Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább a demót tölthettem volna le elõbb, az nem lett volna olyan nagy kiváltság.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vezérlõpult --> Internetbeállítások --> Kapcsolatok fül --> Helyi hálózatok beállítások gomb --> pipáld ki az oldal alján a Proxykiszolgáló részt, és innen választasz egy neked tetszõ proxyszervert, leokézod
ha ezzel megvoltál, elindítod az Origint, lefuttatod a dátumellenõrzést (persze csak ha lesz, ha nem akkor felteszed a játékot és örülsz a fejednek 😄), amint lefutott, ki is lõheted a proxyszervert azzal, hogy kiveszed a pipát a Proxy négyzetbõl, és mehet a móka
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Szerintem sokan vannak, akiket érdekelne.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Ha már kivettem a szabadságot hetedikétõl, szívesen belevágnék, akkor is, ha az Origin rendszer beültet valami mókás régiózárat.
azt tudja valaki hogy meddig tart az elõrendelõi fázis?
anti hero
anti hero
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A halál csupán a kezdet...
Mindegy, megkímélem magam az elsõ napi/heti bugotól, patchelésektõl, akitválhatatlanságoktól meg hasonlók. A digis DE meg úgyse fogy el, egyszer olcsóbb lesz. A TRON 2.0-ra 5 évet vadásztam anno. 😛
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
anti hero
10k pedig mondtam h relativ, szamomra pl ez egy nulla a havi kiadasaimhoz kepest, de mas meg nem igy van
anti hero
Karpyshyn, na, õ elõállna egy olyan csavarral, mint amit a KotOR 1-ben találtunk.
Helyette egy képregényíró viszi a történetet, s az elõzõ munkái alapján remek subplotokat alkot, de a nagy, egész történetet átható revelációk nem a kimondott erõsségei.
Ne legyen igazam, bár ne lenne igazam, de tartok tõle, hogy elõállnak azzal, hogy mittudomén, a Citadel valójában egy szuperfegyver, amit a Prothean nép átalakított a Reaper flotta legyõzésére, és buzi nagy ionsugarakat tud lõne, s letudjuk ennyivel. Nagyon remélem, hogy ennél messzebbre jut a történet de tartok tõle.
Megkérdeztem a BioWare-t a régiózárral kapcsolatban, azt mondja Chris papa, hogy õk nem tettek rá régiózárt, ugyanakkor az Origin csapata nevében nem tud nyilatkozni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
anti hero
sztem tultargyaltuk
anti hero
anti hero
elsõ napon megvenni miért lenne furcsa, mint az elsõ elõttielõttielõttin próbálkozni? mikor egyértelmûen meg van mondva, h mikor indul.
no de mindegy mindenki máson csodálkozik 😄
anti hero
anti hero
A gyakorlat persze lehet, hogy egészen különbözik az elmélettõl. 😊
Csak 9-én lehet játszani vele.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A Mass Effectnél attól tartottam, hogy sci-fi téma - amihez hozzájön még a military móka - meg fogja nehezíteni a dolgom. Emlékszem anno megszenvedtem emiatt a Battlestar Galactica elsõ pár részét. A demo alapján ezzel itt nem lesz gond.
Ettõl függetlenül szeretek az anyanyelvemen játszani. Így van ezzel szerintem még sok olyan játékostársunk, aki egyébként jól beszél angolul.