Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://konzolokszervize.hu/pc/mass-effect-3-pc-collectors-edition-gyujtoi-kiadas-pc
Joker épp Liara-val beszél "rádión" keresztül. EDI meg nyomkod valamilyen képernyõt.
Amúgy azért ilyen mosottak a textúrák, mert ez a Konzolos verzió. PC-s verzió picit szebb és élesebb - meg amúgyis kapni fogunk egy Nagyfelbontású Textúra csomagot a BioWare-tõl.
Már keverem a videókat! <#idiota>#idiota>
Na ebben a videóban benne van Diana Allers is (Jessica Chobot - vagy ki a f@szom a hangja az IGN-tõl) - 02:48-nál látható:
http://www.youtube.com/watch?v=71Np_0vwpjo&feature=youtu.be&oref=http%3A%2F%2Fwww.sg.hu%2Flistazas.php3%3Fid%3D1292019728
Hanggal hallgasd végig, mondani fogja a faszikám, hogy ki hol található.
Azt is jelzi, hogy õ egy teljesen új játékot kezdett (szerintem tesztelõknek - újságíróknak nem is engedték meg, hogy elõzõ mentéseket importáljanak) és azért üres néhány szoba. Mondja is, hogy mentéssel lehet más lesz a helyzet, de ha mégsem, akkor talán majd az érkezõ DLC-kként új társakat is kapunk és nekik van "elõkészítve" a helyük.
Illetve van egy Emlékfal is a Normandián. Azok a volt csapattagok vannak felsorolva, akik elhullottak az elõzõ részekben! Egy pillanatra látni is, hogy elég sok név van a táblán, de pontosan nem látni, hogy kik azok, mert gyorsan eltakarják a homályosításos módszerrel.
Ezért is írtam az elõbb, hogy ha új játékot kezdesz, akkor valószínûleg a játék úgy veszi, hogy szinte minden csapattársad elhullott a Mass Effect 2-ben (kivétel Garrus és Tali).
BF3-nál is "meg lehetett kerülni" a dátumot...
Valami olyasmi volt a dologban hogy a pld Thaiföldön 2. án jelent meg europában meg 7-én Thai Proxy megad és go
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Minden EA játék rendelkezik már dátum-ellenõrzéssel. Március 9.-ig nem tudsz vele játszani, mert Európában akkor jelenik meg! Ez már 1-2 éve divat az EA-nál, úgyhogy nem értem, honnét jött az, hogy kedden már azonnal lehet játszani vele.
Origin-en kell majd aktiválnod, de március 9-ig nem fogja engedni... Battlefield 3, NFS The Run és a Kingdoms of Amalur: Reckoning játék is ilyen volt. Nem hinném, hogy ez különb lenne!
Amúgy keddig (március 6) tört verzió sem lesz, kár reménykedni!
Esetleg egy idétlen és igénytelen Origin Rip vagy CloneDVD kikerül a játékról hétvégén a warezoldalakra, de crack biztosan nem lesz...
Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
tudtommal nem kell net kapcsolat a storyhoz.
PSN ID:misi2mezei
My streams: https://beam.pro/oriic
Ehelyett szépen átfestették és mehet Alliance logó alatt! Remélem lesz rá épkézláb magyarázat.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak bombaszerûre akarták megcsinálni a külsejét, de a képeken látható, hogy kék lézerszerû valamit lõ ki.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha érdekel, az eddigi információk alapján valami ilyesmi lesz:
A fegyver neve Crucible, egy ágyú, ami a relék elvén mûködik, csak hajók helyett lövedékeket lõ ki, bármilyen célpontot ki tud lõni bármekkora távolságról. Tehát a galaxis egyik végén lévõ crucible ki tudja lõni a galaxis másik végén portyázó reapert, feltehetõleg egyszerre többet is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mass Effect 2 is ilyen volt, ha nem importáltál mentést az elsõ részbõl. Férfi Shepard-ként Ashley maradt életben (Kaidan meghalt) és Wrex is meghalt. Nõi Shepard-ként Kaidan maradt életben, de Wrex itt is meghalt. Szóval gondolom itt is ilyesmi dolog lehetséges, de majd jövõ héten kiderül...
Az elsõ rész szereplõi mindenképp visszatérnek (Garrus, Tali, Liara, Ashley vagy Kaidan - Wrex szerintem nem - lévén, hogy a második részben sem volt benne, ha nem importáltad a mentésed).
Csak a második részbeli új szereplõk hullottak el.
Ha importálod a második részbõl a mentésed - és mindenki túlélte azt az öngyilkos küldetést - akkor találkozhatsz velük és így teljesen új élményt fog nyújtani a játék, mintha csak egy sima Új játékot kezdenél mindenféle elõzmény (mentés) nélkül!
A Reaper szuperfegyver szerintem a Citadella rejtett zugában van, ahova a Keeperek útja vezet. Ott lesz majd egy Switch Off gomb.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amúgy, szerintem, valami BSG-s befejezés kéne. "The cycle cannot be broken" - ez jelentheti azt is, hogy a szerves élet elõbb utóbb a Reaperekhez vezet, és ha meg is állítjuk õket valahogy, elõbb vagy utóbb újra megjelennek, végzetszerûen, hiszen egy intelligens faj valamikor létrehoz egy olyan szintetikus életet, ami potenciálisan kiirthatja az egész galaxist. (a'la geth)
Sokat változott a hajó... Nekem a Cerberus-os féle hajó jobban tetszett, mint ez az Alliance féle változat. Kár, hogy egy társ sincs a második részbõl.
Más.
A szuperfegyókról...
Nagyon szupernek kell lennie, mert pl egy nagy ágyú kilõ egyszerre (ha nagyon jó) 10 reapert... és? Még van pár (száz?) ezer rajta kívül akik pusztán a létszámfölényükkel leradírozzák a löveget.
Ha gyors sorozatgyártással MINDEN elérhetõ hajóra olyan ágyút rakunk ami a Normandynak is volt a collectorok ellen akkor van esély egy jó kis kétoldalú ûrcsatára d akkor is nagyon-nagyon sok hajó kell, hogy valamit el lehessen érni.
Egy szó mint száz érdekel hogy mi lesz a "végsõ megoldás" a Reperekre.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
@szomferi
Köszönöm szépen, feljegyeztem. 😊
Ami még tetszett: "Diana Allers, she doesn't have to be on your ship, you can kick her off."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!