Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Betûszín,méret miatt?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zzeN
Amúgy tökéletes lenne a háttér, csak a kommenteket és amit írok elég nehéz elolvasni. Ha maradna a komment rész olyan mint az alapnál, akkor szerintem fasza lenne.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

akarhanyszor latom ezt a femshep kepet, mindig az jut eszembe, hogy tudtak ilyen csunya karit csinalni 😄
eskuszom a kis horcsogarcu kis voros default femshep me1 es me2ben 100x szexibb volt mint ez a semmilyen az me3 kepeken es videoban.
no mind1 en az me1 defaultot fogom importalni (nekem bejott a me1-2 default male es female kari is, nem valtoztattam rajtuk)

anti hero

Maximus4
Döntsétek el majd mi legyen,de ha benn marad,akkor is ki lehet kapcsolni és megjegyzi a böngészõ a beállítást és visszaáll a régi sg kinézetre.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nyirog
egyetértek

Nekem tetszik.



Rage47
szuper a banner, de nem látom mit irok 😄
TBTPumpa
Szerintem király!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zzeN
Maradjunk az alapnál szvsz😊 Alig lehet átlátni...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maximus4
Akkor nézzétek😊

Fpocok
Nézzük meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

orichalcos
Tedd be egy fél órára, hátha tetszik a népnek.

My streams: https://beam.pro/oriic

majd azzal az EA accountal érdemes játszani amivel aktiválva volt a 2. részben a Cerebrus network vagy mind1?

PSN ID:misi2mezei

TBTPumpa
Origin név: TBT1989

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ProGabe
az nem lenne rossz, ha lenne minden topikban, mert sokszor nagyon béna háttérképeket tesznek be a topikokba 😊

origin név: progabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zzeN
Egy z betût kifelejtettél😊

orichalcos
Origin név: Oriic

My streams: https://beam.pro/oriic

Maximus4
Bocsánat,javítottam!

nyirog
Hát próbáljuk ki, max visszaállítod erre

zzeN
Az enyém vagy semennyire nem látszódik, vagy kihagytad?😄

nyirog
Tökéletes 😊

Maximus4
Amúgy csináltam ki-be kapcsolható topikdizájnt is,csak nem tudom milyen lenne a fogadtatás😊

Renjike
oooooooooooooooooooooooooo látom 😄DDDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
én nem látok semmit , arról a visszaszámlálóból sem amirõl régen beszéltetek? 😮 mivan itt nálam... 😄

Tatyla
tökéletes szerintem,az enyém ugyan úgy Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zzeN
Enyém: zzzEN

Maximus4
Így jó lesz srácok?

Renjike
enyimé: BadOutSeven

nyirog
Origin név: Nyirog

és köszi ^^

Vraaanyek
Origin név: vranyek

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Maximus4
Igen,segítek szívesen,csak majd mondjátok a neveket.

Tatyla
rendben már Maximus is kérdezte és kértem hogy csinálja meg mert én nem igen értek hozzá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Renjike
<#eljen>

penge96
Támogatom!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nyirog
Házigazda figyelmébe: ha megjelent a játék és akinek eredetiben van meg, azoknak a multis,origines nicknevét berakhatnánk a nevük mellé h ne kelljen mindig írogatni és így mindenki könnyen megtalálja egymást (mint anno a 2010-es need for speed hot pursuit -nél).

Igen, az importált karakter arcát is lehet változtatni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Renjike
ki az az állat aki ezt kicsánta? 😄DDDDD te jó isten <#taps><#taps><#eljen>

Kérdés , ha Fem shepet kezdek most elölrõl , importálom , hogy fog kinézni a 2. részben . ha hülyen akkor tudok rajta változtatni valahogy?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Renjike
olvass vissza , jók lesznek , nem tudom már melyik kolega (bocsi) mutatta hogy originen Pre load után mutatja hogy 800 BW pontba fog kerülni a Protheanos DLC .

SgtMathias
Szóval a két megoldást összekombinálták? Érdekes! Köszi az infót!

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Valaki linkelt egy screenshotot pénteken, ahol irva vagyon Origin kliensben hogy BW pontért lehet venni DLC-t.

SgtMathias
Még Tescoban is szokott lenni. Apropó Bioware pontok. Biztos volt már róla szó, de a Mass Effect 3 DLC-khez is jó lesz vagy azokat majd originen keresztül lehet megvenni?

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Fpocok
ide kell belogolni accounttal és akkor ott tudsz venni. Csak jelenleg nem megy az oldal valamiért.

wedge31
Pl a CD galaxisban de biztos lehet máshol is venni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Akkor úgy kérdezem hol? Most kezdem beleásni magam a témába és a biowarestore.com logikusnak tûnt de pontot nem árulnak :p

&#63743;

wedge31
Veszel, másképp nem megy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Az elsõ rész nagyon szarul fut, viszont a második rész már sokkal sokkal jobban van optimalizálva.

És hogyan lehet bioware pontokat szerezni?

&#63743;

DLC-k közül, ha gondolkodsz rajta, ajánlom az elsõhöz a Bring Down the Sky-t, a másodikhoz pedig a nagyobb DLC-ket, Stolen Memories, Overlord, Lair of the Shadow Broker, Arrival. A második rész esetében az utolsó kettõ a markáns, de az Overlord minden idõk legjobb lezárásával rendelkezik (szerintem, negyven éves fejjel ejtettem egy könnycseppet, annyira jól rendezték meg, pedig marcona egy állat vagyok, az asszony azóta is ezzel szekál), a Stolen Memories pedig egy plusz karakterrel szolgál, s egy heist mellékküldetéssel, ami félelmetesen James Bond-szerû hangvételt vesz a felétõl.
Bocs, ezt inkább PÜ-ben kellett volna.