22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
reakcióm a végéhez
-
Pares #11140 2x Concussive Shot + 1x Carnage + pár másodperc Particle Gun, és sikítozva ég el. -
Detto. De normál fokozaton nem is nagyon kellenek, mindenkit lelötünk a partyval. -
Biglawrence #11138 Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, vagy már más is kérdezte, de elkezdtem a játékot és keveslem a választási döntéseket - az ME2-ben úgy emlékszem szinte csak én választottam meg, hogy mit mondok, de most van egy csomó beszéd Shephard szájából ami csak úgy jön. A conversation modeban beallitottam, hogy full decisions. Valami én csinálok rosszul? Vagy ilyen a játék? (ME" karaktert importáltam)
Köszönöm a segítséget előre is! -
meg a shotgun :D -
sanya200 #11136 A bensheere nálam nem hat semmi biotika csak a torzítás. -
RAMyMamy #11135 nálam itt-ott az árnyékok irtó ocsmányak, meg néhány jelentéktelen textúra kicsit pixeles, gondolom a kis felbontás miatt. -
mivel rá tudod nyomni pajzsos/páncélos ellenfélre, ellentétben singularity-val, és kombózhatsz is vele így?
vagy mert a maximumra fejlesztve létrehoz egy buborékot, amit felrobbantva stasis-t dob a környező ellenfelekre is, akiken kombózhatsz tovább?
esetleg mert ha valaki hirtelen belép eléd azzal a határozott célzattal, hogy cafatokra szaggat, instant megállíthatod?
meg persze bárkit, bármikor megállít.
és Atlas-okon kívül mindenre hat. pofátlanul hasznos erő. -
Nem tudom ki mondta azt, hogy csúnya a játék... de mintha valami effekt hiányozni. -
na jó kivégeztem,megvárom míg lesz honosítás és újra nekilendülök,nagyon sok dolog nem úgy alakult ahogy szerettem volna... -
RAMyMamy #11131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most azon gondolkodok, hogyha a 2. részben a 3 zsoldosfrakciónak (blue suns, eclipse, blood pack) keresztbe teszek az ilyen gagyi, 5 perces mellékküldetések keretében, de a 3-ban Arianak segítek átvenni az irányítást felettük, akkor a 2. részben végrehajtott kis akcióim miatt kevesebb WA pontot kapok rájuk? -
Evoluti0N #11130 Ugyanez van nálam is. -
Corten #11129 Nekem Bad Company 2-vel csinálta ezt, aktiváltam originen, dobozos megjegyzem, és visszadobta hogy holott ez nem ahhoz való amikor már leglább 100 órát beleöltem :D . De felraktam a DVD-ről origin nélkül aztán játszottam újra. De ME3 esetében nem lehet kikerülni meg hallottam hogy BF3-mal is előfordult ugyanez. Egy szó mint száz Origin egy nagy kupac trágyahalom. -
Nektek bejön az Origin barát lista? nálam órák hossza csak forog :S -
lassan jön multy DLC
http://www.jatekok.hu/jatek-hirek-201203-129-mass-effect-3-multiplayert-bovito-dlc-keszul.html
lessz geth! -
sanya200 #11126 Ja hát 4mbites nettel lesz egy pár óra mire lejön az a 13-15gb vagy mennyi. -
sanya200 #11125 Az alap egységek ellen hasznos amelyiknek nincs pajzsa ugye főleg ha többen vannak egy helyen akkor hasznos a singularity. -
Evoluti0N #11124 Hát, ha nem lesz más, akkor letöltöm. DVD-ről hiába próbálom installálni, mert kéri az Origin a kódot, amit már egyszer beírtam és másodszorra már nem fogadja el. A legszörnyűbb, h a Reloaded verziót meg letöröltem a gépről, szal nem tudok játszani, ameddig ez le nem jön :D -
mkfdd #11123 Megállítja a zombikat és kiszedi az ellenfelet a fedezék mögül. Katonaként elég hasznos volt nekem liara. -
sanya200 #11122 Jaja nem olvastam el rendesen utána láttam de má késő volt.Hát érdekes az origin nincs mindig a helyzet magaslatán.Engem volt hogy sehogy nem akart beengedni hiába adtam meg a JÓ felhasználónevet-kódot kiírta hogy helytelen meg van hogy fagyogat..stb -
Ha le tudod tölteni akkor jót adtál meg.
De próbáld meg DVDről installálni. Többször is. -
sanya200 #11120 A bensheet nem sok minden hatja meg, stais,lift,singularity nem müködik nála.Rányomhatod de nem fogja felemelni..stb lévén biotikus harcos azt nem igazán tudod semmivel megállítani így csak jön és jön és jön és megöl xD
Legalábbis legnehezebben kb 3-4 percig tunkolom a claymore-al mire megfekszik. -
Evoluti0N #11119 Sztem ha nem jó kódot adtam volna meg, akkor most nem töltené Origin-ről a játékot. Meg csak egy kódot találtam, beragasztva a doboz belsejébe egy kis fehér papíron. -
sanya200 #11118 Vagy legalábbis nálam nem ugyanezt írta ki hogy nem a me3-hoz való de én balga utána vettem észre hogy a dlc kódját írtam be izgalmamba ami a színes papíron volt xDDDD -
Stais mitől lenne olyan hasznos képesség? Én 1 pontot nem raktam rá. Singularity tobb ellenféllel végez (+1 warp persze) Kombó alapnak, Javik dark chanelje nagyon jó, összes páncél összes páncélos ellenfélen lehet biotikus robbanást előidézni. Burte, banshee pl. -
sanya200 #11116 sztem nem jó kódot adtál meg a fehér papíron van a kód nem a színesen te xD -
Pares #11115 Hallgatom a játék zenéit... Eszméletlen jók, nincs rájuk szavam... -
Evoluti0N #11114 Egy kis segítségre lenne szükségem. Megvettem a dobozos verziót, beraktam dvd-t, rámentem setup-ra, elindította Origin-t, kérte a kódot, beírtam, kidobta, h ok az aktiválás, erre amikor elkezdené telepíteni, akkor kiírja, h a kód nem a ME3-hoz való és nem kezdte el installálni. Rámentem megint a setup-ra, kérte megint a kódot, erre kiírta, h a kód már használva van (ami mondjuk logikus, mivel előtte írtam be). Na most a letöltéseknél ott van a játék és tölti is, de a kemény 4 megabites netemmel el fog tartani egy darabig. Akkor most fel tudom rakni valahogy dvd-ről, vagy várhatom, h letöltse az Origin? -
Singularity elképesztően jó képesség, csak Liara-nak nem igazán van pontja rá - és a Stasis messze túl hasznos ahhoz, h kihagyd, Warp meg kötelező kombózni.
de mondom, én Adept-el voltam, volt saját Singularity-m nagyon rövid cooldown-al, szóval nálam annak ugrása egyértelmű választás volt. -
Eddig én is shiftel csináltam, de idegesítő, hogy ott van, és Liaránál nem tudtam megváltoztatni. -
sanya200 #11111 jó a singularity ha sok ellenfél van egy helyen akkor megemeli az összeset.A stasis is jó de az csak 1 ellenfél ellen lehet egyszerre használni.Én szoktam használni a singularity-t ha másra nem is de arra jó hogy addig tehetetlenek és nem lőnek annyian egyszerre. -
Corten #11110 Nem fog mindig Shield ellen például Stasist használ, Singularityt nem is engedi elnyomni egyből átvált. -
nem vettem volna észre, h így változott volna, de meglehet - hotkey-ről használtam csapattársak képzettségeit, épp h kifért a 8 gomb 
Liara-nak meg (főleg ha Adept a főkarakter) érdemes hanyagolni Singularity-jét - a Stasis és Warp messze túl jó képességek. -
sanya200 #11108 Én is shiftet használtam.Legnehezebb fokozaton meg egyszerűen muszáj főleg az utolsó pályán ott özönlenek a benseek is.Pl mikor a rakétákat kell megvédeni az eléggé nehéz rész. -
Az sztem nem a gomb nyomásra vonatkozik, van amit használnak maguktól, overload/concussive shot, stb. Pedig nagyon hasznos, h ha géz van nyomok egy Q/E és megmenekültem.
-
Nem tudom mi új képességeket tudnának berakni, hogy ne csak a model/skin legyen más. Amúgy is, (biztos fizetős lesz) megveszem a dlc-t az összes karakter gold, ergo még a spectre packnól is 10/1 arányba esik. Szóval duplán lehúzás, 1. dlc ára, 2. bioware pontok, hogy meg is kaphasd a karit... -
Optionsben ki lehet kapcsolni, hogy ne használják automatikusan a csapattagok a képességeket és akkor gondolom nem változtatja vissza. Bár én úgyis shifttel választom ki, ha haszálni akarom valamelyikét. -
Nem, mindig a legutoljára használt skill, lesz az alapértelmezett, amit végrehajt Q/E megnyomására, de ez így megint csak nem igaz. Mert, pl ha dobattál Jamessel egy gránátot, akkor az az ikon kerül a feje mellé. De ha egy ellenfél támadására utasítod akkor is carnaget fog használni.
Többé kevésbé, intelligens az MI. Shileldre->overloadot nyom, nem cocussive shotot. De pl Liara, mindig a singularity-t fogja használni. -
RAMyMamy #11103 hm, mégsem, akkor nem vágom :D -
RAMyMamy #11102 duplakatt a képességre!