22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fec papa
    Kvariánoknál már csak őket utálom jobban. :D
  • Atilorn
    Meg a halálba küldjük azt a néhány szerencsétlent aki megmaradt belőlük.
  • Calver
    ha már így emlegetitek: mostani Infiltrator milyen? első részben legjobb tech kaszt volt, másodikban Widow segítségével agyvelővel festegetett, érdekel így harmadik részre mivé mutálódott

btw fegyvereket én akárhogy próbálgattam, mindig az jött ki, h pisztolyok > all. lehet mesterlövész puskák táposak, de AR-eket és shotikat mindenképpen földbe döngöli a kedves kicsi Paladin. SMG-k meg tartaléknak jók, úgy sincs semmi súlyuk.
  • JethroHUN
    Ha abban a dlcben lesz legalább 2, de inkább 3 ÚJ map. Akkor lesz értelme beszélni róla. Amúgy ki a franc akar batarian-nal játszani?
    Zaeed: "Goddamn terrorists, I said"
  • Atilorn
    Én meg mindíg megdobáltam gránáttal. Persze a rakéta védelménél, megizzadtam, mert bizony hamar elfogyott. Ekkor adrenalin löket, azt lőttem amivel tudtam.
  • MerlinW
    Ugye?:) A második végigjátszásban felturbózhatod 10-esre, onnantól nincs ellenfél. A gyors cerberusmajmokat meg egy 10-es Arc pisztollyal konkrétan lerambózhatod. MAX 2-3 lövés egy katona bárhol találod el őket :)
  • Voronyezs
    nekem 5ös özvegyem volt, irgalmatlan szemét egy fegyver :D
  • Voronyezs
    azaz...bocs :D
  • MerlinW
    A 10-es szintű Black Widow pofátlan sniper eszköz:) Egy Banshee disruptor lövedékkel megvan 5-6 fejlövésből:)
  • Pares
    Revenant lesz az.
  • Voronyezs
    én meg Relevation 5-ös szériából faszán modifikált példányból küldöm bele a pyro lőszert... az is hatásos ám :D
  • Calver
    igaz, de amúgy hat rá más is.
    Banshee nálam egy Warp -> Reave -> Warp -> Throw kombósorozat után szokott... elég gyorsan megpusztulni
  • MerlinW
    Ezt csinálja évek óta, én már nem lepődök meg rajta.. pár hónapja lenulláztam az SG-s tiltólistámat, nem is tudom miért nem tettem még vissza rá pockot. De'ha'már így szóba jött..:)
  • Pares
    De érted, már vagy tucatszor ideírta, de még csak ma délután kezdte játszani a játékot...
  • Fpocok
    Nem hagylak cserben, ne aggódj.

Sárkánybogár? WTF?
  • MerlinW
    Már hiányoltam, azt hittem ma nem írod be...
  • Pares
    Valami csak most jutott eszembe: Nem találkoztam Conrad Vernerrel. Mondjuk lehet azért, mert térddel gyomorszájon rúgtam és elküldtem a búsba a második részben...
  • Atilorn
    A hörcsögöt elkaphatod. Ott rohangál Jack régi búvóhelyén. A halaimat meg visszakaptam Kellytől, mikor találkoztam vele. Magával vitte őket.
  • Pares
    Szóval akkor mi alapon húztad le eddig?

Amúgy nekem 47 órába tellett kijátszani a játékot.
  • Fpocok
    Igen.
    Most kezdtem csak délután.
    Előtte lenyomtam első kettőt kb 60 óra összesen. Maximálisan ki akarom élvezni :D
  • jarlaxxe
    29 óra volt ha az elcseszett endinget nem számolom mert azt a órát háromszor is viszzajátszottam ugyanis nem akartam elhinni, hogy csak ennyire telett a BW-tól.
  • Evoluti0N
    Na mindegy, nem fogom ez miatt főbe lőni magam :)
  • Evoluti0N
    Hát egyesek 20 órát írtak, én 37 körül tartok és még nem vok a végén. Szal attól függ, h mennyire ráérősen nyomod :)
  • Pares
    Mármint a játékból? Hát ha magamra nézek, akkor még vár rád nagyjából 30+ óra játék. Várjunk csak... Te csak most kezdted el játszani a játékot?
  • Voronyezs
    akkor az olyan h meghaltál, és van menü, load meg tán resume asszem...
  • Voronyezs
    Nem tudom, de engem is felkúrt :D gyűjtögethettem össze a hajóról, meg aztán eltűnt a höri meg a halak...undorító :D
  • Fpocok
    Mi van akkor, ha elkap a hajó a csillagtérképen?
  • Fpocok
    3 és fél óránál vagyok és csak MOST fejeztem be a hajó felfedezését. Sok van még hátra? ^^
  • Voronyezs
    Nekem sima dobozos, és meg lehet fordítani... lehet h neked nyomtatási hibás pont...
  • Pares
    Az külön tetszett, meglepődtem, amikor kergetnem kellett az űregeremet :D
  • Bullitt
    Gyűjtői fémdoboz és egyik oldalán Femshep, másikon Maleshep van. Elvileg a simánál van ez a megfordításos dolog, bár ha jól emlékszem Xboxos dobozon prezentálta a BW anno egy videóban.
  • szomferi
    ja, most már azért is mentek óránként, mert ha olyan dologba futok bele mint ennél a résznél, tökönszúrom magam :D
  • Evoluti0N
    Más: Nem arról volt szó, h a borító olyan, h a a belső oldalán Femshep van és meg lehet fordítani? Nekem a belső fele üres. Vagy ez csak a gyűjtőiben van így?
  • jarlaxxe
    Nekem a hörcsögöm is dezertált, pedig nagyon jó arc volt.
  • Pares
    Kussba' legyél már.
  • Evoluti0N
    Na nem csak nekem volt ilyen problémám. Szerencsére találtam rá megoldást, szal nem kell letöltenem a gémet. Most jön lefelé a From Ashes és utána gém :)
  • Fpocok
    Melyik fasz volt az, aki elvette a modelljeimet és szétszórta a normandyn? lol
  • RAMyMamy
  • jarlaxxe
    Ha importált karival játszol alapból rpg modba indul.
  • Fpocok
    Nem.
    Ennyi az egész. Le van butítva a játék...