22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

Köszi a választ! :)
  • LocalPatriot
    Köszönöm!
  • Aragorn831109
    Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, és az azon az oldalon található fordítás állapota kijelzőt.

http://www.masseffect.hu/?p=8830
  • Calver
    most szeljük hozzá a kolbászt meg vöröshagymát.
    [apro]bocs. :C
  • LocalPatriot
    Üdv!

Van esetleg valami infótok, hogy mikorra várható a magyarosítás??
  • Ryder62
    Sztem a suicide mission alatt. Mert én sem emlékszem ilyenre tehát ez egy alternatív átvezető lehet.
  • lightjack
    :D :D :D
  • horpeti
    "Tech Armor will no longer automatically detonate after your shields go down, but must be detonated manually instead."

Ha akkor sem robban fel, amikor robbantod, akkor az valszeg bug.
    ME2ben ha lelőtték rólad, akkor robbant, ME3-ban meg igazából le se jön rólad, amig nem akarod. :)
    De ez a többi páncélnál is igy van.
    Értem
  • Fenrir
    Field of View, a látószöged.
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne miután nem nagyon találtam erre választ itt, hogy csak nekem jellemző az, hogy sentinelnél a tech armour nem robban fel? Neten is kerestem, volt pár bejegyzés ahol hasonlót észleltek, de nem volt rá válasz sehol se. Valakinek volt ilyen tapasztalata?
    És mi az a FOV? Amit állítani lehet?
    Válaszokat köszi!
  • Evoluti0N
    Zseniális. Fantasztikus egy fickó. :D

• genndy
    Ez rohadt jó! És tényleg még arra is dőlnek amerre forgatja...:)

Amúgy ez melyik részből van? Gondolom a végén, amikor lőnek minket, csak az a furcsa hogy még Joker is kizuhan a székből, arra nem emlékszem.
  • Evoluti0N
  • Ryder62
    Assuming direct control :D
  • horpeti
    Ezzel egyet ertek. :)
  • ratgab
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Várható volt, hogy Shephard előbb-utóbb olyan mértékű erővé fejlődik, amivel számolni kell és ha lehet nem megütközni vele.

Sok játékban van ilyen, hogy a gonosz (ME-ben ráadásul nem is igen lehet egyértleműen gonosznak nevezni a reapereket) megpróbálja a saját oldalára állítani a jót. Választás elő állítja abban az utolsó sorsdöntő pillanatban, amikor gyakorlatilag már legyőzték. Mégis megkísérti a jót. Ez így volt zseniális ahogy volt. Szerintem.

Ennél több súlya nem is lehetne a dolognak szerintem. Az volt sok embernek a gondja, hogy Hollywood-i happy end-et vártak.... De egy ilyen darkos sorozatban ez bagatel és rendkívül olcsó megoldás lett volna.

Tanuljuk meg az élet nem fekete-fehér és ezt nem baj, ha a játékok is sugallják.

• Kmarha
    nem is azzal van a baj, hogy mi az a pár befejezés, hanem az, hogy amire gyúrtunk az egész játék alatt (mármint a 3. rész alatt), annak semmi de semmi köze nem volt a végjátékhoz.
    Kezdett alakulni valami, volt egy cél amiért hajtottunk, aztán azt dobták a kukába, és kaptuk azt, amit.
    súlya vesztet volt az egész - számomra legalábbis
  • horpeti
    Nekem egyáltalán nem volt para a vége. Nagyjából értelmes is, ami zajlik, bár a túl sok magyarázat miatt kevésbé katartikus a dolog. ill. számomra csak az egyik végkimenetel katartikus, de nem spoilerezem le, melyik. :)
  • lightjack
    A 3. részt csakis az Extended Cut DLC-vel együtt nyomd végig. Nélküle még sokkal de sokkal elviselhetetlenebbül kusza és összevissza a vége, tehát NE FELEJTSD EL FELTEPEÍTENI!!!

Egyébként a vége annyira nem borzasztóan szörnyűséges, habár az igaz hogy hazudtak abban hogy rengeteg féle végkimenetel lehetséges. Na szóval próbálj meg előítéletek nélkül hozzáállni (uristen észrevettétek hogy ebben a szóban 3 dupla betű követi egymást: "zzááll"), habár az interneten fellelhető dühödt rajongótömegek cifra, anyázó körmondatai ebben nem lesznek a segítségedre.
  • Ozzyehh
    Ugyan az vagyok csak másik accal :D nem baj majd kiderül mindenesetre annyit mondta már a haverom is meg mindenki hogy a 3 befejezése ellenére mindenképp játszam ki, mert zseniális
  • Calver
    kb úgy fog kinézni a hangulatod a 3 rész alatt, h: ez zseniális -> ez kurvajó ->

• Zozzancs
    Most fogom elkezdeni mind a 3 részt, nem tudom mi vár rám de remélem jól fogok szórakozni :D most telepítem az 1-et :)
  • Sir Quno Jedi
    Annyiból jobb/más a kettő talán, hogy sokféle fegyvert kell vinni magaddal (nincs cooldown növelő hatásuk elvileg) és baromi kevés töltény fér (alapból, meg upgrade-elhető) beléjük, így váltogatni kell a szituációtól függően a fegyókat sűrűn. Így aztán van értelme is a fegyóknak, talán csak a csipának nincs.

Persze a háromban sokkal jobbak a fegyók és változatosabb és több és ötletesebb, a modolás is jobb. Viszont a mod slot az kevés kicsit.
  • gerey
    Igen, nekem is furcsa volt, amikor a pár száz óra ME3 multi után felraktam a 2-t. :D
  • horpeti
    Arra nem vagyom,ill. Nem vanguard formajaban:)
    Azota mar uninstallaltam is. Majd fel ev mulva talan,ha mar kopnak az emlekek. :)
  • Sir Quno Jedi
    Én vanguard-dal toltam most végig me2-t újra, na úgy murva nehéz kínszenvedés. Szal. ha kihívásra vágysz, ajánlom a vanguard-ot.
  • horpeti
    A 3 harcrendszere után basszus a 2 annyira gagyinak tűnik, pedig korábban nem éreztem ennyire a kontrasztot.
    Igaz, a 3ban már durván kombóztam végig, erre most ez a lehetőség szinte nulla, főleg, hogy sentinellel vagyok. Pull + warpot nyomom egyelőre, mert nincs jobb, de nagyon gagyi, alig ér valamit, és 9 másodperc a cooldown.

Lőni kell benne, ha le akarja az ember nyomni az ellent. Evvan. Lehet hagyom a francba, nem annyira fun, 100adszorra. :)

Adept az volt, mert azzal nyomtam a singularitást. Ez igy kevésbé.
  • JaSoN HuNTeR #21732
    Minden tartalmaz. Összes DLC stb.
  • vg
    Mi az a complete edition?
  • horpeti
    Nem, annak nincs köze hozzá. A complete editionnél is ugyanez van, most próbáltam. Megesküdtem volna, hogy korábban azoknál a szituációknál volt paragon választási lehetőség is (tehát felső válasz is). Nem csak renegát, vagy középső...

De lehet az én agyam hagy ki.
  • vg
    Ha az első rész teljesen kitolod úgy 190 paragorn pontot kell kapj második résznél az inport után. Erre emlékszem, mert úgy egy hete történt. Lehet azért nem jelenik meg, mert egyszerűen az elején nincs is elég pontod hozzá.
  • horpeti
    Most látom, van ME2ből is Complete edition, nem egyesével kell felpakolni a DLCket. Akkor kipróbálom azzal. :)
  • horpeti
    Korábban nem volt, de lehet akkor nem DLC lett felrakva.. fene tudja, mi rontotta el, melyik, biztos nem találgatok.
  • horpeti
    ME2: azt ti is tapasztaltátok, hogy fullra felrakva a játékot összes DLCval, 1.02es patchcsel, eltűnt egy csomó paragon választási lehetőség beszélgetéseknél. Akár rögtön az elején amikor Mirandával találkozom, akár Praazaanál, és folytatnám. Ha nem fújnám kivülről a játékot, fel se tűnne, de igy...(nem beszélve hogy paragon pontoktól esik el az ember).
    Nem tudom, mitől lehet. Kicsit bosszantó, bár a játék nem múlik ezeken (az ember választja a középsőt és nem kap semmit).
  • Aragorn831109
    Nem csak hogy szó volt a Cerberusról, hanem sok mellékküldetésben nem győztél takarítani utánuk. :D
  • RAMyMamy
    én a ME1-gyel is elvoltam jó 50-60 órát, mire megcsináltam az összes mellékküldit (a makosokat is!). baromi sok minden kiderül belőlük, pl. már ott szó volt a cerberusról. me2 olyan 60-70 óra volt nekem dlc-kkel, me3 a dlc-k nélkül 35-40 óra, dlc-kkel együtt kb. 50-60 óra.
  • horpeti
    En 2-3 alkalommal scanneltem csak vegig a bolygokat,azt akkor is lehet,ha meg nem jott meg a kuldi. Egyebkent 1x kell csak nem sprintben vegigmenni a citadelen es elcsipi magatol.

De volt,h.mindig csak 1-1 rendszert scanneltem,pihikepp.
    Az elejen total megkavarodtam,h.uristen mi ez a sok es kinek mit kell. Aztan rajottem,h.tok mindegy. Ha lescanneltem,v.megszereztem,ugyis kirakja a terkepre,h.vele van valami:)
  • koschwarz
    Ez igaz, az ME3-ban az előző részekhez képest valahogy rohadt sokat kell kutyagolni. Az elsőben még minden újdonság volt, és éppen ezért én nem akadtam fent dolgokon (nekem még a bolygós-leszállós-MAKOs felfedezés is kifejezetten tetszett, ellenben ezekkel a "személytelen" szkennelésekkel). A második relatíve pörgős volt, valahogy úgy emlékszem, hogy természetesen, folyamatosan jöttek a mellékküldik is.

A 3-ban viszont baromi sokat kellett rohangálni, főleg a Citadel-ben a mellékküldetésekért, ráadásul a történet egy bizonyos pontja után megint teljesen új melléküldetésekért kell megint végigjárni az egészet.

Nem is beszélve arról, hogy a történet bizonyos pontjai előtt/után nem is lehet még/már befejezni vagy felvenni küldetéseket, tehát még erre is figyelni kell.

Az meg őszintén bosszantott, hogy a mellékküldetések nagy részét elkapott beszélgetésekből lehetett felvenni, és egy bolygószkenneléssel teljesíteni.
  • vg
    Én pár napja toltam ki 360-on az első részt 1200-ra az acsikat(két dlc-vel együtt), ez volt 72 óra, mivel háromszor kell szinte teljesen végigtolni a játékot, és mikor újra inportálod a meglévő karaktered, akkor hozzá adja az előző játékórákat is. A második rész az összes dlc-vel, egyszer Veteran fokozat, majd utána újból, de már Insane fokozaton együtt simán megvan 100 óra.