22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Csaba85
    Wops rossz link pff ..

• Csaba85
    Nem tudom volt e már de ez se semmi :O [
    ]
  • RamsayBolton
    A Rannoch-i végkifejlett elég komolyan meg lett szerkesztve:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The shooting has stopped, but not the yelling. Legion and Tali square off. Legion wants to upload the Reaper code to the geth collective, as it enhances their processing functionality to the point of achieving true intelligence. Tali is naturally fearful of what this might mean for her people, whom the geth were able to shred when they had these enhancements. Shepard must navigate the decision.

Your first choice is to allow the upload, or to let the geth die. By choosing to upload, a second decision branch is opened: allow the upload again, stop Legion, and a Charm/Intimidate check ("Rally the fleet" / "Warn the Fleet".
    If you allow the upload twice, Legion will will sacrifice itself to distribute the new programming and the upload will be finalized. The Migrant Fleet will be destroyed to the ship by the newly-enhanced geth. Tali will join her people, casting herself off a cliff; there is a Paragon interrupt, but even with it you will not be able to save her. Shepard will gain the geth as a War Asset.
    If you choose to stop Legion, or choose to let the geth die at the first decision junction, Legion will attack, forcing Shepard and Tali to kill it. The quarian bombardment annihilates the geth completely. Thereafter, the Migrant Fleet joins as a War Asset, and Tali will join the Normandy crew as a teammate.
    Performing the Reputation check is the most difficult, as it requires a number of factors to line up over the course of your three-game save file. If Tali and/or Legion are not present, the Charm/Intimidate options may not even be available. However, even if they are, you'll still need to have done some of the following:
    Destroyed the heretic geth in Legion: A House Divided, which gains 2 "Compromise Points".
    Prevented Tali's exile in Tali: Treason, which gains you 2 Compromise Points.
    Brokered a peace in the Tali/Legion post-loyalty conflict, which gains you 1 Compromise Point.
    Completed Rannoch: Admiral Koris, which gains you 1 Compromise Point. You can gain an additional point if you actually save Admiral Zaal'Koris vas Qwib Qwib, instead of allowing him to sacrifice himself for the sake of his crew.

You must have at least 5 Compromise Points and have 4 bars of Reputation in order to pass the Reputation Check. However, if you can, a compromise is possible. Legion continues to upload and Shepard gets the fleet to stand down, building on his/her reputation and pointing out that neither race wants war, and it is only misplaced quarian fear of reprisal that motivates the current hostility. It works: the quarians stand down. However, Legion then announces that he cannot fully upload the Reaper code without dissolving his 1183 runtimes and disseminating them throughout the geth collective. The entity known as Legion ceases to exist, but not before referring to himself as "I" for the first time, and hearing Creator-Tali tell him that yes, he does have a soul.
  • Pares
    Shepardnak ruha fétise van na... azok után a páncélok után nehéz meztelenkedni... :D
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk érdekes jelenet, mert Traynor melltartóban és bugyiban zuhanyzik, ha meg sheppel csatlakozol, akkor az meg állig felöltözve áll (+eksön) vele a zuhanyzóban. Néztem is, hogy vász? Mondjuk szerencsére éppen csak a bulis kis bőrrucija volt rajta, de akkor is...
  • Sir Quno Jedi
    Naés vannak ilyen veszteségek ugyebár... :DDDDDDD
  • Hoz_Hun
    Kelly,... bazzeg ne is mond. Az ME3-ban elkurtam és megpusztult a szerencsétlen.
  • Sir Quno Jedi
    Ha nővel vagy, akkor Traynor bekéredzkedik a zuhanyzódba (pedig "sakkozni" jön fel hivatalosan) és lehet hozzá csatlakozni. :D

Kelly-t jobban bírtam a kettőben, az édi volt. Persze csak visszatöltés erejéig, mert Liara az ász.
  • Pares
    Ja, ő is a főbb küldetéseket megbeszéli valami távoli ismerősével, azért érdekeseket mond. Rosszat nem csinált, csak extra tartalom,
  • Sir Quno Jedi
    Én meg annyira paragon vótam, hogy meggyőztem őt és ő is engem támogatott, nem kellett kiütni, hasznos asset. A csinosabbik riportert meg azért érdemes felvenni a hajóra, a románc opciókat leszámítva, mert tényleg csinál veled interjúkat néha. :D Tök állat. :D Meg érdemes néha meghallgatni miket tudósít a kaemrájában, meg néha vitatkozik legénységi tagokkal és lehet egyiknek, vagy másiknak igazat adni stb.
  • Pares
    Jaaaj. Hát mondjuk nem olyan szörnyű, elhallgattam volna, de Shepard mint anya? Hát nem is tudom... fura. Nem tudom, hogy ez a pár mondat illett volna-e abba a hangulatba. Korábban kellett volna elsütni, vagy nem tudom.
  • RAMyMamy
    bakker :(
  • szomferi
    na jó, megyek és megpróbálni a lehetetlent
    (geth vs quarian)
  • Seth
    ITTEz volt már? Hosszabb Anderson- Fem Shep beszélgetés a végén (minek kellett kivágni? ütött)
  • Pares
    Ú, hát én nem voltam résen... Az előző két részen Shepard ellátta egy-egy jobb horoggal, de most nem számítottam, hogy az elsőnél lebukik, aztán gyomorszájon vág, úgy, hogy kidől Shepard... :D De azért jó volt. Revansot vett rajtam. :D
  • Pares
    Jó, értem én, csak nekem abszolút még a lehetőség sem jelent meg. Gondolom akkor lehet lelőni, ha nem volt lojális, vagy valami ilyesmi.
  • PiszkosFred
    5 pontot ad azt hiszem, plusz par reput, ha adsz interjut. A masik riporter csajt harmadjara is leutottem, minden reszben kiutteti magat :)
  • szomferi
    tényleg, nekem le se esett... na de már EDI Jokeré (legalábbis azon működik Joker :D)
  • PiszkosFred

Ott jelzi Traynor, hogy "khm.. emlekszunk e, mennyir tetszett neki EDI hangja?" Abbol, es az elotte levo kisse kinos szitobol le lehet vagni ferfi Sheppel, hogy masik kapura jatszik a leanyzo.
  • MerlinW
    Mindenkit ki lehet iktatni a régi csapatból:)
  • Pares
    Pedig érte is kapsz pár War Asset pontot.
  • Pares
    Lelőtted? Azt meg hogy csináltad? Én elég szépen elbeszélgettem vele, sőt még a Citadellán is táncolt egyet Sheppel...
  • MerlinW
    Lesz egy küldetés, mikor ki kell mentened tanoncokat egy bázisról
  • MerlinW
    Sosem voltam képes női karakterrel játszani ilyen játékokat, csak onnan tudom, hogy leszbi, mert ő mondta:) A riporternőt pedig fel sem engedtem a hajóra. Nem szarok oda ahol eszem:)
  • szomferi
    a kis huncut :D
    jut eszembe, Jackkel mikor találkozok?
  • Facek
    indoctrination theory
    http://www.gamefaqs.com/boards/995452-mass-effect-3/62198932
  • Sir Quno Jedi
    A riporternővel is lehet kamatyolni (az asszem biszex), meg Traynorral is, de ő tuti leszbi, mert a karim zuhanyzójában akart zuhanyozni és a karim ugye femseph... :DDD
  • szomferi
    ú, én tuti nem bírtam volna megcsinálni a felsőt... de tán még az alsót se, túl jószívű vagyok :D
  • mkfdd
    Volt olyan döntés ami a végkifejlethez vezető utat befolyásolta (a tanács megtartása végigkísérte a 2. és 3. részt mégha csak párbeszédek formájában is), volt olyan döntés ami a galaxis sorsának további alakulását (quarianok/gethek, génfaló stb), a döntések összessége meg azt hogy a végkifejlet mekkora áldozatokkal jár. Egyébként volt róla szó valahol hogy a tanács odaveszett? Én nem emlékszem rá. Simán elmenekülhettek, mire a fellegvár lelécelt.
  • benőmenő
    Az csak szerintem volt gyász, ahogy Jack-et lerendezik, ha nem mentjük meg? Nem egészen 7 mp alatt ledaráltam mint bármelyik cerberus droidot, majd EDI beszólt egy ilyet, hogy ez lehet Jack volt.
  • Hoz_Hun
    Az se rossz mikor Vega próbál haverkodni Javik-kal. Az elmond egy tök érelmetlen viccet, amin Vega kényszeredetten röhög. Erre megjegyzi Javik, ez nem is volt vicc mert most találta ki, és hogy beszopatta, meg hogy milyen hiszékeny Vega.
  • szomferi
    akkor azért mondta hogy nem vagyok az esete... mmm, kár, pedig adtam volna neki :D
  • Calver
    viszont arra vigyázni kell, h ez az egyéjszakás kaland (bár nem tudom később hova fejlődik) kiüti az összes többi románc lehetőséget - szóval ha Traynor-t "megdöngeted", Liara-ból kimaradsz
  • MerlinW
    Leszbi a csaj, női karakterrel felhívod a szobába és annyi
  • szomferi
    valakinek sikerült megdöngetnie már Traynort? :D
  • mkfdd
    Huhh és még mondja valaki hogy a döntéseinknek nincs súlya, meg nem számít ha valaki paragon vagy renegade. Ennek a résznek is van jópár eshetősége, és mind az első, második meg a harmadik részben meghozott döntések alapján alakul. Igaz hogy maga a reputáció jobban számított az előző kettő befejezésénél. Itt a harmadik részben ez sokkal inkább fejben dől el.
  • Pares
    Az lehet, hogy pár döntést muszáj volt semmissé tenniük a történet egészének kohéziója szempontjából, de rengeteg döntés átjött a három részen keresztül.
  • RAMyMamy
    ezt annyira szépen leírtad, hogy már kezdek megbékélni a végével. nekem is ugyanez lett és szintén Liara volt a Shepim szerelme :)
  • Pares
    Az első videó nagyon kegyetlen... Bár nekem 80/20% ban Renegade volt a karakterem, de ezt nem hiszem, hogy meg tudtam volna csinálni...
  • xblades
    Az a baj hogy kb. annyi értelme van a mentéseket megtartani mint most az 1 mentései a te döntéseidet semmisé téve ők döntöttek a tanács sorsáról.