22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Azt hiszem ez a kép abszolút nem spoiler.
    ITT MI VAN? Hallom a csippanást, látom, hogy mutat a piros csík, de nincs semmi. Bug? Vagy később lesz jó?

• Calver
  • xblades
    Szerintem a legjobb vége ilyen : Shepard az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    irányítás átvételét választja és egybeolvadva megszerzi a reaper flottát és minden tudásukat. Visszavonja a csatából őket, szétküldve az ismert galaxis részen megkeresi a Normandy-át, kimentve a túlélőket. EDI mintájára létrehozza avatarját megspécizve a szintézissel és átmásolja bele az emberi érzelmi részét és visszatér szerelméhez (akárki is az, és persze EDI-nek is megadja ezt a lehetőséget).
    Segít a károk helyreállításában és átadja a mass effect technologiát a hajók méreteiben. De megtartva a relék használatát a "fiatal" fajok felügyelésére. Még az előtt felfedve hogy kipusztítanák magukat.

Kiküldi a felújított Citadell-en keresztül a reapereket a mélyűrbe addig amíg szükség nem lesz rájuk, Harbinger-t Sovereign helyére irányítja hogy felügyelje a galaxis ciklikusan kifejlődő fajait, előírva hogy figyelmeztesse ha olyan eset történne ami egy fajt veszélyeztet (totális háború) amikor is behívja őket hogy "intézzék" el a dolgot.
    Mindenkor felajánlja a megfelelő szintet elérő fajok tagjainak a szintézist mint egy következő lépcsőfokot...
    Ez már hosszú időn keresztül ciklikusan fog zajlani amikor is egy ciklus fajai elérnek odáig hogy őnekik ez nem megfelelő 'lehetőség' és elkezdődik a ... Final Effect
  • Kindred Blades
    Mert a Transformersen nőttek fel, azért.
    Ami Michael Bay-nél komolyabb, amiatt már hisztizni kell.
  • MerlinW
    A Farscape utolsó évada után mi már nem tudunk csalódni semmiben:DD
  • Reg5
    Végigvittem. Tetszett. Elhiszem, hogy sokaknak nem jött be, csak nem értem miért :)
  • Atilorn
    Elküldve.
  • chev
    Megvettem PC re és van benne két dlc kód asszem M55 assault rifle meg N7 armor v valami ilyesmi. Ezeket hol lehet letölteni? Sehol nem sikerült eddig. Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is
  • Corten
    Ezek kur*nagy trollok Szerintem direkt hülyét csinált pár emberből :D Respect.
  • RAMyMamy
    valaki elküldené nekem a "BIOGame_INT.tlk" fájlt? sikerült elcsesznem
  • sanya200
    akkor leírnád pm-ben nem erősségem az angol.
    köszi :)
  • Atilorn
    Ezért kell megadni a választás lehetőségét. Te mit csinálnál? Megmented a galaxist, és életben maradsz, mindenki boldog. Azt mondod, hű, de nyálas befejezés ez, és főbe lövöd magad?
  • mkfdd
    Oh :(
  • Hoz_Hun
    Jah, sajnos sose tudta meg. Elesett a rachniknál a csatában.
  • Calver
    de megválaszolta.
    Charr meghalt, rachni-knál ott volt a hullája és a búcsúlevele, oda is lehetett adni a barátnőjének.
  • Hoz_Hun
    EZT érdemes elolvasni.
    Ők eredetileg ezt gondolták a végéről. Februári interjú Mike Gamble producerrel. Most, hogy már ismerjük a végét, pár kijelentése egyenesen nevetséges.
  • mkfdd
    A legfontosabb kérdés amit nem válaszolt meg nekem Bioware!
    Mi lett azzal a krogannel aki szerelmes verseket írt egy Asarinak, miután megtudta hogy meggyógyították a génfalót?
  • SZEG007
    Valoszinüleg ha ugy végzödik hogy Shep fogja magát a fö fö reapert felrobantja egy atombombával, majd utánna ünnepi felvonuláson Tali leveszi a maszkját, és egy romantikus csokot letol neki akkor az emberek nem panaszkodnának a vége miatt. Viszont akkor meg én dobnám ki a szemétbe a játékot az tuti.
  • Sir Quno Jedi
    Meg EDI, az addigra hatszoros nobeldíjas sztriptíztáncosnő és csillagfregatt lesz!
  • Cef
    Már látom is magam előtt:
    Csapattagok:
    A 800 éves liara
    Garrus ük-üki-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük unokája
    Tali ük-üki-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük unokahúga
    Conrad Verner, aki hibernálta magát, hogy majd akkor ébresszék fel, amikor a galaxisnak újra szüksége lesz egy vérbeli Shepard fanra

• MerlinW
    Ez jóó:)
  • sanya200
    Hát ha ez nekik jó hogy így emlékeznek rá a játékosok hogy a leehető legpocsékabb befejezése egy játéknak akkor legyen,gratulálok hozzá.
  • Sir Quno Jedi
    Addigra a lányunk is lesz közel 600, hiszen Liara még csak 109 volt az ME3 végén.
  • mkfdd
    Vissza kell majd verni a 700 éves Liarával a másik galaxisból vagy másik dimenzióból érkező energiazabáló fénylényeket :D:D
  • Cef
    Hát igen, szerinte azt akarták, hogy az ME szériának olyan vége legyen, amire emlékeznek majd a játékosok. Nem mintha szükség lett volna rá, hiszen egy ilyen remek trilógia végét csak úgy nem felejti el az ember. De végül is bejött nekik: Az ME-re rengeteg ember úgy fog emlékezni, hogy egy nagyszerű sorozat volt, aminek istenesen elb*szták a végét, a többi ember meg úgy fog rá emlékezni, hogy remek sorozat volt, de hatalmas balhé volt a vége miatt.
  • MerlinW
    Ez esetben lehet, hogy a sztori végének megírását David Lynch-re kellett volna hagyni:) Ha valaki, ő tud bánni a szimbólumokkal és a lezáratlan - "gondolkodjon a néző" befejezésekkel:)
  • cataflam02
    Hehe :D:D
  • Hoz_Hun
    Hát kábé úgy hogy: 1000 évvel késöbb...
  • Hoz_Hun
    Ez csak egy teória, amivel a rajongók álltak elő. Casey az interjújából kiderül, hogy sziplán az a vége ami. Azt hogy tele van logikai bakikkal, ő úgy definiálta, hogy hagyják a rajongókat hogy bizonyos eseményeket maguk szája íze szerint interpretálhassanak. Magyarán: azokat a részeket elbasztuk, de az nem is hiba, hanem csak azért van hogy gondolkozzanak rajta a játékosok.
  • Atilorn
    Én továbbra sem értem, hogy lehetne értelmesen folytatni a franchiset. Nem kiegészítő DLC-re gondolok. Nézzük az opciókat:
    Játék vége: Ha az ending videók majdnem ugyan azok is, a választások hatásai merőben mások. Nincs közös kiindulópont, amin elindulhatnának.
    Előzmény? Az első rész mindössze az első kapcsolati háború után 26 évvel játszódik. Milyen eseményt ragadnak ki? Minden számottevő dolog valamilyen formában említve volt(képregény/regény/játékban megemlítés), és a poén is le van lőve.
    Megint eljátszanák a dragon age esetét? Kapunk egy kisembert, és az ő életútját követnénk végig? Semmi világmegváltó dolog?
    Hiába lenne érdekez, túlságosan visszamenni az időben nem lehet. Idegenekkel való kapcsolatba lépés előtt? Nem érne az egész semmit turian/asari/salarian stb, nélkül. Ember előtti idő? Semmit sem lehet eladni emberek nélkül.
    Az egyetlen logikusnak mondható dolog az MMO. Erre meg rengetegen azt mondanák: menjenek a k*rva anyukba. Már van egy sci-fi MMO-juk. Akkor se lenne értelme, ha az old republic kiforrása után adnák ki. A végén a Bioware lenne a Blizzard 2. 10 évente talán kiadnának egy k*rva jó játékot, amit persze húznak, halasztanak. Közbe rámennének, hogy pénz,pénz,pénz,és kiadnának 86 teljesen fölösleges kiegészítőket az MMO-hoz.
  • sanya200
    Jó mindegy befejeztem jó játéknak tartom csak az zavar hogy nem kapok a kérdéseimre választ, nem az zavar hogy shep megmurdál csak az hogy nem tudom mi lett akkor kiírottak mindenkit vagy nem?
  • sanya200
    hát most meg nehogy azt mond má hogy csak kitaláltam hogy sulykoltak ha ez a vége akkor hogy a faszomba ébred fel a földön könyörgöm.Mert hogy nem a citadellán van az biztos.
  • Fpocok
    Tudom, hogy ez a topikja meg minden, de igazán berakhatnátok spoiler mögé, ami a végéről szól. Még egy hetes sincs.
  • Hoz_Hun
    De erre van az EA meg a BioWare marketing osztálya. Valószínüleg jelenleg is vadul kalkulálgatják a dolgokat. Mivel mindenképp terveznek DLC-t (DLC-ket), így az alapvető forrásuk megvan (szinkron színészek így is úgy is viszajönnek, programozók megvannak). Tehát azt kell csak kikalkulálniuk, időben és anyagiakban hogy tudják beilleszteni egy ilyen be nem tervezett DLC-t a költségvetésbe. Megéri-e egyáltalán? Mennyire nagy a felháborodás? Milyen hatással lehet ez a BioWare illetve EA egyébb produktumára? stb...
  • Fpocok
    Még csak 2 perce van a hajón a p., de már most sokkal többet meg tudtam róluk, mint az eddigi két részben. Nem tudom, hogy mit mond akkor, ha nincs meg a dlc. Nem tudom összehasonlítani. Mindenesetre lesznek itt még érdekességek, szóval tudtam, hogy nagyon fontos karakter lesz.
  • sanya200
    Szerintem az nem tetszik sokaknak köztük nekem se hogy végigszenvedek 3 részt és a végén semmire se kapok választ.Legalábbis a leglényegesebb kérdésre én nem kaptam, hogy mi lett a galaxis sorsa,mert nem az lett amit bebasztak a végére.Mert az csak 1 álom.És ez a "tudatlanság" zavar csak, adtak volna egy vidit hogy megmaradtak-e a reaperek vagy nem ha ennyivel kibővítették volna nem lenne semmi gondom vele.Mert az ötlet jó hogy sulykoltak de így nem tudom meg mi a vége amiért 3 részen át szenvedtem.
  • mkfdd
    Sanya a sulykolás csak egy teória elégedetlen fanok részéről, akik azt várták hogy Shepard tökön rúgja a reapereket, csettintéssel megmenti a galaxist majd ellovagol a naplementébe. Ott vannak a végkifejletek. Pontosan megmutatja hogy mi lett a reaperek és a galaxis sorsa. (vagy te most csak letrollkodtál engem? )
  • Hoz_Hun
    Nem jótékonyságból tennék. Ha pl terveznek még 3 DLC-t, meg multis tartalmat, illetve egyébb Mass Effect "mercsandájzt" akkor lehet hogy megéri nekik beinvesztálni egy ending DLC-be, hogy ezzel sok elégedetlenkedőt lenyugtassanak, akik ezután megveszik a többi DLC-t. Tehát ha nagyon sok az elégedetlenkedő, hosszútávon megéri ingyen adni egy ending DLC-t.
  • sanya200
    Vagy esetleg az lett volna ha shep túléli kapsz egy lezáró videót hogy mi lett a vége ha meg megölted shepet akkor meg nem kapsz mert akkor úgye "te" mint shepard meghaltál és így nem tudod mi lett a vége.
  • Cef
    Szerintem sem lesz ingyenes. Ekkora üzleti lehetőséget nem hagynak ki, akinek nem tetszett a vége az úgyis megveszi. Egyébként én sem láttam még ekkora felháborodást egy játék iránt, talán a DNF-nél volt hasonló.