22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• xblades
    Ilyenről szó sem volt, hogy ne tudnának űrutazást végezni, még a naprendszerek közt is megy relé nélkül, de akár ez is lehet egy elképzelés.
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nalam Miranda meghalt a Cerberus bazison, es hat siratta mindenki, kozte Tali is "baratnokent", elvonult a barba, es jol leitta magat. Epp kerdeztem volna, hogy azt msot hogyan sisakon keresztul?, mire felig reszegen probalta elmagyarazni, hogy megoldhato, csak kutya nehez a piat a vedoruha egyetlen nyilasan keresztul bejuttatni a szervezetbe :) De megoldotta.

De a legjobb, az tenyleg a Garrus-Vega "hallottal Archangelrol?" fele parbeszed, illetve a Garrus-Shep agyaggalambloveszet a Citadelen.

Vagy amikor kerdezed Gruntot, hogy van e eleg municio :)

..es meg lehetne sorolni, nagyon jo jelenetek voltak a jatekban, de persze ehhez kellett az elso ket resz elmenye is, mint alap.
  • SZEG007
    Mindenki a játék végén csámcsog itt, közbe a multiba egy olyan orbitálisbugot hagytak a készitök, hogy emberek elvesztik mindenüket amit unlockoltak, sokan a jopénzért vásárolt BW pontjaikat Microsoft pontjaikat is elvesztik emiatt. A hiba megjelenés ota a játékba van Bioware forumon van egy nagy topic tele panaszkodo emberekkel, Bioware/EA pedig baszik egy figyelmeztetést is kirakni a játékba, vagy twittere, vagy facebookra, esetleg beszüntetné a Bioware pontbeváltást. Ugyan minek ilyenel nem foglalkoznak csak jöjön be a lové szarunk az emberekre baszunk még csak figyelmeztetni is öket szénalmas ....
  • SötétBarom
    Ez a leghardcore-abb:

Így éli túl.

• Pares
    Jaja.
  • Calver
    itt is ki lehet tudtommal nyiffantani amúgy

mondjuk Ashley-hez képest imádtam, iszonyat neki mennyire unszimpatikus volt a személyisége.
    tényleg, ha Ash megéri harmadik részt, itt is lehet "mentális boxzsáknak" használni? az első részben amíg életben volt, gyakorlatilag azzal töltötte Shepard-om az idejét, hogy burkoltan vagy kevésbé burkoltan sértegette
  • Pares
    Hogyan?
  • Hoz_Hun
    Aza rész nagyon üt. (szabadfordításban a gesztikuláció hiánya miatt)
    Ashley: Útállak!
    Shepard: Útállak...(ki)?
    Ashley: Útállak...uram!

:DD
  • Vraaanyek
    Még jó :D
  • SötétBarom
    Túlélheti. :)
  • Pares
    Egyetértek. Szomorú, ami vele történt, az egyik legjobb karakter volt, kedvencem.
  • Hoz_Hun
    Én hagytam nyerni. :)
  • SötétBarom
    Mordinos rész odavert keményen. Legnagyobb, főleg, hogy a kettőben mennyire komikus volt ugyan ez a dudorászás.. :|
  • mkfdd
    Jajj Kaidant utálom, most hgy újrakezdtem, alig várom hogy kinyiffanjon. Az összes biogélt a hajára keni és nekem meg nem marad a zárak kinyitásához...
  • Pares
    Még ő is megrázta a fejét, hogy ez hihetetlen... azokon akkorát röhögtem! :D
  • Hoz_Hun
    Leg torok szorítós társ elhullás nálam:
    Mordin, ahogy dudolászik fenn a toronyban, mikor feláldozza magát a gyógymódért. Meg persze Legion. Ő különösen azért, mert mikor mondja neki Tali, hogy a kérdésére (miszerint a gethnek van-e lelke) a válasz; igen, akkor Legion azt mondja "Tudom", nem pedig azt, hogy "Tudjuk". Tehát úgy áldozza fel magát, hogy pont teljesen öntudatára ébredt.
  • Pares
    Shepard részeges oldal is teljesen új színben lett feltüntetve az új jelenetetekkel. Ennél csóróbban már ki sem nézhetett volna... Mint egy nyomorék részeges hajléktalan háborús veterán :D
  • Pares
    Nekem még az tetszett nagyon, hogy több esetben is a párbeszédek több csapattárs között zajlottak, az egész olyan élethű volt, sokkal jobb, mint eddig valaha. Amikor Ashley a földön fetrengett, akkor is volt Vegának egy pár jó hozzászólása a dologhoz :D
  • Pares
    Hát az tényleg nagyon nagy volt, engem úgy meglepett az egész, nem számítottam erre egyáltalán... Búcsúpuszi rulz! :D
  • SötétBarom
    Ez zseniális :)

• Sir Quno Jedi
    Meg mikor elemzik az tárgyi emlékeket és mindhez van egy tök gecó megjegyzése, az áááállat (főleg, hogy tényleg egyértelműen róluk van mintázva a panteon).
  • Sir Quno Jedi
    Naná, de nem mindig lehet tudni előre.
  • Pares
  • Vraaanyek
    Nekem a játék egyik legnagyobb élménye, amikor Garrussal célba lövübk a citadell egy átkötőjének tetején :D
  • Sir Quno Jedi
    Pl. nálam Tali és Garrus a vége felé a gunbattery-ben "csókolóztak"/ölelkeztek (nyilván sisakban szar), úgy nyitottam rájuk az ajtót, tök zavarban voltak, mint a kisdiákok, szétröhögtem az agyamat!!!
  • Pares
    Javikot olyan küldetésre érdemes vinni, ahol tudod, hogy lesz szó Protheánokról.
  • Calver
    Asari templomos részt én kétszer nyomtam le, csak azért h magammal cipeljem és meghallgathassam a szövegeit
    - Incredible. The beacon seems to think you're Prothean, Shepard!
    - Or it could be the Prothean standing next to you.
  • Sir Quno Jedi
    Én sajna nagyon a végén vettem meg a DLC-t. De majd következő végigjátszásnál viszem magammal, ahova csak érdemes. :D

Alapvetően mindehova más parti jó, érdemes váltogatni, meg a saját felszerelésünket és jellegünket is. Én gyakran megtettem, sokkal érdekesebb így. Pl. Geth-ek ellen Tali és EDI, amúgy általánosra Liara és Javik (vagy EDI) és katonák, vagy huskok ellen jó Garrus és Ashley.
  • Pares
    Hááát, én Traynorral tényleg csak a missziók után váltottam pár szót, különsképpen nem mozgatott meg. De nekem bejött Vega személyisége, meg ahogy viccelődött és baszogatta a többieket. Az az epic párbeszéd közte és Garrus között, hogy ki a tökösebb, na az nem volt semmi... :D
  • Calver
    nem is mondtam h zavaró lenne vagy bármi, csak annyit, h ha valaki kikapná a játékból... nos, kb semmi sem változna tőle
    még a "lényegtelen" mellékkaraktereknek (Traynor) is több szerepük van nála.
  • Vraaanyek
    hát...jogos :P
  • Pares
    Javik az ultimate náci a hajón. Annyira lenéz mindenkit, hogy öröm hallgatni, persze a végére megenyhül, de nagyon eltalálták szerintem!
  • Sir Quno Jedi
    Nananaaa, van egy rész, amikor beszédet mond az embassyknál, az odabasz (főleg ha figyelmezteted :D). Az is durva ha magddal viszed az asari templomhoz, vagy mikor a végén beszélgetsz vele Londonban.
  • Pares
    Engem különösebben nem zavart, hogy ott van a hajómon. Szerintem egyáltalán nem volt unalmas... Jókat nevettem a Javikkal, Cortezzel meg Garrusszal folytatott eszmecseréin.
  • Calver
    nem unszimpatikus, unalmas. persze, Jacob-ot senki nem kedveli... bár ő is baromi unalmas, az igaz.
    Kaidan unalmasnak viszont nem unalmas - úgy hisztizik megállás nélkül, mint egy 12 éves kislány

Vega pedig nem csinál... semmit. ezért mondom, h baromi unalmas. berakták a nagy, tesztoszteronmérgezésben szenvedő übermacsó szereplőkkel megáldott videojátékok kedvelőinek (GoW és társai), csak... ide baromira nem illik, és nem kell. szimplán érdektelenségbe fullad.
  • Vraaanyek
    Nekem is nagyon tetszett, habár kicsit felületesre sikerült összességében...az első két részben szanaszét voltak misztifikálva, erre most meg megjelensz vele Citadellán, és kb. annyi a reakció, hogy: "hű, te protián vagy?? juhu, wacc app?!" :D
  • Hoz_Hun
    Nem tudtam, köszi.
  • Sir Quno Jedi
    Simán, mint a pinty.
  • Sir Quno Jedi
    Viszont Javik telitalálat volt, nem véletlen tették DLC-be a fattyúk!
  • Hoz_Hun
    Jaaa. Miért, ő meg tud halni a játékban?