Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Olvass picit vissza, már leírtam ezt!

Miranda viszont nincs benne... A FemShep-es trélerbe benne volt Miranda, a rucija sem változott és ugyanolyan hosszú haja volt. Pár értetlen más fórumokon már azt írja, hogy a videóban található 0:49-nél lévõ hölgyemény Miradna... Pedig tuti nem az, hiába vannak olyan labdái!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az a turian tanácstag szájából hangzik el, felõlük aztán mehetnek az Asari anyavilágra.
Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy leszállnak Ah, yes, Palavenre is, gondolom én, mindenhova beteszik a lábukat.
PiszkosFred
Igen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jol lattam, hogy Miranda levagatta a hajat? Vagy az nem o volt, egy tizedmasodpercre?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egy kis lazítás a végsõ csata elõtt sosem baj. 😊

Amúgy ha jól láttam valami Asari világra is leszállnak a Reaperek...

Ezt már nehéz egy "Ah yes the reapers" -el elintézni.
orichalcos
Na jön preload. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

JethroHUN
Demot minek magyarosítani? Csak megnézték lehet-e.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A szemek még mindig nem stimmelnek, Shepardé konkrétan világít.
De attól még k*rva jó trailer!
lol ja most kiderult h kelleni fog meg tobb fajerpower 😄

anti hero

jarlaxxe
Igen, ebbõl a szempontból példaértékü a hozzáállása, ritka nyugodt fazon lehet.

ProGabe
enni meg b*szi mindig fog az ember...

originen beindult a preload! 😊 kereken 10 giga a játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cataflam02
Jézusom !!! Mekkora jó már ez a trailer !!!! Milyen csaták lesznek 😄DD Ahhh... akarom most 😄 Most gyorsan újra végigviszem, és mindenkivel haver leszek... minél több szövetséges kell. 😄

One more story

Renjike
oldani kell a stresszt 😊<#bohoc>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

jarlaxxe
Ezt birom a pásztor gyerekben elpusztul a világ de azért még gerincre vág gyorsan egy-két csapattársat...<#eljen>

Lehet állitani hogy melyik végigjátszást mutassa,lehet a régi van kitéve.
demó magyaritásból lett végül vmi?

kurva vagy az a nagy helyzet :o) csak a save editor nem akarta ezt neked szemtol szembe megmondani 😄

más: a trailerben ashley van gerincen ?
:o 😊

anti hero

Vraaanyek
Az miért van, hogy újra vittem a 2-t, most mirandával feküdtem össze, ahogy terveztem, és a save reader még mindig liarát írja "páromnak" a 2-höz is???? mondjátok, hogy a reader a szar! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Biztos nem azért küldenek annyi hajót mert senki sem hisz el.

Hol szedhetném le HD-ben a launch trailert? Ki akarom rakni a TV-re!
hm..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy látszik megint egy szuperfegyver lesz a vége, és naná, hogy a Földön lesz elrejtve a proteánok által. 😄 Azért remélem nem több a végén az a fénysugár szimpla diszkófénynél.

xblades
Na én azt hiszem visszatérek az 1-hez a két társ személyét illetõen Liara és Tali az egyik Tech a másik Biotics és én a tank. Ott nagyon jól bevált ez a beosztás.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Renjike
😮OO állam koppant az asztalon .. királyság !! muszály lesz beszereznem day1 !!!!!

Már tudni hogy a platinumshopban mi az elõrendelõi ajándék ?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

xblades
Na nagy ûr csata lesz a vége, nem tisztán értem a tanács már elhiszi hogy vannak Reaper-ek?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fenrir
TSFH egy csomó játéknak és filmtrailer-nek csinál zenét, nem csak a Mass Effect-nek.

A halál csupán a kezdet...

TBTPumpa

(ha vmi bevalik nem szabad hozzanyulni!) big riszpekt a muzsikusoknak is

anti hero

take back earth es a launch trailer is TSFH!

anti hero

Two Steps From Hell - Protectors of the Earth

anti hero

Marci0115
az a második résznek volt a zenéje 😊

Fenrir
Valami Two Steps From Hell.

TBTPumpa
Igen és haja is van (ahogy a kikerül ArtBook-ban is volt), de azért mutathatták volna a többi szereplõt is a második részbõl.
Mordin viszont visszatért a Normandy-ra ezek szerint?
Illetve az utolsó jelenet (amikor 5-en állnak - 02:04) az a Föld lehet?

xblades
Az elsõ részben Liara volt a szerelmi kapcsolat beteljesülõje. A második részben bizonyos okok miatt csak Kelly táncolt nekem így a Shadow Broker Dlc-ben ha jól értelmeztem újra összemelegedtem a kék kislánnyal.

Ha jól látom remélem ez nem számít Spoiler-nek de társam lehet ismét, így nagyon remélem hogy fojtathatjuk a románcot.
Mekkora már hogy három részen át lehet kapcsolat két Npc között. Imádom ezeket a BioWare-s tagokat hogy ilyent is csináltak <#taps>

(Már csak kellene egy férfi karakterrel is eljutnom odáig hogy Tali-t és Mirandát is megrománcozhasam <#zavart1> )

azta kúúúrva megnéztem 5szor lesz itt csata D😄😄:😄😄😄😄
hangulatos. áááá na megnézem még 5szor

anti hero

SZEG007
Viszont végre benne van Jack, és én kedveltem a karakterét😊

Na ez már trailer!
TBTPumpa
Miranda viszont nincs benne... A FemShep-es trélerbe benne volt Miranda, a rucija sem változott és ugyanolyan hosszú haja volt. Pár értetlen más fórumokon már azt írja, hogy a videóban található 0:49-nél lévõ hölgyemény Miradna... Pedig tuti nem az, hiába vannak olyan labdái!

Marci0115
am mi az elsõ szám címe a videóban?

Marci0115
azállat de komoly a vége

az emberfia hazajon munkabol es OMFG LÖNCS TRÉLER OMGOMGOMGOGMOGMGOGMGOGMOGMGOGMGOGMOG

anti hero

orichalcos
Az az ûrcsata.... Jézusom!!!! Kell!

TBTPumpa
Mass Effect 3 Launch Trailer:

orichalcos
Launch trailer:

trailer

Meg kell néznem még egyszer. Bazze ez nagyon állat. Kell a játék most.!!!!

xblades
Kösz ez sikerült, pont olyan ahogy szeretném a mentéseim.

Fenrir
A játékban a kész küldetések között benne van a 2 DLC?

penge96
Hát nekem ez nem jött be.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Csak az Originen lehetséges Paypal vagy bankkártyával lehet fizetni.
Gondolom olyan lesz mint a K.o.A:Reckoningnál hogy megveszed a dlc-t és az origin újra indításánál automatikusan települ a játékba.Tehát nincs exe fájl.
Fenrir
Nincs vele gond. Ha olyat látsz, hogy valamiért nem látja az Arrival és a Shadow Broker eredményét és fent van a játék a dlc-kel akkor lépj be az utolsó mentésedre amivel minden kész van és ments rá egy újat.

Nekem így az összes mentésemet rendbe rakta, mindegyik karakter dlc döntései megvannak.

Várj egy kicsit.... ha-ha-ha...
Marci0115
küldesz egy sms-t a 1499-re a szöveg meg a dlc neve

Az tudja esetleg valaki, h a dlc-ket hogyan lehet majd megvásárolni? Csak Originen keresztül, vagy lehet majd máshonnan is?
én kiugrok az ablakon ha megjelenésre nem jön meg az új monitorom😄
nem igaz,hogy pont most kell ennek is elromlania...sõt még korábban kellene mert még be kell fejeznem a 2. részt...
aztán lehet,hogy végigviszem a régi mentéseimmel majd még1x az újjal.majd meglátom.csak jöjjön meg az a vacak.

PSN ID:misi2mezei