22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #10981 Hát azért... Nekem Jacob nagyságrendekkel unszimpatikusabb, és Kaidant is sokkal unalmasabbnak tartom, mint Vegát. Igazából vele nem volt semmi bajom. Egyszerű csávó, közvetlen, tenni akaró. -
Minden részbe beerőltettek olyan embereket akiket nem kellett volna, erre a 3-ba is újat hoztak annak ellenére, hogy volt már egy rakat kidolgozott szereplő a kettőben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aka Krogan Female. megpurcan, ha nem mentetted meg a genophage kutatás adatait második részben Dr. Mengel... izé, Mordin lojalitás küldetésénél. -
Hoz_Hun #10978 Volt egyáltalán olyan, aki magával vitte Vegát? -
BG teaser info -
(akit lehet)
"Eve" Urdnot Bakara, nem ismerős? :D -
Hoz_Hun #10975 Egy Omegás DLC-t szinte biztosra veszek. :) -
Vega szerintem hivatalosan is a trilógia legunalmasabb karaktere, sikeresen megszerezve ezt a megtisztelő címet Kaidan-tól és Jacob-tól. ami azért elég nagy művészet, főleg úgy, ha valakinek Freddie Prinze Jr a hangja... -
Szerintem az Grunt aka Baka akart lenni ! xD -
Pares #10972 Hát igen, ha az adott dolog arany tojást toj, és a fanok is nagyon szeretik, akkor ennek elég egyértelmű, mi a következménye... Az elkövetkezendő hónapokban 100000%, hogy jönnek majd a DLC-k. Aztán az után meg kitudja majd meglátjuk... -
Hoz_Hun #10971 Bakarát???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Thane-t hogyan? Meg paragonként szerintem Mordint sem lehet megmenteni. :( -
hú, ezzel csak az a baj, hogy nem akarok újat kezdeni, 13 órám már benne van... csak lényegében arra vagyok kíváncsi, hogy utána tudok-e járni a 3. részben annak, hogy Tali és Legion kibékültek-e a 2. rész végén -
Én csupán azt bánom, hogy beleerőltették Vega-t és EDI-t mint állandó csapattagot, pedig a kettőben nagyon sok jó karakter volt.
EDI-t még megérteném, de Vega helyett akármelyik krogan is ugyanolyan jó, ha nem jobb lett volna. Akár Zaeed. -
Meg EDI-ét is! -
Van egy mentés fent a szokott oldalon, full paragon liara romance-os, összes DLC-s, neve Judas Shepard. Azzal menni fog tutira. Mindenkit meg lehet menteni (akit lehet), még Bakarát is. -
Hoz_Hun #10966 Meg Taliét is... :D -
igen, sajnos már annál a bizonyos résznél járok :D
a többit spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel én a mentést a netről szedtem, mert Tali és Jack odaveszett az én mentésemben, így nem tudom eldönteni, hogy megvan-e az elég "peace point" ahhoz, hogy meg tudjam menteni a quarian és a geth flottát is... épp ezért akarom kideríteni, hogy kibékült-e Tali és Legion a 2. rész végén, mert nem tudom... és pont ez az 1 pont hiányzik ahhoz, hogy meg tudjam menteni a két népet -
Hoz_Hun #10964 Bocsi félreolvastam. Ez arra vonatkozik, ha kibékítetted őket. -
Én a femshepem bármék új sztoriban viszem tovább. Nagyon bírom a színésznőnek a hangját. Meg Liaráét is, meg Benezia-ét is, meg... -
Őszintén szólva, én már ott tartok, hogy bármi jön ki a jövőben,amit a Bioware ad ki, és benne a címében a Mass Effect, én elsők között veszem meg belőle a gyűjtőit :D -
mkfdd #10961 Jaja sokan azt kívánják hogy Sheparddel lezárult a történet és inkább ne bolygassák. Aztán amikor meglátják majd az esetleges első teaser trailert mindneki csöpögteti majd a nyálát :D -
Hoz_Hun #10960 Igen van rá hatással. Egy darabig Tali levelezik Legionnal. Aztán a kapcsolat megszakad. Az ME3-ban kiderül miért. :) -
Pares #10959 A Bioware simán képes folytatni a ME sorozatot még annak ellenére is, hogy mi történt az univerzumban. Bőven megvannak annyira jók. -
mkfdd #10958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tali és Legion nem veszekednek vagy ilyesmi. Mondhatni jóbarátok lettek a 3. részre. Viszont a quarianok és gethek sorsát erősen befolyásolja. Majd meglátod magad. Azt fogod kívánni hogy bárcsak kibékítetted volna őket :D -
csak hogy maradjunk közelebbieknél: Dragon Age, KotOR.
vagy egy picit távolabb, de még mindig RPG: Fallout. 4 rész, négy teljesen különböző főszereplő (ok, első kettő rokon), de még a helyszínek is teljesen mások. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen valoszinu akkor, hogy valamelyik meghal akkor, ha teljes beket akarsz a geth es quarian kozott -
Assassins Creed:) Most fogják harmadszorra cserélni:) -
srácok, ha a 2. részben nem sikerült kibékítenem Talit és Legiont a játék végén, a 3. részben megmutatkozik valamiben? pl meglátják egymást és veszekednek, stbstb... -
ne. egyszerűen csak... ne.
viszont frissített UI, pofásabb menükkel, új, részletes karaktermodellek, és még egy-két apróság ász lenne. de 2D izometrikus nézet marad. mindenképpen. -
Nem csak játékként hanem érzelmileg is a legjobb a 3. -
Pares #10951 Nagyon örülnék... Áh, nem hiszem el... -
Akkor még jó, hogy a három rész egy kerek egészt alkot, így lehet minden idők legnagyobb sci-fi durranása ( ez persze szubjektív 
)
-
Valami mocorog a Baldurs Gate korul par hete mar. Valami jon... -
BalMat #10948 Érdekes volt, így első körben. Nem azt kaptam amit vártam, de azt kaptam amire számítottam. 
Így utólag egyszerre értékelve a 3 részt:
hangulatilag legjobb az első;
játékként legjobb a harmadik;
összhatásban legjobb a második.
Mindhárom részben látom a jó dolgokat. -
Akár egy felújított BG, amolyan reloaded. Bár a BW nem szokott ilyet csinálni, ők vannak annyira tökös gyerekek, hogy simán kitalálnak jobbat.
Nem is nagyon tudok mondani úgy kapásból másik olyan fejlesztőcéget aki ilyen színvonalon tud olyan játékokat létrehozni a semmiből ami később kultikus franchise-zá növi ki magát. Az ME mellett a DA sorozat is eddig telitalálat volt, a Kotor meg alapmű. -
NEKEM tetszett. Régi, de jóak. Van hangulata, jók a karik. -
Hoz_Hun #10945 Egy ilyen "Freelancer" szerű ME játéknak én is örülnék. Bolygok között furikázni, szállítani, csempészni, űrhajónkat fejleszteni, kapcsolatokat kiépíteni, űrcsatázni kalózokkal, stb. Simán jó lenne. Egy ME MMO-nak nem örülnék (mondjuk mert utálom az MMO-kat).
De úgy is tök mindegy mert Relay-ek nélkül halálfelesleges. Szállítmányozzak a Mars meg a Föld között vagy mi? -
Történet minősége Bioware-hoz méltó? mert akkor lehet egyszer újra értékelem, hogy játszak-e vele, így szépen, magyarosan :D -
elején kell túlszenvedned magadat, azután jön a jóság... -
Baldur's Gate HD 3D ????