Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Azé remélem összeszülnek valami emberi savegame editort importhoz, vagy maga a játék engedi, hogy összeállítsd a karid elõéletét. Mert ugye az elsõ részt x-en totlam végig, mivel nem volt még PC-re, a másodikat meg emiatt az elsõ mentése nélkül, de annak a végmentése nincs is meg. Arról nem beszélve, hogy akkor semmi sztori DLC még meg sem jelent egyikhez sem, mikor végigtoltam õket (többször egymás után), meg amúgy sem izgatnak a DLC-k (ezek meg pl. a második Liara románcot csak kiegbe tették a rohattak). Szal. rühellném, ha most minden alapbeállítással indulna és a készítõk kitalálnák helyettem, milyen döntéseket hoztam. (bár valószínúleg így lesz sajnos, a kettõben is így volt)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát ha köll vkinek, vhova, vmi avatárnak:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem is azt mondom, hogy metált akarok hallgatni a harmadik részben. Csak azt, hogy rendkívül megörülnék, ha hallhatnák benne egy ilyen stílusú számot is, akár valahol elrejtve, vagy amint Vega arre headbangel a hangárban. Tök mindegy. Nekem maximálisan megfelel a klasszikus zene is. A másik kedvenc mûfajom a metál mellett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
Én is szeretem a Metallicát, az And Justice For All cimü albumuk a kedvencem, de ez igy kb. elmehetne Duke Nukembe aláfestözenének, esetleg valmi Dragon Age játékba eltudom képzelni, de nem sci-fi -be.

Kijavítanálak: "Míg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a Föld ovális, jó nekünk a metal is. És a techno sok minden, de nem normális. I WON!<#puszis>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Ezek nagyon jók. Szerencsére ma már mindent feldolgoznak, így lehet élvezkedni. Viszont ezekkel a mixekkel az eredeti játék nem lett volna az igazi, szerintem.
Egy buta fasz, úgyse érti. Amúgy meg szívembõl szóltál.

Jarre stílusa ha jól tudom chill-out. Szintetizátor zene, szoft elektro-pop. Köze nincs a mai techno-hoz.
penge96
Ez nagyon jóóó! Le is szedtem õket.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Jarre zenéjét én is szeretem. Bár szerintem teljesen, abszolút más stílus, mint amit manapság technónak nevez az ember.

Blabla.

Metal Effect:

PiszkosFred
Magasrol leszarom a ba'jos kis evodesedet Paresszel, de a Metallicara azt mondani, hogy ubernaci szar, azt konkretan kikerem a generaciom rockereinek neveben, akik ezen a zenen nottek fel, es szivtak szivacsra az agyukat. Egyszeruen nem all jogodban ilyet irni az elmult evtizedek egyik legnagyobb zenekarara.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SZEG007
halgas egy kis egy kis Jean Michel Jarre-t, vagy tudodmit hasonlitsd össze ezt a kettöt, és döntsd el melyikböl meritettek többet a játék készitöi amikor megkomponálták a zenéjét.

Ez alatt tudjátok elképzelni ahogy szelitek át a galaxist?:

vagy ez alatt?:

Ez nem teljesen így van, sok elektronikus zene volt, még némely klasszikus számba is csempésztek egy kis elektronikus aláfestést.

Ha meg már a zenéknél tartunk és sokan idegenkednek az elektronikus zenéktõl:
Amíg a Föld forog mindig lesz rock, de mivel a Föld ovális a techno a normális 😄
Szerintem csak epilepsziás rohama van szegénynek.<#nevetes1> A shuffling(csak azért tudom hogy írják, mert megnéztem)pedig a sánta csótány taposás.<#eplus2>

De ha igazán nagy durranást akarnak:

Fizetnék, ha benne lenne.
Miért ne lehetne benne valamilyen formában. Mellesleg meg elektronikus zene kivétel nélkül csak az ilyen bárokban meg diszkókban fordult elõ, mint a Chora's Den, Afterlife, mindenhol máshol klasszikus zene szerûségek voltak az aláfestõ zenék.

SZEG007
Az elektronikus zene az elsö résztöl kezdve meghatározo volt a Mass Effectben, és igy nem csoda hogy az elsöbe és harmafik részbe is kerül egy Faunts szám. Metálnak a Mass Effectbe helye nincs akármilyen szöveget is tartalmaz!

Azé' csak szégyelli magát. Csak akkor indul be, amikor Shepard nem felé néz vagy nincs hozzá közel...<#idiota>

1:30-tól érdekes. Vega ilyen mozdulatokkal fogja karbantartani a fegyvereket! <#idiota><#idiota><#idiota>

Wrex: <#nevetes1>
Kösz, most elültetted a bogarat a fülemben. JÉZUSOM! Mi lesz, ha Vega tényleg "techno viking" lesz?

Egy kis olvasni való angolul tudóknak:

How Mass Effect Challenges Sci Fi's Greatest Achievements
Hát, b*meg, vizuáli típus vagyok, és elképzeltem, ahogy Shepi tényleg dalra fakad, és ilyen pofákat vág le közben.<#wilting>

Egyetértek. Nagyon illúzió és hangulat romboló lenne egy hatalmas ûrharc után betenni egy ilyen... izét.

Meghallgattam az 1.rész credits zenéjét. Hát, a hajamat fogom tépni, ha olyan lesz a 3-nak. Ahogy RamsayBolton megint kitalálta a gondolataimat, filmzene jellegûnek kellene lennie. Van kibõl választani, bõség zavara.

Hát ha az az izomkolosszus is technóra rázza a valagát, akkor komoly gondok lesznek közte és a Shepardom közt!

James "Techno Viking" Vega

Ha meglátom, hogy ezt csinálod a hangárban, véged bmeg!

Mint írtam, ez a szám befejezetlen, lehet rajta hallani. Plusz az ME 1 credits-e 8 perces volt, a második részé 6. Ez a zene épphogy csak három perc, biztos, hogy csak félkész, szerintem még csak nincs is rajta minden dallam. Személy szerint a végigjátszás utáni pillanatban engem a credits zenéje fog a legkevésbé érdekelni.
Ilyet Wrex-tõl el tudnék képzelni pár liter Tuchanka-i gégepukkasztó után.
Szerintem az a jó, ha végig megmarad a "filmzene" jelleg. Persze a "rendes" zeneszámoknak is helye van a játékban. Átadni 1-1 helyszín és karakter, hangulatát vagy szellemiségét. Pl: Afterlife - techno/trance, Ilium - szoft elektro-pop, Mordin - Gilbert/Sullivan. Új lehetõségnek mondjuk, hogy Vega hadnagy heavy metal-ra relaxál, ilyenek.
Miután legyõztük a Reapereket, Shepard dalra fakad:

Egyetértek. Mindenképpen epikus hangzású zenének kell lennie. Zéró tolerancia.

Szerintem a credits alatt sem szabadna annak szólnia. Ahogy RamsayBolton írta, talán legmegfelelõbb egy magasztos szinfónikus zene lenne a legjobb.

Eh, gyermekember.
😊
Én már legóztam amikor Te még meg sem születtél! <#gonosz1>

<#eljen>

Öreg rocker? Hány éves vagy? Tényleg a Skyrim fórumban tartottunk egy átlag életkor számítást a fórumozók közt. Meglepõen magas érték jött ki. A magam 21 évével takonynak éreztem magamat, pegig addig azt hittem, hogy tizenéves kis srácokkal fórumozok.<#idiota>

Ez feltehetõen egy befejezetlen szám, legalább is a hangzás alapján nagyon annak tûnik. Egyébként - ha csak nem maradtam le valamirõl - szó sem volt róla, hogy ez lesz az ending zene, a credits alatt lehet, hogy ez fog majd szólni, de a reaperek elleni ütközet gyõzedelmes, vagy vereséges jelenetei már akkor is rég véget értek a maguk zenéivel.
Csak az "epic" miatt tettem be a Lo-Fi Epic-et.
Az én izlésemnek a játék végére valami magasztos szimfónikus zene felelne meg. Ebben pedig valljuk be, az elõzõ 2 rész nem szûkölködött.
Én sem hallgatok ilyet (nyilván aki életében nem hallott még metált, és alaból írtózik tõle, az azt gondolja, hogy a metál = "hörgõs metál", amikor nagyon nem így van, na de hát mindegy). De akkor is fasza ez a videó. Ultimate ellentetje az eredetinek! <#idiota>

Ne ez már túl elmebeteg nekem.<#wow3>

Én sem pontosan a linkelt zenére gondoltam, csak valami hasonló hangzásúra. Metal, Klasszikus, vegyített Klasszikus Metál (a két mûfaj nagyon közel áll egymáshoz). Csak a változatosság kedvéért. De mindenképp ultra epikusnak kell lennie. Azt remélem õk is tudják, hogy diszkózenével ezt nem lehet elérni. Bár tisztában vagyok azzal, hogy ez is csak egy ilyen magamfajta "übernáci skizofrén" öreg rocker álma, de akkor is, valamilyen álmodozással akkor is el kell ütni az idõt...

Ez a zene is csak a diszkóban hangzott el. És oda tökéletesen illett is a hangulathoz, egy rossz szavam nincs erre. De ha a játék végére berakna bármilyen nem epic zenét... Nem állok jót a Bioware-es fejlesztõkért!

Akarom mondani Linkin Park In The End-hez hasonlót eldudnék képzelni végfõcímdalnak.

U MEAN?

<#idiota>

Szerintem azokhoz hasonló kellene a 3. rész végére, mint amikor a Normandy elhagyja a Földet, vagy amikor a 2-ben kisiklik az ûrállomásról. De mindenképpen EPIC-nek kell lennie, és nem egy technos szarnak.
Szeretem a metalt és a classic rockot, de szerintem sem illik hozzá.De akár egy Linkin Park In The End-hez hasonlót is.

Epic zenének itt a Lo Fi Epic:

Nem is kell ide Reaper invázió, a fórumozók elérik, hogy lángok borítsák a Földet.
Én Rebecca Black-re szavazok.
Elvégre péntek a hivatalos EU megjelenés napja.

/tech shield