Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saren hogy lehet benne ?
PiszkosFred
Igen, hetfon, akkor csinalnak is egy komolyabb, sok oras elo streamet, aminek az elso fel oras "promojat" linkelted korabban. Addig malmozik mindenki, a szerzodesek miatt 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
"Mass Effect 3 marks the culmination of the most engrossing, engaging and entertaining story ever told in gaming's winding history. And I can't wait to deliver my final verdict on the game next week. But perhaps more importantly, I can't wait for you to get your hands on it to see how much of an accomplishment the realization of the entirety of the trilogy truly is. " IGN review valószínû hétfõn. Asszem akkor jár le az embargó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szomferi
ezt most iróniából írta a srác, vagy tényleg ennyire fontos a DLC a story-t illetõen?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hát ebben sok újdonság nem volt...
Ha jól emlékszem ez még nem volt. Egy 9 perces interjú videó. Én még nem néztem meg, de inkább kiírom, hogy: Spoiler veszély!

The New Features Behind Mass Effect 3
Nagyon fasza! <#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezt ki mondta? Honnan van az idézet? Az hogy mi fontos, irtózatosan relatív. Ehhez majd térjünk vissza pár nap múlva.

Szánalmas vagy.

JethroHUN
"After playing From Ashes , it seems like such a critical part of the #ME3 story . . . Idk why they made it a DLC" Mintha kurvára mondtuk volna páran, hogy nagy valószínûséggel ilyen lesz... de mintha valaki kötötte volna az ebet a karóhoz, h neeeem.... <#kuss>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A 1,5 óra cutscene alapján még Oscar-ra is lehetne jelölni az ME3-at. Így látatlanban is.
TDC Geronimo
vedd meg azt add el ezt az accodat is, mint szoktad <#mf2>

TDC Geronimo
"A zene nem jó alatta."

You mad bro? 😄

más...

"After playing From Ashes , it seems like such a critical part of the #ME3 story . . . Idk why they made it a DLC" <#rolleyes>

Fpocok
Bazdmeg. Te vagy unalmas. Mondtam, hogy jó, de nem annyira mint elõzõ. Most erre mit kell mindig beszólni baszki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha nem vetted volna észre, õ a topik elsõszámú, prémium rinyagépe, akinek semmi sem jó, mindennel baja van.

Egyrészt sajnálom, másrészt meg örülök, hogy a csatajelenetekbõl fél másodperceket látunk. Gyerekek, ez már most az év játéka...

cataflam02
Szerintem akkor te rossz trailert néztél 😄

One more story

Tedd el magad. Már unalmas vagy.

Fpocok
Hát gyerekek... ne értsetek félre... én nagy ME rajongó vagyok, bár a dlc mizéria miatt bekaphatja EA...
Szóval nézem a launch trailert... és semmi. Jó, de semmi borzongás nincs, mint a második résznél. A zene nem jó alatta.
Mindenesetre várom a játékot, de a másodikhoz képest kicsit csalódás a trailer nekem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lol emberek meg van nyitva a youtube es a commentek masodpercenkent fosodnak be :o) mindeki eldobja az agyat.
na megnezem meg1 x :d

anti hero

orichalcos
Na 10giga a játék, jön egész gyorsan. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Én is így vagyok vele. Több videót nem nézek, nem látogatom a topicot, nem játszom végig a demót. Aztán csak nem bírom ki 😄
Nagyon jó az elõzetes, csak sok benne a spoiler, amikrõl nem tudtam. Több videót nem nézek az tuti. 😊
koschwarz
Teljesen kész vagyok ettõl a trailertõl. elérték hogy a sokat látott 37 éves fejemmel is k****a akarjam ezt a játékot a monitoromon látni 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PiszkosFred
Semmi spoiler nem volt benne, hamar abbahagytak a sracok, de majd folytatjak. Viszont a jatekmenetbol latszik, hogy boven van itt ujitas a ME2-hoz kepest.

..es igen, kar volt megnezni ezt a feloras menetet, mert igy meg nehezebb kibirni szerdaig.

Fantasztikus, nagyszerû, akkor marad a warez. A nagyszerû EA-nél nem ismerik az összes országot és Szerbiából nem lehet Origin-en vásárolni.
Ja és köszi a választ.
penge96
😊))

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

PiszkosFred
Irigy vagy ra, mi?

Nagyon ütõs lett a launch trailer, bíztam benne, hogy a végére sikerül egy igazán jó trailert összerakniuk és nem hazudtolták meg magukat. Az ûrcsata iszonyat jól néz ki, így még nehezebb lesz kivárni azt a pár napot.
Amiga
Élj a jelenben.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

cataflam02
Hát nagyon remélem hogy ha lesz folytatás, (már pedig lesz) akkor az nem MMO lesz... Abból már van elég így is..

One more story

Frank99
megrendeltem én is...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

penge96
ÚRISTEN MEKKORA A TRAILER!!! Ésésésésé mindjárt játszhatjuk éséésésés.... mindjárt... véget ér. 😞

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

TDC Geronimo
Gamespot ME3 live

Most megy. Nem akarom nézni, de nem bírom, hogy ne nézzem 😄

Nagyon... tehetséges lett.

@TBTPumpa
Tudom, csak élcelõdtem. 😊
Ja ott voltak, meg a Destiny Ascension is fog röpködni (kivéve, ha az elsõben hagytuk megsemmisülni).
cataflam02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Gethek és a Quarianok együtt harcolnak 😮 😄

One more story

TBTPumpa
Jah, meg a Kroganok is hullani fognak szép számmal...

cataflam02
Jól láttam a trailerben a Quarian flottát ? 😄

One more story

jarlaxxe
Csak azoknak akik shep alatt szolgálnak / minden értelemben /

TVelvet
Én nem akarom majd végigjátszani, mert vége lesz. 😞
Marci0115
azt ne mond hogy ott a seregben mindenkinek egyformák a mellei

TDC Geronimo

TBTPumpa
Akkor nézd meg a FemShep-es trélert. Abban benne van Miranda (ugyanabban a ruciban mint a második részben és ugyanúgy is néz ki) és Jacob is! Nem hinném, hogy a játék egyik részében Miranda még a "régi külsejével" látható, míg a másik részben már ezzel... Ez a nõci egyáltalán nem is hasonlít Mirandára, az arca sem olyan, csak a mellei!

jarlaxxe
Ashley nagyon-nagyon pozitiv irányba változott szerintem.

PiszkosFred
Olvastam. Hiszed vagy sem, ez a forum nem csak kettonke, gondoltam masnak is van velemenye errol, es esetleg megerositi azt a gyanumat, hogy o az.

Kongy
Nekem egy ilyen érkezik majd remélem szerdán 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szerintem Kaidan. Ha Ashley is átesett mellplasztikán, miért épp õ ne?