Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tails
Engem azért mostmár zavar az hogy elõrendeltem, semmiféle extrát nem kapok hozzá, meg kell várnom a 9ikei megjlenést, másoknak meg van a full játék és spoilerozgatnak belõle.

Legalább a demót tölthettem volna le elõbb, az nem lett volna olyan nagy kiváltság.

Tails
Elég rossz példa egyébként is, mert a citadel egy mass effect relay, amit a reperek építettek, netalán nem játszottál az elsõ résszel ?

Nem lesz ilyen, biztosíthatlak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mimasz
" A Mass Effect - Deception c. regény angol verziójának nem túl szerencsés megjelenése, és mostani újraszerkesztése miatt nekünk is felborult a menetrendünk. Így rövidebb várakozás után sztázisba tettük a Deception c. regény kiadását. Amint megérkezik az angol kötet javítása, két-három héten belül meg is jelenik a magyar verzió. "

😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem a titkos Protheans fegyvert kell majd a Mass Relay-be irányítani és az összes kaszát kicsinálja... 😄D

Szerencsére nem William C. Dietz <#csodalk> a vezetõ forgatókönyvíró, hanem Mac Walters (Mass Effect 2).

szomferi
nos, BF3-nál úgy volt, hogy elõbb ki kellett lõnöd az Origint, utána jött ez:

Vezérlõpult --> Internetbeállítások --> Kapcsolatok fül --> Helyi hálózatok beállítások gomb --> pipáld ki az oldal alján a Proxykiszolgáló részt, és innen választasz egy neked tetszõ proxyszervert, leokézod

ha ezzel megvoltál, elindítod az Origint, lefuttatod a dátumellenõrzést (persze csak ha lesz, ha nem akkor felteszed a játékot és örülsz a fejednek 😄), amint lefutott, ki is lõheted a proxyszervert azzal, hogy kiveszed a pipát a Proxy négyzetbõl, és mehet a móka

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
mindjárt beírom <#fogmosas>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vraaanyek
Ohh...szabadság...szép is volna 😄😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Esetleg pontos leírást, vagy linket tudsz megadni arról, hogyan lehet proxyt beállítani?

Szerintem sokan vannak, akiket érdekelne.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Mivel nem vagyok a proxyk mûködésének szakértõje, megtennéd, hogy pár lépésben leírod, ez esetben mi a teendõ?
Ha már kivettem a szabadságot hetedikétõl, szívesen belevágnék, akkor is, ha az Origin rendszer beültet valami mókás régiózárat.
szomferi
lehet 6-tól is játszani, proxy mögül kell megcsinálni az online ellenõrzést (anno ez volt a BF3-nál is), és onnantól mindenki boldog 😄

azt tudja valaki hogy meddig tart az elõrendelõi fázis?

bar az ID4 es jeff goldblum ota, az enemi alienek szamitogepe is erzekeny a "nathara" <#idiota><#idiota><#idiota>

anti hero

hat sztem a reaperekben is van szerves anyag, ilyen biomechanikus nyuszik ezek, nem 100%vas

anti hero

Már nem azért, de ez sokkal rosszabb minõségû kép, mint amiket én linkeltem, amiken tisztán kivehetõ TIM mindkét szeme, szemének színe és mintája is. Ezen még a szemét is alig látni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
Világok harcában, szerves lények irányították, belülrõl azokat a lépegetõket, a reaperek csak gépek. Max számítógép vírussal lehetne próbálkozni. Feltöltöd neki wifin vagy mi? <#nevetes1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fenrir
Majd kiderül, hogy a Reaper-ek érzékenyek a náthára és mind meghalnak az influenzaszezonban, mint az idegenek a Világok Harcában.

A halál csupán a kezdet...

Optimus Prime
Detto, de ugye emiatt...
Mindegy, megkímélem magam az elsõ napi/heti bugotól, patchelésektõl, akitválhatatlanságoktól meg hasonlók. A digis DE meg úgyse fogy el, egyszer olcsóbb lesz. A TRON 2.0-ra 5 évet vadásztam anno. 😛

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Vraaanyek
már lehet tudni, hogy lesz egy nagy prothean fegyver, ami persze nem a citadell lesz 😊 véleményem szerint megpróbálkozunk a fegyverrel, de nem válik be, és remélem én is, hogy ez után pedig valami igazán epikus, és fordulatos cselekmény következik!

izgulok en is, de bizakodom!

anti hero

ja nem kerdes, h olcsobb lesz, de a mass effect pont nem az a jatek amit nem vennék meg kiadaskor. az hogy a batmant aa-t nem vettem meg amikor kijott hanem 3 honapja vmi semmi penzert es a batman :ac-t is majd akkor veszem meg amikor lesz egy kedvezmenyes steam hetvegen 10euroert az mas kerdes 😄

10k pedig mondtam h relativ, szamomra pl ez egy nulla a havi kiadasaimhoz kepest, de mas meg nem igy van

anti hero

Én attól nagyon fosok.
Karpyshyn, na, õ elõállna egy olyan csavarral, mint amit a KotOR 1-ben találtunk.
Helyette egy képregényíró viszi a történetet, s az elõzõ munkái alapján remek subplotokat alkot, de a nagy, egész történetet átható revelációk nem a kimondott erõsségei.
Ne legyen igazam, bár ne lenne igazam, de tartok tõle, hogy elõállnak azzal, hogy mittudomén, a Citadel valójában egy szuperfegyver, amit a Prothean nép átalakított a Reaper flotta legyõzésére, és buzi nagy ionsugarakat tud lõne, s letudjuk ennyivel. Nagyon remélem, hogy ennél messzebbre jut a történet de tartok tõle.

Megkérdeztem a BioWare-t a régiózárral kapcsolatban, azt mondja Chris papa, hogy õk nem tettek rá régiózárt, ugyanakkor az Origin csapata nevében nem tud nyilatkozni.
Optimus Prime
A 10k ár neked nem méregdrága? Elõbb-utóbb olcsóbb lesz. Én a 2-t azért húztam másfél évig, mert feliratos volt. akkor még nem volt Origin. Steam en meg kemény 20-30 euró volt. A 2 egy éven belül narancs cím lesz, remélem ez is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Majd egy DLCben kiderül<#eplus2>, nem Arrival, mondjuk Leaving címmel.

én is kúrvára kíváncsi leszek mi lesz a megoldás és mit találtak ki az írók. jó lesz az tuti 😄

anti hero

Vraaanyek
Egyetértek 😊 lényeg, hogy jövõhét végi program azért lefixálva 😄

alapvetoen nem rolad volt szo :o) tolem barki barmikor atveheti akar ma is en annak orulok. de hogy azon agonizaljon, hogy 9-e hogy lehet tolni az kicsit zz
sztem tultargyaltuk

anti hero

Vraaanyek
Teljesen mindegy, hogy 9-tõl lehet csak játszani, nem is azért megyek érte 6-án már, hogy márpedig csak azért is játszom vele, hanem CE lévén azért van a csomagban még egy,s más, amiért érdemes 3 nappal elõbb érte menni!

ha ez lenne életem legfontosabb momentuma akkor teljesen egyetértenék, így "csak" leszarom, aztán amikor kihozzak a CEmet, akkor elkezdem es arconrugom a ripereket.

anti hero

JethroHUN
De az tény, hogy jó lenne már 6-án játszani vele. Nem várni még 3 napot... amikor már a boltba van a játék. Akkor szemétség ez +3 napos EU megjelenés.

ezen mi a csoda? a "méregdrága" pedig erõsem relativ.

elsõ napon megvenni miért lenne furcsa, mint az elsõ elõttielõttielõttin próbálkozni? mikor egyértelmûen meg van mondva, h mikor indul.

no de mindegy mindenki máson csodálkozik 😄

anti hero

nyirog
egyetértek, képregényben világosan kiderült h miért kibernetikus a szeme...

megérintette a tárást mikor az érintkezett a kaszás eszközzel, a társa héjává vált de mivel tim pont fizikai kontatkusban volt vele ezért ö is kapott belõle egy kicsit, megúszta azzal h a szeme kibernetikus lett, turiánok érdeklõdést is mutattak iránta mert szeme ellenére (ami a kaszás eszköz közvetett (!) hatása ként változott meg, még mindig önmaga volt

Vraaanyek
Na ez meg a másik...legjobb esetben is évente 1-2 játékot veszek, és mivel életem legjobb címérõl van szó, nem kérdés a CE, pláne, hogy lekopogom, de hál'istennek most megengedhetem magamnak, pláne, hogy idén nem is nagyon lesz már cím, amit megvennék egyelõre! És mint az elõbb írtam a gyûjtõi amúgy sem igen lesz olcsóbb, mivel általában kis száma miatt e is fogy, aki meg eladja bontatlanul, nem nagyon adja olcsóbban késõbb sem, sõt 😛 így igen is megéri!

JethroHUN
Karácsony óta nem vettem semmi ilyesmit. Szóval most össze jött rá bõven, gond nélkül vehetek 16e-ért CE-t.

Vraaanyek
Aki mindenképp alapot vesz, annak érdemes várni rá, de a gyûjtõi nem igen lesz olcsóbb, ha egyáltalán marad...

Optimus Prime
Én meg mindig csodálkozom azon, hogy vannak, akik elsõ nap megtudják venni méregdrágán a játékot - meg hajlandóak is rá.

mindig elcsodalkozom azokon, akik nem tudjak kivarni a normalis eus indulast :o

anti hero

De remélem nem lesz igazam.
A Kingdoms of Amalur: Reckoning játéknál is ez volt a helyzet. Csak a megjelenés napjától lehetett játszani.
Elvileg nincs régiózár, legalábbis PC-n, így hatodikától kezdve használható a program. Ha csak az Origin rendszer maga nem nézni, hogy te honnan próbálod indítani a játékot, s kezd el sipákolni, ezekbõl kinézem azt is.
A gyakorlat persze lehet, hogy egészen különbözik az elmélettõl. 😊
Tuti hogy így lesz max. a játékot tudod feltelepíteni.De semmi más.
Csak 9-én lehet játszani vele.
Szokott lenni ilyesmi, de meg lehet kerülni proxy beállításával, de nem tudom, hogy hogyan kell ezt beállítani.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Semmi gondom nincs az angollal, napi szinten kell használnom munka kapcsán mind levelezésben, mind beszéd szinten. Ez így volt már akkor is mikor az elsõ résszel kezdtem játszani. Nálam ez így megy, ha valamibe (legyen akár az egy sorozat, vagy egy több részbõl álló regény) magyarul vágok bele, akkor szeretem, ha ugyanazon a nyelven élvezhetem végig.
A Mass Effectnél attól tartottam, hogy sci-fi téma - amihez hozzájön még a military móka - meg fogja nehezíteni a dolgom. Emlékszem anno megszenvedtem emiatt a Battlestar Galactica elsõ pár részét. A demo alapján ezzel itt nem lesz gond.

Ettõl függetlenül szeretek az anyanyelvemen játszani. Így van ezzel szerintem még sok olyan játékostársunk, aki egyébként jól beszél angolul.

Optimus Prime
Ez a kék szem+spéci lencsék az Illusive Man sex appeal-je, enélkül olyan spártai lenn eaz egész. Még Martin Sheen hangjával is. Az ME3-as képeken, videókon sehol nem látni élõben. Mindenki attól félt elvesztette eme "báját". Szerintem az alábbi eset is bizonyíték, hogy a gyenge minõségû holo kivetítõ és a rossz extranet az oka. 😊

Hamár TIM. Nem tudtam megállni, hogy ne nézegessem a karakterek lapjait a Wikin, hogy kivel mi lesz a 3-ban, van-e már infó. És hát láttam hirtelen mit írnak TIM-hez a 3-ba. Ez igaz? vagy korai scirpt ötlet csak? Sebaj. Így legalább értem miért támad mindenkire a Cerberus.

Vraaanyek
#7722-re valaki? 😛

Vraaanyek
A szépség hibája csak annyi, hogy ezeken a helyeken annyival is drágább, amennyibe a DLC-k kerülnek 😄

cdgalaxisnál, 576-nál. ezeknél biztosan.

Akkor belföldön hol kapok mellé ilyen dlc-ket?

konzolokszervize.hu-n a collector's edition-höz adnak elõrendelõi dlc-ket, a sima verzióhoz nem.

Lenne egy kérdésem ezzel a DLC mizériával, és itt most nem day1 dlc-re gondolok, hanem a következõ dlc-ket adják a külföldi boltok az elõrendelõknek pl.: N7 Valkyrie, ill. N7 Defender Armor, sima verzióra gondolok. Akkor ha én a konzol szervíznél rendeltem elõ, ergó ott nem kapok egyetlen egy DLC-t se?