Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

TBTPumpa
Én ilyen felállással megyek tovább a harmadik részben:

Mass Effect 2:
Romance: Miranda
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Tali was found innocent.

Mass Effect 1:
Romance: Liara
Ash or Kaidan saved on Virmire? Ashley
Council status: saved
Human on council: Anderson
Wrex status: alive
Rachni status: alive

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Vörös... Az lett megszavazva, a demóban is õ van már illetve minden új Mass Effect 3-as képen!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most akkor a femshep vörös lesz v. szõke?😊

Szerintem fogja kezelni. Mivel a savegame reader-t egy lelkes rajongó készítette és nem Bioware termék.

Amúgy én pont most készítettem unalmamban egy táblázatot mind a 8 karakterem döntéseirõl részben a savegame reader alapján. <#nevetes1>
penge96
Ja tényleg srácok, a save readerrõl lehet tudni valamit, hogy most akkor a 3 szintén nem fogja kezelni a 2 DLC-t, amit a reader sem lát?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nincs mit, egyébként nekem jelenleg ez a felállás a mentésben, amivel nekivágok majd a folytatásnak. A topikban említett save readerrel is lecsekkoltam. Aszerint nyoma sincs a fõjátékban folytatott afférnak😊

Renjike
thank you 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Az enyém,és Maximus tette be.😊

Azt hiszem, a kor nem egy fizikai, inkább mentális állapot.
Nem érzem magam öregnek. Átvedlek forrófejû hülyegyerekbe, ha épp arról van szó. Az, hogy ki hány éves, egy statisztikai adat.
És az ifjoncok nem is tudják, micsoda kínszenvedés volt az Ecstacia-t telepíteni floppy lemezekrõl. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az elsõ részben Liarát, a másodikban Mirandát tolod, akkor a Shadow Brokerben egy átvezetõjében, ha rányomsz a paragorn lehetõségre, Shepard próbálja tisztázni a helyzetet Liarával. Másodikra már direktebben forszírozza, amire Liara valami olyasmit felel, hogy úgy tudja mostanság "Mrs. Lawson mély dekoltázsával" vagyunk elfoglalva. Ennek ellenére a DLC boss fightja után újra lehet vele kezdeni, csak meg kell hívni a Normandy-ra egy italra😊 Azt már nem tudom, hogy az újrakezdéshez, kell-e Mirandával "szakítani", de onnan lehet tudni, hogy újra Liara az "official girlfriend", hogy a kabinunkba megint ott van a képe.

kemszi2
mélyebbre kell menni XD
PiszkosFred
Attol hogy megoregedtunk/oregszunk, attol meg mindig az elso gamer generaciohoz tartozunk. Oseink kartyaztak, szuleink tarsasjatekoztak, mi szamitoggepes jatekokkal jatszunk. A szorakozas es a mokuskerek melletti kikapcsolodas a lenyeg, hogy ezt mivel tesszuk, oly'mindegy 😊

Halkan jegyzem meg, hogy a szamitogepes jatekosok atlageletkora nem 15-20 ev, ahogy gondolna az egyszeri ember mikozben "rohog rajtunk", hanem boven 30 ev felett van.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Én meg ilyeneket nézek most:
http://www.youtube.com/watch?v=JqAArgpNmfk
Elnézést a dupla posztért, majd elmondok három miatyánkot, de ezt még hozzá kell fûznöm:
http://www.youtube.com/watch?v=xQz7u0BWD9c
Tudtam, hogy rád számíthatok.
http://www.youtube.com/watch?v=u5Fjc1hBwuE
Maximus4
Bocs,elnéztem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nemjó! nem a megjelenésig, hanem a REAPEREK TAMADASAIG!!!

anti hero

Maximus4
Ennek örömére beraktam egy visszaszámlálót😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Vraaanyek
Úristen, kezdünk kicsit begolyózni így a várakozás vége fele 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

És a Reaper-ek csak a galaktikus szupersztrádát építik. Ezért szanálnak minden fejlett organikus életformát.
Sir Quno Jedi
Garrusnak meg nem volt apja, mer õket a fáról szüretelik a Betelgeuse kettõn! Végül is ha így nézzük, akkor Spehard egy gyümõcs (vagy zõccség)!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AZAZ!
mondjuk sztem a ME egy felnotteknek valo mese 😄

anti hero

Vraaanyek
És abba, hogy felelõsség teljes, felnõtt férfiként úgy ujjongunk, mintha tizenéves, infantilis gyerekként a karácsonyi LEGO-t várnánk a fa alatt?!XD XD
Én jót mulatok magamon legalábbis 😛

emberek par nap es jon a kedvenc jatekunk.
belegondoltatok mar ?
:o
😄😄😄😄😄 váróóós

anti hero

Egy Q/A a játékkal kapcsolatban. Spoiler mentesen általános dolgokról.
Mass Effect 3 Review in Progress Q/A
Vraaanyek
csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e spoiler a spoilerben való elhelyezése...túl sokszor néztem meg az Inception-t 😄

nyirog
igen, mass effect.hu-n így hívják az egyik fordítót\szerkesztõt, legalább is ez a nickje...

Shepard.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Wrex.
Optimus Prime
Az Asari táncosnõ a Chora's Den-ben, a rúdon....
Nem tudom ki gyûjti a háttérképeket, de ióitt van pár jó. Csak azt nem értem a hivatalos oldalon miért nincs még egy se.

Azt hiszem én is itt hagyom a topicot úgy 1, másfél évre.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

No de akkor ki az anyja? 😮
Solid Snake
hazucc 😊
Fú én nagyon meglepõdtem amikor kiderült hogy Shephard apja Garrus <#banplz>

Am. akárki mûve is a spoiler gomb, köszönöm szépen. Talán a núboknak is fel fog tûnni... 😄

Spoiler bazmeg! <#help>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

De fogadjunk hogy csak napok kérdése az elsõ

"Fú én nagyon meglepõdtem amikor kiderült hogy Shephard apja Garrus"

volumenû spoileres bejegyzések .
Legjobb! <#idiota>

<#eljen>Ez jól fog jönni, a felirat is elég feltûnõ, reméljük senki nem fog elsiklani felette.
Maximus4
Ha van még valami ötlet amit ki kellene rakni a banner alá,szóljatok!

Ennyit tudtunk tenni a közösségért.😊)
Ettõl függetlenül szerintem is lesz olyan,aki nem fogja látni a feliratot.😊

Vraaanyek
Na ez a spoileres cucc nagyon jó lett! aztán majd amelyik jómagyar "jobbágy-vásárló" (warez) troll ennek ellenére csak azért is tolja az anyagot, azt meg tripla lábbal kell kivágni! 😛 😄

Megkértem Maximust,hogy tegyen be egy gombot,és egy feliratot nekünk.

A legegyszerûbb megcsinálni gombostól,feliratostól és megkérni egy modit,hogy rakja be.Mindjárt utánanézek.

Ezt a spoiler gombot támogatom, nem tudom, hogy a moderátoroknak kell-e írni ez ügyben vagy a témaindítónak.
Esetleg azt meg lehet csinálni,hogy egy spoiler gombot betenni,és nagy lóbaszó betûkkel kiírni,hogy használják is.Kb. 50%-ban be is jönne,de az is valami.😊)

De valóban kellene egy addigra,mire a wirágboltos mûködni fog,v. a legál játék kijön.

Ha az akarnék lenni,már jeleztem volna.Sajnos nincs elég idõm figyelni a topikra.Máskülönben elvállalnám,mert imádom ezt a sorozatot.😊)

koschwarz
En is ezt a taktikat kovetem, nincs mas megoldas...ha megjelenik a jatek, vege a topik latogatasanak. lol.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

blasto ? :o
a hanár ?
😄😄:A:SD:A:SD

anti hero