel,h.pl keves lett volna az egyik es amiatt csak 1fele meggyozest lehet.
    De ez is csak szubjektiv. :)