22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
respeceled, és az első képzettség amit megtanulsz, azt fogja oda tenni. -
Tényleg? SEHOGY? NEBAZZ. -
ZSOOLT2 #11099 Jónak tűnik hogy választható lesz geth, és batarian multiplayerben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!://twitter.com/#!/masseffect/status/179611387641856000
@masseffect The ending to ME3 is so sad though beautiful. But i'm left with so many questions that need answers.
@sebastianmetto Hang in there... -
sanya200 #11097 hát mindegy lényeg a mostani multi ami benne van annyira vérszegény hogy egy vámpír is éhen halna xDDD -
kemenyadam #11096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Úgy látszik nem csak nálunk nem tetszik a vége:
http://www.nerfnow.com/comic/711
-
A mutli a co-op. ^^ Másokkal játszol együtt, nem mások ellen. -
sanya200 #11094 szerintem sehogy. -
sanya200 #11093 hát nekem édeskevés ez a 6db pálya de még nem is lenne baj de akkor hol a coop játékmód amit ígértek,mert ez az egyféle játékmód amit kaptunk már marha unalmas.Pár db karakterért meg nem adok pénzt pláne úgy hogy nem is használnám őket.Jó nekem a human female beszivárgó is. -
Hogy tudok kirakni alulra, ahol a csapattársam egy egy skillje van, szóval oda alulra hogy tudom kirakni, hogy a Q betűvel ne x skillt, hanem y-t nyomja?
Remélem érthető volt. -
Pares #11091 Szerintem hatalmas fun, de Te tudod... Én a Demo 2 pályájával is marha sokat el tudtam játszani, nemhogy az összes pályával... -
sanya200 #11090 Azért kérdeztem amúgy mert a 2 cinematikját is ők csinálták és klafa render képeket találtam arról is, hátha erről is van pár. -
sanya200 #11089 Ez a multi dlc ha azt adnak ki szép lesz.Gondolom nem lesz ingyenes.Ami most megy multi az nem sokat ér azzal a 6db pályával.Nem tudom minek rakták bele úgy volt hogy nem is lesz.Látszik hogy utólag tették hozzá a játékhoz ami sztem kár volt de mindegy. -
Pares #11088 Csak hülyültem. Amúgy Digic Pictures a nevük. -
Multi DLC van készülőben ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://xbox360.ign.com/articles/122/1220617p1.html
Ha volt már akkor bocsi !!! -
evil006 #11086 Azt a mentést honnan szedted le nekem is kéne mert az összes mentésem gallyra ment. -
sanya200 #11085 menjé vhova pares.Mér szaroznám őket mikor gyönyörű trailert csináltak.A játékra se azt mondtam hogy szar csak a vége nem jött be ezt leszámítva tökéletes az egész úgy ahogy van. -
Pares #11084 Csak nem őket is szarozni akarod? 

-
Digic Pictures -
sanya200 #11082 a me3 cgi trailerét magyarok csinálták úgye?Akik az első teaser trailert is.Mi a stúdió neve?Vagy az oldal címe,régebben tudtam de most nem ugrik be. -
Hoz_Hun #11081 Persze. Visszakerül a helyére, ahol az ME2-ben is volt. -
Pares #11080 Jééé.
-
Atilorn #11079 Még jó, hogy ebbe nem futottam bele, ahogy a Tali drámába sem. Milyen király vagyok már, hogy a leglogikusabb, legjobb döntéseket hoztam, és a leglogikusabb sorrendben csináltam a küldiket is.
-
NA MOST KEZDEM A HARMADIKAT TROLOLO
CSAK NEHOGY SZAR LEGYEN, AMINEK MEGJÓSOLTAM :D -
mkfdd #11077 Meg is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy mik vannak :) -
SaGa Jr #11076 Az alábbi kérdés ugyan nem spoiler, sokkal inkább egy érdekesség, de azért biztos ami biztos berakom akként.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sikerült már valakinek elkapnia a hörcsögöt (már aki játszott am ásodik résszel és importálta a karakterét) az engineering alagsorában ahol anno Jack tanyázott? Időnként átrohan Shep előtt mikor odalenn ácsorog vagy éppen ott diskurál valakivel aki éppen odatévedt, de még egyszer sem voltam olyan gyors, hogy vagy nem voltam elég közel a kis döghöz hogy elkapjam. A maximum amit elértem hogy végre megtudtam hogy ő az a space hamster akit még a második részben lehetett megvenni. -
Cef #11075 Én is ugyanezt csináltam, csak a második részben a tárgyalásra nem vittem Legiont. -
Atilorn #11074 Leírom én mit csináltam a békéért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ME2:Legiont vittem a tárgyalásra
A békét javasoltam nekik a tárgyalás végén. Minden admirálissal beszéltem.
Újra írtam a getheket a bázison.
Mikor Legion adatot akart küldeni, és Tali meg akarta akadályozni, mindkettőt meggyőztem.
ME3:Végig paragon voltam.
Minden küldetést megcsináltam a Reaper bázis előtt.
Hagytam Legiont feltölteni az adatokat, de paragon válasszal felhívtam a vándor flottát, hogy ne támadjanak. BÉKE, HAPPY END. Igaz Legion meghalt, de legalább saját személyisége lett. -
Cef #11073 Nekem egy csomószor megakadt, hála az égnek egy alt+tab mindig megoldotta. Meg egyszer az egyik küldetés után a játék az összes kiválasztott fegyveremet kiszedte, csak a pisztolyt hagyta meg én meg csak lestem, hogy mi van. A fegyver beállításoknál szerencsére vissza lehetett rakni, de az ez utáni két küldetés elején mindig el kellett ezt játszani, különben csak egy pisztollyal jelent meg Shep a pályán. Továbbá voltak az apróbb melléküldetések a Citadellán, ott 1-2 karakternél nem tűnt el a beszédlehetőség a küldetés teljesítése után. Észrevettem még néhány apróbb grafikai bugot, ezeken kívül semmi baja nem volt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem csináltam meg az akadémiás küldit rögtön, és utána már nem is lehetett, és a cerberusos küldiben volt egy audiolog, ahogy Jacket is beolvasztják, majd egy sima ilyen ugrálós/barrieres izét lőttem le aminek Jack volt a nevének írva, majd szólt is EDI -
ZoliJ #11071 nálam is csak át lettek programozva a heretic gethek, de magas repuval simán kihozható a legjobb a szituból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze a civil flotta admirálisát meg kell menteni, illetve a geth VR-be is be kell lépni -
Pares #11070 Én sem tapasztaltam semmi gondot a játékkal, mondjuk nekem az előző kettővel sem voltak fagyásos vagy bug problémáim. -
Az a vicc, hoyg ez volt az elso olyan jatek az elmult evekbol, amely egyleten egyszer sem fagyott le, lepett ki desktopra, vagy bugzott volna be. A legstabilabb jatekok is elszallnak nagy ritkan, de a vegigjatszas harminc egynehany oraja alatt ezzel semmi gond nem volt. Amilyen jo az autosave az instabilabb jatekoknal, itt annyira nem vettem hasznat (talan egyszer toltottem vissza - mission restarttal -, mert rossz fegyver maradt Shep kezeben...) -
Hoz_Hun #11068 Nálam is béke lett. De végül is nem olyan nehéz elérni, ha dugjuk Tali Admirálist. :)
(Amúgy én átírtam a Geth kódot az ME2-ben.) -
pries #11067 -
Pares #11066 Hát igen, az autosave minden baszott pillanatban ment, ezért néha én is elfelejtettem menteni... :D -
na megnéztem a 2. legkésőbbi mentésemet az autosave-hez képest, persze hogy ott lett mentve ahol kezdődik az egész geth-es dolog... így egy Normandy autosave-től újrakezdem, most szólt a doki, hogy menni kéne a Citadelre medi-gelt vinni a menekülteknek... laza 4 órám veszett oda, majd este behozom valahogy :D -
RamsayBolton #11064 Jaja. Első végigjátszásra nekem is. De...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van olyan, karakterem, ahol a ME2-ben Tali-t száműzték (beárultam az apját) és/vagy a Heretic geth-ek át lettek írva, és olyan is ahol Talit és Legiont nem tudtam kibékíteni (az 50-50% paragon-renegade femshepem). -
mázlid volt, azért :D
nekem sajnos a heretic nem lett elpusztítva, alapból 2 pont hátrányból indulok a minimum 5-höz képest... -
nekem a legobb kifejlett jött ki és így lett mindkét flottám :D