Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Azért, mert be kell hozzá jelentkezned...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

TDC Geronimo

JÖJJÖN MÁR

Remélem keddre kihozza a futár 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Warezben kijött már az OST
SgtMathias
Szerintem is ez volt az egyik legszebb része a 2-nek.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Virágbolt részben van link

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

nyirog
tárgytalan, virágos néni felvilágosított

nyirog
Hol? youtubeon tudtommal nem a teljes van, torrenten pedig hiába kerestem nem találtam

A lego sztem egy örök szenvedély, csak manaság nem mindenkinek van rá ideje

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

nyirog
Háhááá, ismerõs 😄 ha már lego én nyáron ruháztam be egy lego vonatra és a megjövetele elõtti 2 napban teljesen örömtombolásban voltam, aztán mikor összeraktam csak 20 percig néztem nyálcsorgatva h régi vágyam ha megkésve is de teljesült 😄DD

Majd felpörög 6-a után. Bér ez igaz erre a topicra is.
Amíg várakozunk: Ez sztem a 2. rész legjobb része, és bizonyos szemszögbõl a 3-ban is aktuális

van demó fordítás esetleg?megkérdezhetem? 😄

Én most hallgatom az OST-t. Elég jó.
Nekem az ezrelékek pörögnek a fejemben... <#wow3><#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mit napokat? perceket 😄

Hasonló a helyzet nálam is. Rég volt már olyan, h számoltam vissza a napokat. 😄
Hihetetlen, így belegondolva olyan lelkesedéssel és izgalommal várom a játékot, mint egy kisgyerek a karácsony legóját!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SgtMathias
Csak az elõbb nem jött be nálam.

Igen, ezt írtam reggel. Ha letöltöd a Kingdom of amalur demoját és végigjátszod megkapod ezt a páncélt + fegyvert

Megy az, csak nincs semmi fontos hír

Miért zárt volna be?

SgtMathias
Bezárt a Wirágbolt ? 😄

Kopiati
Isten áldja a gombot, THX, ezért nem szeretem a sötét háttereket, a részletek elvesznek rajtuk...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

H3LLBoY
Ezt a képet láttátok már?

Origin: hellboy4591

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Sajnos nem tudok, mivel nem magyarországi vagyok, ráadásul ez miatt jelent(ett eddig) gondot az Originen a dlc-k vásárlása, mivel Szerbia azon kevés országok közé tartozik, ahol nem lehet Originen keresztül vásárolni. Azonban a Mass Effect oldalán lehet venni bioware pontokat, ráadásul emlékezett is még a bankkártya adataimra a TOR miatt 😊
penge96
Van megoldás, drága barátom. Nézz feljebb, DESIGN KI!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kopiati
Ez a topik kinézet nem kellett volna..., nem szeretem az áttetszõ szövegmezõt, meg a sötét hátteret...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

TBTPumpa
CD Galaxisnál vagy az 576-nál tudsz venni BioWare pontokat!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ja és Origin név Rastafunrise
Semmi. Megtaláltam. Lehet máshol is venni.
Renjike
szerintem teljesen mind 1 ... két külömbözõ játék .. mentést meg így is úgy is külön tudsz importálni

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Én is jönnék majd hentelni ezerrel.

Origin : Zolix

valaki esetleg az elõzõ HSZ-emre?
Eléggé fontos lenne😊
Nem szeretném ha valami nem úgy menne ahogyan kell mert jelenleg van 1 Origines accom amit használok a BF3-hoz PS3-on,de a ME2 egy másik EA accal volt aktiválva.
Szerintetek akkor a 3-at is azzal aktiváljam majd?

PSN ID:misi2mezei

Húú de jó a topik kinézet. Grat hozzá.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Bioware pontokat digitális változatban csak Originen lehet venni vagy máshol is?
nyirog
amúgy bárki bámrit mond én a klasszikus megoldást jobban preferálom, nem tudom h így olcsóbb e vagy sem de én ilyen maradi vagyok<#beka3>

ok, peace <3

origin : bHalage

estenkent fent szoktam lenni, no de majd ha jon a retail akkor lesz nemulass,
nagyon kivi vagyok milyen enemiket tesznek meg bele+milyen palyak lesznek.

anti hero

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

cataflam02
Aki nem akar több spoilert véletlen se nyissa meg !!!!!
(tényleges információt nem tartalmaz de, azért jobb az elõvigyázatosság.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én hülye megnéztem a bonus jelenetet, a játék végérõl (vagyis csak hallgattam) és tényleg igaz az, amit anno a bioware nyilatkozott, lesz akinek nagyon fog tetszeni (szvsz KURVA JÓ :d:d:d) és lesz akinek nem.. kíváncsi leszek majd a reakciókra.. kik lesznek többen.

One more story

nyirog
akar amúgy vki még multizni demóban mielött lelövik, olvastam h multis profil megmarad mivel az az originhez van kötve, azt nem tudom h az adatok is - nem hinném 😛

Hû,micsoda dizájn.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem bírtam ki és belenéztem a játék elejének a végigjátszásába.
Így mindenféle spoiler nélkül három dolgot lehet elmondani a játék elejérõl: Nagyon pörgõs, folyamatosan peregnek az események. Az elsõ pályákon párbeszéd-választási lehetõségünk sincs sok, gondolom azért mert ennél a résznél a döntéseinknek még nincs igazán súlya. Harmadszor, nagyon állat, pörgõs, darkos és adja a Mass Effect hangulatot.
nyirog
igaz, de akkor is zavar kicsit jamaica 😄, de legyen neked igazad, jövõhéten kiderül 😉

Ryder62
Jó lett ez a vissza számláló 😊

Arrival fíling 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A külön hang és a hang + látvány szerintem ég és a föld.

MrDevil
Nem lehet valahonnan megszerezni a többi femshep kinézetének a kódját amik közül erre a gagyi vörösre esett a választás ? 😄

nyirog
huh, jó lett a banner 😊, amúgy meghalgattam a dlc-s csapattársunk pár mondani valóját és egy füves jamaicai niga jutott róla eszembe -.-, nem igaz h nem tudtak más mély hangút találni az õ helyére, pár dialógusánál annyira idegesítõen kivehetõ ez a gangxtás szlenges hangleejtés 😄

"Everyone, this must be the true Nigerian Prince! Donate as much as you can so he can extract monies locked away in foreign worlds!" xDDDDDDDDD

Igazából ez csak engem zavar picit, de nem számottevõen, sõt kb majdnem le is szarom, csak úgy megjegyeztem 😊 😄

Jaaaaaaj. Most látom, hogy legfelül van az. Persze csak az után vettem észre, hogy leírtam...

<#rolleyes>

Csak egy tipp: A fejlécbe nem lenne logikusabb, ha az N7 helyett a Mass Effect 3 felirat lenne?

Origin név: A4quattro_7