Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Böngészd még a wikit. Lehet valami érdemlegeset is megtanulsz belõle fiacskám.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerinted. Pont.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az önirónia szép dolog. 😊
JethroHUN
A kömény rokker vagyok beverem az arcod zene, se dumálás nem illik a Mass Effecthez . <- pont

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Blablabla. Elég lett volna ennyi is: .

+1😊
"...Olvastam, és abszolúte semmi köze nincs az egész játékhoz..." Akkor vagy nem értetted meg, vagy tök fölösleges volt a játékkal játszanod 😊.
penge96
Öröm ezeket olvasgatni! Szeretlek titeket! 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

LoL. Azt hittem, hogy azért ennél értelmesebb vagy. Übernáci szar? Csak skizofrén lehet? Hány éves vagy Te Bieber fanatikus nemnormális?

Olvastam, és abszolúte semmi köze nincs az egész játékhoz. Te olvastad annak a szövegét, amit én linkeltem? Végighallgattad? Pont a háborúról szól. És pont beleillene egy epikus csatába...

Hát aki az ME-be berakja ezt a übernáci szart, az csak skizofrén lehet.
Esetleg olvasd el a dalszöveget, nézd meg a klippet, és ha végig játszottad az 1-et, akkor megérted.
Igen, az én szememben az egész "mûfaj" az. A Mass Effecthez mindig is az epikus zenék illettek. El tudom képzelni, hogy tegyenek bele egy kicsit keményeb zenét is, bár nem hiszem, hogy meglépik ezt a lépést. Viszont a játék történetét, hangulatát tekintve kifejezetten abszurdnak és visszataszítónak tartom, hogy az ilyen diszkózene-szerûséget még csak a közelébe is engedik a játéknak.

Mindig is egy fasz voltál. De legalább tudnád, mit jelent hogy skizofrén.

"..szoft teknõ.." EPIC FAIL!😊
Ha csak nem vagy skizofrén. 😊
Én meg sose értettem, hogy a Fauntsos szám hogy a fenébe illett a Mass Effectbe. Fõleg az egy végén, amikor elõször hallottam, szabályosan idegesítõ volt. Legalábbis az én ízlésemnek. A végsõ csatába valami epikus klasszikus hangzású számot tegyenek, vagy metált. Ne pedig ilyen szoft teknõ izét.

Kedvencem tõlük, persze mind jó, de ez szerintem még az ME1 végénél is jobb!!!
JethroHUN
Na ez az ami egyáltalán nem illik a játékba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mondjuk Akiért a harang szól!

Sokkal jobban örültem volna egy jó metál számnak, amikor a végsõ, halálos döfést adjuk a Reapereknek.

SZEG007
Mass Effect 1 credit zenjére amit a Faunts készitett sokan emlékeztek szerintem, nos a Faunts viszatér egy dal erejéig a Mass Effect 3-ban:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3lVO9_HW0w

Rohadék csaló! Hamarabb meg volt neki, mint nekem a sarki wirágboltból! Ez nem ér!

Frank99
szõrtelen kezû kis csíra.
de jó neki!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nagyon szép, jó lenne beruházni rá, ha melléadnák az Art of the Mass Effect Universe-t tuti vétel lenne, de így sajnos egy kicsit sokba lenne most nekem. Még szerencse, hogy az utcánkban jár a kamion ami az EA-tól szállít, az út is kátyús, hátha kiesik belõle egy példány 😄
Renjike
eléggé tetszik ... nemtudom megvenni még a simát se , harakiri lesz 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Tudom, hogy nagy szerepe lesz és örülök is neki, hogy visszatér!

Vagy vágjuk rá FickóShepard arcát FemShepard testére.
SZEG007
valami olyan kéne ahol egyik oldalt femshep, másikon maleshep feszit. Az also képböl kivághatnád femshepet, és berakhatnád a fentibe, vagy forditva

Vraaanyek
Én mást olvastam, történetesen elég nagy szerepe lesz a 3-ban is, mivel a férfi játékosok többsége, és lássuk be még mindig õk, mi vagyunk többségben, azért Mirandát kultiválta 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Én is így jártam, mármint Mirandával, de hál'isten volt egy jó kis mentésem elõtte, amivel korrigáltam a félrelépést 😄

Marci0115: nekem is teljesen összeegyeztethetetlen (de szép szó) nõi karakterrel játszani a játékot, mivel pont azért fogott meg ennyire, mert beleélhetem magam 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Akkor ez lesz.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Marci0115
nehogymár egy nõ mentse meg a juniverzumot 😄

És ez milyen?😊

[/img]http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/229/6/a/mass_effect_3___jerichofemshep_by_willhelmkranz-d46v415.jpg[/img]

Van 1-2 "speciális" karakterem. Egyiknél csak Morinth és Zaeed élte túl a suicide mission-t (elég kemény tervezés kellett hozzá) és minden a Cerberus-é lett (Collector bázis, David Archer, Legion). Vagy van egy karakterem, ahol kuriózumként Dr. Chakwas is megmurdált, vagy egy 524/502 paragon/renegade karakter.
TBTPumpa
Nem valószínû, hogy vihetõ lesz... Esetleg találkozol vele, aztán Shepard elfelejti és megdöngeti helyette megint Liarát vagy Ashley-t... Shepard már csak ilyen kefegép vagy Kukacmatyi! <#idiota>

Vihetõ lesz 1 menetre. <#eplus2>
Marci0115
jah Miranda jó bõr

penge96
Nanana.... azért Miranda legyen már vihetõ társ...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Basszus.😊

PiszkosFred
Csak ugy csinald, hogy lehessen valasztani, hogy akarok e csillivilli dizajnt vagy maradnek a hagyomanyosnal. Hadd ne kelljen egyesevel letiltani a topikdizajn elemeit 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa
A második rész topikjába jó lenne, de itt pont olyan szereplõk vannak, akik nem lesznek csapattársak, csak találkozhatunk velük... Szóval ez így eléggé hiteltelen! 😄

Ez szerintetek jó háttérképnek topikba?

penge96
Bocs a dupláért, de az lemaradt, hogy a rachni királynõt mindkétszer megmentettem. Amúgy a renegade karakterem totál ellentetje ezeknek, mindenkit hagytam megdögleni.

penge96
Hát igen. 😊

Amúgy a fõ karim ilyen "elõélettel" rendelkezik:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mass Effect 2:
Romance: Liara (Itt kaptam egy kisebb idegbajt, mert nem gondotlam, hogy attól még hogy megkettyintem a kis kéket, bukom a Miranda románcot. Az elõbbit utálom, Mirandának meg enyhe fanja vagyok... szóval...)
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Tali was found innocent.

Mass Effect 1:
Romance: Liara
Ash or Kaidan saved on Virmire? Ashley
Council status: saved
Human on council: Anderson
Wrex status: alive

És akkor még lenne egy fem-shepem is:
Mass Effect 2:
Collector base destroyed.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Tali was found innocent.

Mass Effect 1:
Ash or Kaidan saved on Virmire? Kaidan
Council status: abandoned
Human on council: Anderson
Wrex status: alive

Mindkét karakter szinte maximális paragon, viszont nem rég kezdtem el egy renegadet is, eléggé élvezem. 😛

Jéé, nekem is pont ugyanez 😄

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Ezek szerint a progi az auto-mentést olvassa be.
penge96
Remélem is! 😊

Amúgy anno írtam, hogy az egyik karimat nem látja a reader. Na megnéztem, hogy a másik kettõben mi olyan van, ami abban az egyben nincs. Na, automatikus-mentés. Valahogy az elsõ karimból töröltem az automentést, és anélkül nem ismertem fel.