Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
ennél egyszerûbb😊

Nem Te írtad az elõbb, hogy konzolra nincs kalóz verzió? <#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Ennyire.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Még mindig nem hiszem el, mert bár nem nagyon tudom, hogy mûködnek a tört konzolos játékok, de tényleg ennyire egyszerû lenne?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Marci0115
hát nemnagyon tudna csekkolni dátumot, mert live-ra nem megyek igy frissiteni se tudja magát a gép 😊

Értem én. PC-n is kint van már két napja, de játszani nem lehet vele, mert csekkolja a dátumot. Vagy konzolon nem? Fura...

cataflam02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warez és úgy fest nincs

One more story

Fpocok
Ott nincs semmi. Csak berakod az írd DVD-t, és mehet.

Marci0115
hogy lenne? ki van flashelve, live-ra meg nem lépek fel

TBTPumpa
XBox 360-ra és PS3-ra már kikerült a virágbolti verzió, úgyhogy játszhat vele.
Most kell csak vigyázni, nehogy Spoileres dolgokba fussunk. YouTube-on is már vannak videók a játékból, de az EA elõszeretettel lövi le õket! <#nevetes1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

És ott nincs release date check?

Marci0115
mit dehogy?(xboxon játszok)

Ja persze.

Marci0115
nah elkezdtem a játékot, pár küldetést megcsináltam de eddig nem nagy szám szerintem, meg ez a reaperes csillagtérkép érdekes lett

Ááá dehooogy... <#rolleyes>

Tõlem is +1.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fpocok
Nem kell bezárni itt semmit. Lehessen má beszélgetni a játékról. Az elsõ pár napokban meg a spoilert mindenki spoiler mögé rakja... aki meg megnézi, az ÍJ.

wesker24
+1 szavazat Tatyla-nak ! <#eljen>
Én nem szeretném ha lezárnánk a topikot. Szeretem itt olvasgatni a belinkelt dolgokat. Ha valaki nem akarja spoilerezni magát, akkor csukja be a szemét 😄
Megjelenéskor meg úgy is mindenki a játékkal lesz el foglalva. Én biztos nem érnék rá spoilerezni 😄

Addig meg... nem tudom. Esetleg lehetne linkelgetni jó kis zenés videókat. Pl.: MikkroBitti legújabb videója nagyon ott van.

Fpocok
Konzolra nincs warez. Egyikre sem.

Vraaanyek
támogatom, mert azt úgysem tudom tartani, hogy ne olvassam a topikot 😄 ha le lenne zárva addig, akkor ez megoldódna 😛 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ha tényleg jelen tudsz lenni egész nap támogatlak.
+1 (de ugye tényleg lesznek maláj kurvák? 😄)
cataflam02
Vagy március 6-tól nem olvasol semmit, ami Mass Effect 3 ? 😄

One more story

Szerintem az lenne a legjobb, hogy Március 6-tól úgy 15-ig lezárnánk a topikot. Így 100% a spoiler védelem.

<#eljen>

PiszkosFred
Meg igerd meg a premier utani 2 hetben takaritod a spoiler tag-ek nelkuli spoilereket, es instant tied a HG 😊

+1

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tatyla
szavazzatok rám amit ígérhetek :

-nem diktatórikus rendtartás
-semmi rajongói elfogultság
-napközben egész nap itt vagyok ha más nem telefonon keresztül
-maláj kurvák,örök élet,ingyen sör 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maximus4
Tartsunk szavazást és akkor hamar meg lesz😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fpocok
Már kint van, szóval ideje lenne.

+1 tatyla

Tatyla
de Pares 😊 #8062

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maximus4
Én nem láttam,hogy valaki szavazott volna rád és igazából eddig senkire sem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tatyla
én már jeleztem mailben a moderátoroknak szabályszerûen hogy vállalnám...

Maximus4
Srácok!
Nem kellene elsiklani a házigazda választás fölött,mert ha megjelenik a játék,itt elszabadul a pokol és kell valaki aki rendet tart😊

És a csata legdurvább pillanatában Shepard felébred otthon az ágyában, és kiderül, hogy csak legénybúcsúztató volt és a haverja valami lejárt nyavajával itatta le XD

Szerintem álljunk le az offolással 😊

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

cataflam02
Vagy félálomból felébred Chuck Norris és hazapaterol mindenkit 😄

One more story

Ezek szerint te is láttad a videókat 😊
De az Enterprise-t kihagytad 😉

PiszkosFred
Aztan begurul Lali meg Saaanyi az Uvegtigrissel, majd Bajusz fotorzs hazazavar mindenkit. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A földi csata felállása: Normandy+minden ismert faj az egyik oldalon (+-néhány, de ez már a mentésektõl/döntésektõl függ), másik oldalon a Reaperek, mögöttük a Citadell, de az inkább a reaperek védelmének "örvend", tûzerõt nem jelent

Ez eddig a legjobb bejegyzés. A Reaperek lebuldózereznek mindent maguk elõt...

"You know things are really bad when a Batarian commander is begging humanity for help."

Akkor rosszul láttad, mert abban a Hidden Trailerben pont hogy voltak Quariánok, Turiánok, Asari hajók, stb.

cataflam02
De nem 😄 Ki kockáztam a launcht + a másik videót is, és van egy csata a földnél, de ott nincsenek kvariánok se gethek (vagy csak én nem láttam) és van egy ahol csak a kvarián flotta és pár geth hajó látható, de biztos hogy nem a földi csatából való a jelenet. Na mindegy majd kiderül.. remélem azért nem lesz igazam!

One more story

Hát gondolom mivel Anderson a Földön van.
Dehogynem,a launch trailerbe kb ezt látod. 😄
Optimus Prime
Nem nagyon olvastam vissza, meg játék híján nem is fogok. De tetszik a Launch Trailer, elég ütõs lett. Látom lesz benne rendes románc is, nem olyan awkward szintû, mint a 2-ben. Mintha Mark Meer fejlõdött volna színészileg. Látom lesz Hackett is bõven, mintha Jack-et is láttam volna. Meg a Geth ugye Legion?! De miért van Udina a Tanácsban? OK, biztos számítani fog az én mentésem.
Látom az invázió nem a csúcspontja a játéknak, ezt már rég tudjuk. Ezt a játékot az epic ûrcsata és finálé fogja feldobni és vinni. Az elõzetes vége gondolom kicsit spoileres, kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl. De mintha a Halo elõzetesbe is ilyesmit láttam volna. Gyanítom van valami közös a Reaper-emberek-Föld-Prothean dologban. Remélem legalább fele olyan epic és jól rendezett finálé lesz, mint az 1-ben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

cataflam02
Kérdés 😄
Tudom hogy hülyeség elõre lespoilerezni magamnak a játékot😞 De! Megnéztem azt a hidden trailert, és látom elég nagy ûrcsaták lesznek... viszont amit sajnálok (úgy fest nem lesz összevont flotta ? értem itt tanács fajok emberek gethek kvariánok stb vs kaszások ?)

One more story

Utálom a batárikat de most megsajnáltam õket.

ANN News - Batárik Talán könnyebb lesz velük szövetséget kötni?

Vicces, nem is tudtam, hogy Garrus raccsol, de hát ez van, biztos megártott neki a "fejlövés".😊
nyirog
kíváncsi vagyok h akik iponon rendelték be vajon õk is hozzájutnak e a futártól a játékhoz 5.-én vagy 6.-án... (?)<#confused>

remélem ez még nem a spoiler kategória...ezesetben elnézést kérek

Annyit mondok még, hogy a lenn látható ûrcsata jelenetei a játék bik fájljaiból vannak kihalászva (tekintetbe véve, hogy én már megnéztem mindet).
Amúgy ahogy látható Shepard betartotta az Andersonnak tett ígéretét:
"I'll be back for you, and I'll bring every fleet I can"
Mondjuk nálam nem az a háromágú hajó lesz a flottában, hanem a Destiny Ascension 😉