Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
nekem ennyi elég volt, csak a hatásra voltam kíváncsi 😄D de akkor olyan amit reméltem: trailerek csak bevezetõ jellegûek, vége olyan amilyet megérdemel, közepe meg szintén komoly h ne lankadjon a figyelem 😊 - szavaid alapján feltételezve

hát, ütõsnek ütõs (legalábbis, amit a videófájlokból kibogoztam), és ott 3x2 lehetõség lesz a végkifejletre, bár egy bizonyos ponton mindegyik lehetõség találkozik.
NE KÉRDEZZETEK ENNYIT, MERT A VÉGÉN MÉG FELÉPÜL BENNETEK IS A VÉGKIFEJLET, CSAK DARABOKBAN 😄

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

nyirog
tehát ha ez bevezetõ szintû akkor értsem úgy h a közpén is beveztõnél nagyobb szintû jelenetek lesznek? Vége meg akkor megkérdõjelezhetetlenûl ütõs 😊

Itt a GameTeVe.hu elõzetese, ebbõl sok minden kiderül:
ez inkább amolyan bevezetõ, a fõ poénok a végén vannak.

nyirog
igen, jobb ha le se írod 😊, viszont megnyugtató h akkor nem ez a videó a játék tetõpontja, így sokat nem vétettem vele h megnéztem 😄

Ok, akkor nem mondom el, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...hogyan lõném le a poént 😄

Mimasz
NEEE még spoiler be seee!! Tuti megnyitnám!! 😄DD

ugyan, az még semmi 😉 (mondanék én ár dolgot még, csak akkor lelõném a poént, meg a végkifejletet)

<#wow1><#wow1><#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tails
Logikus lenne hiszen a protikat is így gyõzték le.

Cool story bro!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tesó07
Egy kis off: MS pontot lehet nyerni állítólag: ITT

RMCF

PiszkosFred
Koltoi tulzas az "elvertek oket" 😊 Egy Reaper volt, aki elesett ott, de elotte meg az is akkora pusztitast okozott, amelynek nyomait meg 2 ev mulva is javitottak/takaritottak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pontos infóval nem szolgálhatok ezügyben, csak egy ténnyel
A Citadell a mi részünkrõl rendkívül fontos része lesz a 3-nak, így ha a Reaperek használni nem is, de megvédeni mindenképp akarják, ezért a végén már a Földnél lesz az objektum

Shephard nem kirekesztõ!
Férfi vagy nõ neki egyremegy!

Más.

Szerintetek a Reaperek idõvel betámadják majd a Citadellt? Nem kizárt hogy böki a csõrüket hogy a 1-ben ott elverték õket szóval a legkevesebb, hogy megpróbálják eltörölni a tanácsot. Így csapást mérhetnek a fajokra is.

Szerintem nem kizárt hogy a játék egy pontján lesz támadás a Citadella ellen.

Mit gondoltok?
BoneDragon
Nem valami jó minõségû az elsõ 2 rész trailere, de azért észrevehetõen sokkal szebb lett a grafika...
Legalábbis szerintem, de biztos ezt is megcáfolja majd valaki.

koschwarz
Miért kéne a nõnemûnek humánnak lennie? 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PiszkosFred
Majd itt (is) jon kepbe az, hogy mikent dontottel korabban egyes szituaciokban. Pl a Rachni kiralynot megolted e az elso reszben, vagy sem. Ha nem, akkor a masodik reszben mar ertesul rola Shepard, hogy a kiralyno toborozza a sereget, es kesz csatlakozni a Reaperek ellen, amikor "itt az ido". Ha megolted, akkor ertelemszeruen vele egyutt kihalt a faj ott a Noverian.

Es meg ki tudja, milyen aprosag, es evekkel ezelotti dontes fogjak a "grand finale"-t meghatarozni. Biztosra veszem, hogy sok homlokcsapkodas lesz az elso ME3 vegigjatszas soran, amikro kiderul, bizonyos tetteknek mi a hatasa a vegiteletnel.

koschwarz
Nem tudom felmerült-e már, de a gameshop-on csak 7990 ft az alap kiadás, igaz semmilyen dlc nem jár hozzá. Akit hozzám hasonlóan ilyen-olyan dlc fegyverek meg páncélok nem érdekelnek, és inkább küldetéses dlc-kre költené a pénzét, annak megérheti ez.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Parasite Eve 2, best game EVER!

xblades
Inkább az elsõ rész igaz mivel nem volt hosszabb ideig kitéve neki mint azok akiket már befolyásoltak.

Viszont azt nem értem a videokon csak az eddigi megismert fajok hajóit látjuk akik elvileg nem elég haderõ a legyõzésükhöz.

Ami még érdekel majd a végén elvileg az a lényeg, hogy elég sereget gyûjtsünk azért hogy pozitív végkifejlet legyen a mostani ciklus lényeinek így vagy úgy, akkor a másik vége az hogy a Reaper-ek elfoglalják a galaxist?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

XD
Azért nem csak embert (és nem mindenesetben humánt 😉)

wedge31
Shepnek csak két dolog tölti ki az agyát, minél több embert lelöni és minél több nönemü humánt lefektetni, ezért aztán immunis minden agyi behatásra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Meg õ a fõhõs, azért ezt se felejtsük el 😄

a sulykolás sikerességéhez hosszabb kitettség kell, na meg van egy olyan érzésem hogy Shepard valamilyen szinten ellenálló vele szemben

Remélem nem gond, de hoztam nektek egy kis trailer csokrot, amiben egymás után van a 3 rész launch trailere.
Érdekesség, hogy a trailerben az elsõ részben Ashley halt meg, erre a 2-nél õ van a Horizonon XD

Errõl jut eszembe: az ok, hogy a reaperek sulykolással "hódoltatják be" a tagokat, de ha Shepard ekkora veszély számukra, miért nem készítik ki õt is ezzel a módszerrel (tudom, nem hiszik veszélyesnek, és nem lenne értelme a játéknak 😄 )

xblades
Igen <#mf1> hulljanak csak ha már nem hittek nekünk.
Kíváncsi leszek a "sujkolást" hogyan fogjuk semlegesíteni és hogy kit fognak vagy kiket befolyásolni (ez már lehet Spoiler esetleg a tanácsot mert eddig nem léptek) ???

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

PiszkosFred
Kosz a tippet, de a vicc topik az altalanos temak kozott van.

Szolnokboy1
ha lehet még HG-ra javasolni, akkor mindenképp cdr74-et mondanám!! vele jól járnátok.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Renjike
köszönöm.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
Hidden trailer (ûrcsatás) videót sajna nem tudtam beszúrni :S

orichalcos
Originen preload volt, leszedtem, majd katt a játékra és ott lehet a dlc-ket is szedni.

BIoware pont itt a legolcsóbb:

http://uberkonzol.hu/pontkartyak/bioware-pontok-pc-letolto-kod-pc

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
ez honnan? 😮 én nem találtam.

mindenhol 4000 forint a 1600as pontkártya? :S

El tudnám képzelni ahogy Shepard levág egy ilyen táncot a tanácsnak 😄

Bárcsak... 😊
Mellesleg azt kívánom hogy csak egyszer mondhassuk a tanácsnak azt hogy "hát nem akarom azt mondani hogy én megmondtam, de én megmondtam"
Igyekeztem nem figyelni. 😊
Aki egy kicsit is figyelt, az mondjuk kb. két hónapja tudhatja, hogy így lesz.

Csak az elsõ 5 percet néztem meg de azon vigyorogtam hogy végre...

nem csak mi vagyunk szxban. Ezt már kissé nehéz lenne egy "Ah yes the reapers." -el elintézni.
orichalcos
Persze. Proxy aktiválás.

jarlaxxe
Szerdán már valszeg lesz crack hozzá.

JethroHUN
Kézhez kapom a játékot kedd-szerda, de még várjak, persze... biztos van módja h 6-án játszani lehessen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

orichalcos
Amúgy meg tessék bizonyíték, lehet bioware pontokkal dlc-t venni:

orichalcos
DATA CHECK

Na akkor várunk keddig. (mondjuk érdekes mert amcsi proxyval is 9et ír nem hatot)

Viszont akik originen vették játékot hivatalosan 8-án kezdhetnek. Legalábbi s ez állt az EA levelében amit kaptam.

Ha nálam meghallt Wrex meg Baka is már, akkor gondolom ne számitsak arra h a Krogánok segiteni fognak?

Olvasd újra. 😊