22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mkfdd #11261 Szóval ennyit azokról, akik szerint a befejezés kinyírta a franchise-t :P -
mkfdd #11260 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja a 3 befejezésből kettőnél nem írja újra elvégre a reaperek is továbbra is működőképesek. Valószínű hogy az elpusztítós befejezés sem írja újra. -
Pares #11259 Kötve hiszem, hogy átírná az univerzum fizikai törvényeit... az már kicsit meredek, meg szó sem volt ilyenről... -
mkfdd #11258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A technológia ismerete adott. Abban az esetben nem lehetne csak újjáépíteni a dolgokat, ha a Crucible a fizika alaptörvényeit írná újjá (legalábbis a mass effect univerzumán belül mielőtt valaki letrollkod:D). -
Pares #11257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát egyértelműen látni, hogy nem úgy robbannak fel, mint az Arrivalban, hanem a pörgő kerekek közti energiát adja teljesen tovább, és nyilván kissé megrongálódik, de azt nem látjuk, hogy teljesen felrobbannának. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a végén amit mond a gyerek a robbanásról, hogy "destroys.. even most of the technology you rely on" az akkor annyit tesz, hogy felpukkannak a mass relék/hajtóművek, aztán csak össze kell őket rakni újra, és minden a régi? -
mkfdd #11255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aaaaah egy csomóan azt hiszik mindenfelé hogy a catalyst maga a gyerek, és mit keres ott :D Ha ennyire süsü néhány ember, nem csodálkozom hogy nem értik a végét és arra hivatkoznak hogy a vége logikátlan...
Egyébként jobban megnézve nem is semmisülnek meg teljesen a relék. Az igaz hogy leszakadnak róla darabok, meg a közepén a nulladik elemet benntartó szerkezet szétesik, de gondolom az az elszabaduló energia (EMP?) ami lefedi az egész galaxis annyi energiát elszív hogy a reléknek nem marad elég energia az öngerjesztő folyamat fenntartására, és a kiszabaduló nuladik elem is csak apróbb robbanást okoz. Meg is van magyarázva miért nem szupernovaként robbannak fel, de miért semmisülnek meg. A relék maradványai ott vannak, semmi mást nem kell tenniük a hálózat újraindításához mint némi tatarozás meg bányászat. :P -
Első végigjátszásra nem sikerül Kellyt románcra birni de most kitartóan visszajártam hozzá és meglett az eredménye még egy fényképet is adott. Nem tudom majd Tali mit szól a dologhoz...
-
Gábsz88 #11253 köszönöm a segítséget!
-
Pares #11252 Youtube-on megnéztem azt a beszélgetést, bár a küldetést, ami vele kapcsolatban van nem. Majd következő végigjátszásra még jobban odafigyelek mindenre, mert bár 1000x bejártam a Citadellt, így is lemaradtam csomó dologról... -
Hoz_Hun #11251 Ha ME2-ben Illiumon elzavartad, akkor meghal a hülyéje és milyen csúnyán. Benne van a hírekben. :) -
Hoz_Hun #11250 Ja és azzal kezdte Konrád, hogy ne haragudjak, mert Illiumon idegességében megvádolt azzal (ME2-ben, ismert bug), hogy pisztolyt nyomtam a képébe, pedig nem is (paragonként ME1-ben nem tettem ilyet). Hát itt elmosolyodtam. :DD -
SaGa Jr #11249 Amikor leadod a feladatot akkor jön elő a csóka (lényegében a feladat leadását követő videó részeként jelenik meg nem mint általad társalgási céllal aktiválható delikvens) és lesz egy interakció és ezzel vége is a vendégszereplésének. Ott kéne lennie. Én az első rész végén el is hajtottam a hülye gyereket, aztán a másodikban lazán tökön rúgtam azt mégis találkoztam őkelmével.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Attól függően hogy egy bizonyos feladatot teljesítettél avagy sem az első részben életben marad a delikvens vagy "hősi halált" hal. -
Hoz_Hun #11248 Pedig kár lenne kihagyni Konrádot. Hidd el. -
Pares #11247 Na ez érdekes, mert ezt a feladatot megkaptam és teljesítettem is, de nem vettem észre Konrád elvtársat. Legközelebb jobban oda kell figyelnem, köszi az infót. -
Gábsz88 #11246 sziasztok! a segítségeteket kérem. ahogy elindítom a mass effect 3at minden remek, csak az ég olyan fehér hogy semmit nem látni. valami ötlet? -
SaGa Jr #11245 Az nem számít neki. Én is hasba rúgtam a kis köcsögöt, mégis találkoztam vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lényegében a cerberus támadás után lehet vele összefutni a citadel refugee-s dokkjában, de nem őt magát találod meg, hanem a második beugróban ahol a dokik melóznak, az egyik doki panaszkodik hogy valaki lecsapta az összes medigel adagolót. Ez lényegében egy feladat ami nem kerül be a journal-ba. Na az itt található (ezen a területen) 3 adagolót kell megjavítani aztán lejelenteni a dokinak. Ekkor jön elő a Konrád kölök. -
Cef #11244 A béke elérése több tényezőtől is függ. Én átírtam őket a 2-ben, sikerült összehoznom a békét, de tényleg több dolog függvénye.
-
Hoz_Hun #11243 Jól sejted :) -
jocika #11242 Azt jól gondolom, hogy az orvosi szobában, ha resetelem a társak "erőit", akkor újra oszthatom a pontokat? -
SaGa Jr #11241 Nem csak a kiosztott talent pontok törlődtek és várnak újra elosztásra? Ilyen előfordulhat, főleg ha valaki kicsit turkál a játék file-jai között és módosítgat ezt-azt. -
Hoz_Hun #11240 Mentett állás visszatöltése nem segít? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol most vagyok a földön és valamiért ledobta lvl 55-röl lvl 1 re a karakteremet ez bug vagy ez komoly : D -
Hoz_Hun #11238 Igazándiból az a rossz ha átírod őket. Jobban jársz ha felrobbantod. De nem létfontosságú. -
Negritis #11237 nemtom volt-e már róla szól, de a 2ben van a legionos loyality küldi
ott ha életbe hagyom a rebellis Getheket akkor mi lesz az eredménye itt?
mármint nagyobb WE-t képviselnek a gethek vagy nehezebben intézhetőek el, vagy nem megoldható a quarian-geth béke?
fontos lenne mer most csinálok egy 'új' karit 1ben :D mer ugye csaj még nem volt :P -
Hoz_Hun #11236 Nem nagy gond valóban. Nálam ott volt és dumáltam is vele. A térképről ezután eltünt, aztán késöbb fizikálisan is lelépett. -
Pares #11235 Épp ezt mondom, hogy szépen felvettem tőle még a támadás előtt, megcsináltam, megkaptam a War Assetet érte rögtön, de a támadás utánig már nem mentem vissza a Citadellre, és Barla örökre eltűnt, nem jelent meg többé, még ha a térkép azt is jelezte, hogy ott van a banknál. Ettől függetlenül a feladatot teljesítettnek vette, megkaptam érte a War Assetset, csak Barlával nem tudtam már beszélni. Nem nagyon gond végülis. -
Hoz_Hun #11234 Azt nem tudom. Én visszamentem és dumáltam is vele. Közölt, hogy most le fog lépni. Úgy emlékszem nekem csak ez után tűnt el a journal-ból. Nem lehet, hogy nálad azért tünt el mert nem adtad le időben, így teljesíthetetlenné vált? Megkaptad a War Assettet érte? -
Hoz_Hun #11233 Kérdés: Thessia-n a gunship, amelyik segít nekünk, megmenthető? Nekem nem sikerült időben kilőnöm azt a két repkedő reaper micsodákat. Nagyon hevesen támadtak közben. -
Pares #11232 Igen, de nem kell hozzá visszamenni, legalábbis én nem mentem vissza Barlához a Citadell megtámadása előttig, mégis elfogadta a küldetést. -
Hoz_Hun #11231 Így van. Tulajdon képpen a Barla Von küldit Tuchanka előtt kell teljesítened. Utánna már nem lehet. -
Ha nem csinálod meg a citadel megtámadásáig akkor is eltünik, nálam legalábbis így volt. -
Hoz_Hun #11229 Barla Von-hoz Liara küld. Ő pedig továb küld a questre. Ha megvan a quest nála kell leadni. Utánna nem sokkal lelép. -
olyan másnak is van, hogy bizonyos mellékküldetéses emberkék nem látszanak, oda megyek, ahol lennie kéne, de nincs ott? (pl.: Barla von) -
Hoz_Hun #11227 Én is úgy csináltam, ahogy SaGa Jr. Csak én a priority feladat közvetlen előtt és után rögtön a Citadellára mentem, leadni a küldiket (és felszedni az újakat), mert ott is belehet bukni így párat. A legyegyszerűbb, ha landoltunk a Citadellán akkor a térképre kapcsolunk és végiglapozzuk. Ha látunk új nevet rajta akkor ahoz az illetőhöz megvan már a quest és le lehet adni (neve ezután eltünik a térképről). A felvehető (mellék) questet nem jelöli a térkép, tehát érdemes végig kocogni a citadellán. Ja és mindig, mindig benézni a Spectre bázisra, megnézni a gépet és a Spectre boltot. Ha esetleg kihagytál egy melléküldiben egy quest ithem-et akkor azt itt megveheted utólag. Így teljesíthető a quest.
Van olyan quest, amit az elején megkapsz, de a hozzá tartozó bolygó csak jóval késöbb lesz elérhető. -
SaGa Jr #11226 Ahogy tetszik (minden feladat aminek nagyjából ismert a helye az kékkel fog villogni szóval nem csak az elsődlegesek avagy priority feladatok, plusz az elvégzett melók leadási helye is ugyanígy mindig villogni fog).
A priority-s feladatok (amiket a journal ekként nevez el és tulajdonképpen ezek a fő feladatok) azok a fő vonalhoz tartoznak, bizonyos feladatok és rendszerek csak ezek teljesítése után kerülnek elő, mások meg ezek teljesítése után eltűnhetnek (például Tuchanka-n a bombás feladat teljesítése "időhöz" kötött bár itt nem szó szerint időt kell érteni, hanem ha nem teljesíted azt mielőtt elvégzel 3 másik feladatot, magyarán amint elérhető max 2 egyéb olyan feladatot végezhetsz el ahol akcióba kerülsz a csapatoddal, akkor azt a melót bukod, failed lesz és nem végezheted majd el).
Szóval egy jó módszer tud az lenni, hogy megcsinálsz minden nem priority-s feladatot amit találtál/felszedtél, aztán mész elvégezni a proiority-s típusokat. Aztán vissza a citadel-re, végigmászkálod és begyűjtöd az új feladatokat azt ismétled az előbbi metódust.
Minden rendszerben érdemes és kell is kutakodni a scanner használatával. Igen, a reaper-ek jönni fognak, ekkor meg kisuhansz a rendszerből és visszajössz, ekkor lesz pár másodpercnyi előnyöd hogy egy eddig még nem kutatott helyet lecsekkolj. Felszeded amit lehet aztán mehetsz a következőbe. Alig 1-2 rendszer van ahol scanner-rel nem lehet találni semmit, de általában ezekbe visz majd feladat később. A reaper készültség meg akkor nullázódik ha elvégzel egy bolygón valami feladatot (amikor harcolnod is kell). -
saiyanjin #11225 Sziasztok!
A Galaxy mapon a kékkel világító küldetések az elsődleges és sürgős dolgok, vagy pedig a főszál ?
Továbbá van sok reaper hadihajóval jelzett naprendszer, ott kutatásokat lehet végezni de mindig megtámadnak egy idő után a reaper hadihajók.Továbbá vannak naprendszerek ahol nincsenek hadihajók.
Kérdésem milyen sorrendben érdemes ezeket végrehajtani.Válaszotok előre is köszönöm!ÜDV -
SaGa Jr #11224 A phaeston pontos?
Én korántsem nevezném annak (nem úgy a saber és a mattock pukkantyúkat, na azok tényleg pontosak bár nem is lőnek olyan gyorsan).
Elsőre is meg lehet találni a kérdéses fegyvereket, ahogy az összeset ami nem DLC-s.
A Falcon például a játék vége felé kerül előSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, a Sabre előbb is megtalálhatóahol a cerberus fő bázisán beküldted a falba a vadászt, ott bemész és mindjárt ott lesz a földön a roncsok/romok között pont mielőtt a nyitható ajtó elé érszSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Priority Horiznon feladat során és ez sincs eldugva -
Barnez #11223 Heh, a fanok már csinálják a saját endingjüket... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pares #11222 Akkor legközelebb játszd ki minimális haderővel, majd meglátod...