Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kb. ezeket rakták be az EC-be, ezzel azért kerekebb lett.
Szvsz nekem semmi bajom nincs azzal hogy Shepard meghal a végén, de a hajós részt én se értettem, meg a fajok lezárása nagyon hiányzott (így legalább kaptunk egy olyat mint a DA😮 végén, az teljesen korrekt epilógus volt).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bár a fõ gond az lehetett, hogy a vége egyáltalán nem tükrözte azt amiért 3 részen keresztül harcoltál.
A halál csupán a kezdet...
ráadásul volt két csata, ahol nulla hibát követhetsz el (az én tudásommal), citadell dlc, meg a japó srác harc, cerberus bázis, ott kb az azonnal meghalsz (hc), a pajzsod is alig sérül (normal) a feeling, annak ellenére, hogy én borzasztóan béna voltam a fedezék vagy futás, vagy gurulás háromszög terén.
1. szörnyû harcrendszer: a halálaim 70%-áért az felelt, futás helyett bújt, illetve fordítva
2. valamiért azt hitték a készítõk, hogy a gamerek olvasnak modern scifi könyveket
3. mert muszáj volt belerakniuk az elsõ rész fejbelövõs jelenetét totál öncéluan, értelmetlenül
Ezt a játék vége után is meg lehet csinálni, vagy csak elõtte?
Meg van még a végigvitt Soldier mentésem, de miután végigvittem, nem töltöttem be újra a játékot (örültem, hogy már vége 😛).
Fura, mert úgy rémlett, hogy minden küldetést megcsináltam, de ezt bizony nem.
Viszont a hub world miatt érdemes rögtön akkor elkezdeni a citadelt mikor elérhetõ (kb játék fele) viszont ilyenkor a kari még nem annyira tápos ami tovább nehezíti az amúgy sem könnyû harcot a dlc végén 😊
Minijátékok sztem meg jó pofák. Ellehet velük ütni az idõt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég sokat lehet nevetgélni ezen a citadellán
Pedig a DLC az megvan, és szerintem fel is raktam.
No majd legközelebb, ha eljutok oda, akkor semmiképpen sem hagyom ki, remélhetõleg nem is tudom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert végülis nem egy nagy kihivás a játék, insanityn legalább van pörgés, én szeretem az akcióját, persze valaki meg a történetért van oda, és nem is nagyon mozgatja, hogy akciózzon nagy kihivással.
Aztán ha ismeri az ember a helyet, 1. végigjátszás után már pontosan vágtam, ki mikor honnan bukkan ki, onnantól egyszerû.
Most épp ME2 adept van folyamatban, amit majd importálok szerintem ME3ba, persze csak 1. szinten, aztán úgyis végigviszem. Eddig csak Soldierrel vittem végig, ill. Sentinellel a közepéig (meguntam, aztán jött a Soldier). 😄
Brutál könnyû a soldier, gyorsabban robbantok, mint biotikussal. 😊
De kell a fedezék, igazából anélkül nem lehet sokáig élni, persze magasabb fokon. 😊
Különleges taktikát nem tudok mondani, korábban beszélgettem itt pár emberrel, akik adtak a Soldierhez tanácsot, lõszer, stb. Az sokat segitett.
Persze a legszebb az egészben, hogy szerintem hangulatra ez a trilógia legjobb küldi sorozata, a folyamatosan csevegõ, ugrató kistársak miatt.
Én azt még csak egyszer csináltam meg, de nem hc szinten, viszont úgy is megizzasztott 😊
Pedig érdemes használni a fedezéket, mert amíg ott van Shepard addig a hp-je és a pajzsa regenerálódik.
Nem ME1 véletlenül?
Vagy most arra gondolsz amikor a rakétát kell újraprogramozni és védeni?
direkt nem jártam erre (de most kéne segítség), hogy minden spoilert elkerüljek, szóval Citadell bossfight: nálam itt véget ért a történet sajna.
Alapból hardcoreon játszom, ami kellemesen izgalmas, halál akkor van, ha gugolás helyett beugrik hõsünk a tömegbe (nagyon nem áll kézre nekem ez a fedezékrendszer), vagy nagyon unom és rohangálok mindenféle fedezék nélkül, szóval nem hinném, hogy béna lennék, mégis ennél a bossfightnál 60 másodpercig sem húzom (30-50 próbálkozáson vagyok túl), nem hogy hardcoreon, normálon sem. megnéztem a videokat, ott valahogy teljesen máshogy történnek az események (pl sosem jön náluk közel a boss), sajna soldier vagyok, ráadásul Wrex és Ash van velem (õk ált hamarabb halnak).
Hiába futok sarokból-sarokba, egyszerûen mindíg rám mászik, eltalálni sem tudom, (asszem egyszer elhasznált 1 medigelt, ez mind siker).
Az is csoda számba megy, ha 1 mobja meghal mire én. Ez valahogy nagyon nem áll össze nekem, mármint, hogy sétagalopptól a picit figyelni kell harcokhoz képest, itt még labdába sem rugok.
A legnagyobb vicc, hogy egyszer beszorítottam egy tartó oszlopba, se lõni, se mozogni nem tudott, de akkor meg odasétált pár mob és kinyírtak, ez volt szvsz az egyetlen 1 percnél tovább húzom szitum.
Sikerült valakinek Soldierral?
Amúgy az origin nem vacakol nálatok?Én akárhányszor kapcsolom be a gépet mindig kidobja az origin hogy elfogadom-e a végfelhasználói szerzõdést,pipa és utána jelentkezik csak be...
Nem használsz valami modot?
Nem tudjátok mitõl van az hogy elérek a krogan female kiszabadításáig,és azon a küldetésen nem lehet egyetlen egy képességet se használni,hiába nyomom a számokat vagy shift-el..stb sehogy se mûködik egy se.Már nem az elsõ alkalom hogy elõfordul, a játék eredeti természetesen,legújabb frissítés van fent hozzá.