Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy tényleg durva ez a robbantás. területre ható tûzessel felgyújtom, több targetes overloaddal duplán robban, majd azt megint lehet robbantani ugyanazzal a tûzessel (már ha van mit, ill. addig meggyullad a fél pálya amúgy is (de a tûzrobbanástól, amit az eredetivel újra lehet robbantani).
Szóval elég táp. 😊
Majd biztos még izgisebb lesz, ha felfejlõdik a combat drone+turret, bár láthatóan nincs is rá szükség. De úgy poénosabb.
Egyébként tényleg durva mióta cryo/fire explosionhoz nem kell meghalnia a targetnek.
Már most esélyük sincs, mi lesz késõbb... 😊
Azt hiszem, megpróbálom DLC és collector edition fegyverek nélkül, mert azokkal aztán tényleg tök egyszerû (pl. Particle Rifle a társaknak).
Egyelõre az Avenger az, amivel megyünk mindhárman. 😄
Igazából úgyis a képességekre alapozok enginerrel, annak nincs is sok értelme, ha a társak nem hagynak senkit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ME3: codex, bolygók: 1-2 után már nem nagon kell vele foglalkozni, kivéve persze a csaták leírásával, ami ugye új bejegyzés, illetve sokszor kitalálható, sajna már fejbõl nem tudom, de pl amikor írták, hogy egy reaper pajzsa megállít egy kisebb flottát akkor bár nem értettem a hasonlatot, valami félvállról vesz volt írva, de azért sejtettem, hogy ilyesmi lehet. technoblabla: hát ja, az tényleg nem belépõ szint, ahogy a túl sok have-es szerkezet sem a mailekben.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ilyenek pedig azért maradtak benne, mert plágium miatt nem fordíthatták ugyanarra. Nem ugyanaz a csapat csinálta a két részt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A halál csupán a kezdet...
Horpeti:
Valszeg én is engineerel fogom elkezdeni. Banshee az elég komoly ellenfél de nem kell tõle tartanod, nagyon kevés helyen bukkannak fel és leginkább a játék utolsó negyedében.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Egyelõre a Turret és a combat drone 1 ponttal nem túl hatásos, de azért raktam párat zavarásképp (csak hát gyorsan halnak).
Amitõl már elõre tartok, az a sikoltozó reaper, nem tudom, már hogy hivják. Biotikus támadással nehéz lesz majd a barrierjét megsemmisiteni. De addig még jó pár szintet lépek, biztos nem lesz gond. 😊
Majd fél éve játszottam 3-mal, nagyon jó, fõleg, hogy azóta van új monitorom és szép a kép is (depth of field-del).
Codex/Pda/Mailek lehet gond lesz (1000+ combos bejegyzés), de pl a párbeszédek/mission leírások jól érthetõek
ne várj vele, hülyére veri hangulatra az 1-2õt, DLC-kel meg EC-vel, kapsz egy tökéletes játékot/befejezést, így még csak úgy sem jársz, mint azok, akik katyvaszt kaptak játék helyett.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Most installálom az ME3-at, hogy folytassam.
Azt hiszem , enginer leszek, mert érdekel a dinamikája. Az Adept/sentinel túl könnyû sematikus, soldier meg már volt, az enginer az tuti valami új élmény (turret, stb.).
Hát kiváncsi vagyok, hogy fog menni elsõ szintrõl az insanity, soldier/sentinel könnyû volt, ez szerintem para lesz, majd kiderül.
Tegnap úgy döntöttem el kezdem az elejétõl, nõi karakterrel full renegateként és random ráböktem az egyik kasztra anélkül, hogy meg néztem volna mi az... "Harci adeptus"-t sikerült kiválasztanom... Az meg mi a fene? Nincs valakinek valami jó taktikája ehhez a karakterhez? Ha más nem végig szenvedem egy pisztollyal, csak gondoltam meg kérdezem 😊
A ME1-ben meg ME3-ban 2-t már kipróbáltam a ME2-ben meg ez a 5.
Mire a végére érek addig kijön az új ME 😊
Persze kellõ idõ kihagyással. 😊)
Pedig sokszor felnevetek hogy mekkora kombókat tudok összehozni.
Más játékokban mit tudsz csinálni? Lelõni az ellenfeleket. Legalább a ME szórakoztató sokadszorra is mert mindig valami új kombóval nyírom az ellent.
Milyen unalmas és primitív dolog lenne már csak lelõni õket 😊
De mondjuk a 2ben is a Sentinel mindent visz. Viszont van olyan könnyû a játék, hogy tök mindegy. Mivel nem akarja végigvinni az ember ugyanazzal a karival többször, inkább máshogy.
Sentinellel elvittem majdnem a végéig, de meguntam, és jött a Soldier. Ráadásul azóta megtanultam játszani a 3mal is (akkor elsõ kari volt), úgyhogy rutinnal a Sentinel elég állat.
Talán pont ezért leszek Adept. 😛
btw 3-ban én inkább Sentinel + Stasis-t ajánlanám, tekintve h jobb Adept, mint maga az Adept <#nezze>#nezze>
"The trees move. Do you not see it?"
Én kevésbé szoktam szórakozni az ellenféllel, kegyetlen vagyok. 😄
Azt nem szeretem, ha szinház jelleget ölt már a játék, és arról szól, hogy milyen teátrálisan nyirjam ki az ellenfelet. 😊
De az a része tetszik, hogy lehet, de nem kötelezõ minden kaszttal az 1 tuti nyerõ taktikát csinálni, lehet kasztspecifikusan is, és akkor jobban élvezi az ember, mert mégsem ugyanaz (pl. akár enginerrel is csak a reavet nyomni 😛)
Mondjuk érthetõ a Cerberus tápos katonái nem fognak ide oda repkedni pláne nem a reaperek.
Amúgy én próbálok változatosan játszani ahogy a kaszt engedi, bonusz képességet is cserélem, plussz ott vannak a társak képességei is.
Tegnap jack az egyik collectort shockwave-el felrepítette, mordin a levegõben lefagyasztotta én meg oldalról (ahogy keresztül repült elõttem a képernyõn) három fejest adtam az M-29 Incisor mesterlövésszel, majd csak aszt láttam hogy szilánkok esnek le 😄
Közben látom hogy megkapom majd a Widow snipert is 😊 azzal tarolni fogok 😄
3-ban meg még több embert lehet reptetni, mert alig van valakin shield, szóval szerintem az még táposabb. Sentinellel játszottam egy darabon és ott a Liara singularity + warp kombó ment, na most Adepttel gondolom ugyanez csak nem kell Liara se. 😄
Túl sokat nem játszom, heti 1 alkalom MAX. igy tök jó.. Hiszen már agyon játszottama játékot (ME3at annyira nem, de nem is tetszik annyira, mint a 2).
Mondjuk adepttel a biotikus robbantgatást kb a citadeles pályáig élveztem utána tényleg kezdett unalmas lenni.
Az is igaz hogy általában egy bevált módszert alkalmazol végig. Bár azért pl ME2-ben az adept fun (ME3-ban nem annyira mert az ellenfeleket nem lehet annyira reptetni mint a 2-ben) és sztem a legváltozatosabb kaszt, ezután jön az infi.
Nah majd meglátom.
Katona még tápabb. Addig izgalmas, amig nincs kifejlesztve a robbanótöltetes concussive shot, aztán másodpercenként robbantás, cool unalmas (nézõpont kérdése).
Igazából majdnem minden egy kaptafára megy, csak kasztonként más. Nekem tetszett a katona, mert csak a legvégén jöttem rá a concussive shot "cheatre". Addig tényleg nagyon izgis volt, szóval javaslom. 😊 1x úgyis végig kell vinned mindennel, szóval mindegy.
Vanguard meg adept megvolt ME3-ban, ME2-ben most infivel vagyok úgyhogy az kilõve, a sentinel meg azelõtt volt ME2-ben.
Katona elég agyament unalmas darálásnak tûnik fõleg úgy hogy ME3-ban bármilyen fegyvert magaddal vihetsz kaszttól függetlenül.
A Jagged Alliance 1-2 után ez a triológia lett a személyes kedvencem. Nagyon magával ragadó a világ és a történet.
holnap újra nekiállok az egynek 😊
Kicsit hétköznapibb, nagyobb fenyegetéssel de ne az egész galaxist kelljen megvédeni.
természetesen maximálisan megértem a csalódott embereket, pénzt adtak azért, hogy kapjanak egy pofont a hiányos végjáték miatt. Ráadásul mind a 0. napos DLC, mind a Leviathan, nagyon is komoly infohalmazt ad.
milyen folytatás? lesz még más játék is ebben az univerzumban?
Legalább egy Fallout szintû slide clipet kellett volna összehozni ami minden részletre kitér. Minden egyes társ és faj jövõje pár mondatban.
Bár az is lehet hogy a Bioware próbálta minimálisra venni a dolgot hogy a köv résznek nagyobb mozgástere legyen.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ugye a kibõvítettben nem lezuhannak, hanem leszállnak, a flotta maradéka is szépen elugrik, stb