22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Talinak nem kell meghalnia. Legion feládozza magát és teljes AI-vá válnak a gethek a reaper tech-kel. Happy End a geth+quarian szövetségnek.
-
(szégyen, nem szégyen, de bevált a jóslatom, amitől féltem: egyelőre szinte csak a multiplayerrel játszottam, épphogy elkezdtem a single-t 
persze ha belendülök a single-be, tuti nem tudom abbahagyni, de már így előre látatlanban is azt mondom, nálam az év játéka... mellesleg megjegyzemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor arról volt szó, hogy ezzel végleg lezárul shepard története, nekem rögtön az volt a gondolatom, hogy meghal a végén...valahogy nem tudtam elképzelni, hogy majd visszavonul, letelepszik és búzát termel, mint maximus -
ja, és akkor a karakter osztálya nullázódik lehet megint felpumpálni 20-asra. -
azt tudtátok, hogy ha a multiban egy karakter elérte a 20-as szintet, akkor elő lehet léptetni (promote), és az növeli a single-ben a war asset-et? én most tudtam meg :DDDDDD -
Nos az én verziómban Liara "odaadta" a végső ajándékát Londonban, ez egyértelműen egy gyermek lesz szvsz. A látomásból ítélve. Meg is mondja, hogy naaagyon közeli barátokkal VAGY bondmate-tel teszik ezt az Asarik. Aztán megosztja a tudatát/lelkét Szefivel. A szeme ugye fekete lesz és egyértelműen egy melding jön létre kettejük között. Ugyan nem mondja ki az ilyenkor szokásos "embrace eternity" szavakat, de az egész túl nyilvánvaló, főleg a látomásban a hirtelen szikra és képek (majd lassítva megnézem videón). "During mating an asari and her partner share memories, thoughts, and feelings" Ezzel biztosítva van Szefi utódlása és minden ami Ő volt tovább él közös gyermekükbben. Liara nyilván tisztában volt vele, hogy ezt nem valószínű, hogy élve megússzák, ehhez túl okos, így megtette, amit tehetett, megkaptuk tőle az ultimate gift-et, amit Asari adhat és ő is megkapta tőlünk ugyanígy.
Utána a főendingnek egyértelműen a szintézis a paragon döntés. Végülis így az organikus és szintetikus élet egyesül és tovább élhetnek, a ciklus okafogyottá válik. Nem igazán lehet mást dönteni azután, hogy hagytuk reapertech AI-vá válni a geth-eket, összehoztuk őket a teremtőikkel és azóta is letöltik magukat azoba, hogy újra tudjanak alkalmazkodni a világukhoz (a Quarian-ok gyk.). Nomeg EDI-t összehoztuk Joker-rel és segítettünk valós személlyé válnia, amit meg is köszön, mivel szerinte nélkülünk sosem lett volna valóban "élő". A Cerberus bázison már mi sem vagyunk benne biztosak, hogy nem csak egy AI vagyunk aki Szefinek képzeli magát (a Lazarus project felvételeket látva ez nem is csoda). Sőt anno a geth-eket sem pusztítottam el és lehet látni a consensus-ban, hogy nem a gethek kezdték az egészet és számos organikus lény halt meg őket védve a végsőkig. Végülis ők voltak az igazi teremtők. :D
Ha ez indoktrináció, akkor sikeres volt, nekem az egész sztori erről szólt. Ha azt akarjuk, hogy a szintetikusok ne elpusztítsák a teremtőket, hanem egyesüljenek velük és mindkét oldal továbbélhessen, akkor ez az út maradt. A Quarianok kezdték, de nekünk kell befejezni.
Végül láthattuk a relay rendszert, ami szerintem ebben a "zöld" verzióban nem feltétlen ferobban, hanem csak kisugározza a "jelet" nagy területekre a gaalxisban, amivel egyesíti a szintetikus és organikus DAN-t egy újat, addig nem létezőt hova létre. Valószínű ez a VALÓDI célja az egész relay renszerkenk, ezért vannak ílyen patternben elszórva stb. hogy lefedjék az egész galaxist. Minket ér az a megtiszteltetés, hogy felemelhetjük a fajunkat (és minden fejlett fajt) a következő szintre.
A legvégén pedig Joker és EDI már új létformaként lép az Eden-re, mögöttük jön Liara is világító szemekkel, azaz a gyermekünk is Asari-Human-Reaper hibrid lesz. Ojvé! A legszebb vég!
Az pedig nyilvánvaló, hogy NEM mutatják Szefit meghalni, ergó pont ezt a véget is túlélheti, ha a Catalyst így dönt. Majd megkeresik egymást és finító.
Ugyan nem lovagoltak el a lenyugvó/felkelő napba, de az érzés megvan. :DDD
Persze olvastam és néztem ás endingeket, meg hogy Szefi a romok között éled, valójában ez meg sem történt stb. Akár. NEKEM ez a vége viszont jobban bejön.
-
zsotesz #10856 Én tegnap végeztem a játékkal, bennem is van hiányérzet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végső csatában Garrus és Javik volt velelm, amikor rohantunk a végén a fénysugár felé ott ha jól értelmeztem Shep-en kívül mindenki odalett. Ehhez képest nálam a végső videoban a normandyból Joker, Liara és Javik szállt ki, Többiekkel mi történt? Több olyan döntéshelyzetet vártam volna a végső csatában mint ami volt mondjuk a Quarian vs Geth szituációban, az nagyon ott van, én hagytam Legion-nek feltölteni a kódot, Tali halála meglepett, de nagyon ütött, kellett volna hasonló döntéskényszer a végső csatában is. Meg kicsit lehetne hosszabb, nekem kb. 25 óra lett, igaz maradt ki néhány mellékküldetés -
Pares #10855 Ennek a befejezésnek semmi értelme, és elég gyenge lábakon áll. Nem hiába változtatták meg, hisz az első részben is mindenhol a mostani végre utalnak (technológiai szingularitás megakadályozása). -
Pares #10854 Szerintem is lesz még valami a vége után. Dlc vagy új játék, nem tudom, de a kisgyerek meggyőzte a nagyapját, hogy meséljen még egy történetet. És az Ea-t sem úgy ismerjük, hogy a csúcson szereti abbahagyni... -
Pares #10853 Az nem London, hanem a Citadel roncsai. -
Cef #10852 Hatalmas XD
Mekkora lenne nyomni pont ennél a résznél egy "I should go"-t.
Catalyst: blablablabla, ezeket választhatod.
Shepard: Öööö...inkább hagyjuk.
-
Kíváncsi vagyok it hoznak ki belőle később, mert van egy pár értelmezése. -
Ez viszont már elég érdekes !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://dl.dropbox.com/u/26913187/end003_catalyst_m_D_Int.033.ogg -
Ez mekkora már XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja és első végigjátszás kimaxolva majdnem 44óra, multi nem volt egyáltalán. -
mkfdd #10847 Ezzel csak az a baj hogy hogy kapcsolódik ez össze a ténnyel, hogy a kaszások rendszeres időközönként kiírtják a fejlett organikus fajokat? Ami gyakorlatilag az egész történet mozgatórugója? -
Nekem nagyon bejött a vége, szépen megkoronázta a trilógiát. Majd elmesélem nektek az én verzióm értelmezését is. Abszolúte kerek és teljes, valami ilyesmire számítottam amúgy. -
Még, hogy pörögjön a "vége" téma, itt az eredetileg tervezett befejezés, amit Drew Karpyshyn távozása után változtattak meg:
ITT
Sokkal jobb, eredetibb ötlet volt -
mkfdd #10844 Nah nosztalgiából belekezdtem újra az egész történetbe egészen a legelejétől ezúttal femsheppel. Nagy nagy pirospont Jennifer Hale-nek. Érdekes hogy az első részben még egészen tiszta a hangja, már-már ártatlan. A 3. rész végére érezni mennyire megtört, és hogy mennyi mindenen keresztül ment mire oda eljutott. Broshep hangján nem érezni ilyen átalakulást. Azt is érdekes látni, hogy milyen egyszerű és magánakvaló sorkatonából kezdett és a végére mekkora intergalaktikus fenegyerekké változott.
Mondják itt sokan hogy a befejezés kinyírta a trilógiát, és nincs értelme újrakezdeni az egészet, de ha lehiggadnak a kedélyek, úgyis mindenki beleveti magát majd az egészbe egészen a legelejétől kezdve. Tudom én hogy úgyis így lesz!
-
Sith #10843 Kérdés, inkább csak kíváncsiság a multi pontosan hogy befolyásolja a singlet?
(gondolok itt arra hogy számszerűleg mi is történik ha az ember multira adja a fejét) -
Még a laposon a gt540-emen is sokkal szebb ezeknél.
-
olymind1 #10841 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Begyűjtők a reaper-ök szolgái voltak, azok nem küldözgettek senkit sehova, azok kapták a parancsokat, rajtra készen álltak ha a Collector General / Harbinger kiadta az ukázt.
-
Konkretan elerte azt most a BW, hogy a fajokat egy helyre terelte, a felig kiirtott/elpusztitott Foldre. Innen indulva, par szaz ev, mire utolerik magukat technikaval, uj varosok(allamok), uj nemzetek alakulnak ki (leven egyelore elmenni innen nem lehet), esetleg kesobb a kozeli bolygokat meghoditjak, kezdve a Holddal. Ergo kezdodik minden elolrol, igaz a korabbi tapasztalatok megmaradnak, igy aranylag gyorsan utolerik magukat a nepek. Valoszinu, hogy a regi ellentetek egyes fajok kozott ujra elojonnek, az akkor ismert vilag ketto, esetleg harom reszre bomlik, es innen indulhat a "masseffect mmo", szigoruan naprendszeren beluli teruleteken jatszva :) (kozben a biotikus ero tovabbra is letezik, hogy a classok nagyjabol megmaradjanak) -
egy gyors közeli kép,kicsit fura az asztal :D meg az árnyék mintha kicsit pixelesre sikerült volna plusz funkció az árnyék az árnyékban :D
a játékélményt nekem nem rontja,csak feltűnt,de pl. a citadel "égboltja" is hasonlóan pixelesnek hat
egyébként configban minden maxon -
Nézegettem xfiren képeket pl citadel ugyan olyan mint az enyém. Akkor lehet hogy csak az első két pálya olyan szűrkés, sötét stb ezért láttam rondának.
Nah mindegy, késő van már úgy is, majd holnap folytatom, meglátom hogy milyen a többi. Bár azért a citadel már szép.
-
szerintem sem kifejezetten ronda, de ezt ne előrerenderelt 2d-s panorámaképekkel bizonyítgassuk :)
ez pl jól nézett ki:
-
12.1-es. A configban egyedül a textúra szűrés volt 4-esen most azt is maxra tettem.
Egyenlőre hagyom, még folytatom tovább, hátha csak a tutorial helyszínek voltak ilyenek. Most tartok a citadellában, az már elég szépnek tűnt. -
mkfdd #10835 Érdekes, de fel sem tűnt hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a catalyst egyszerre beszél a gyerek, femshep és broshep hangján.
Egyébként ha az egész halucináció lenne, akkor miért olyan mocsok a nagypapa hogy kamu befejezéssel eteti az unokáját? Vagy azt is csak halucinálta shepard? Én is kérek abból a cuccból. :D Egyébként nem mert Shepard már előbb magához tér és utána jön csak a stáblista meg a nagyapó az unokájával. Amúgy mennyire perverz már az öreg hogy ufószexszel meg melegpronóval tömi az unokája fejét :D -
Mert mintha ott olyan sokmindent lehetne állítani.
-
12.2-es driver fent van? MassEffect3Config.exe-vel beállítottad a maximumot? -
Basszus nekem jóval rondább. 
Why?
6850, legújabb driverrel
-
Az előbb írtam,
/Binaries/MassEffect3Config.exe
/Binaries/systeminformation.xml -
Nem is tudom miért játszottam ezzel a randa játékkal...
-
Melyik fájlban tárolja a játék a videókariról az adatokat?
Bele csekkolnék. -
Ki vagy te itt, hogy megmondod másnak mit csináljon. Vegyél már vissza magadból föleg a királyi többesből. -
grafikailag nekem is hangulatosabb volt a 2.rész valamiért, legalább is ez volt az érzésem az elején ,aztán megszoktam most hogy már van benne 4-5 órám -
"De ez így számomra élvezhetetlen"
Nekünk okozott a játék 2-3 napnyi örömöt, te pedig ne játssz a grafika miatt.. Így jártál.. viszont látásra. -
Amúgy nehogy már egy HD6850 ne legyen elég neki.
-
Én eddig csak tőled láttam ezt, naponta többször is. -
Egyrészt az egész galaxist támadják (ha kicsit odafigyeltél volna már a játék elején ugye..), másrészt a második rész végén a collector-ok küldik a reapereket a földre bosszúból. -
Én nem vagyok grafika huszár DE a ME2 kb 2X szebb, jobban használja az effekteket és úgy az égész színesebb. Így ezután előállni egy ilyennel... Ráadásul folytatás! Ha dettó ugyan olyan lenne mint a 2 egy rossz szavam sem lenne. De ez így számomra élvezhetetlen, tudva hogy elődje jóval szebb.
És mivan a high res textúrákkal amit a bioware annyira hangoztatott? Vagy azt elfelejtették közölni hogy dlc formájában vásárolható majd meg?
Azon sem lepődnék már meg.