Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

PiszkosFred
Korabban linkelt valaki egy - kisse bugos - savegame readert, ami ad egy reportot arrol, hogy kivel mi a helyzet a ME2 mentesedben. Nevere nem emlekszem, csak arra, hogy sokan panaszkodtak, mert nem azt az eredmenyt kaptak, ahogy az tortent valojaban, es volt nemi dlc felismeres gond is. De egy probat meger.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

xblades
Azt hogy tudom kideríteni hogyha végigjátszottam a 2-öt (de már ugye régen volt) akkor importáltam-e az 1 mentéseit vagy sem? Kivel kavartam és megmentetem-e a végén a tanácsot?

És ha mondjuk nem Liara-val volt viszonyom akkor a Shadow Broker Dlc-ben hogyan viszonyul hozzám?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

penge96
Vazze!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

orichalcos
Azt hogy este 6kor már elvileg letölthetem a játékot originben. Én ott rendeltem elõ.

My streams: https://beam.pro/oriic

penge96
Ez mit is jelent?

orichalcos
Este 6. Ok köszi szépen.

szomferi
Fri 02 Mar 18:00 UTC
(Winter: UTC)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Elindult a kampány... <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Úgy tudom, hogy egyelõre csak ez az egyetlen 4 személyes horda mód lesz benne, ami a demóban volt. Bár nem tartom kizártnak, hogy DLC-ben vagy javításban fog jönni más is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát ha állandó és objektív felügyeletet tudsz tartani a topik felett, én támogatlak.

Marci0115
milyen sokan akarnak hirtelen hg lenni

teddymac
milyen multi modok lesznek van valami info ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tatyla
mivel a ME sorozat az egyik legnagyobb kedvencem szivesen bevallalnam a HG szerepet ha tamogattok,nem vagyok se diktator se elfogult fanatikus.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez hatalmas baromság. Abszolút nem vagy tisztában a vita fogalmával. Semmi bajom nincs más véleményével, legyen az akár milyen. Az, hogy leírom, szerintem mi hibás más elgondolásában, még nem jelenti azt, hogy nem tartom azt tiszteletben. Pont fordított a helyzet. Ha valaki nem szeretne vitába szállni valamivel kapcsolatban, az vagy azt jelenti, hogy nem érdekli más véleménye, vagy hogy nem biztos abban, hogy meg tudná védeni saját álláspontját, így kiderülne, hogy esetleg alaptalan, valótlan, amit állít. De van amikor csak arról van szó, hogy valaki leírja a véleményét, hogy ez meg az nem tetszik, erre én is leírom a sajátomat, és ez nem tetszik egyeseknek.

Ebbõl Te arra következtetsz, hogy én sorra törölném ki a nekem nem tetszõ hozzászólásokat? Hát egészségedre akkor. Jó étvágyat a rettegéshez...

<#zavart2>

JethroHUN
Abból, hogy teljes erõbõl harcolsz más véleménye ellen. Az természetes, hogy véded a sajátod. De nem mindig ismered el h másnak is van véleménye. Ne vedd sértésnek, de nekem így érzõdik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem úgy lenne. Mégis egyáltalán mibõl gondolod mindezt? Abból, hogy gyakran vitába szállok másokkal? Ezzel az erõvel én meg kifejezetten nem szeretném, ha pár másik ember kezébe kerülne ez a hatalom, mert abban egészen biztos vagyok, hogy van itt pár olyan ember, akinek még nem nõtt be a feje lágya, és visszaélne vele...

JethroHUN
<#csodalk> Mi ez a sz@r? Gamespot interjú bio-val, buziság és mass effect.... <#wilting> nem mondják, mint a DA2ben, ha jóban akartál lenni egy csapatársaddal, az már ezzel volt egyenlõ <#kocsog>.

@Pares: <#dumcsi> nézz a szemembe és úgy mond, h nem úgy lenne. Jah opsz, ez forum, csak írni lehet. <#nevetes1>

Exclusive Tour of the New Citadel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ki gondolta volna, hogy ezzel a primitív közhellyel fogsz jönni. Egyesek annyira fantáziátlanok és humor ellenállók, hogy az már fájdalmas...

JethroHUN
Persze... a saját hsz-aidon kívül más nem lenne látható, törölnél mindent ami neked nem tetszik. Szal, nem lenne túl jó ötlet. <#ejnye1>

Mekkora hatalma van a hg-nek? Mert ha elég nagy, akkor én is jelentkezem! <#idiota>

Olvasd el a többi hozzászólásomat, nincs kedvem ismételni magam.

orichalcos
Srácok mikor lehet preloadolni nálunk a játékot? Mert még mindig nem engedi origin.

Fenrir
A gibbed-del lehet az ME2 mentését egy bizonyos szintig szerkeszteni: pl nyersanyagok, pénz, renegát/paragon pontok, de magát a történetet nem tudom megváltoztatni utólag. Tegnapelõtt nézegettem azt az editort vagy negyed órát, de nincs olyan része ahol át lehetne írni a kulcsfontosságú eseményeket.

A halál csupán a kezdet...

az uj trailerbe levo two steps szam is baszott utos 😄 igazi jo kis zene egy kis husk taposashoz bombazashoz putyputyhoz

anti hero

a mass effect zeneje isteni. nem kell semmilyen rockzene alá-
ezt ugy mondom, h imadom a gitar alapu muzsikat 😄

anti hero

"Hát aki az ME-be berakja ezt a übernáci szart, az csak skizofrén lehet"
Na emiatt,és a Metallica miatt kell egy hg.<#idiota>
Ha gondoljátok,mégiscsak elvállalom.Maximus,mint modi úgyis itt lesz,ergo lesz egy hg és egy moderátor.
Ha senki sem vállalja megteszem én.
Jöjjenek azok a pluszok.😊
De,ha más akarja e nemes posztot,támogatom.
Csak szerintem nagyon kell ide.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szolnokboy1
pares, most nem mondod komolyan, hogy egy 20. századi kommersz rock zenét akarsz berakni egy 22. században játszódó sci-fibe. Hát ez még viccnek is rossz...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

MerlinW
Az lunch😊

[merlinw.org]

ebédre
Szolnokboy1
mikor jön a launch trailer?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

PiszkosFred
Biztos hogy van normalis editor (otthon majd megnezem), mert volt olyan jatekom, amikor - gyarlo es szanalmas modon - nem akartam tokolni a szondazassal, es atirtam a nyersanyagokat. Valamint, azokat a hajtipusokat, amelyeket az NPC-k hasznalnak (Kelly pl), azokat a female Shepardnak csak ugy tudod elovarazsolni, ha a gibbed - talan ez a neve - editorral szerkeszted a dolgokat. Es azon a reszen van minden korabbi esemeny logikai valtozokent, konnyen megtalalhato minden korabbi, illetve aktualis esemeny.

Sir Quno Jedi
Gondolom azért mert akkor még csak második rész volt, így annak volt csak értelme, hogy az elsõ mentését editáld, hogy be lehessen importálni a másodikba kezdésnek. Majd gondolom megcsinálják a harmadik miatt idõvel, hogy a második mentését is lehessen buherálni (csak ki várja azt meg).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez komoly. 😊
Ez most így reggelre ütött! 😄 XD

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Fenrir
Néztem tegnap ezt a save editort, de csak az ME1 döntéseidet lehet vele megváltoztatni, legalábbis én sehol nem találtam a programon belül, hogy hol lehetne átírni a 2-t.

Én az egyik mentésemmel pont azt szerettem volna átírni, hogy Tali-t bûnösnek találják, ez kimaradt a renegade Jane Shepard-omból 😊

A halál csupán a kezdet...

PiszkosFred
Kinezetet tudsz varialni mindig, igy a ME3 elejen is, a mentes importalasa utan. De van egesz korrekt kod gyujtemeny az elobb linkelt oldal testveroldalan:

http://www.masseffect2faces.com/

De ahogy az ME1 arcai furcsak voltak a ME2 importban, igy gondolom a ME3-ban is inkabb erdemes ujrakrealni az arcokat.

szomferi
kerítettem az említett oldalon egy jobb mentést, nincs idõm újrakezdeni az egészet hogy Jacket és Talit megmentsem, és korrigáljam amit elcsesztem anno... jó lesz ez így 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
Ezt még gondolom savegame editorral lehet korrigálni?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Amúgy ki kéne tenni linkben a fejlécbe, meg az editort is, hogy akinek kell savegame a haramdik részhez, az is rögtön tudjon vele mit kezdeni.

Sir Quno Jedi
Kösziek, lehet ez lesz, biztos ami biztos. Végülis már találtam is hasonlót az én karimhoz (no nem kinézetre). 😄

szomferi
gyá basszus, most nézem hogy Tali is odavan...

Mass Effect 2:
Romance: none
Collector base irradiated and turned over to Cerberus.
Heretic Geth were re-written.
Mordin was stopped from killing Maelon.
Mordin saved the Genophage research data.
Jack spared Aresh.
Tali was found guilty.

én ezzel várom a 3. részt, lehet kerítek egy normálisabb mentést, már csak Jack meg Tali miatt is...

szomferi
nekem egyedül Jack hótt meg a legvégén... vajon megleszek nélküle, vagy keressek egy olyan mentést, ahol megmaradt?

amúgy mindenkivel jóba vagyok

PiszkosFred
http://www.masseffectsaves.com/

Addig is keress egy olyan mentest itt, ami megegyezik a te parametereiddel. De ha csak apro elteres van, akkor si kapd le, ott az editor linkje is, es allitsd be/szerkeszd ugy, ahogy gondolod.

Igen, elvileg ala Genesis DLC lesz.
Sir Quno Jedi
Reménykedjünk.

Én nem szeretném, ha Wrex halott lenne, meg Ashley is és a rachni királynõt, a tanácsot, vagy a legénységemet a 2-bõl hagytam volna veszni. Liara meg végig szükségeltetik románcnak, Talit ártatlannak hoztuk ki, Legion jó haver stb.-stb. a karim full paragon term. végig, senkit sem áldoztam be ha nem muszáj és mindenkit kíméltem/megmentettem.

Volt mindig egy full renegade karim is, de az csak kíváncsiságból.

Elvileg lesz save editor, vlószínûleg képregényszerûen lesz megoldva mint a második rész PS3-mas verziójához.
Például szólhatna majd metál a Wrex-Garrus románc alatt! <#banplz>