Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
zsigerbõl nyomtam 😄

konklúzió: meglesz ez egy lövésbõl is...
<#idiota>

anti hero

koschwarz
most miért bántod? írta is: egy lövés a sniperpuskából, aztán konklúzióként egy conclusive shot 😄DDD

egyébként sokszor én is elgondolkodom rajta, hogy is hívják ezt a lövés pontosan 😄
(concussive)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SötétBarom
"Conclusive" shot? 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

koschwarz
valószínûleg minden ellenfélbõl lesz majd a multiban, ami a single-ben is van. geth-ek, cerberus, reapers, begyûjtõk, zsoldosok, minden 😄

remélhetõleg...

Vraaanyek
Na, aki közvetlen konzolok szervizénél, avagy közvetve mass effect.hu-n keresztül rendelte a játékot, elvileg ma értesítik, hogy mi a stájsz' ! 😄
Ugyanitt el is fogyott az összes X360-as és PC-s gyûjtõi! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Szerintem lesznek Gethek is

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

nyirog
hát goldban én mindig csak a 6. körig tudtam elvergõdni, általában a ninja bitchek tettek pontot az ügy a végére; és igen jól látod sunyin de javítja még a távolból is tudja. sniperes bitch ellen sniperrel lövök egyet fejre és utána conclusive shot attól meghal, és hamar eggyel kevesebb van. silverben is küldi az atlasokat már 3. körtõl, fantomokat meg 5-6. körtõl, atlasokat hármasával vagy kettesével küldi silverben, goldban 5-6. kör fele hármasával meg négyesével jön atlas ahogy elnéztem 😄

Kíváncsi leszek h a cerberuson és a huskokon kívül lesz e még majd ellenfél pl zsoldosok (kéknapok stb), még õk egész jók lennének bele szerintem meg a mechkek a kettõbõl 😄

koschwarz
tényleg a fantomok a legveszélyesebbek, és idegesítõ, hogy egy erõs sztázison kívül gyakorlatilag mindenre immunisak (persze valami sebzést elszenvednek, de nem akasztja meg õket, amire ugye a legnagyobb szükség lenne, egyedül a sztázissal lehet, meg gondolom egy magasabb szintû cryo-val...). a turretek is genyók, de ha nem kap el véletlenül nyílt terepen, tehát ha fülelsz és ész nélkül nem rohangálsz össze-vissza, akkor azért annyira nem veszélyesek, csak kicsit túl sok idõbe telik szétkapni õket. meg elõször az engit érdemes kiszedni, mert ráadásul javítja a turretjét , ha jól vettem észre.

egyébként goldon már - ha jól emlékszem - a 3-4 körtõl jönnek atlasok (!), sõt már asszem a 4-5 körben jönnek fantomok, de abból is egyszerre sok...nagyon összehangolt csapatmunka kell hozzá, és magas skillek. ezen a szinten egyedül nincs esély akár egy ellen is. talán egy sentinel a láthatatlanaságával folyamatosan menekülve, vagy egy adeptus a sztázissal tud ellenük harcolni a többi kasztnak nem igazán van olyan képessége, ami hatékony lenne abban, hogy a fantomokat megállítsa, hogy egyáltalán valami érdemleges sebzés be lehessen neki vinni.

egyébként ha jól emlékszem valami 28000 pontot kaptam a kör végén. egy fél 20-as szint.

Tatyla
origin neveket deluran tudom majd fejlecbe rakni mert most telefonrol figyekek,addig akinek nincs rakja be az alairasaba,koszonom a turelmet

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tényleg. 2183-ban halt meg a "hõs", 2185-ben élesztették fel, és 2186-ban jönnek a gonoszak. Ez eddig sem volt valami nagy titok.
A játékból, a dátumokból. 😊
Vraaanyek
Wow!!! ezt honnan lehet tudni? 😛
Amúgy tényleg eltelt a második rész vége után fél év??? 😮 😮

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

6 hónap, az 1-2-3 rész együtt három évet ölel fel
A ME2 vége és a ME3 kezdete között mennyi idõ telik el? Pár hónapnál nem lehet több...
Elég nagy genyóság lenne, ha így erõltetnék a multizást a Bioware székház már lángokban állna a dühös rajongóktól. Egyébként tényleg nem így lesz, külön van a multi és a single.
Nem így lesz, pedig ez nem is olyan nagy titok. De majd meglátjátok, késõ van a spoilerhez.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

am origin nevem: simon7109

PSN ID:misi2mezei

Mimasz
Origin név: Mimasz

nyirog
én szerintem úgy lesz h a multiban megszerzett kreditekkel tudod majd finnanszírozni a galaxis visszahódítását (vhogy úgy mint ac: brotherhoodban) - tehát lényegében most h nincs nyersanyag meg szkennelés már csak kredit van amit multiból meg küldetésekbõl tudsz zserezni és azt tudod elkölteni fejlesztésekre és ilyen passzív küldetésekre mint pl a shadow brokeres dlc-ben látott módon

Nekem ez a tippem az eddig látottak alapján

Pusztán single játszással is lehet 100%-os befejezést csinálni, olyat amilyet akarsz. Ha multit játszol, az ad egy kis bónuszt, ami miatt mondjuk nem fog kelleni annyi mellékküldetést megcsinálni a single részbõl, hogy 100%-os legyél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kipróbáltam a multit, de nekem valahogy nem igazán jön be. Lehet, h majd a teljes verzióban kicsit jobban ráfekszek és akár meg is fog tetszeni. Egyébként lehet már tudni, h mennyire lesz hatással, vagy hatással lesz-e egyáltalán a multi a single rész történéseire? Régebben voltak pletykák róla, h állítólag valamiként hatással lesz rá. Nem szeretném, ha nem jönnének össze úgy a dolgok majd a singleben ahogy szeretném, csak az miatt, mert multit nem játszok.
nyirog
gold körnél mennyi kreditet ad teljesítésnél? nekem am még nem sikerült, silver is csak egyszer (karakterem korgan majdnem maxos), sok múlik a csapaton, utálom mikor önkényesen szétrohan mindegyik és mikor feladat van ahelyett h azzal törõdne inkább csak fedezékbe megy és lõ valahol teljesen máshol...

nyirog
én csak ninja bitchnek hívom õket, a turretes mérnököt pedig kibaszott szakinak...

koschwarz
FUCKYEAH! épp az elõbb sikerült az elsõ gold kör (a demóban, persze). csupa majdnem maxra fejlesztett karakter, maximális együttmûködés és némi szerencse. aki a fantomokat kitalálta, annak meg száraggyon le a zacsija egy éjszaka alatt 😄

döbbenetesen élvezetes lett a multi.

Ezt és az elõzõ hsz-met legyetek szívesek törölni.
a javításom semmis, jól írtam, amit akartam

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

*felvenni

Ha nem mennék holnap suliba, simán végignézném :S
Fel tudná valaki venni nekem kazettára, vagy DVD-re? 😊

SgtMathias
Úgy néz ki a Gamespot-nál már lopják is az ötletem.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

nyirog
azért az a minimális annyira nem minimális, közvetlen ott folytatódik ahol az alapjáték abbamaradt, játékmenetben különbözik de arra ott a magyarázat h miért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert az egész 2 dlc a fejében játszódik le, amit a sötétség tölt ki

SgtMathias
Úgy kell idõzíteni, hogy mire végzel már befejezõdjön a Mass Effect 3 telepítése/letöltése.

nyirog
Ne basszatok fel 😄, a the writer végén elég jól lehetett sejtetni h most azon agyal h hogyan tovább, american elv. a folytatása kell h legyen mert abban foglalkozik a mr scratch kérdéssel

off vége

Az a maraton nem lenne értelmes, mivel a vége (még) hiányzik 😉

penge96
Az American Nightmare tudtommal elég, hát, nem Alan Wake, csak nevében. :/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SgtMathias
Ha nagyon sok idõm lenne én biztos rendeznék még egy Mass Effect maratont. Tehát végigvinném az eddigi két részt. 😄

TDC Geronimo
Az a rész teljesen más, mint a sima. Én megvettem már és végigtoltam boxon, de csak egy spinoff. Köze sincs a sima AW fílinghez és storyhoz is minimális

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nyirog
remélem american nightmare is hamarosan jön, tökön szúrtam magam a végén, és a dlc-k végzõdésével se voltam kielégítve 😄

penge96
Addig toljátok végig az Alan Waket, ugyanis a Mass Effect után talán ez a legepicebb és legkurvajóbb történet amit valah átéltem, olyan szintû élmény az a játék, brrrr!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Én asszem FS-hez fogok repülõt festeni (ha mások gameplay videóit nézem, az csak ront a helyzeten) 😛

Én pár napja feltettem a Civ V-t, azzal játszadozom... Idõhúzásnak jó.

1 óra 55 perc múlva már csak 4 nap van a megjelenésig! <#taps>

Segítsetek, nem tudom, mit csináljak, amíg várok (álmos nem vagyok, tehát az alvás kiesik) <#nevetes1>

Nem egy hosszú szám, de tény, hogy maga az egész videórészlet egy csúcspont 😉

LoL. Igen. <#nevetes1>

Ezt a mosolyt?
Gondolom zenét akartál írni 😛

Nem tudom miért, de amikor nagy sokára újra meghallottam ezt a mosolyt, fültõl fülig érõ Joker mosoly ragadt az arcomra... Áh, micsoda trilógia ez!

Viszont miután átvetted:

Teljes mértékben egyetértek. Mai napig könnyes szemmel nézek a dobozokra, amiket régen kaptam...

nemtom mi a probléma, hiszen már ott van, csak ki kell venned a táskából 😉

Mikor a futár hozza a CE-t és a házad elõtt pont elüti egy kamion: